Antalya'da yasiyoruz. Burada birkaç tane perinatolog var. Araştırıp genetik test sonucumu göstereceğim artik. Allah korusun insan tedirgin oluyor. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz insallah bebislerimizeBnm yan komşum heterozigot 677 ve başka bir gendi sanırım o da iki hamileliğinde de iğne kullanmış bnm Dr da kanamanın coraspin ile alakası yok dedi ilk basta leke ve kanama vardı ona rağmen kullandım bişey olmadı çok şükür kesildi kabamam..eğer araştırma Hastanesi'nde iyi bı Dr perinatolog varsa git canim İstanbul'da isen Zeynep Kamil de oya demirci var onu tavsiye ederim
Ne zaman başlamak lazim pekiBadem yagi cok ise yariyo yengemde surmusdu hakikisini alinca baya ise yariyo ama o sadece karnina surmusdu tani 2 cocuga ragmen suan hic bise yok karninda
Bende sali gunu gitmistim erkege benziyor demişti. Bakalim ilerleyen zamanlarda degisim olur mu. Bi kizim var zaten oglum olsun isterim tabiki once saglikli olsunKızlarr epeydır bakamıyorum bgn doktra gıttım sukur hereey yolnda onden de gıdıyoruz massllh 13 haftalık olmusuuz, erkek gbı dedı bakalmsızde durumlar nası
Ah alerjik rinit senelerdir bas belam. Hamileligimin de kotu gecmesine sebep oluyor. Kusmalarim hep geniz akintimdan. Sanki daha da artti cok rahatsiz oluyorum.Gorumcem ve eşi doktor Abd'de çalışıyorlar. İlk gebeliğimde alerjik rinit olmuştum verilen ilaclari onlara sorduğumda kesinlikle kullanma dediler. Orada başka bi ilaç tavsiye ediyorlarmış gebelere alerji için o da burada yoktu. Sonrasında da bir daha hiç antihistaminik kullanmadım. Dogal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum atakları.
Ben de öyleyim hiç enerjim yok halim yok. Evdeyim ben de 20 gün sonra işbaşı yapıcam. Evi süpürmek bile zor geliyor. İşe nasıl başlıcam bilmiyorum. Kendimi zorluyorum iş yapmak içinKizlar bi sorum olacak, ben normalde cok hareketli, yerinde durmayan, biriyim, hobilerim vardir birsuru ugrasim, esim atom karinca gibisin, bi otur bi dur derdi hep, simdi yerimden kalkasim gelmiyo, kimseye gitmek istemiyorum, telefonda bile biriyle konusmak yorucu geliyo inanin , yemek bile yapasim yok, hic bulantim olmadi hani koku yemek tiksinmemde yok, okuyorum bulanti yasayanlar , calismak zorunda olup ise gidenlerimiz var, evinde bebegi olanlar var, bende hic guc yok, dun oturdum agladim, ben cocuga bu halde nasil bakarim diye, 1 ay sonra calismaya basliycam nasil olcak, o kadar yorgunum ki canim hicbisey istemiyo, var mi boyle olan, gecer mi ki bu durum,
Hindistanla kakao yağı deneyeyim, tüylenme yapar diye badem yağından uzak dursam daha iyi teşekkür ederimBadem yağı, hindistancevizi yağı,kayısı çekirdeği yağı ve kakao en çok bunları duydum. Evde badem yapım vardı sürmeye başladım bile
Ruhsal değişimler çok normalKizlar bi sorum olacak, ben normalde cok hareketli, yerinde durmayan, biriyim, hobilerim vardir birsuru ugrasim, esim atom karinca gibisin, bi otur bi dur derdi hep, simdi yerimden kalkasim gelmiyo, kimseye gitmek istemiyorum, telefonda bile biriyle konusmak yorucu geliyo inanin , yemek bile yapasim yok, hic bulantim olmadi hani koku yemek tiksinmemde yok, okuyorum bulanti yasayanlar , calismak zorunda olup ise gidenlerimiz var, evinde bebegi olanlar var, bende hic guc yok, dun oturdum agladim, ben cocuga bu halde nasil bakarim diye, 1 ay sonra calismaya basliycam nasil olcak, o kadar yorgunum ki canim hicbisey istemiyo, var mi boyle olan, gecer mi ki bu durum,
