16. Haftaya kadar 700 gram çok az değil mi cidden ya ?Ben de 700 gram almışım 16’ya kadar almam gereken kiloyu almışsın daha fazla alma dediiiii
Düşünüyorum mu düşünmüyorum mu yazmak istediniz?Ben genetik test yaptırmayı düşünüuorum
Ben de omepa vm kullaniyorum bir de demir hapı acaba onlardan mi alıyorum ya700gram nedir kızlar ya ben 4 kilo aldım
Benim doktor da beslenmen iyiyse multivitamine gerek yok,gereksiz kullanımda kilo aldırıyor zaten dedi.
folik asiti 12. Haftaya girdikten sonra bırak dedi.
İlk trimesterda toplam 2 kg diğer trimesterlarda haftada 500gr ideal olanı diye okudum bir yerde16. Haftaya kadar 700 gram çok az değil mi cidden ya ?
Hani her haftaya 1 kg dı
Ben deKızlar bende dün dr`a gittim tam 11. Haftamdayım. İkili test yapar sandım 2 hafta spnra gel dedi. Nerdeyse 15 güne bir gidiyorum dr`a , sizler hangi aralıkta gidiyorsunuz?
İkili test çok önemli mutlaka yaptrmalısın dedi. Ben de dedim ki çok duydum hep kötü sonuç alıp,hamileliği zehir olup sağlıklı bebekleri olan diye riski belirtiyor kimse de 0 çıkmaz dedi.
Ben de bugün gittim bana da cok onemli dedi bu da bebiskom
Her hafta 1 kg olsa 40 kg alınır o zaman da bir facia olur16. Haftaya kadar 700 gram çok az değil mi cidden ya ?
Hani her haftaya 1 kg dı
Benim kadar alan yok vallaPembe alıntılar ilk aylarda normal diye biliyorum. Kanama şeklinde dönerse riskli olabilir
Ben de 1 kilo aldım ama göbeğim çıktı sanki. Galiba iç karnım çok geniş değil
18 aylık falandı bıraktırdığımda. İkinci oğlumu da 18 aylıkken bıraktırdım haksızlık olmasın büyük oğluma diye. Vicdan yaptım biraz. Sağlıkla emsin inşallahsizin bebeğiniz ka c aylıktı biraktiginda. Bazen zorluğunu düşünüyorum biraktirayim diyorum ama çocuktan çok ben hazır değilim çok vicdan azabı cekiyorum . Bakalim hamileliğim ilerlesin kendi durumuma bakayim ona göre karar veririm inşallah. Şimdilik devam kızımın deyimi ile memi ye:)
Evet ben ac gittimBen 2 kiloya yakın vermişim kızlar. Midemden ziyade beni sıcaklarda çok etkiliyor. Hazırlıyorum sofrayı tam oturuyorum afakanlar basıyor bi anda iştahım kapanıyor.
Kan değerleri için aç gidiyorduk değil mi? Hiç hatırlayamıyorum
Maşallah bayaa büyümüş yaBen de
Eki Görüntüle 2665124
Kızlar bugun ultrasona girdim ama detaylı bakılmadı. Çarşamba günü nasipse detaylı bakılacak 2li test için buda resmimiz
Hayır söylemedi bende merak ediyorum. Ama zaten detaylı bakılmadı çarşamba günü detaylı bakılacakCinsiyeti soylemedimi doktor cnm
Hayır söylemedi bende merak ediyorum. Ama zaten detaylı bakılmadı çarşamba günü detaylı bakılacak
Ben de o kadar aldım ve bugün itibariyle gereksiz seyleri yemeyi bırakıp fazlalıkları vermeye calisicam kontrollü olmazsam 9 ayin sonunda 25-30 u bulurumArkadaşlar kaç kilo aldınız ya ben üç kilo aldım çok mutsuz hissediyorum daha 9 haftalık bu kadar aldıysam sonra ne yapicam ya
Aynisi bende de var, bir aci var karnimda, gazdan mi baska bisey mi bilemedim, kayisi yiyiyorumKızlar kabızlığım var çok fena. Sizde de var mı? İlaç veriyorlar mı bununla ilgili
Söylemeye utanıyorum 4 kilo aldım. Ama yarından itibaren ekmeği azaltıcam abur cubur yememeye çalışı cam. Hamileliği bahane edip yine tozu dumana katmaya başladımBenim kadar alan yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?