Bende tam tersi çanımı çeken şey önşme ben gelince midem bulanıyor ilaç kullanmıyorum bulantı içinBende şöyle bi durum var, diyelim taze fasulye yeme fikri şu an midemi bulandırıyo ama önüme gelip yemeye başlayınca keyif alarak yemesem de midem bulanmıyoay canım istemiyo diyorum önüme gelince de yiyorum yani. Ama ben prilam kullanıyorum onun etkisi olabilir
Elevitte domuz jelatini vardı sanırım ilk hamileliğimde bana da yazmıştı decavitle değiştirmiştiKızlar ben bebeği öğrendikten sonra doktor elevit isimli vitamin ilacı yazdı. İçinde folik asitle beraber bütün vitaminler var. İlacım bitti bugün. Doktorunuz size vitaminleri devam ettirdi mi? Aradım doktorumu ulaşamadım size bi sorayım dedim.
Bana gecen hafta birakdirdi doktorum folik asiti gerek yok dedi daha normal vitaminde yazmadi ihtiyacin yok dedi senin istemisdim bende ustelemedim daha gerek yok dediyse demek yok dedimKızlar ben bebeği öğrendikten sonra doktor elevit isimli vitamin ilacı yazdı. İçinde folik asitle beraber bütün vitaminler var. İlacım bitti bugün. Doktorunuz size vitaminleri devam ettirdi mi? Aradım doktorumu ulaşamadım size bi sorayım dedim.
Normalde makarnayı hiç sevmem ama geçende sade makarna üstü peynir iyi gelmişti bana tok da tutuyorMide bulantısına iyi gelen bişi buldunuz ya sabahtır yarım haşlanmış patates ile duruyorum
Doğuma kadar dedi canim Dr bana bnmde pai 4g/4g, mthfr 1298c homozigot genelde doğuma kadar ya da 7.haftaya kadar kullandiriyorlar erken değil mi kesmek icinMerhaba, konuyu mayis ayından beri takip ediyorum ama ilk kez yaziyorum. Siz bildigim kadariyla oksapar kullaniyorsunuz. Ben de kullaniyorum ogrendigimden beri. Dr. 12 haftadan sonra keselim igneyi dedi. Sizin durumunuz nedir sonuna kadar devam mi? Benim ilk gebeligim saglikli, sonrasinda 7 haftalikken kaybim oldu. Genetik arastirmada mthfr genleri heterozigot çıktı genetik testte.PAI -1 genotipi de 4G-5G diyor.
Daha yeni komşuma da erkek demisler sonra 2ay göstermemiş 7aylik oldu kız demiş drBebeğim için biseyler almak istiyorum. İndirimde biseyler görüyorum. Doktor erkek dedi ama 16 hafta olup kesinlesene kadar bişey almayacağım :)
Aynen canım bı sıkıntı olsa ilk tepkiyi kanama olarak görürsün gönlünü ferah tutKızlar iyi akşamlar az önce kasığımda ve aşağısında biraz acı gibi kramp girer gibi oldu ilk defa bu kadar aşağı bölgede oldu korktum şimdi direkt ayaklarımı havaya diktim uzattım korkulacak bir şey yoktur İnşallah çok tedirgin oldum bir de bugün ilk defa bulantim çarpıntım falan da olmamıştı korkmalı mıyım bir şey olsa kanama olur dimi
Çok teşekkür ederim canım çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var ki şu anda olumlu açıklamalara resmen yürürken bile tedirgin oluyorum rahimde içten batma var İnternete baktım az önce rahim içi genişlemesi neden olur yazıyorAynen canım bı sıkıntı olsa ilk tepkiyi kanama olarak görürsün gönlünü ferah tut
Aynen canım 2 dusugum oldu ve ilaçlara rağmen bı sıkıntı varsa kanama oluyor gönlünü ferah tut hamileliğin tadını çıkar Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz insallahÇok teşekkür ederim canım çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var ki şu anda olumlu açıklamalara resmen yürürken bile tedirgin oluyorum rahimde içten batma var İnternete baktım az önce rahim içi genişlemesi neden olur yazıyor
İnşallah canım çok haklısın sağlıkla kucaklarimiza alalım İnşallah bebislerimizi çok teşekkür ederimAynen canım 2 dusugum oldu ve ilaçlara rağmen bı sıkıntı varsa kanama oluyor gönlünü ferah tut hamileliğin tadını çıkar Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz insallah
o kramplar bendede varÇok teşekkür ederim canım çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var ki şu anda olumlu açıklamalara resmen yürürken bile tedirgin oluyorum rahimde içten batma var İnternete baktım az önce rahim içi genişlemesi neden olur yazıyor
Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum.Benim oğlum doğumundan itibaren çok hareketli bir bebekti. Şimdi 4 yaşında. Çok zor büyüttük. Erkek çocuk büyütmek kolay değil. 2 erkek çocuk nasıl olur diye korkuyorum. Yoksa sakin bir çocuk olacağını bilsem erkek de kız da farketmez.
3 kızı olan cennetlik derler ama bnce 3 erkek çocuğu olan cennetlik olmalı
Canım yazmış mıydım seni kusuruma bakma nolur Tabloyu yaparken bi karıştırıyorum. Ekleyeyim yarıninsanbuL canım ben listeden silinmişim yaş 27 1. Cocuk eskişehir
Tok tutan seçenek olması iyi olmuşNormalde makarnayı hiç sevmem ama geçende sade makarna üstü peynir iyi gelmişti bana tok da tutuyor
Ayni durumdaydim cinsiyete dr kız dediKizimda bu kadar olmamıştı geçende baktım tuylenmeye kendi göbeğim şok oldum sağlıklı olsunlar da bakalım bazen deli gibi canım tatlı istiyor bazen de midemi bulandırıyor bakalım cinsiyet ogrenildiginde herkes yazar doğru tahmin mi değil mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?