Benimde sabah kalktığim da bile gitmeyen bir göbeğim var henüz ne olduğunu anlamadım amaYok kız ne gazı.. Resmen göbeğim çıkmış gaz şişkinlik olsa anlarım :)
Bence kadından kadına değişiyor. Bazı kadınlarda doğuma yakın bile hiç göbeği çıkmazken bazılarının erken çıkıyor. :)Benimde sabah kalktığim da bile gitmeyen bir göbeğim var henüz ne olduğunu anlamadım ama
Benim de bulantım azaldı artık daha rahat yemek yapabiliyorum ama tamamen geçmiş değil. Ağzımın tadı yok sanki. İnşallah bu da geçer çok sürmeden. Açlık çok rahatsız hissettiriyor. Acıkınca bulantım da oluyor canım hiçbir şey yemek istemiyor. Öyle bir tuhaf hal. Bir de aşırı yorgunum. Bütün gün yataktan çıkmasam ne güzel olur. Normalde hergün 10 bin adım atardım şimdi odadan mutfağa gitmek bile gözümde büyüyor. Annii senle oynamak istiyorum diye üzerimde zıplayan bi kuzucuk da varİkili test için bu hafta gideceğim ben de umarım hepimizin sonuçları güzel çıkar..
Günaydınlarriyi haftalar
Ben de bulantıların biteceği günü iple çekiyorum. Kızımda daha kötüydüm serumla 3 ay beslediler 10 kilo vermiştim. Bunda serum yemedim ama kustukça hayat enerjim çekildi resmen depresyondayım, çok az şey hayat enerjimi yükseltebiliyo. İkisinde de mutfak il sınırlarına yaklaşamıyorum, buzdolabının kapağını bile açamıyorum, yiyebildiğim şeyler tost peynir ekmek makarna az yağlı pilav haşlanmış patetes ( bir tek iki gün önce bamya aşerdimyazlıktayız bir süredir restoran restoran bamya aradık neyse ki bulup yedim ) kızımda da çoğu şeyden tiksinmiştim özellikle tavuktan kokusunu geçtim çiğ görüntüsüne bile dayanamıyodum. Bunda kırmızı et ve tavuktan tiksindim iyice balık ekmek arasında yiyebiliyorum bir lokmacık soğan sarmısağın çiğ görüntüsüne ve kokusuna tahammül edemiyorum kabuklu halleri dahil kızımda evdeki yumuşatıcı yumoşun pembesi midemi kaldırmıştı bir daha hiç almadım şimdi maviyi alıyodum oda midemi kaldırdı bir daha onu da almam. Kızımda domates aşeriyodum bunda midem almıyo. Cinsiyet için bişi diyemicem emin olamıyorum bakalım benzerlik ve farklılar mevcut sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
İki gündür kasıklarım ve belim sızlıyo rahim büyüyodur diye düşünüyorum ama ister istemez insan tedirgin oluyo kanamam lekelenmem yok zaten bulantı ve halsizlikten nerdeyse tüm gün yatıyorum.
Eki Görüntüle 2668189 benim göbüşte erken çıktı
Bencede ben çok zayıfim bu yüzden göbeğim azıcık çıksa bile hemen fark edilir biraz vücud tipi de fark ediyor sanırımBence kadından kadına değişiyor. Bazı kadınlarda doğuma yakın bile hiç göbeği çıkmazken bazılarının erken çıkıyor. :)
İnsanlar konuşur herkes her şeyi bilirneyse bu platform şu açıdan ii oldu tek olmadığımızı bilmek geçen gün beni komşumuz bi haşladı.
böyle annelik mi olur kendini bırakıyosn daha şimdiden insan kendini bırakır mı falan filan die
10. Hafta tatlımKacinci haftadasin cnm
Çikolatayı çok severim haftalardır aydır kokusu dahi bulantı yapıyor kahvaltı sonrası başlıyor bulantı reçel sevmem ama bazen elim titriyordu reçel yedikten sonra kendime geliyordum bazen de tatlı rahatsız ediyorBenim sabah iyi ama bulantıları akşam başlıyor. Kusmuyorum ama midem almıyor zorluyorum kendimi akşamları kabus gibi. Normalde tatlı seven bir insanım ama 2 aydır hiç tatlı yiyesim gelmiyor. Sadece bugün canım çikolata istedi bakalım cinsiyet ne olacak bir ilgisi var mıymış yediklerimizleçarşamba doktora gidicem çok heyecanlıyım
Bende halen raporluyum ancak çarşamba raporlu olduğum halde arkadaşımı idare etmeyw gideceğim, doktorunuz izin verirse bayramda biraz uzaklaşın iyi gelir belkikızlar günaydın nasılsnz ben 5 gün raporluydum, işe döndüm bugün. kendimi hiç iyi hissetmiyorum
evdeydim ne güzel dinleniyordum.
