2021 Şubat Anneleri

amin yargılamadığınız için çok teşekkür ederim

7+2 de duydum. Duyulmasa da görüntü alınabilir kalp atışının. Garanti olması için 7.haftadan sonraya erteleyebilirsiniz. Çünkü 7de bile duymak için çok uğraştı drum
Aslında sabredip beklemek en iyisi . Ama maalesef biz anne adayları her dakika heyecandan , meraktan , korkudan hop oturup hop kalktığımız için yine gidicem galiba 6+4 te . İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız . Allah hepimizin yardımcısı olsun

A
yavasyavas gelişiyor demek ki.insallahters bir durum olmaz gerek duyulmaz doktora

Anladımm İstanbul’dan mı gitmiştiniz ? Bende dinlene dinlene gideriz diyorum ama hala kabul ettiremedim. Sizin mideniz hep bulanıyor muydu yani kusma oluyor muydu? Yoksa sadede yolda mı oldu

Şimdi bak herkes yazacaktır İnan hepimizde aynı duygular az çok var. İki çamaşır asıyorum kendimi sonra uzanırken buluyorum.3.bebeğe hamile kalmasaydım keşke dediğim oluyor Rabbim onunla sınamasın diye tövbe ediyorum hemen. Geceleri uyku düzenim bozuldu karnımda şişlikler yine başladı. İnsanız biz de oflayacağız tabi. Hiçte kolay değil. Eskiler de eminim zorlandı ama kimse anneliğine laf söyletmek istemediğinden açık vermiyor :) Burda kötü anne miyim demek yeRime zor bir hamilelik geçiriyorum direniyorum bende kolay hamilelik geçirenlere göre daha dirençliyim diye kendini takdir et canım. Bak çalışıyorsun maşallah daha ne olacak elbette sızlanacaksın bu hakkın. Bu işte yıkılmakta var sürünmekte ama hep direniyor olacaksın. Eminim çok iyi bir anne olacaksın. Çünkü daha bebeğin bir meyve kadarken bunu düşünen anne onu büyütürken neler düşünecek ve elinden geleni yapacak.

ya çok tatlı yazmışsınız inanın çok teşekkür ederim size, zamanla belki biz keyifli safhaya geçeriz biliyorum hayatta hiçbirşey kolay değil ama yine de değişik bir ben oldum diye iç döktüm :)

Benim de ilk hamileliğim hiç tecrübem yok. Buradan okuyorum nasıl bir süreç içinde olmam gerektiğini kıyaslıyorum az çok iyi ki böyle bir forum var. Baştan sona zor bir süreç bu. Hamileliğin dışında iş, ev, aile vs sorumluluklarını da var haliyle yıpranmamız normal. Annelik başlı başına bir kahramanlıkmış gerçekten. Biz güçlü olursak güçlü evlatlar yetiştiririz inşallah. Moralinizi bozmayın kendinizi de yargılamayın ben neden böyleyim diye moral en önemli şey hamişleer

ya çok tatlı yazmışsınız inanın çok teşekkür ederim size, zamanla belki biz keyifli safhaya geçeriz biliyorum hayatta hiçbirşey kolay değil ama yine de değişik bir ben oldum diye iç döktüm :)
Yalnız değilsin canım al benden de o kadar Gece uykularım bozuldu 2 iş yapıyorum keyifsiz sonra hemen uzanıyorum şişkinlik desen yanı sıra enfeksiyon desen sürekli kafamı kurcalıyor geçmek bilmiyor sürekli su içip tuvalette buluyorum kendimi her şeyin yanı sıra kendimi mutsuz ve bazen çirkin hissediyorum sürekli bi ilgi bekler halim var eşimden yana hepsi bi yana hamile olduğum için çok ama çok mutluyum ona sahip olabilmek için herşeye razıyım sanırım bunun tek sebebi hormonlar bütün kontrol onların elinde şuan illaki normale dönücez kafamız rahat ilerlicez ve sağlıkla bebişlerimize kavuşcaz birazcık sabır

umarım az bi zaman sonra herşey geçmiş olur

Bende bu aralar uykusuzluk cekiyorum kizlar normal mi acaba namaza uyaniyorum 2 3 saat uyanik kaliyorum resmen saga dön sola dön.. Sonra gun icinde uyuyorum arada.. Benim gebeliğim riskli biraz hep icimde acana var her kontrole gittiğimde doktorum kotu bisey dicek diye icim gidiyo cok korkuyorum evet cok şükür bi yanim cok mutlu ama benimde korkularım cok..

