Kızlar göbeğiniz karnınız kaçıncı haftada belirginleşti? 52 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama karnım vücuduma göre bariz belli ediyor. belirginleşmiş baya. Bana göre haftama göre Erken ama karnım resmen hamileyim ben diye bağırıyor. Eşim de karnın belirginleşmiş iyice diyor.. Ya sanki 5 aylık gebe gibiyim.. Erken belirginleşmesi normal mi acaba? Yada kilodan mıdır
Siskinlik gazdanda cok belirgenlesiyor helede aksam vakti daha cok belirgin oluyo banada ole oluyodu halada var burdaki kizlar gazin verdigi siskinlik dediler gaz sorunu dahada artacak bende baya artti cunku helede sabahlari suan medela insanin ici gaz dolu af edersiniz aksama kadarda insan wcde kalamiyo o yuzden iyce sisiyo gece boyuncagunduzde ogleye kadar habire wc gidonce normallesiyo insan bununlada karsilascaksiniz muhtemeln haberiniz olsun hatta benim o gaela midem bile bulaniyo bu haftamda azalmasi gerekirken hala cikardigimi biliyorumKızlar göbeğiniz karnınız kaçıncı haftada belirginleşti? 52 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama karnım vücuduma göre bariz belli ediyor. belirginleşmiş baya. Bana göre haftama göre Erken ama karnım resmen hamileyim ben diye bağırıyor. Eşim de karnın belirginleşmiş iyice diyor.. Ya sanki 5 aylık gebe gibiyim.. Erken belirginleşmesi normal mi acaba? Yada kilodan mıdır
Gobeginiz baya erken cikmis gazdan dolayimi acabaGünaydınlarriyi haftalar
Ben de bulantıların biteceği günü iple çekiyorum. Kızımda daha kötüydüm serumla 3 ay beslediler 10 kilo vermiştim. Bunda serum yemedim ama kustukça hayat enerjim çekildi resmen depresyondayım, çok az şey hayat enerjimi yükseltebiliyo. İkisinde de mutfak il sınırlarına yaklaşamıyorum, buzdolabının kapağını bile açamıyorum, yiyebildiğim şeyler tost peynir ekmek makarna az yağlı pilav haşlanmış patetes ( bir tek iki gün önce bamya aşerdimyazlıktayız bir süredir restoran restoran bamya aradık neyse ki bulup yedim ) kızımda da çoğu şeyden tiksinmiştim özellikle tavuktan kokusunu geçtim çiğ görüntüsüne bile dayanamıyodum. Bunda kırmızı et ve tavuktan tiksindim iyice balık ekmek arasında yiyebiliyorum bir lokmacık soğan sarmısağın çiğ görüntüsüne ve kokusuna tahammül edemiyorum kabuklu halleri dahil kızımda evdeki yumuşatıcı yumoşun pembesi midemi kaldırmıştı bir daha hiç almadım şimdi maviyi alıyodum oda midemi kaldırdı bir daha onu da almam. Kızımda domates aşeriyodum bunda midem almıyo. Cinsiyet için bişi diyemicem emin olamıyorum bakalım benzerlik ve farklılar mevcut sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
İki gündür kasıklarım ve belim sızlıyo rahim büyüyodur diye düşünüyorum ama ister istemez insan tedirgin oluyo kanamam lekelenmem yok zaten bulantı ve halsizlikten nerdeyse tüm gün yatıyorum.
Eki Görüntüle 2668189 benim göbüşte erken çıktı
Gaz azda olsa var ama sabah uyandığımda da göbeğim bu kadar nerdeyse minik bir fark vardır. Kızımda da erken çıkmıştı ama bu kadar değil iç karnım hiç yok anlaşılanGobeginiz baya erken cikmis gazdan dolayimi acababen yurt disinda kaliyorum en son annem izmirdeydi 1 hafta oncesinden bise istiyomusun benden dedi asere asere midye aserdim onu nasil getirim dedi kadin getirene kadar kotu kokmus olur dedi olece icimde kaldi ertesi gun turkiyenin sifri kizartmalik biberleri varya anne ondan dedim kadin aksama kadar aramis bulmus tursusunu koy ama dedim onuda koymus seni bekliyo diyo 50yasindaki kadinida kendime usallat ettimde ortalikda dolandirdim biber icin bu arada herkea hakkini hella etsin
Gebeligin ilk 3 ayinda bu yasadiklariniz normal cocugunuz dogdugunda eski halinize donersiniz hatta bir tık daha güclü olarak.Kizlar bi sorum olacak, ben normalde cok hareketli, yerinde durmayan, biriyim, hobilerim vardir birsuru ugrasim, esim atom karinca gibisin, bi otur bi dur derdi hep, simdi yerimden kalkasim gelmiyo, kimseye gitmek istemiyorum, telefonda bile biriyle konusmak yorucu geliyo inanin , yemek bile yapasim yok, hic bulantim olmadi hani koku yemek tiksinmemde yok, okuyorum bulanti yasayanlar , calismak zorunda olup ise gidenlerimiz var, evinde bebegi olanlar var, bende hic guc yok, dun oturdum agladim, ben cocuga bu halde nasil bakarim diye, 1 ay sonra calismaya basliycam nasil olcak, o kadar yorgunum ki canim hicbisey istemiyo, var mi boyle olan, gecer mi ki bu durum,
Midye var burda ama icinde pilavi yokki direk bicegi var olede yenilmez o dogurana kadar bulamam istesemde turkiyeyede geliyorum corinadan dolayi insallah bebegim vucudunun herhangi bir yerinde kara lekeyle dogmazGaz azda olsa var ama sabah uyandığımda da göbeğim bu kadar nerdeyse minik bir fark vardır. Kızımda da erken çıkmıştı ama bu kadar değil iç karnım hiç yok anlaşılanson aylarda yuvarlanıcam galiba ahh anneler her türlü nazımızı çekiyolar valla Allah razı olsun onlardan. Benide bamya ararken üvey annem aradı iyimisin nasılsın diye bende anne senin bamyanı aşerdim restoran restoran bamya arıyoruz dedim ahh bugün yaptım nasıl boğazımdan geçicek şimdi hadi arabaya atlayın gelin dedi 10 saat yol neyse ben pazardan alayım sana pişirip konserveleyeyim kargolayayım sana dedi içine dert ettim kadının. Bu arada aklında olsun midye ağır metal içerdiği için yenmemesi öneriliyo çok aşerirsen bulabilirsen bir tane tadımlık yersin
Günaydın. Ben de bu hafta raporluyum. İşe geri nasıl döneceğim düşünemiyorum. Zaten düzen filan kalmadı. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. O 24 saatte geceleri ve sabahları napcam hiç bilmiyorum. Gündüz yine bi derece iyiyim. Allah yardımcımız olsun. Belki çalıştıkça açılırız, kendimizi unuturuz diyorum ama bakalım.
