Gazda sancı yapar ama kasığa vurur mu onu bilmiyorum canım benim midemde oluyo gaz sancısıYok canım çok fazla değil sızı gibi bide arada kabız şişlik oluyorda ondan da olabilir mi
Evet olabilir ama insan hep endişe ediyor o kontrol de bebeğimizi görüne kadar herşeyi unutuyoruz sonraBenim de bu akşam var ama sanırım gazdan dolayı. Sizde de gaz olabilir
Bi yerde durucak ama nerde inşallah bi an önce biterSanırım hep çekecez bu durumu
Bilmiyorum canım ya önceden kaybim olunca ne kadar sakin olmaya çalışsam da herşeyi düşünüyorumGazda sancı yapar ama kasığa vurur mu onu bilmiyorum canım benim midemde oluyo gaz sancısı
Kontrol günü rahatlayıp ertesü gün diğer kontrole kadar panik halindeyizEvet olabilir ama insan hep endişe ediyor o kontrol de bebeğimizi görüne kadar herşeyi unutuyoruz sonra
Haklısın benimde 8. Haftada kanamam oldu hastanede yattım ogün çok ağrım olmuştu her ağrı girdiğinde bende bi tedirgin oluyorumBilmiyorum canım ya önceden kaybim olunca ne kadar sakin olmaya çalışsam da herşeyi düşünüyorum
Evet aynı ben yaaaaKontrol günü rahatlayıp ertesü gün diğer kontrole kadar panik halindeyiz
Rabbim hepimizin evlatlarını korusunHaklısın benimde 8. Haftada kanamam oldu hastanede yattım ogün çok ağrım olmuştu her ağrı girdiğinde bende bi tedirgin oluyorum
Hafiflersiniz insallah biz simdi biraz daha iyiz ama tabi hala devam ediyoruz 1 ay daha gecmesini bekliyorumHaklısın vallah sadece o gün kesilmişti. Bugün gene başladı
Bende de var şu an kasık ağrısı.Gelip geçer inşallah bu ağrılar.Kızlar bu zamanlarda kasık ağrısı batması normal mi bugün sabahtan beri var
Benim tahminlerim niye hiç tutmuyor ya%80kiz dedi inşallah değişmez 2erkekten sonra duamda hayalimde gerçek olur sağlıkla tabiki
İnşallah tutmamistir diyelimBenim tahminlerim niye hiç tutmuyor ya
İnşallah canımBende de var şu an kasık ağrısı.Gelip geçer inşallah bu ağrılar.
Amin canımRabbim hepimizin evlatlarını korusun
Benim igneyi ve progestani kesti canimProluton kullanan arkadaşlar ignenizi kesti mi doktorunuz
benide ekler misin oraya :), 26 yaş Kocaeli 2. Çocuk cinsiyet belli değil :)Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
Cevabınız icin tesekkur ederim. Bakalım benim doktorum ne diyecekBen 11. haftada gittim kan aldı ense kalınlığı iyi ama burun kemiğini küçük diye göremedim dedi keşke 11+5 11+6 gibi gelseydin dedi ama devlet hastanelerinin cihazlarıda eski genelde
Bende azcık mutfakta yemek yapınca halim de kalmıyor hemen ağrım oluyo. Daha simdiden boyleysem ilerleyen haftalarda yandimBnde iki gündür fıtık ağrısından ölüyorum.menemen yaptım kışlık Allah im ayağımın üstüne basamiyorum öyle kötü oldum..sanırım progesteron hormonu kasları ve bağları gevsetiyormus ondan bu kadar ağrım oldu..çok yorulmak gelmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?