2021 Şubat Anneleri

Kizlar bi sorum olacak, ben normalde cok hareketli, yerinde durmayan, biriyim, hobilerim vardir birsuru ugrasim, esim atom karinca gibisin, bi otur bi dur derdi hep, simdi yerimden kalkasim gelmiyo, kimseye gitmek istemiyorum, telefonda bile biriyle konusmak yorucu geliyo inanin , yemek bile yapasim yok, hic bulantim olmadi hani koku yemek tiksinmemde yok, okuyorum bulanti yasayanlar , calismak zorunda olup ise gidenlerimiz var, evinde bebegi olanlar var, bende hic guc yok, dun oturdum agladim, ben cocuga bu halde nasil bakarim diye, 1 ay sonra calismaya basliycam nasil olcak, o kadar yorgunum ki canim hicbisey istemiyo, var mi boyle olan, gecer mi ki bu durum,

Antalya'da yasiyoruz. Burada birkaç tane perinatolog var. Araştırıp genetik test sonucumu göstereceğim artik. Allah korusun insan tedirgin oluyor. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz insallah bebislerimize

Kızlarr epeydır bakamıyorum bgn doktra gıttım sukur hereey yolnda onden de gıdıyoruz massllh 13 haftalık olmusuuz, erkek gbı dedı bakalmsızde durumlar nası
Bende sali gunu gitmistim erkege benziyor demişti. Bakalim ilerleyen zamanlarda degisim olur mu. Bi kizim var zaten oglum olsun isterim tabiki once saglikli olsun

Ah alerjik rinit senelerdir bas belam. Hamileligimin de kotu gecmesine sebep oluyor. Kusmalarim hep geniz akintimdan. Sanki daha da artti cok rahatsiz oluyorum.

Ben de öyleyim hiç enerjim yok halim yok. Evdeyim ben de 20 gün sonra işbaşı yapıcam. Evi süpürmek bile zor geliyor. İşe nasıl başlıcam bilmiyorum. Kendimi zorluyorum iş yapmak için

Badem yağı, hindistancevizi yağı,kayısı çekirdeği yağı ve kakao en çok bunları duydum. Evde badem yapım vardı sürmeye başladım bile
Hindistanla kakao yağı deneyeyim, tüylenme yapar diye badem yağından uzak dursam daha iyi teşekkür ederim

Ruhsal değişimler çok normal ilk hamileliğimde gezmediğim yer kalmamıştı 35. Haftamda bile bursaya gitmiştim doktor al çantanı yanına en kötü orda doğurursun gez demişti:) bugün oğluma scoter almaya gittik allahım sanki kilometrelerce yürümüş gibiyim suratsız suratsız gezdim resmen

Ne zaman başlamak lazim peki
Bende daha baslamadim normalde az karni belirgin olmaya basladiginda gergiye gelcegi zaman basliyo yani 5 aylikdan sonra galiba basliyo doguma kadar surdu biraz pisligini cekiyo ama ise yariyo dedi yatak falan yag olmasin diye kendiyi streç filmliyodu gece yatmadan once surup yatiyodu gunduz bi ise yaramaz diye sabahda dus aliyodu

Kızlar kullandığınız bir uygulama var mı? Ben happy mom kullanıyorum çokta güzel ama bilgi genişliği için tavsiye edeceğiniz var mı
Elika uygulamasını kullanıyorum. Haftaya göre bilgilendirici yazılar, nefes egzersizleri gönderiyor. Anı yazacak, alinacaklarin listesinin yapılacağı bölümleri vs de var

Eger o görünen nubuysa kiz bu bebis

Zevk almiyorum hicbirseyden, covid var diye cok cikmiyorum da,

Benim bulantı ve ilaçların etkisi olduğunu düşündüğüm korkunç bir hayata karşı isteksizliğim var. Belkide ilaç ve bulantıdan değil hormonlardan nefes almak bile zul geliyor bazen Allah affetsin. Depresyonda gibiyim

Ayni tarihte dogum yapicaz sizinle ins gecer biran once , su halde bebege nasil bakilir bilmiyorum,

Ben de öyleyimm sorma. Kıpırdamak bile mesele. Her şeye üşeniyorum. Aşırı isteksizim. Bi ara geçmişti şimdilerde yine çöktü. Geçer umarım bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…