teşekkür ederim cevabınız için . İnşallah bende duyarımBen bu tarihlerde duymusdum ama doktorunuza bagli
Teşekkür ederim cevabınız için . İnşallah bende duyarım sağlıkla . Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallahmerhaba ben 4 haftalıkken hamileliğimi öğrendm
5 haftalıkken kese gördm
6 da kalp atışı duydum 6 ve 8. haftalar arası duyuuur dyolar umarım duyarsnz
Çalıştığın için zorlanman çok normal canim bunların hepsi geçici şeyler herkesin imtihanı farklı bn iki acı yaşadım mesela şimdi iğne kullaniyorum her gün yine de kızımdan sonra ilk defa 9.haftaya geldim bu yüzdn mutluyum bebeğini kucağına alınca o kadar çok seveceksin ki gözün kimseyi görmeyecek kilo da verilir hiç sıkma canını yeter ki sağlıkla dogsunlar çok güzel bir duygu annelik evlat kokusu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aslında sabredip beklemek en iyisi . Ama maalesef biz anne adayları her dakika heyecandan , meraktan , korkudan hop oturup hop kalktığımız için yine gidicem galiba 6+4 te .7+2 de duydum. Duyulmasa da görüntü alınabilir kalp atışının. Garanti olması için 7.haftadan sonraya erteleyebilirsiniz. Çünkü 7de bile duymak için çok uğraştı drum
yavasyavas gelişiyor demek ki.insallahters bir durum olmaz gerek duyulmaz doktoraBizim yazlık var 15 yıldır geliyoruz. Çok sinek vardı önceden şimdi ilaçlamayla azaldı ama yine var çünkü sonuçta çok doğal bir yer. Aslında ev ortamındayız hem temiz hava doğal ortam diye geldik. Yeni hastane yapılmış diye de duyduk. Evet yeni hastane yapılmış ama içi boş. Sadece acil müdehale var ama kadın hastalıklarından anlayan yok maalesef. Bikaç gün yatcam ben hemen yola çıkmak istemiyorum. Daha sonra istanbula dönüş kısmetse
Anladımm İstanbul’dan mı gitmiştiniz ? Bende dinlene dinlene gideriz diyorum ama hala kabul ettiremedim. Sizin mideniz hep bulanıyor muydu yani kusma oluyor muydu? Yoksa sadede yolda mı olduBende alanyaya gittim. 1hafta kaldım döndük. Yol 7saat sürdü giderken geceye denk getirdik. Çocuklar uyudu bende yarı uyku yarı uyanık rahatsız olduğum yerlerde az az yürüyüş yaparak çok rahat gittim hatta araba bile kullandım. Ama dönüşte 11 saat sürdü. Çocuklar bi yandan ben bi yandan kustum yol boyu. Hiç dinlenmedik bi an ömce yol bitsin istedim. Tatilin yorgunluğu ile sorun olmadı ama ben çok yoruldum
Şimdi bak herkes yazacaktır İnan hepimizde aynı duygular az çok var. İki çamaşır asıyorum kendimi sonra uzanırken buluyorum.3.bebeğe hamile kalmasaydım keşke dediğim oluyor Rabbim onunla sınamasın diye tövbe ediyorum hemen. Geceleri uyku düzenim bozuldu karnımda şişlikler yine başladı. İnsanız biz de oflayacağız tabi. Hiçte kolay değil. Eskiler de eminim zorlandı ama kimse anneliğine laf söyletmek istemediğinden açık vermiyor :) Burda kötü anne miyim demek yeRime zor bir hamilelik geçiriyorum direniyorum bende kolay hamilelik geçirenlere göre daha dirençliyim diye kendini takdir et canım. Bak çalışıyorsun maşallah daha ne olacak elbette sızlanacaksın bu hakkın. Bu işte yıkılmakta var sürünmekte ama hep direniyor olacaksın. Eminim çok iyi bir anne olacaksın. Çünkü daha bebeğin bir meyve kadarken bunu düşünen anne onu büyütürken neler düşünecek ve elinden geleni yapacak.DİKKAT BU MESAJ YOĞUN İÇ DÖKME İÇERİR...
Kızlar merhaba bu başlıkta buluştuğumuza göre hepimiz yakın zamanlarda annelik yolculuğuna çıktık.
