2021 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, özellikle kullandığınız diş macunu markası var mı? gebelikte florürlü pek önermiyorlar ama yinede sormak istedim.

Gencler aranızda fitiktan şikayetçi olan var mı?oluyorum fıtık ağrısından özellikle ayakta kalinca

Kizlar su gebeligim bi bitse allahin izniyle dua edin bana cok uzuluyorum ben bebisimi aglayarak esim cok bencil bi insan nerdeyse hergun sebebden dolayi uzuyo beni belli etmesemde bugunde oturdum agladim bi insan hergun etli yemek istiyosa esine sormaliki evde et varmi diye et isteyincede tabi tabi cnm getirim ben aksama kadar calisim getirim diyo oda 7 aydir evliyiz 1 kere eve et getirdi hep ben kendi paramla eve herseyi aldim millet parasiyla ust kiyafet alir ben evin ihtiyacini zar zor girmeye calisiyorum cok yordu beni bu adam

Sizın kazandığınızla mı evin masrafları goruluyor?

Kızlar benim mide bulantım azalmış. Ama birden azaldı acaba normal mi? Birde karnımın üstüne iğne batar gibi karıncalanöa tarzı bişi oluyor o nedir sizce
Geçen hafta aynı şeyler oldu bende de yerleşme sancısı deniyormuş bir dde aynı gün bulantim geçmişti tekrar başladı

Evet 7 aydir hep boyle deyisen bise almakdan cekinmem ama cok bencil ve bu beni cok yipratiyo hamileligimide benide
Meslegınız ne bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda hamılelıkten dolayı calısamayacaksnız. calısmadıgınız zaman para alamayacaksanız eger biraz anlar durumu. Ama su an siz alistirmissiniz evin masrafını ustlenerek. Sanırım hep tam olsun istiyor nasılsa alıyorsunuz dıye

Calismiyorum sadece calisdigim zmanin issizlik parasini aliyorum oda biter yakinda azaltilr bencil olmasa yapcam alcam ama insanmarin onunde birde demesi vr ben onun parasina dokunmuyorum diye ben napiyorumki parayi dokunmuyosun eve harcadim hep diyincede tartisma cikiyo bazi seyleri alttan almaya calsiiyorum 2 evliligimiz sorunlarimiz olmasin diye ben susdukca o daha fazlasini yapiyo

Bu dnmler zaten stresli lutfen daha cok stres yapmayin, acaba o da zar zor mu yetistiriyor kira fatura falan, oturup konusun bence

Bu dnmler zaten stresli lutfen daha cok stres yapmayin, acaba o da zar zor mu yetistiriyor kira fatura falan, oturup konusun bence
Yok bacim ben onun 1 kurusunu dahi gormedimki parayi napdigini dahi bilmiyorum aldigi maasda baya iyi maas biz bide yurt disindayiz aldigi o maasla gecinemiyosa iki kisiyiz cocuk dogunca nolcak sende ise girip calisirsin diyo durmadan odedigi bi ev kirasi elektrik su yok en sonki elektrigide ben odedim yine aldigi parayi birikdirip turkiyeye ailesine yolluyo ama eve gel gelelim bide alincak diyince yaaa ben gidim calisim gelim alim diyo 7 aydir beni yipratti su 3 aydirda zaten yasadigimi kimse yasamamisdir hergun acillerden geri gelmezdim

Cok zor Bı esınız var Allah yardımcınız olsun taviz verdikcw dedigım olsun diyecektir siz kendi ruh halinize bebegınuze ıyı bakın evlenmeseymıs o zaman cocuk oyuncağı degil ki aileye yardım niye yaoıyor zor durumdalar mı

Yoo gayet guzel durumlari var herseyleri yolunda abisinin durumuda gayte iyi yerinde guvenlik gorevlisi izinde oldugu suredede girip insaat bolumde calisir gecimi bizden iyidir evi mali mulku bizden iyidir ama benm esim para yolladikca ailesine onada der sende al cpcuklara bise al ben bise isteyince sen kafayimi yedin okadar ona parami verilir diyo veyada su kurban bayramina bise alim ustume annemlere gitcez dedim degisiklik olsun diye yokmu var dedi dolabinda onlardan giy anlicagin ben istersem cingende olim yine ayni tas ayni hamam yapcak cpcukdan sonra nolcak diye cok merak ediyorum

Keşke artık hissetmeye başlasak. İçerde nasıl merak ediyorum. Doktor kontrolüne 1 ay var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…