2021 Şubat Anneleri

Hic duymamisdim kolonyagoyla peceteyi ama denicem birdaha olursa ilk defa basima gecdi o olay galiba oda esim gecen aksam cayi haliya dokdu cakdirmadan silmis ama sabah bidaha cikmis onun sinirinden oldu diye dusunuyorum
allah seni hali icinmi cektin o eziyeti

allah seni hali icinmi cektin o eziyeti
kiz az dokmemis bide cakdirmiyo kendince silmis ama ne fayda halimi maf etti beyaz bide al bu haliyi naparsan yap dedimki ilk yapmasi deil mutfagada cilek suyunu doktu orada ole berbat duruyo oda ikisi birden olunca kafama vurdu sinir benim aksamisida daha agzima gelenide diyemedim bn bise diyemeden soz ben kendi ellerimle yikicam onlari dedi

Kolları bacakları oynatiyor cok sukur ilk defa bukadar mutluyum 9+3 1 gün geride çıktı ama gayet iyi
Ay maşallah ne güzel inş böyle devam eder. Darısı başıma ben de 9. Haftada gidicem tekrar. Ne yaptı dr ne için çağırmıştı? Neye bakıyor yani?

Ay maşallah ne güzel inş böyle devam eder. Darısı başıma ben de 9. Haftada gidicem tekrar. Ne yaptı dr ne için çağırmıştı? Neye bakıyor yani?
Ben grip olduğum için gittim kuzum inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam etsin

Antalya merkeze gideceğim İstanbul’dan. Doktorum 2 saat arayla ara verip yürü dedi. Ama 4 gün kalacağım ve geri döneceğim. O yüzden eşim endişeli
Bende alanyaya gittim. 1hafta kaldım döndük. Yol 7saat sürdü giderken geceye denk getirdik. Çocuklar uyudu bende yarı uyku yarı uyanık rahatsız olduğum yerlerde az az yürüyüş yaparak çok rahat gittim hatta araba bile kullandım. Ama dönüşte 11 saat sürdü. Çocuklar bi yandan ben bi yandan kustum yol boyu. Hiç dinlenmedik bi an ömce yol bitsin istedim. Tatilin yorgunluğu ile sorun olmadı ama ben çok yoruldum

Enezdeyim. Aynen ilk gebelik benim de. Endişeliyim. Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz. Beslenmeye de dikkat ediyoduk olabildiğince ama ilk gebelikte düşükler çok fazla

Ben de enezdeyim. Kalp sesi için keşana gittik özele. Tahlilleri yaptırabildim neyse ki burada. Hiç değilse ultrason cihazı olsaydı ona da razıydım

Kızlar kahverengi akıntı normal mi? Bugün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışı var doktor herşey normal dedi. Ama eve geldiğimde kahverengi çamurumsu akıntı var. Acaba çok ayakta kaldım bugun yoruldum ondan mıdır yaşayan var mı

Bende aynı durumdayım. Ama 2 hafta öncesine göre biraz daha azalmış durumda. Bu hislerin biteceğine inancım artmaya başladı. Yalnız değilsin

Benimde ilk zamanlar oluyodu 2 haftada bir ama simdi olmuyo daha doktor banada normal dedi ve yakin zamanda iliskiye girdiysenizde olabilir demisdi

Benim de aynı sanırım zamanlar. Bende 6+1de keseyi ve bebeği gördü hatta kalp atışını da duyduk. Ama sanırım ultrason kalitesiyle alakalı yoksa çok erken diyolar bunun için.

Maşallah canım evet erken görmüşsün ne mutlu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤

Cnm benim de 2 gündür miğdem bi tuhaf ac kalinca cikarticam snaki ama zorluyorum kendimi. Peynir meyve süt kuruyemis yoğurt falan ye özellikle kuruyemis ve süt rahatlatiyo miğdemi dene istersen

Kuruyemişte badem çok severim ama onun bile kokusu bi tuhaf geliyor
Sütü soğuk içince iyi geldi dediğin gibi
Peynir çok yiyodum şimdi o da kokuyor
Zeytin bastırıyor sanki
Ama evet yoğurtlu şeyelr iyi grliyor canım

Şimdi bu saatte yzınca bi tuhaf oldum

Zor ama içimizde yavrularımızın büyüyor olması çok güzel

Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin
Sağlıkla afiyetle ❤❤

Yaşadım canım hala da yaşıyorum ihmal etme doktor progestan verebilir kahverengi kanamadan korkma ama doktora gitmeyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…