bulantım mutsuzluğum depresyonum devam etmekte.
umarım herşey iyi olur kızlar
Hamilelikteki yasal haklarınıza bi baksanız, kurumsal bi yerde çalışıyorsanız faydası olur bizde de nöbet ver ama maalesef 24 haftaya kadar tutuluyormuşGünaydın. Ben de bu hafta raporluyum. İşe geri nasıl döneceğim düşünemiyorum. Zaten düzen filan kalmadı. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. O 24 saatte geceleri ve sabahları napcam hiç bilmiyorum. Gündüz yine bi derece iyiyim. Allah yardımcımız olsun. Belki çalıştıkça açılırız, kendimizi unuturuz diyorum ama bakalım.
Fasla bile ben senin yerinde olsam mutfağa onu sokardım girsin yapsın kısırı birlikte yiyinKizlar gecen gunki misafirim bugun mesaj atti ogleden sonra geli abla musaitsen bende gel dedim kissir yapim dedim hemen fasulye kavurim bide yesil biber kizartsam yeterli olurmu cokmu az sizce 2 kisiyiz o kizda fazla yiyen bi kiz deil
Fasla bile ben senin yerinde olsam mutfağa onu sokardım girsin yapsın kısırı birlikte yiyin
10. Hafta tatlım
Ay ona neymiş ya ağzı olan konuşuyo valla çoğumuz aynıyız üzülme. O tarz insanlar ben en iyisi en mükemmeliyim bu dünyada diye kendi içindeki ezikliklerini böyle dışa vuranlarneyse bu platform şu açıdan ii oldu tek olmadığımızı bilmek geçen gün beni komşumuz bi haşladı.
böyle annelik mi olur kendini bırakıyosn daha şimdiden insan kendini bırakır mı falan filan die
Teşekkür ederimÇok yakışmış hamilelik ☺ biraz erken çıkmış ama olsun benim oglumda kimse hamile oldugumu anlamamisti cok uzukuyodum karnim.hic cikmadi diye insallah bunda biraz cikarda kendimi hamile gibi hissederim ☺
Yeterde artar bile canım ellerine sağlıkKizlar gecen gunki misafirim bugun mesaj atti ogleden sonra geli abla musaitsen bende gel dedim kissir yapim dedim hemen fasulye kavurim bide yesil biber kizartsam yeterli olurmu cokmu az sizce 2 kisiyiz o kizda fazla yiyen bi kiz deil
2 hamileliğimde berbat geçti hergunum sinir stres bulantı,,doğuma kadar çok kötü günler geçirdim hem ruhsal hem fiziksel,, 2 kızımda doğduğu günden beri çok sakin bebeklerdi. Halen öyleler, ben inanmıyorum o yuzdenInstagram'da 2 çocuklu hamile bir anneyi takip ediyorum.
Hamileliginde çok stres yaşadığı için bebeklerinin gazlı, sancili, çok ağlayan bebekler oldugunu söyledi.
Acaba doğru mudur? Ben de ilk hamileligimde herşeyi çok fazla kafaya takıyordum, eşimle de sorunlarımız vardı. Bebeğim sürekli ağlayan bir bebekti.
Aranızda sakin bebeği olup bunu doğrulayan var mi
Demek ki bir ilgisi yokmus. Cevabınız için teşekkürler. Akışına bırakmak en iyisi :)2 hamileliğimde berbat geçti hergunum sinir stres bulantı,,doğuma kadar çok kötü günler geçirdim hem ruhsal hem fiziksel,, 2 kızımda doğduğu günden beri çok sakin bebeklerdi. Halen öyleler, ben inanmıyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?