Bende çok hoşuma giden bi küvet seti vardı onu ve biberon aldım insanın eli gidiyo :)Bende bu haftadan sonra baslıcam sanırım
ben serum olarak bile aliyorum。 tabiki almak istemeyiz ama migren tutunca dr uygun goruyor。 onlar sakinca gormediler hatta kullandiltan sonra usg ile bakti sikintiyoktu。yanliz hap olarak kesmiyo ama serum olarak daha iyiİnşallah canım internetten doktorları dinledim gece 4 tü kendi doktorumu da rahatsız edemedim o saatte besmele çekip içtim bir gün aralıksız ağrıdı çok bekeldim ama geçmeyince içtim
Maşallah ya ne güzel hareketlenmiş
ben serum olarak bile aliyorum。 tabiki almak istemeyiz ama migren tutunca dr uygun goruyor。 onlar sakinca gormediler hatta kullandiltan sonra usg ile bakti sikintiyoktu。yanliz hap olarak kesmiyo ama serum olarak daha iyi
Evet aynen öyle Rabbim şifa versin canım
Yorumun beni rahatlattı teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, hastaneye başka bi sebeple gitmişken 3 aylık hamile olduğumu öğrendim bende galiba şubat annesi olacağım. Polikistik over hastası olduğum için adetim düzensizdi hemde 10.06.2019 doğumlu 13 aylık bi oğlum var onu da emziriyordum hiç hamile olabileceğimi düşünmedim.Rabbimin sürprizi oldu bize. ilk doğumumu ataşehir avicenna nuran kıyak la beraber sezaryen yapmıştık allah izin verirse yine doktorumla devam etmeyi düşünüyorum.
öyleyiz herhalde siz hangi doktora gidiyosunuz ? gecen hamileliğimde nerdeyse tüm kadın doğumcularına gittim hepsini tanırımsiz de bizim hastanedensiziniz o vakithayırlı olsun gözünüz aydın
öyleyiz herhalde siz hangi doktora gidiyosunuz ? gecen hamileliğimde nerdeyse tüm kadın doğumcularına gittim hepsini tanırımsağolun sizlerinde hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
hepsi çok iyi doktorlar ben hastaneden çok memnun kalmıştım , ama en çok nuran hanımla anlaştık çok tatlı ve çok anlayışlı bir doktor herşeyi ayrıntılı ayrıntılı anlatır içimizi çok rahatlatmışlığı vardır. sibel hanım da çok yoğun oluyorben tülin hanıma gidiyorum walla aslında bi iki kez filiz hanıma da gittim. Sibel hanımında methini çok duydum ama gtmedim hiç
Bu gun sordum bende druma parol tablet harici kullanma dedi,Kızlar bir gündür geçmeyen baş ağrım vardı normalde ilaç kullanan biri değilim bide bebiş olunca baya direndim ama gece uyutmadı parol içtim bi tane bi zararı olmaz inşallah dimi
Kullanan yada bilgisi olan varmı ?
hepsi çok iyi doktorlar ben hastaneden çok memnun kalmıştım , ama en çok nuran hanımla anlaştık çok tatlı ve çok anlayışlı bir doktor herşeyi ayrıntılı ayrıntılı anlatır içimizi çok rahatlatmışlığı vardır. sibel hanım da çok yoğun oluyor
hayırlısı olsun doktorunu sevmek güvenmek güzel bişey böyle bi süreçte :)ben tülin hanımda devam edeceğim sanırım ama bakalım hastane de idare eder diyebiliriz evet :)
Yüzde 85 erkek dediii. Ense kalınlığı ölçtü güzel dedi. İkili yaptırmıyoruz. Sıkıntımız yok Allaha şükür
Yüzde 85 erkek dediii. Ense kalınlığı ölçtü güzel dedi. İkili yaptırmıyoruz. Sıkıntımız yok Allaha şükür
Hayırlı olsun. Bende nuran hanımcığıma gidiyorum. Çok tatlıMerhaba arkadaşlar, hastaneye başka bi sebeple gitmişken 3 aylık hamile olduğumu öğrendim bende galiba şubat annesi olacağım. Polikistik over hastası olduğum için adetim düzensizdi hemde 10.06.2019 doğumlu 13 aylık bi oğlum var onu da emziriyordum hiç hamile olabileceğimi düşünmedim.Rabbimin sürprizi oldu bize. ilk doğumumu ataşehir avicenna nuran kıyak la beraber sezaryen yapmıştık allah izin verirse yine doktorumla devam etmeyi düşünüyorum.
Söyliyim mi dedi buyrun dedim söyledi. Resmimiz de var belli orda bayaya çok kıskandm ben sizden 8 9 gün ilerdeym bana bişi demediler ben de nuran hanıma gidicem o zaman :)
Teşekkür ederimbu arada göznz aydın çok sevindm
sağolun sizinde hayırlı olsun :) banada cinsiyet büyük ihtimalle erkek dedi baya da gördük yaniHayırlı olsun. Bende nuran hanımcığıma gidiyorum. Çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?