2021 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, özellikle kullandığınız diş macunu markası var mı? gebelikte florürlü pek önermiyorlar ama yinede sormak istedim.
Ben paradontax ın orginalini kullanıyorum çok uzun zamandır içinde florür olmadığı için diş etlerim düzel

Canım benim madem ailesine bakıcaktı evlenmeseydi o zaman seni üzmeye hakkı yok ki sen değil onun eve bakması lazım çok zor durumun Allah yardımcın olsun. İkinci evliliğiniz mi ikinizinde yanlış mı anladım

Evet her ikimizinde ikinci evliligigi bence bazi seylerden ders almis anlamis oldugunu dusunuyodum ama tam tersi hic bise deyismemis onceki esi gibi aldigim parayi kiyafete ayakkabiya yatirsam belkide benden iyi olmaz edenler yaraniyo deniliyoya bu hayatta ole galiba

Canım benim eşinin yaptığı normal değil o eski eşinin yaptıklarının cezasını sana çektiriyor sanki düzgünce konuş alıp karşına olmaz böyle de sinirlenmeden biz aileyiz yarın bir gün çalışamayacağım en azından bu aldığım işsizlik maaşını kenara koyalım bebeğimize vakit ayırabileyim de. Benle eşimde ikinci evliliklerimizi yaptık benimde eşim biraz pintilik ediyo ama ev almaya çalışıyoruz, birikim yapmaya çabalıyoruz pandemiden dolayı işlerimizde biraz düştü birlikte çalışıyoruz, 2 yıldan fazladır. Ben normalde başka yerde çalışıyodum İş saatlerim zordu. Şimdi patronum konumunda olduğu için eşim garip geliyor bana da en baştan beri böyle kazandığım parayı istediğim gibi harcayamıyorum. Üst baş alcak olsam bi mutsuz oluyor suratını sallandırıyor. İlk başta çok garipsiyodum da şimdi biraz alıştım bişi almadan önce ona link atıyorum, bak şunları beğendim iki tane seçicem içinden diyorum bakıyo makul bulursa tamam al diyo. Şimdi bebekte geliyor masraflar artıcak ister istemez. Bence sende eşinle sakin sakin konuş canım inşallah çözüm bulursunuz

Herkesin bir derdi var dertsiz insan yok gerçekten insanları anlamaya çalışmıyorum artık hamilesin bebeğine zarar veriyorsun stres sıkıntı yapma otur konuş para yedirme ona yapma yemek falan evde yok de getirirsen pişiririm de nasıl oluyormuş anladın bakalım

Bucun yapmadim yemek et getircek diye ama yine duramadim kalkdim bi manti yapim dedim en azindan getircek bugun istedim onunlada biseler yaparim dedim ama geldiki yine eller bos bide cok acikdim yemek getir dediya bi panti var dedim sen getirceksin diye yapmadim oturdu onu yedi hicde sesi cikmadi

Cnm benim ben icime ata ata kendimi yedim bitrdim konussam neki 7 aydir sanki oldu 7 sene bana al buginde istedim geldi el bos bide ck acikdim dedi yine elim rahat durmadi manti yapmisdim onu koydum yedi kalkdi hic bise yokmus gibi

Ust basa gelirsek kuzum 7 aydir bise almadim kendime insanim belki biseyi begenirim her insan gibi ama yok evden zaman olmadiki alam kendime biseyler sadece gecen gun annemlere gitcez bayrama dedim farkli bise alim dedim dolabinda yokmu elbisen bana dedi var ama dedim farklilik olsun ordan getiriklerim dedim onuda tinlamadi goturmicekki alilda kaldi 1 gun ama kardesinin cocuklarina gelince para yolluyoki cocuklara biseler al ben bise alamiyorum burda oda avrupada yasiyo diyolar ama ne avrupa millet sefa surer bende ordan burdan kismaya calisiyorumki evin giderini bir araya getirim diye esimde kazandigini asiriyo babasigile

Kızlar merhaba, özellikle kullandığınız diş macunu markası var mı? gebelikte florürlü pek önermiyorlar ama yinede sormak istedim.
Ben splat marka kullanıyorum tamamen organik. Gratiste var. Daha uygun fiyatlı olarak eyüp Sabri Tuncer alabilirsiniz organik

Ahh canım benim valla yemek dahil yapmam senin yerinde olsam bu adam laftan anlamıyor anlaşılan. İnan gebe olmasan annenlere git dönme burnu sürtsün düzelmezse boşa derdim ama karar senin

Ahh canım benim valla yemek dahil yapmam senin yerinde olsam bu adam laftan anlamıyor anlaşılan. İnan gebe olmasan annenlere git dönme burnu sürtsün düzelmezse boşa derdim ama karar senin
Aman benim en guzel huyum sudur kafama cok takmamaya calisirim aklima geldikce bs ver derim unuturum bazende bole dolup tasarim
Yok cnm anamlari hic karistirmam araya onlar duymasin onlar duyarsa ortalik karisir bayramda dedi koducu halasina solim herseyi o ortalikda herkeze desin belki utanir

Kızlar bu zamanlarda kasık ağrısı batması normal mi bugün sabahtan beri var

Yok canım çok fazla değil sızı gibi bide arada kabız şişlik oluyorda ondan da olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…