Bende daha baslamadim normalde az karni belirgin olmaya basladiginda gergiye gelcegi zaman basliyo yani 5 aylikdan sonra galiba basliyo doguma kadar surdu biraz pisligini cekiyo ama ise yariyo dedi yatak falan yag olmasin diye kendiyi streç filmliyoduNe zaman başlamak lazim peki
Elika uygulamasını kullanıyorum. Haftaya göre bilgilendirici yazılar, nefes egzersizleri gönderiyor. Anı yazacak, alinacaklarin listesinin yapılacağı bölümleri vs de varKızlar kullandığınız bir uygulama var mı? Ben happy mom kullanıyorum çokta güzel ama bilgi genişliği için tavsiye edeceğiniz var mı
Eger o görünen nubuysa kiz bu bebisGünaydın. Doktorumuz bir şey söylemedi cinsiyet için. Kalp atışını dinledik tekrar, ölçüm yaptı gayet iyi dedi. İki hafta sonra ikili tarama ve cinsiyete bakarız dedi. Ultrason fotimizden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Genital cikinti gibi bisey 12.haftalarda ultrason fotosunda oluyo eger o cizgi yukari bakiyosa erkek karsiya ve asagi dogru bakiyosa kiz bebek oluyoKızlar nub ne demek?
Zevk almiyorum hicbirseyden, covid var diye cok cikmiyorum da,Ruhsal değişimler çok normalilk hamileliğimde gezmediğim yer kalmamıştı 35. Haftamda bile bursaya gitmiştim doktor al çantanı yanına en kötü orda doğurursun gez demişti:) bugün oğluma scoter almaya gittik allahım sanki kilometrelerce yürümüş gibiyim suratsız suratsız gezdim resmen
Benim bulantı ve ilaçların etkisi olduğunu düşündüğüm korkunç bir hayata karşı isteksizliğim var. Belkide ilaç ve bulantıdan değil hormonlardan nefes almak bile zul geliyor bazenKizlar bi sorum olacak, ben normalde cok hareketli, yerinde durmayan, biriyim, hobilerim vardir birsuru ugrasim, esim atom karinca gibisin, bi otur bi dur derdi hep, simdi yerimden kalkasim gelmiyo, kimseye gitmek istemiyorum, telefonda bile biriyle konusmak yorucu geliyo inanin , yemek bile yapasim yok, hic bulantim olmadi hani koku yemek tiksinmemde yok, okuyorum bulanti yasayanlar , calismak zorunda olup ise gidenlerimiz var, evinde bebegi olanlar var, bende hic guc yok, dun oturdum agladim, ben cocuga bu halde nasil bakarim diye, 1 ay sonra calismaya basliycam nasil olcak, o kadar yorgunum ki canim hicbisey istemiyo, var mi boyle olan, gecer mi ki bu durum,
Ayni tarihte dogum yapicaz sizinleBenim bulantı ve ilaçların etkisi olduğunu düşündüğüm korkunç bir hayata karşı isteksizliğim var. Belkide ilaç ve bulantıdan değil hormonlardan nefes almak bile zul geliyor bazenAllah affetsin. Depresyonda gibiyim
İnsanbuL canım tabloya adımı iki kere girmişsin
Benim bulantı ve ilaçların etkisi olduğunu düşündüğüm korkunç bir hayata karşı isteksizliğim var. Belkide ilaç ve bulantıdan değil hormonlardan nefes almak bile zul geliyor bazenAllah affetsin. Depresyonda gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?