2021 Şubat Anneleri

Bende tam tersi çanımı çeken şey önşme ben gelince midem bulanıyor ilaç kullanmıyorum bulantı için

Kizlar bebisler canlanmaya basladimi bende su 2 gundur gosumun alt tarafinda bise vuruyo gibi ama diyorum acaba gazmi diye vurup geciyo 2 kez oluyo ole duruyo anlayamadim ne oldugunu

Elevitte domuz jelatini vardı sanırım ilk hamileliğimde bana da yazmıştı decavitle değiştirmişti

Bana gecen hafta birakdirdi doktorum folik asiti gerek yok dedi daha normal vitaminde yazmadi ihtiyacin yok dedi senin istemisdim bende ustelemedim daha gerek yok dediyse demek yok dedim

Kızlar iyi akşamlar az önce kasığımda ve aşağısında biraz acı gibi kramp girer gibi oldu ilk defa bu kadar aşağı bölgede oldu korktum şimdi direkt ayaklarımı havaya diktim uzattım korkulacak bir şey yoktur İnşallah çok tedirgin oldum bir de bugün ilk defa bulantim çarpıntım falan da olmamıştı korkmalı mıyım bir şey olsa kanama olur dimi

Doğuma kadar dedi canim Dr bana bnmde pai 4g/4g, mthfr 1298c homozigot genelde doğuma kadar ya da 7.haftaya kadar kullandiriyorlar erken değil mi kesmek icin

Bebeğim için biseyler almak istiyorum. İndirimde biseyler görüyorum. Doktor erkek dedi ama 16 hafta olup kesinlesene kadar bişey almayacağım :)
Daha yeni komşuma da erkek demisler sonra 2ay göstermemiş 7aylik oldu kız demiş dr o yüzden kesin emin olmak lazim

Aynen canım bı sıkıntı olsa ilk tepkiyi kanama olarak görürsün gönlünü ferah tut

Aynen canım bı sıkıntı olsa ilk tepkiyi kanama olarak görürsün gönlünü ferah tut
Çok teşekkür ederim canım çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var ki şu anda olumlu açıklamalara resmen yürürken bile tedirgin oluyorum rahimde içten batma var İnternete baktım az önce rahim içi genişlemesi neden olur yazıyor

Aynen canım 2 dusugum oldu ve ilaçlara rağmen bı sıkıntı varsa kanama oluyor gönlünü ferah tut hamileliğin tadını çıkar Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz insallah

İnşallah canım çok haklısın sağlıkla kucaklarimiza alalım İnşallah bebislerimizi çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız ben dün kan verdim Ferritin çok düşük çıktı, d vitamini düşük çıktı bunlar için ilaç verdi. Tsh yüksek çıktı onun için ilaç verdi, idrarda enfeksiyon çıktı bi de ona ilaç verdi moralim bozuldu ilaç kullanmaktan korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz özellikle tiroidi olan var mı sanırım ömür boyu ilaç kullanacakmışım

o kramplar bendede var uykumdan bile uyandiriyo。 dr normal dedi dun。 ben krampla iken bebisim misil misil uyuyodu。 senin gibi taktim ama bosaymis hic aklin kalmasin

Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum.
İki kız nasıl oluyor kıyaslayamadığımdan iki erkek çocuklu evden bildiriyorum ki işler büyüdükçe karışıyor Ergenlikleri için şimdiden dert eden olur mu? Ben ediyorum. İki erkek bi şekilde idare edilir de 3 olunca ben huniyi takarım gibi

Ayni durumdaydim cinsiyete dr kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…