2021 Şubat Anneleri

Bende ilk günlerde 1 kilo vermiştim simdi o 1 kiloyu geri aldım yani tam hamile kaldigim kilodayim

Tamam canım doğru diyorsun sen de uzulme çünkü ilk üç ay bulantilardan kilo veriliyormuş biliyorsundur zaten sonra yavaş yavaş alırsın insallah

İnş güzel olur canım buraya da yaz çıkınca.
Bugun kendi doktorumda doruladi sonuclarimq bakdi kiz dedi bebeginiz
İnş güzel olur canım buraya da yaz çıkınca.

Merhaba, cumartesi günü iili test kadın dogu kontrolu ve sonra da radyoloji bolumunde ultrasona gittim. kan verdim. Kan sonuclarım 1 haftada belli olacakmıs. Ulstrasonda bişey cıkmadı şükür. bir sıkıntı yok ama hiç ilaç sormak aklıma gelmedi. Biz şimdi 12. haftadan sonra vitamin folik asit bırakıyor muyuz ne kulanıyoruz. ben pregnacare folik asit ve diğer vitaminleri içeren bir hap kullanıyorum. d vitamini fısfısı bir de. bu konuda bilgis olan var mı. Cinsiyet için erken dedi ama erkek lafını da araya sokusturdu. Hayırlısı. yani sağlıklı olsunlar başka bişey istemiyorum.

Ne güzel maşallah İnşallah ikili test sonucu da iyi gelir . Hapları msjla soramaz mısın canım dr una? Benimki bişey olunca msj at demişti. Cinsiyeti de öğrenmiş sayılırsın dediğin gibi sağlıklı olsun da önemli değil.

Ben genetik test yaptırmayı düşünüuorum

Cnm bende doktoruma sordum vitaminleri bana dediki folik asiti birak bende birakdim baska takviye vitamin dedim onuda bana sordu halsizlik yorgunluk varmi yok ddim ozamn gerek yok dedi vitaminlere kanda verdim bi sorun cikmadi şükür birde idrar testi verdi onu vermedim bazi seyler istediler ultrasyondada bise cikmadi banada ck erkek denildi cinsiyet icin ama kiz olarbilir denildi hersey rabbimden tabi

Ben 2,5kilo civarında alıp normal kiloma döndüm çünkü hamile kaldığım ay diyet yapıyordum ve 2,5kilo vermiştim. Hamileliği öğrenince bıraktım tabi hop direk geri aldım.

valla korkuyu yenmek diye birsey yok hami
valla korkuyu yenmek diye birsey yok ama hamilelik belirtilerim devam ettigi icin icim rahat tabi bi de benim bir kizim var yani ilk cocuk degil o kadar sey yasadiktan sonra kizimi dogurdum ve ayni belirtiler bu hamilelikte de var ona guveniyorum diyelim yoksa korku hep oluyor.

Ben rüyamda erkek gördüm ilk başta. Hepte içime erkek doğdu. Aslında şöyle hamile kalmadan önce kız hayali kurardım hep ama erkek hissi var nedense. İnsan sabırsızlanıyor ya
ben kizimda da gormustum ruya gercek oldu bunda da gordum ruyama cok guveniyorum.

Bilemedim bende valla yok bizimki prematüre doğmuştu yogun bakımda kaldığı için sütüm kesildi 4 ay anne sutu verebilfim sadece

Aynen illaki vitamin kullanmaya gerek yok galiba. Benim de 3 ay bitti. Doktor vitamin vermeyecekti. Düzenli besleniyorsan gerek yok dedi. Ama ben düzenli beslenemedigim için vitamin istedim. Şimdiye kadar 2 kilo verdim. Bulantilar da hala devam ediyor. O yüzden vitamin iyi olur diye düşündüm

Bende 4 kilo verdim ama onu solemedim iyisen gerek yok dddi vitamine bende ustelemefim daha fazla yemelerimde pek fazla deil ama sık sık yiyorum midem kotu oldukca azar azar yiyorum ama yine kilo ayni sekilde fevqm ediyo artik ilerleyen zamanlarda aliriz bizde

700gram nedir kızlar ya ben 4 kilo aldım
Benim doktor da beslenmen iyiyse multivitamine gerek yok,gereksiz kullanımda kilo aldırıyor zaten dedi.
folik asiti 12. Haftaya girdikten sonra bırak dedi.
Gunlerimizde ayni seninle ben verdim 4 kilo galiba bnm verdiklerimi sen almissin cnm

700gram nedir kızlar ya ben 4 kilo aldım
Benim doktor da beslenmen iyiyse multivitamine gerek yok,gereksiz kullanımda kilo aldırıyor zaten dedi.
folik asiti 12. Haftaya girdikten sonra bırak dedi.
Ben güya 1 kilo aldım ama 27 beden hiçbir pantolonunu giremiyorum 28 bedenler darlıyor.kotları hiç giriyemiyorum. Bu haftasonu gittim alışveriş yaptım, beli lastikli rahat pantolonlardan aldım. Özellikle saat 16:00 Dan sonra karnım iyice şişiyor. Düğmelerini açıyorum gazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…