2021 Şubat Anneleri

İnşallah canım internetten doktorları dinledim gece 4 tü kendi doktorumu da rahatsız edemedim o saatte besmele çekip içtim bir gün aralıksız ağrıdı çok bekeldim ama geçmeyince içtim
ben serum olarak bile aliyorum。 tabiki almak istemeyiz ama migren tutunca dr uygun goruyor。 onlar sakinca gormediler hatta kullandiltan sonra usg ile bakti sikintiyoktu。yanliz hap olarak kesmiyo ama serum olarak daha iyi

ben serum olarak bile aliyorum。 tabiki almak istemeyiz ama migren tutunca dr uygun goruyor。 onlar sakinca gormediler hatta kullandiltan sonra usg ile bakti sikintiyoktu。yanliz hap olarak kesmiyo ama serum olarak daha iyi

Evet aynen öyle Rabbim şifa versin canım
Yorumun beni rahatlattı teşekkür ederim

siz de bizim hastanedensiziniz o vakit hayırlı olsun gözünüz aydın

Kızlar benim bildiğiniz göbeğim çıktı kiloda aldım ama pıtladı resmen önden
Bide dündem beri içerde bi şeyler oluyor çarpıntı desem değil sanki karnımda kelebekler uçuyor gibi bi his
Neden olur ki acaba

ben tülin hanıma gidiyorum walla aslında bi iki kez filiz hanıma da gittim. Sibel hanımında methini çok duydum ama gtmedim hiç

ben tülin hanıma gidiyorum walla aslında bi iki kez filiz hanıma da gittim. Sibel hanımında methini çok duydum ama gtmedim hiç
hepsi çok iyi doktorlar ben hastaneden çok memnun kalmıştım , ama en çok nuran hanımla anlaştık çok tatlı ve çok anlayışlı bir doktor herşeyi ayrıntılı ayrıntılı anlatır içimizi çok rahatlatmışlığı vardır. sibel hanım da çok yoğun oluyor

ben tülin hanımda devam edeceğim sanırım ama bakalım hastane de idare eder diyebiliriz evet :)

Evet sabredemiyorum. I insaatci evet canım nuran hanım. Ben ikili yaptırmayı düşünmüyorum zaten bugün de sölicem. Cinsiyet için de iyice kesin olsun 15 16da giderim diye düşünüyorum şuan.
Yüzde 85 erkek dediii. Ense kalınlığı ölçtü güzel dedi. İkili yaptırmıyoruz. Sıkıntımız yok Allaha şükür

Hayırlı olsun. Bende nuran hanımcığıma gidiyorum. Çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…