2021 Şubat Anneleri

Ben de öyleyimm sorma. Kıpırdamak bile mesele. Her şeye üşeniyorum. Aşırı isteksizim. Bi ara geçmişti şimdilerde yine çöktü. Geçer umarım bi an önce
Bende 2 gündür sizin gibiyim ya migdem de kötü bu zamana kadar iyiydim psikolojik olarak da çöktüm 2 gündür

Bende 2 gündür sizin gibiyim ya migdem de kötü bu zamana kadar iyiydim psikolojik olarak da çöktüm 2 gündür
Bulantı benide mahfetti ilk bebegimde 1 hafta sabahları oldu sonfa gecmisti şimdi bütün enerjimi mide bulantim alıp götürüyor

Kizlar bulantilariniz ne zaman geçti yemek yedikten sonra resmen ölüyorum bulantıdan yemek yemeye korkar oldum canim.bisey cekiyo 2 parça aliyorum mahfoluyorum

Kizlar bulantilariniz ne zaman geçti yemek yedikten sonra resmen ölüyorum bulantıdan yemek yemeye korkar oldum canim.bisey cekiyo 2 parça aliyorum mahfoluyorum
Berbat durumdayım dolabı açınca yemek düşününce bile midem bulanıyor, iyi gelenn bi kaç meyve ile duruyoruö

Benim ilk gebeligimde mide bulantim olmuştu 12. Haftaya kadar, ancak yine de yemek yiyebiliyormuşum 5 kilo almıştım. Sonra 24. Haftada gebelik şekeri çıkmıştı, sıkı diyet ile toplam 9 kilo alarak doğuma girmistim.
Şimdi 13. Haftadayim çok şükür, ilk başta 2 kilo vermiştim şimdi o 2 kiloyu almışım. Mide bulantısı ve bazi koku-yiyeceklere karşı hassasiyet hala ara ara oluyor.

Bulantı benide mahfetti ilk bebegimde 1 hafta sabahları oldu sonfa gecmisti şimdi bütün enerjimi mide bulantim alıp götürüyor
Beni bulantılardan cok psikolojik halim mahvediyor cok uyuz biri oldum sürekli aklima kötü şeyler geliyo..

Berbat durumdayım dolabı açınca yemek düşününce bile midem bulanıyor, iyi gelenn bi kaç meyve ile duruyoruö

Hangi meyveler iyi geliyor sana cnm ben artik yemek yemeye korkuyorum elimi uzatamiyorum hic birseye ne yesem bayilcam gibi oluyorum

Bende sali gunu gitmistim erkege benziyor demişti. Bakalim ilerleyen zamanlarda degisim olur mu. Bi kizim var zaten oglum olsun isterim tabiki once saglikli olsun
Peki gebeliginiz nasıl geçiyor cinsiyet ayrımı olarak belirgin bir şey varmı kızınızla farklı olarak

[/QUOTE
Peki gebeliginiz nasıl geçiyor cinsiyet ayrımı olarak belirgin bir şey varmı kızınızla farklı olarak
Kizimda daha gec baslamisti asermelerim bunda erken basladi. Kusma filan hemen hemen ayni ama kizimda istahliydim bunda zorla yemek yiyorum. Kizimda tatli yiyemedim son aylara kadar. Bunda yiyorum midem bulanmadigi zamanlarda. Kilo almaya hemen baslamistim kizimda bunda cok yiyemedigim icin 2 kilo verdim

Benim de ilk gebeliğim ama çok merak ediyorum, hiç bulantılarım olmadi gibi, bende 3 kilo verdim benim de pek iştahım yok, merakla bekliyoruz teşekkürler cevap için

Benim de ilk gebeliğim ama çok merak ediyorum, hiç bulantılarım olmadi gibi, bende 3 kilo verdim benim de pek iştahım yok, merakla bekliyoruz teşekkürler cevap için
Insallah hic olmaz canim cok zor gun boyu aksama kadar midem cok bulaniyor. Ilac aliyorum mecbur. Bulantiyi kesmese de kusmami biraz olsun engelliyor. Rica ederim ne demek saglikli olsunlar yeterki. Insan tabi merak ediyor ama ilk olunca hangisi olursa olsun diyorsun

Kızlar göbeğiniz karnınız kaçıncı haftada belirginleşti? 52 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama karnım vücuduma göre bariz belli ediyor. belirginleşmiş baya. Bana göre haftama göre Erken ama karnım resmen hamileyim ben diye bağırıyor. Eşim de karnın belirginleşmiş iyice diyor.. Ya sanki 5 aylık gebe gibiyim.. Erken belirginleşmesi normal mi acaba? Yada kilodan mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…