2021 Şubat Anneleri

Keşke içmeseydin doktorlar ilk 3 ay önermiyorlar ilaç içmeyi soğuk press yapsaydın iyi geliyor

Hamilelikte ağrıda bi tek parol veriyolar diye biliyorum canım bişi olmaz Allahın izniyle

Merhaba benimde bebegimin gun sayisi sizinle ayni bende haftaya cuma 11+1 de gidecegim doktora acaba 2 li taramayi yaparlar mi gittigimizde
Ben 11. haftada gittim kan aldı ense kalınlığı iyi ama burun kemiğini küçük diye göremedim dedi keşke 11+5 11+6 gibi gelseydin dedi ama devlet hastanelerinin cihazlarıda eski genelde

Hamilelikte ağrıda bi tek parol veriyolar diye biliyorum canım bişi olmaz Allahın izniyle

İnşallah canım internetten doktorları dinledim gece 4 tü kendi doktorumu da rahatsız edemedim o saatte besmele çekip içtim bir gün aralıksız ağrıdı çok bekeldim ama geçmeyince içtim

Keşke içmeseydin doktorlar ilk 3 ay önermiyorlar ilaç içmeyi soğuk press yapsaydın iyi geliyor

Kız ben normalde hiç içmiyorum ilaç ama bir günü aştı ve mideme vurdu gece saat 4 tü artık dayanamadım biraz doktorları dinledim öyle içtim inşallah bi daha gerek kalmaz ve bişey olmaz

İnşallah canım internetten doktorları dinledim gece 4 tü kendi doktorumu da rahatsız edemedim o saatte besmele çekip içtim bir gün aralıksız ağrıdı çok bekeldim ama geçmeyince içtim
Bende de arada uzun ve çok şiddetli baş ağrısı oluyo buz torbası koyuyorum enseme alnıma viks sürüyorum tülbentle sıkıyorum biraz vs bunları deneyebilirsin biraz hafifletiyo ama tutuncada cok zor geçiyo Allah hepimize yardım etsin

gün de 4 kere içebilirsin. bana dr öyle dedi. tabi parol

Buzu yapmadım ama baya tülbentle dolandım artık gözlerime indi ağrısı uyuyunca geçer diye yattım hep gece de uyandırdı gerçekten bi ağrı var o girdi mi kolay kolay çıkmıyor amin canım

Merhaba arkadaşlar, hastaneye başka bi sebeple gitmişken 3 aylık hamile olduğumu öğrendim bende galiba şubat annesi olacağım. Polikistik over hastası olduğum için adetim düzensizdi hemde 10.06.2019 doğumlu 13 aylık bi oğlum var onu da emziriyordum hiç hamile olabileceğimi düşünmedim.Rabbimin sürprizi oldu bize. ilk doğumumu ataşehir avicenna nuran kıyak la beraber sezaryen yapmıştık allah izin verirse yine doktorumla devam etmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…