Merhaba arkadaşlar, ikinci kez yardımınıza ihtiyacım var. 14 Temmzu’da kalp atışı için kontrole gidecektik. Dün akşam kasıklarımda ara ara alttan vuruyorlar gibi ağrı hissettim. Doktorumu aradım normal görünüyor dedi. Bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam olduğunu gördüm yine doktoru aradım gel bi bakalım dedi. Ve 22 Haziran’da gittiğim zamandan beri gelişme olmadığını söyledi. İster kürtaj ister kendiliğinden düşmesini önerdi. Çok üzgünüm. Kalp atışı ve gelişme olmadığı için seni zehirleme durumu yok dedi. Sizden istediğim yardım bu iki seçim arasında hangisini seçmem gerek?

Kızlar benim progestandan 1-2 saat sonra aşırı başım dönüyo gözlerim netlemiyo bile böyle olan var mı 200 lük verdi hastaneye yattığım zaman doktorum

Çok üzgünüm. İlerisi de sağlıksız olacağı için sizden ayrıldığını düşünüp telkin edin kendinizi olur mu.

cinsiyet netleşirse sen de daha çok net olursun canım. Kötü Bi anne miyim sorgusu doğduktan sonra da devam edicek maalesef. Annelik şahsına münhasır bir durum ama çevrenin dedikleri ister istemez etkiliyor düşüncelerini. Bak o böyle yapıo bunu şöyle yapılar hep kendini yetersiz hissettirecek. Tek bsşıma olduğum halde istanbulda kayınpederim yetiyor kaynan böyle yapardılarıı beni yııldırdı
Ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar bir sıkıntı yaşamamıştım, sevmelerim adıyla seslenmelerim konuşmalarımız...olması gerektiği kadardı heyecanım. Ama bu defa hiç heyecanımı yaşıyamıyorum. hareketli bir Kızımın oluşu, anladı mı diyorum artık öyle huysuzluk yapıyor ki evlerden ırak, ankaraya ailemin yanına geldim, kimseyi yanaştırmıyor, anne benim diye ağlıyor biriyle konuşsam. onunla ilgilenmekten hamileliğimi unuttum. Kasık ağrılarım, kusmalarım olmasa hepten unutucam. Bazen ben de öyle ruhsuzum diyorum, pişmanlık duyuyorum. Kilo konusunda ben de mutsuzum. İlkinde 30 kilo aldım, 7 kilosu kalmıştı öyle hamile kaldım, bakalım bu defa n'olcak. Ama kilolurlar hamilelikte fazla kilo almıyor diye okudum. Tabi yaşayıp görücem. Canım her şeyi çekiyor. Bi duman kokusu gelmesin bir yerlerden etkilemeye başladı, hemen aşeriyorum

aynen eşimler 8 kardeş o en büyğü sen hiç annem gibi değilsn diyo acaba diyorm hakkaten ben de mi bişi var

dilerim 3 aydan sonra rahat evreye geçeriz bi an evvel

aynen eşimler 8 kardeş o en büyğü sen hiç annem gibi değilsn diyo acaba diyorm hakkaten ben de mi bişi var

dilerim 3 aydan sonra rahat evreye geçeriz bi an evvel
Annesi 8 çocuğa yetebilmiş mi cidden sevgi ve ilgi açısından biz daha birine karşı yetersiz hissediyoruz evet 3 ay sonrası daha rahat geçiyor çoğu hamile için, İnşallah onlardan oluruz. Kendini üzme, üzülme zor bir dönemden geçiyoruz korona varlığı ağız tadıyla aşertmiyor bile zor bir dönemde hamile kaldık. Hem de istanbulda Olma gerçeğimiz riskimizi arttırıyor.korkudan ne yapabiliyoruz ki? Ben memurum, kızımı kreşe yollayamadığım için ağustos 10una kadar ücretsiz izne ayrıldım, ortalık düzelir belki dedim de nerde 24. Haftama kadar mecbur yollayacağım. Korkusu şimdiden sardı.

Ya bu arada aklıma gelmişken S Storycan iyi misin, bir sıkıntın yoktur inşallah! Ne zamandır görmüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…