2021 Şubat Anneleri

neyse bu platform şu açıdan ii oldu tek olmadığımızı bilmek geçen gün beni komşumuz bi haşladı.

böyle annelik mi olur kendini bırakıyosn daha şimdiden insan kendini bırakır mı falan filan die

Çok yakışmış hamilelik biraz erken çıkmış ama olsun benim oglumda kimse hamile oldugumu anlamamisti cok uzukuyodum karnim.hic cikmadi diye insallah bunda biraz cikarda kendimi hamile gibi hissederim

Bence kadından kadına değişiyor. Bazı kadınlarda doğuma yakın bile hiç göbeği çıkmazken bazılarının erken çıkıyor. :)
Bencede ben çok zayıfim bu yüzden göbeğim azıcık çıksa bile hemen fark edilir biraz vücud tipi de fark ediyor sanırım

İnsanlar konuşur herkes her şeyi bilir Negatif yorumlara çok kulak asmamak gerek. Hamilelik ömrümüzde kaç kere yaşayacağımız bi olay ki? Kendimizi en iyi hissedeceğimiz şekilde geçirmeli.. Enerjimiz yoksa halsizsek vücudumuzun da bi bildiği var diye düşünüyorum

Benim sabah iyi ama bulantıları akşam başlıyor. Kusmuyorum ama midem almıyor zorluyorum kendimi akşamları kabus gibi. Normalde tatlı seven bir insanım ama 2 aydır hiç tatlı yiyesim gelmiyor. Sadece bugün canım çikolata istedi bakalım cinsiyet ne olacak bir ilgisi var mıymış yediklerimizle çarşamba doktora gidicem çok heyecanlıyım

Kizlar gecen gunki misafirim bugun mesaj atti ogleden sonra geli abla musaitsen bende gel dedim kissir yapim dedim hemen fasulye kavurim bide yesil biber kizartsam yeterli olurmu cokmu az sizce 2 kisiyiz o kizda fazla yiyen bi kiz deil

Çikolatayı çok severim haftalardır aydır kokusu dahi bulantı yapıyor kahvaltı sonrası başlıyor bulantı reçel sevmem ama bazen elim titriyordu reçel yedikten sonra kendime geliyordum bazen de tatlı rahatsız ediyor

Bende halen raporluyum ancak çarşamba raporlu olduğum halde arkadaşımı idare etmeyw gideceğim, doktorunuz izin verirse bayramda biraz uzaklaşın iyi gelir belki

Hamilelikteki yasal haklarınıza bi baksanız, kurumsal bi yerde çalışıyorsanız faydası olur bizde de nöbet ver ama maalesef 24 haftaya kadar tutuluyormuş

Kizlar gecen gunki misafirim bugun mesaj atti ogleden sonra geli abla musaitsen bende gel dedim kissir yapim dedim hemen fasulye kavurim bide yesil biber kizartsam yeterli olurmu cokmu az sizce 2 kisiyiz o kizda fazla yiyen bi kiz deil
Fasla bile ben senin yerinde olsam mutfağa onu sokardım girsin yapsın kısırı birlikte yiyin

Ay ona neymiş ya ağzı olan konuşuyo valla çoğumuz aynıyız üzülme. O tarz insanlar ben en iyisi en mükemmeliyim bu dünyada diye kendi içindeki ezikliklerini böyle dışa vuranlar
Çok yakışmış hamilelik ☺ biraz erken çıkmış ama olsun benim oglumda kimse hamile oldugumu anlamamisti cok uzukuyodum karnim.hic cikmadi diye insallah bunda biraz cikarda kendimi hamile gibi hissederim ☺
Teşekkür ederim İnşallah hepimiz gönlümüzce hamileliğimizi geçirip kucağımıza alırız minnoşları
Yeterde artar bile canım ellerine sağlık

Instagram'da 2 çocuklu hamile bir anneyi takip ediyorum.
Hamileliginde çok stres yaşadığı için bebeklerinin gazlı, sancili, çok ağlayan bebekler oldugunu söyledi.
Acaba doğru mudur? Ben de ilk hamileligimde herşeyi çok fazla kafaya takıyordum, eşimle de sorunlarımız vardı. Bebeğim sürekli ağlayan bir bebekti.
Aranızda sakin bebeği olup bunu doğrulayan var mi

Kızlar çok halsizim bende bi süredir. Bayram temizliği yapılacak kurban eti için dondurucu ve dolap temizlenecek hiç gözüm yemiyor ortaklarımız ailem olduğu için benim evime gelecekler ve yeme içme hazırlığı yapmam lazım düşününce bile yoruluyorum bir hafta sonrasına ışınlanmak istiyorum şuan.

2 hamileliğimde berbat geçti hergunum sinir stres bulantı,,doğuma kadar çok kötü günler geçirdim hem ruhsal hem fiziksel,, 2 kızımda doğduğu günden beri çok sakin bebeklerdi. Halen öyleler, ben inanmıyorum o yuzden

Demek ki bir ilgisi yokmus. Cevabınız için teşekkürler. Akışına bırakmak en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…