Yaaa çok teşekkür ederimo kramplar bendede varuykumdan bile uyandiriyo。 dr normal dedi dun。 ben krampla iken bebisim misil misil uyuyodu。 senin gibi taktim ama bosaymis hic aklin kalmasin
Beni de ekleyebilir misin rica etsem yaş 29 ikinci bebiş İstanbul da yaşıyorum bdt 25.02.21Canım yazmış mıydım seni kusuruma bakma nolur Tabloyu yaparken bi karıştırıyorum. Ekleyeyim yarın
Her gordugume kız diyorum nedense bu da kiz gibi grldi banaGünaydın. Doktorumuz bir şey söylemedi cinsiyet için. Kalp atışını dinledik tekrar, ölçüm yaptı gayet iyi dedi. İki hafta sonra ikili tarama ve cinsiyete bakarız dedi. Ultrason fotimizden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Cnm bnm Tiroidi bnm bi tanidigim vardi hamilelugi boyunca hep kullandi suanda hala kullaniyo hormonlar icin o hatta suanda menepoz diyolar daha 35 yasinda kendisi tiroidler ck yuksek diye bi dengeleyemedi 2 cocukla kaldi kadin ama dokotr kontrolu altinda oldukca hc bise olmuyo her ay gidip baktirirdiMerhaba arkadaşlar, nasılsınız ben dün kan verdim Ferritin çok düşük çıktı, d vitamini düşük çıktı bunlar için ilaç verdi. Tsh yüksek çıktı onun için ilaç verdi, idrarda enfeksiyon çıktı bi de ona ilaç verdi moralim bozuldu ilaç kullanmaktan korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz özellikle tiroidi olan var mı sanırım ömür boyu ilaç kullanacakmışım
Omega 3 semiz otunda var arkadaşlar bilginiz olsun bol bol tüketinnnBana hemşirem mevsimi değil balık bulmak zor ondaki omega yı kuruyemişlerden alabilirsin dedi işlem görmemiş ceviz fındık bademden yiyorum gün içinde
Geçen yazılıydı ilk yaptığın zaman olur öğle karışıklık kusur ne demek canımCanım yazmış mıydım seni kusuruma bakma nolur Tabloyu yaparken bi karıştırıyorum. Ekleyeyim yarın
Bende senin gibiyim prilamla bile günde 1 yada 2 kez kusuyorumGünaydın hanımlar ☀ Umarım herkes iyidir ben bulantılarla savaş halindeyimprilam içersem tüm gün uyuyorum o yüzden kusmuyorum ama öğürmeler devam prilam içmediğimde tüm gün yediğimi çıkartıyorum. Zaten yediğimde peynir ekmek makarna az yağlı pilav haşlanmış patates bunlarla günleri döndürüyoruz. Folik asit midemi daha çok bulandırıyo içemiyorum. Suyu yudum yudum içmeye çalışıyorum, 2 lt olmuyodur, 1.5 anca.
Aynen canım 2 dusugum oldu ve ilaçlara rağmen bı sıkıntı varsa kanama oluyor gönlünü ferah tut hamileliğin tadını çıkar Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz insallah
Benim doktorum bundan önce 7 haftalik kalp durmasi sonucu kaybım olunca, önlem amaçlı yazmıştı oksapar ve progestan. Şimdi coraspine devam et, folik asiti, progestan ve oksapari keselim dedi. Ben de devam edeyim zarari yoksa dedim. Fazlasi da kanama yapabilir dedi. Genetik test sonucunu tekrar göstereceğim. Belki de benim test sonucu heterozigot olunca direkt pihtilasma hastasi degilim taşıyıcıyım demek mi oluyor? Sanirim riskli gebelik uzmanina görünebilirim bu konu kafama takılıyor.Doğuma kadar dedi canim Dr bana bnmde pai 4g/4g, mthfr 1298c homozigot genelde doğuma kadar ya da 7.haftaya kadar kullandiriyorlar erken değil mi kesmek icin
Bnm yan komşum heterozigot 677 ve başka bir gendi sanırım o da iki hamileliğinde de iğne kullanmış bnm Dr da kanamanın coraspin ile alakası yok dedi ilk basta leke ve kanama vardı ona rağmen kullandım bişey olmadı çok şükür kesildi kabamam..eğer araştırma Hastanesi'nde iyi bı Dr perinatolog varsa git canim İstanbul'da isen Zeynep Kamil de oya demirci var onu tavsiye ederimBenim doktorum bundan önce 7 haftalik kalp durmasi sonucu kaybım olunca, önlem amaçlı yazmıştı oksapar ve progestan. Şimdi coraspine devam et, folik asiti, progestan ve oksapari keselim dedi. Ben de devam edeyim zarari yoksa dedim. Fazlasi da kanama yapabilir dedi. Genetik test sonucunu tekrar göstereceğim. Belki de benim test sonucu heterozigot olunca direkt pihtilasma hastasi degilim taşıyıcıyım demek mi oluyor? Sanirim riskli gebelik uzmanina görünebilirim bu konu kafama takılıyor.