Ama yasalarda gebeler 8 saatten fazla çalışamaz akşam 8 den sonra çalışamaz yazmıyor muGünaydın. Ben de bu hafta raporluyum. İşe geri nasıl döneceğim düşünemiyorum. Zaten düzen filan kalmadı. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. O 24 saatte geceleri ve sabahları napcam hiç bilmiyorum. Gündüz yine bi derece iyiyim. Allah yardımcımız olsun. Belki çalıştıkça açılırız, kendimizi unuturuz diyorum ama bakalım.
Ayy olmaz merak etmeMidye var burda ama icinde pilavi yokki direk bicegi var olede yenilmez o dogurana kadar bulamam istesemde turkiyeyede geliyorum corinadan dolayi insallah bebegim vucudunun herhangi bir yerinde kara lekeyle dogmaz
henuz 9.haftadasin bulantilarin en yogun oldugu haftalar ben sakizla biraz fayda buldum agzimin tadi kotu bulanti eskisi kadar yok bende valla 13.haftadayim sabahlari az az oluyor gun icinde rahatim aksam yine oluyor biraz ama hala yogun olanlar var 5.aya kadar da surenler oluyor.Kizlar bulantilariniz ne zaman geçti yemek yedikten sonra resmen ölüyorum bulantıdan yemek yemeye korkar oldum canim.bisey cekiyo 2 parça aliyorum mahfoluyorum
Ama yasalarda gebeler 8 saatten fazla çalışamaz akşam 8 den sonra çalışamaz yazmıyor muben mi yanlış biliyorum
Benim de bulantım azaldı artık daha rahat yemek yapabiliyorum ama tamamen geçmiş değil. Ağzımın tadı yok sanki. İnşallah bu da geçer çok sürmeden. Açlık çok rahatsız hissettiriyor. Acıkınca bulantım da oluyor canım hiçbir şey yemek istemiyor. Öyle bir tuhaf hal. Bir de aşırı yorgunum. Bütün gün yataktan çıkmasam ne güzel olur. Normalde hergün 10 bin adım atardım şimdi odadan mutfağa gitmek bile gözümde büyüyor. Annii senle oynamak istiyorum diye üzerimde zıplayan bi kuzucuk da varhenuz 9.haftadasin bulantilarin en yogun oldugu haftalar ben sakizla biraz fayda buldum agzimin tadi kotu bulanti eskisi kadar yok bende valla 13.haftadayim sabahlari az az oluyor gun icinde rahatim aksam yine oluyor biraz ama hala yogun olanlar var 5.aya kadar da surenler oluyor.
ikiliye gittim ben de ense kalinligi burun kemiginde sikinti yok kan sonucunu bekliyorum.
Geçmedi kahvaltı sonrası tüm gün
Peki gebeliginiz nasıl geçiyor cinsiyet ayrımı olarak belirgin bir şey varmı kızınızla farklı olarak ☺
henuz 9.haftadasin bulantilarin en yogun oldugu haftalar ben sakizla biraz fayda buldum agzimin tadi kotu bulanti eskisi kadar yok bende valla 13.haftadayim sabahlari az az oluyor gun icinde rahatim aksam yine oluyor biraz ama hala yogun olanlar var 5.aya kadar da surenler oluyor.
ikiliye gittim ben de ense kalinligi burun kemiginde sikinti yok kan sonucunu bekliyorum.
Yok kız ne gazı.. Resmen göbeğim çıkmış gaz şişkinlik olsa anlarım :)Siskinlik gazdanda cok belirgenlesiyor helede aksam vakti daha cok belirgin oluyo banada ole oluyodu halada var burdaki kizlar gazin verdigi siskinlik dediler gaz sorunu dahada artacak bende baya artti cunku helede sabahlari suan medela insanin ici gaz dolu af edersiniz aksama kadarda insan wcde kalamiyo o yuzden iyce sisiyo gece boyuncagunduzde ogleye kadar habire wc gidonce normallesiyo insan bununlada karsilascaksiniz muhtemeln haberiniz olsun hatta benim o gaela midem bile bulaniyo bu haftamda azalmasi gerekirken hala cikardigimi biliyorum
Kıyafetimde olmuyor ayrıca s bedenden l beden oldum. O derece.Yok kız ne gazı.. Resmen göbeğim çıkmış gaz şişkinlik olsa anlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?