Benim 10. hafta bitmek üzere 11lere gidiyorum. Daha çok başındayım belki ama vücudumun bana bulantı kabızlık gaz son olarak da enfeksiyon olayı beni yordu yıprattı isyan mı ediyorum die korkuyorum bi yandan ya da hakikaten eskiler nasılmş ben çok mu nazlıyım bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. İşe gelmek için sabah 6da kalkıyorum eve de akşam 6 buçukta varmış oluyorum. iyiki annem var yemek yapmak içimden gelmiyor oysa çok severdim.
şimdi tek isteğim duş alıp uyumak olmuş durumda. halsizim yorgun hissediyorum. yapma böyle desem de kendime yine kendime yatağımda uzanırken buluyorum. fiziksel olarak zaten son bi senedir 10 kilo almştım tam kilo vermeye çalıştığım dönemde hamile olduğumu öğrendim kendimi çirkin de buluyorum yani yüzümdeki ufak tefek sivilceler vs. bazı hamileler güzelleşirmiş ya. bebeğim sağlıkla gelsin ama sanki ben onla çok konşmuyorum da . mesela eşimm daha çok sohbet ediyo halbuki ben çocuklara bebeklere bayılırım. benim bu hislerim kötü bi annemiyim diye düşünmekten alıkoymuyor beni. sadece öyle yazmak istedim umarım bu süreçler geçicidir benim için
Şimdi bak herkes yazacaktır İnan hepimizde aynı duygular az çok var. İki çamaşır asıyorum kendimi sonra uzanırken buluyorum.3.bebeğe hamile kalmasaydım keşke dediğim oluyor Rabbim onunla sınamasın diye tövbe ediyorum hemen. Geceleri uyku düzenim bozuldu karnımda şişlikler yine başladı. İnsanız biz de oflayacağız tabi. Hiçte kolay değil. Eskiler de eminim zorlandı ama kimse anneliğine laf söyletmek istemediğinden açık vermiyor :) Burda kötü anne miyim demek yeRime zor bir hamilelik geçiriyorum direniyorum bende kolay hamilelik geçirenlere göre daha dirençliyim diye kendini takdir et canım. Bak çalışıyorsun maşallah daha ne olacak elbette sızlanacaksın bu hakkın. Bu işte yıkılmakta var sürünmekte ama hep direniyor olacaksın. Eminim çok iyi bir anne olacaksın. Çünkü daha bebeğin bir meyve kadarken bunu düşünen anne onu büyütürken neler düşünecek ve elinden geleni yapacak.
Yalnız değilsin canım al benden de o kadarya çok tatlı yazmışsınız inanın çok teşekkür ederim size, zamanla belki biz keyifli safhaya geçeriz biliyorum hayatta hiçbirşey kolay değil ama yine de değişik bir ben oldum diye iç döktüm :)
Yalnız değilsin canım al benden de o kadarGece uykularım bozuldu 2 iş yapıyorum keyifsiz sonra hemen uzanıyorum şişkinlik desen yanı sıra enfeksiyon desen sürekli kafamı kurcalıyor geçmek bilmiyor sürekli su içip tuvalette buluyorum kendimi her şeyin yanı sıra kendimi mutsuz ve bazen çirkin hissediyorum sürekli bi ilgi bekler halim var eşimden yana hepsi bi yana hamile olduğum için çok ama çok mutluyum ona sahip olabilmek için herşeye razıyım sanırım bunun tek sebebi hormonlar bütün kontrol onların elinde şuan illaki normale dönücez kafamız rahat ilerlicez ve sağlıkla bebişlerimize kavuşcaz birazcık sabır
Çok üzgünüm. İlerisi de sağlıksız olacağı için sizden ayrıldığını düşünüp telkin edin kendinizi olur mu.Merhaba arkadaşlar, ikinci kez yardımınıza ihtiyacım var. 14 Temmzu’da kalp atışı için kontrole gidecektik. Dün akşam kasıklarımda ara ara alttan vuruyorlar gibi ağrı hissettim. Doktorumu aradım normal görünüyor dedi. Bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam olduğunu gördüm yine doktoru aradım gel bi bakalım dedi. Ve 22 Haziran’da gittiğim zamandan beri gelişme olmadığını söyledi. İster kürtaj ister kendiliğinden düşmesini önerdi. Çok üzgünüm. Kalp atışı ve gelişme olmadığı için seni zehirleme durumu yok dedi. Sizden istediğim yardım bu iki seçim arasında hangisini seçmem gerek?
cinsiyet netleşirse sen de daha çok net olursun canım. Kötü Bi anne miyim sorgusu doğduktan sonra da devam edicek maalesef. Annelik şahsına münhasır bir durum ama çevrenin dedikleri ister istemez etkiliyor düşüncelerini. Bak o böyle yapıo bunu şöyle yapılar hep kendini yetersiz hissettirecek. Tek bsşıma olduğum halde istanbulda kayınpederim yetiyor kaynan böyle yapardılarıı beni yııldırdıDİKKAT BU MESAJ YOĞUN İÇ DÖKME İÇERİR...