Benim doktorum bundan önce 7 haftalik kalp durmasi sonucu kaybım olunca, önlem amaçlı yazmıştı oksapar ve progestan. Şimdi coraspine devam et, folik asiti, progestan ve oksapari kese
Bı de benim bildiğim homozigot hem anne hem babadan aldığın gen..heterozigot sadece birisinden aldığın gen diye biliyorumBenim doktorum bundan önce 7 haftalik kalp durmasi sonucu kaybım olunca, önlem amaçlı yazmıştı oksapar ve progestan. Şimdi coraspine devam et, folik asiti, progestan ve oksapari keselim dedi. Ben de devam edeyim zarari yoksa dedim. Fazlasi da kanama yapabilir dedi. Genetik test sonucunu tekrar göstereceğim. Belki de benim test sonucu heterozigot olunca direkt pihtilasma hastasi degilim taşıyıcıyım demek mi oluyor? Sanirim riskli gebelik uzmanina görünebilirim bu konu kafama takılıyor.
Sizin de ilk gebelik sorunsuz mu olmustu? Ben masallah baya iyiymişim tabi 7 sene önce 30 yasimda dogurdum kizimi. Simdi yaş ilerledi zor geçiyor, hem sabah 9-aksam 7 çalışıyorum, hem de bu sefer mide bulantısı çok oldu. Yine de binlerce şükür Allah nasip etti. Insallah sağlıklı bebeklerimize kavusuruz hayirlisiylaBı de benim bildiğim homozigot hem anne hem babadan aldığın gen..heterozigot sadece birisinden aldığın gen diye biliyorum
Evet bnm kızımda sorun yoktu sonrasında ilk dusugum oldu normal dediler sonra diğeri aslında bir çok Dr iğne bile vermiyor kendi Dr um kesinlikle kullanacaksın dedi zaten bnde bırakmam deseler de ama tecrübeli bir doktor bulmak lazım şimdiki Dr um çok iyi bn 30 yasindayim yaşla alakası yok bence ins sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzSizin de ilk gebelik sorunsuz mu olmustu? Ben masallah baya iyiymişim tabi 7 sene önce 30 yasimda dogurdum kizimi. Simdi yaş ilerledi zor geçiyor, hem sabah 9-aksam 7 çalışıyorum, hem de bu sefer mide bulantısı çok oldu. Yine de binlerce şükür Allah nasip etti. Insallah sağlıklı bebeklerimize kavusuruz hayirlisiyla
Badem yağı, hindistancevizi yağı,kayısı çekirdeği yağı ve kakao en çok bunları duydum. Evde badem yapım vardı sürmeye başladım bileSizin önerinşz var mı aldınız mı bişi
Erkek geçti içimden açar açmaz Bi arkadaşım erkek bebeklerin kafaları daha iri oluyor demişti. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin annesiGünaydın. Doktorumuz bir şey söylemedi cinsiyet için. Kalp atışını dinledik tekrar, ölçüm yaptı gayet iyi dedi. İki hafta sonra ikili tarama ve cinsiyete bakarız dedi. Ultrason fotimizden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Badem yagi cok ise yariyo yengemde surmusdu hakikisini alinca baya ise yariyo ama o sadece karnina surmusdu tani 2 cocuga ragmen suan hic bise yok karnindaBadem yağı, hindistancevizi yağı,kayısı çekirdeği yağı ve kakao en çok bunları duydum. Evde badem yapım vardı sürmeye başladım bile
Gun gun gebelik ve op.dr banu ciftcinin uygulamasini indirdim bendeKızlar kullandığınız bir uygulama var mı? Ben happy mom kullanıyorum çokta güzel ama bilgi genişliği için tavsiye edeceğiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?