Tamam canım doğru diyorsun sen de uzulme çünkü ilk üç ay bulantilardan kilo veriliyormuş biliyorsundur zaten sonra yavaş yavaş alırsın insallahVücudumuz sürekli değişiyor, yağ oranı kan oranı artıyor bebeği beslemek için meme dokusu artıyor. Bence takılma canımcım. Ben de kilo verdim ama inan üzülüyorum, bebeği besleyemiyorum diye. Hele kızımda 10 kilo vermiştim ağlıyodum hergün.
İnş güzel olur canım buraya da yaz çıkınca.
Canım bende 7+1 de gittim benimkiside 1 cmdi minnoşum benim ♥bu hafta üzüm olduk 8+2 yiz bugün.. normalde 9+2 olmam gerekiyordu ancak düzensiz adet gördüğüm için geç döllenme olmuşuz ama ileride tarihini yakalıyormuş. Hepimiz İçin hayırlısı olsun ♥
Bugun kendi doktorumda doruladi sonuclarimq bakdi kiz dedi bebeginiz
İnş güzel olur canım buraya da yaz çıkınca.
Maşallah küçüğeEki Görüntüle 2665124
Kızlar bugun ultrasona girdim ama detaylı bakılmadı. Çarşamba günü nasipse detaylı bakılacak 2li test için buda resmimiz
Ben de 700 gram almışım 16’ya kadar almam gereken kiloyu almışsın daha fazla alma dediiiiiBen 1 kilo aldım
Ben genetik test yaptırmayı düşünüuorumKızlar bende dün dr`a gittim tam 11. Haftamdayım. İkili test yapar sandım 2 hafta spnra gel dedi. Nerdeyse 15 güne bir gidiyorum dr`a , sizler hangi aralıkta gidiyorsunuz?
İkili test çok önemli mutlaka yaptrmalısın dedi. Ben de dedim ki çok duydum hep kötü sonuç alıp,hamileliği zehir olup sağlıklı bebekleri olan diye riski belirtiyor kimse de 0 çıkmaz dedi.
Cnm bende doktoruma sordum vitaminleri bana dediki folik asiti birak bende birakdim baska takviye vitamin dedim onuda bana sordu halsizlik yorgunluk varmi yok ddim ozamn gerek yok dedi vitaminlere kanda verdim bi sorun cikmadi şükür birde idrar testi verdi onu vermedim bazi seyler istediler ultrasyondada bise cikmadi banada ck erkek denildi cinsiyet icin ama kiz olarbilir denildi hersey rabbimden tabiMerhaba, cumartesi günü iili test kadın dogu kontrolu ve sonra da radyoloji bolumunde ultrasona gittim. kan verdim. Kan sonuclarım 1 haftada belli olacakmıs. Ulstrasonda bişey cıkmadı şükür. bir sıkıntı yok ama hiç ilaç sormak aklıma gelmedi. Biz şimdi 12. haftadan sonra vitamin folik asit bırakıyor muyuz ne kulanıyoruz. ben pregnacare folik asit ve diğer vitaminleri içeren bir hap kullanıyorum. d vitamini fısfısı bir de. bu konuda bilgis olan var mı. Cinsiyet için erken dedi ama erkek lafını da araya sokusturdu. Hayırlısı. yani sağlıklı olsunlar başka bişey istemiyorum.
