- 10 Mayıs 2020
- 316
- 315
- 53
Al benden de o kadar. Önceden sadece midem bulanırdı şimdi aktif olarak kusuyorum. Git gide azalacak derken durumumun kötüleştiğini düşünüyorum. Allah’ım sen bize yardım etmerhaba kızlar gördüğüm üzere herkesin şikayeti artmışşş. bende rezil haldeyim. Bu şekilde çalışıyorum sürekli baş dönmesi göz kararması yaşıyorum ve ardından gelen mide bulantısı. Prilam içiyorum ama pek fayda etmiyor. Benim gibi sürekli başı dönen halsiz olanlar midesi bulananlar ne gibi çözümler buldunuz? Bıktım ben gerçekten çok yoruldum. Geçecek mi bu süreç yoksa hep böyle mi devam edecek. Sürekli hasta gibiyim, o kadar moralim bozuk ki...
Progestan zaten kullanıyordum canım.Yaşadım canım hala da yaşıyorum ihmal etme doktor progestan verebilir kahverengi kanamadan korkma ama doktora gitmeyi ihmal etme
Kızlar bu ne demek? Bilen var mı?
RUBELLA IgM 0.274 NEGATİF
TOXO IgM 0.326 NEGATİF
Aldın mı sen randevu cnm kalp atisi icinKuruyemişte badem çok severim ama onun bile kokusu bi tuhaf geliyor
Sütü soğuk içince iyi geldi dediğin gibi
Peynir çok yiyodum şimdi o da kokuyor
Zeytin bastırıyor sanki
Ama evet yoğurtlu şeyelr iyi grliyor canım
Şimdi bu saatte yzınca bi tuhaf oldum
Canm benimde igg ler pozitif çıkmıştı herhangi bir sorun yoksiz görüşütünüz mü doktorla benim igg ler pozitif igm ler negatif çıktı sanırm korkulacak bişi yok dimi
Aynen enezdeki hastane keşana gidin dedi. Burada dinleyebileceğiniz bir cihaz yok mu dedim yok dediler. Hiçbişey yapamadılar. Kendi doktorum sorun yok dedi ben de keşana gitmedim yola çıkmak istemedim. Kanama tekrarlarsa git dedi. Bir daha da olmadı çok şükürBen de enezdeyim. Kalp sesi için keşana gittik özele. Tahlilleri yaptırabildim neyse ki burada. Hiç değilse ultrason cihazı olsaydı ona da razıydım
Belki toxo igg avidite ister doktorsiz görüşütünüz mü doktorla benim igg ler pozitif igm ler negatif çıktı sanırm korkulacak bişi yok dimi
Aynen öyle ama zeytin de tuzlu ya ödem yapmasından çekiniyorumKuruyemişte badem çok severim ama onun bile kokusu bi tuhaf geliyor
Sütü soğuk içince iyi geldi dediğin gibi
Peynir çok yiyodum şimdi o da kokuyor
Zeytin bastırıyor sanki
Ama evet yoğurtlu şeyelr iyi grliyor canım
Şimdi bu saatte yzınca bi tuhaf oldum
Belki toxo igg avidite ister doktor
7+2 de duydum. Duyulmasa da görüntü alınabilir kalp atışının. Garanti olması için 7.haftadan sonraya erteleyebilirsiniz. Çünkü 7de bile duymak için çok uğraştı drumMerhaba Arkadaşlar . Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Kalp atışlarını kaçıncı hafta da kaçıncı günde duydunuz acaba . Bana randevu verdiler kalp atışı için 6+6 ya denk geliyor .fakat doktorun poliklinik günü değişmiş yani 6+4 te gitmiş olacağım . Duyabilir miyiz acaba bu günlerde
Merhaba Arkadaşlar . Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Kalp atışlarını kaçıncı hafta da kaçıncı günde duydunuz acaba . Bana randevu verdiler kalp atışı için 6+6 ya denk geliyor .fakat doktorun poliklinik günü değişmiş yani 6+4 te gitmiş olacağım . Duyabilir miyiz acaba bu günlerde
Kalp atışı muhabbeti doğruysa, kız seninki, 173 demiştin yanılmıyorsamerkek olursa ömer yavuz ama kız olursa kararsızız rüya, ela, sıla, beren, ipek
Kalp atışı muhabbeti doğruysa, kız seninki, 173 demiştin yanılmıyorsambir de ikili test yaptırırsan serbest hcg değeri kızlarda yüksek çıkıyor diyorlar haberin olsun
Ben bu tarihlerde duymusdum ama doktorunuza bagliMerhaba Arkadaşlar . Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Kalp atışlarını kaçıncı hafta da kaçıncı günde duydunuz acaba . Bana randevu verdiler kalp atışı için 6+6 ya denk geliyor .fakat doktorun poliklinik günü değişmiş yani 6+4 te gitmiş olacağım . Duyabilir miyiz acaba bu günlerde
Çalıştığın için zorlanman çok normal canim bunların hepsi geçici şeyler herkesin imtihanı farklı bn iki acı yaşadım mesela şimdi iğne kullaniyorum her gün yine de kızımdan sonra ilk defa 9.haftaya geldim bu yüzdn mutluyum bebeğini kucağına alınca o kadar çok seveceksin ki gözün kimseyi görmeyecek kilo da verilir hiç sıkma canını yeter ki sağlıkla dogsunlar çok güzel bir duygu annelik evlat kokusu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınDİKKAT BU MESAJ YOĞUN İÇ DÖKME İÇERİR...
Kızlar merhaba bu başlıkta buluştuğumuza göre hepimiz yakın zamanlarda annelik yolculuğuna çıktık.
Benim 10. hafta bitmek üzere 11lere gidiyorum. Daha çok başındayım belki ama vücudumun bana bulantı kabızlık gaz son olarak da enfeksiyon olayı beni yordu yıprattı isyan mı ediyorum die korkuyorum bi yandan ya da hakikaten eskiler nasılmş ben çok mu nazlıyım bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. İşe gelmek için sabah 6da kalkıyorum eve de akşam 6 buçukta varmış oluyorum. iyiki annem var yemek yapmak içimden gelmiyor oysa çok severdim.
şimdi tek isteğim duş alıp uyumak olmuş durumda. halsizim yorgun hissediyorum. yapma böyle desem de kendime yine kendime yatağımda uzanırken buluyorum. fiziksel olarak zaten son bi senedir 10 kilo almştım tam kilo vermeye çalıştığım dönemde hamile olduğumu öğrendim kendimi çirkin de buluyorum yani yüzümdeki ufak tefek sivilceler vs. bazı hamileler güzelleşirmiş ya. bebeğim sağlıkla gelsin ama sanki ben onla çok konşmuyorum da . mesela eşimm daha çok sohbet ediyo halbuki ben çocuklara bebeklere bayılırım. benim bu hislerim kötü bi annemiyim diye düşünmekten alıkoymuyor beni. sadece öyle yazmak istedim umarım bu süreçler geçicidir benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?