2021 Şubat Anneleri

Aboo 30kilo masallah baya almissiniz ben kendimi 30 kilo almayi dusundumde 50kilodan 80kilo olcam

Merhaba canım, öncelikle senin adına üzgünüm ama bu çoğu kadinin basina gelen bir durum o yüzden cok yıpratma kendini ayni seyleri yasadim diyebilirim. Ben keseyi gormeye gitmiştim ama kalp atisi icin gitmemiştim 8. Hafta biter bitmez kahverengi akıntı başladı ve 12. Hafta bittigi gün kirmizilarla 12 saat icinde dusuk oldu bana kurtaj yapalim sabah ac gel dediler gitmedim kendi düştü ve sorun yasamadim doktorunda sana secenek sunduguna ve tehlikesi yok dedigine göre ben olsam kendisinin dusmesini beklerdim doğa ne yapacağını bilir der akışına bırakırdım. Tabi karar senin Allah yardimcin olsun

Yaaa canım benimm düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim ☺ çok şükür iyiyim kuzum perşembe kontrole gittim iyiydi çok şükür sen nasılsın
Sevindim vallahi, en son kanaman vardı korktum, Bi şi mi oldu diye. Maşşallah minnoşunaİyiyiz canım kasık ağrım var sadece, sağolasın.

Duyarsın bence 6-3 de duydum ben.

Gerçekten üzüldüm ama herşeyin bir sebebi vardır diye düşünmek, gönlümüzü ferahlatmak gerekiyor. Eğer sıkıntılı bir gebelikse böyle kendiliğinden sonlanabiliyor. Doktorun da önerdiği için senin yerinde olsam akışına bırakırdım durumu. Doğa en uygun olanı yapacaktır

Kızlar benim saçlarım çok aşırı dökülüyordu sürekli yorgun argındım. Tsh yüksek çıkan var mı benim 11 çıkmış. Dün tekrar kan aldılar 5,33 çıktı. Tiroid ile ilgili sorunum var sanırım. Doktor ilaç yazdı Euthyrox diye. Acaba bebeğin gelişiminde bir zarar olur mu geç mi tedaviye başladım ya da

Sevindim vallahi, en son kanaman vardı korktum, Bi şi mi oldu diye. Maşşallah minnoşunaİyiyiz canım kasık ağrım var sadece, sağolasın.
Kanama durdu 2 gün sonra hamdolsun ama hep yatıyorum evde ne yemek ne temizlik.. hepsini annemle eşim yapıyo Benim de ara sıra oluyo kasık ağrım normal bence o. Senin şimdi tam kaç+kaç

Çok saolun çok teşekkür ederim umarım sıkıntısız herşey yolunda gider amin

Aynı ilacı bana da verdi doktorum cnm benik 2 buçuk tu. Zarar vericek olsa doktorlar vermez sanmıyorum

Canim bnde aynı şeyi iki defa yasadim ilk önce sonraki hamileliğin için mutlaka pihtilasma testini yaptır sakın ihmal etme yaptırmadan da hamile kalma sana tavsiye.aslinda kendiliğinden düşse iyi ama dayanabilecek misin bilmiyorum kanama çok oluyor bn ikisinde de kürtaj olmuştum hakkında hayırlısı olsun üzülme sakın elinde olan bişey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…