Kızlar merhaba bu başlıkta buluştuğumuza göre hepimiz yakın zamanlarda annelik yolculuğuna çıktık.
Benim 10. hafta bitmek üzere 11lere gidiyorum. Daha çok başındayım belki ama vücudumun bana bulantı kabızlık gaz son olarak da enfeksiyon olayı beni yordu yıprattı isyan mı ediyorum die korkuyorum bi yandan ya da hakikaten eskiler nasılmş ben çok mu nazlıyım bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. İşe gelmek için sabah 6da kalkıyorum eve de akşam 6 buçukta varmış oluyorum. iyiki annem var yemek yapmak içimden gelmiyor oysa çok severdim.
şimdi tek isteğim duş alıp uyumak olmuş durumda. halsizim yorgun hissediyorum. yapma böyle desem de kendime yine kendime yatağımda uzanırken buluyorum. fiziksel olarak zaten son bi senedir 10 kilo almştım tam kilo vermeye çalıştığım dönemde hamile olduğumu öğrendim kendimi çirkin de buluyorum yani yüzümdeki ufak tefek sivilceler vs. bazı hamileler güzelleşirmiş ya. bebeğim sağlıkla gelsin ama sanki ben onla çok konşmuyorum da . mesela eşimm daha çok sohbet ediyo halbuki ben çocuklara bebeklere bayılırım. benim bu hislerim kötü bi annemiyim diye düşünmekten alıkoymuyor beni. sadece öyle yazmak istedim umarım bu süreçler geçicidir benim için
hap olarakmi aliosunKızlar benim progestandan 1-2 saat sonra aşırı başım dönüyo gözlerim netlemiyo bile böyle olan var mı 200 lük verdi hastaneye yattığım zaman doktorum
cinsiyet netleşirse sen de daha çok net olursun canım. Kötü Bi anne miyim sorgusu doğduktan sonra da devam edicek maalesef. Annelik şahsına münhasır bir durum ama çevrenin dedikleri ister istemez etkiliyor düşüncelerini. Bak o böyle yapıo bunu şöyle yapılar hep kendini yetersiz hissettirecek. Tek bsşıma olduğum halde istanbulda kayınpederim yetiyor kaynan böyle yapardılarıı beni yııldırdı
Ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar bir sıkıntı yaşamamıştım, sevmelerim adıyla seslenmelerim konuşmalarımız...olması gerektiği kadardı heyecanım. Ama bu defa hiç heyecanımı yaşıyamıyorum. hareketli bir Kızımın oluşu, anladı mı diyorum artık öyle huysuzluk yapıyor ki evlerden ırak, ankaraya ailemin yanına geldim, kimseyi yanaştırmıyor, anne benim diye ağlıyor biriyle konuşsam. onunla ilgilenmekten hamileliğimi unuttum. Kasık ağrılarım, kusmalarım olmasa hepten unutucam. Bazen ben de öyle ruhsuzum diyorum, pişmanlık duyuyorum. Kilo konusunda ben de mutsuzum. İlkinde 30 kilo aldım, 7 kilosu kalmıştı öyle hamile kaldım, bakalım bu defa n'olcak. Ama kilolurlar hamilelikte fazla kilo almıyor diye okudum. Tabi yaşayıp görücem. Canım her şeyi çekiyor. Bi duman kokusu gelmesin bir yerlerden etkilemeye başladı, hemen aşeriyorum
Annesi 8 çocuğa yetebilmiş mi cidden sevgi ve ilgi açısındanaynen eşimler 8 kardeş o en büyğü sen hiç annem gibi değilsn diyo acaba diyorm hakkaten ben de mi bişi var
dilerim 3 aydan sonra rahat evreye geçeriz bi an evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?