valla korkuyu yenmek diye birsey yok hamiSiz bizden 2-3 hafta büyüksün baya yol kat etmişsiniz diğerleri bu haftalara gelmiş mıydı önceki kayıpların korkularını nasıl yeniyorsun canım ben bu zamana kadar iyiydim de kontrol lerden önce bu korku basıyor bana
valla korkuyu yenmek diye birsey yok ama hamilelik belirtilerim devam ettigi icin icim rahat tabi bi de benim bir kizim var yani ilk cocuk degil o kadar sey yasadiktan sonra kizimi dogurdum ve ayni belirtiler bu hamilelikte de var ona guveniyorum diyelim yoksa korku hep oluyor.Siz bizden 2-3 hafta büyüksün baya yol kat etmişsiniz diğerleri bu haftalara gelmiş mıydı önceki kayıpların korkularını nasıl yeniyorsun canım ben bu zamana kadar iyiydim de kontrol lerden önce bu korku basıyor bana
hafifledi bikac gundur kasinti yanmam koku yokSarı akıntı enfeksiyon olabilir canım ihmal etme
ben kizimda da gormustum ruya gercek oldu bunda da gordum ruyama cok guveniyorum.Ben rüyamda erkek gördüm ilk başta. Hepte içime erkek doğdu. Aslında şöyle hamile kalmadan önce kız hayali kurardım hepama erkek hissi var nedense. İnsan sabırsızlanıyor ya
sizin bebeğiniz ka c aylıktı biraktiginda. Bazen zorluğunu düşünüyorum biraktirayim diyorum ama çocuktan çok ben hazır değilim çok vicdan azabı cekiyorum . Bakalim hamileliğim ilerlesin kendi durumuma bakayim ona göre karar veririm inşallah. Şimdilik devam kızımın deyimi ile memi ye:)
Bizim ki de 22 mayis doğumlu
Daha önce konuştuk mu hatırlayamadım. Senin ki emiyor mu hala
Aynen illaki vitamin kullanmaya gerek yok galiba. Benim de 3 ay bitti. Doktor vitamin vermeyecekti. Düzenli besleniyorsan gerek yok dedi. Ama ben düzenli beslenemedigim için vitamin istedim. Şimdiye kadar 2 kilo verdim. Bulantilar da hala devam ediyor. O yüzden vitamin iyi olur diye düşündümCnm bende doktoruma sordum vitaminleri bana dediki folik asiti birak bende birakdim baska takviye vitamin dedim onuda bana sordu halsizlik yorgunluk varmi yok ddim ozamn gerek yok dedi vitaminlere kanda verdim bi sorun cikmadi şükür birde idrar testi verdi onu vermedim bazi seyler istediler ultrasyondada bise cikmadi banada ck erkek denildi cinsiyet icin ama kiz olarbilir denildi hersey rabbimden tabi
Ben henüz almadımArkadaşlar kaç kilo aldınız ya ben üç kilo aldım çok mutsuz hissediyorum daha 9 haftalık bu kadar aldıysam sonra ne yapicam ya
Bende 4 kilo verdim ama onu solemedim iyisen gerek yok dddi vitamine bende ustelemefim daha fazla yemelerimde pek fazla deil ama sık sık yiyorum midem kotu oldukca azar azar yiyorum ama yine kilo ayni sekilde fevqm ediyo artik ilerleyen zamanlarda aliriz bizdeAynen illaki vitamin kullanmaya gerek yok galiba. Benim de 3 ay bitti. Doktor vitamin vermeyecekti. Düzenli besleniyorsan gerek yok dedi. Ama ben düzenli beslenemedigim için vitamin istedim. Şimdiye kadar 2 kilo verdim. Bulantilar da hala devam ediyor. O yüzden vitamin iyi olur diye düşündüm
Gunlerimizde ayni seninle ben verdim 4 kilo galiba bnm verdiklerimi sen almissin cnm700gram nedir kızlar ya ben 4 kilo aldım
Benim doktor da beslenmen iyiyse multivitamine gerek yok,gereksiz kullanımda kilo aldırıyor zaten dedi.
folik asiti 12. Haftaya girdikten sonra bırak dedi.
Ben güya 1 kilo aldım ama 27 beden hiçbir pantolonunu giremiyorum 28 bedenler darlıyor.kotları hiç giriyemiyorum. Bu haftasonu gittim alışveriş yaptım, beli lastikli rahat pantolonlardan aldım. Özellikle saat 16:00 Dan sonra karnım iyice şişiyor. Düğmelerini açıyorum gazdan700gram nedir kızlar ya ben 4 kilo aldım
Benim doktor da beslenmen iyiyse multivitamine gerek yok,gereksiz kullanımda kilo aldırıyor zaten dedi.
folik asiti 12. Haftaya girdikten sonra bırak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?