- 19 Nisan 2019
- 180
- 170
- 103
- 34
Merhaba benimde bebegimin gun sayisi sizinle ayniDevlet olduğu içindir belki ben de haftaya cuma gidicem 2liye 11+1 olcam
Ben cinsiyetsiz şeyler almaya başladm dayanamdm:)Kızlar alısverise başladınız mı
Keşke içmeseydin doktorlar ilk 3 ay önermiyorlar ilaç içmeyi soğuk press yapsaydın iyi geliyorKızlar bir gündür geçmeyen baş ağrım vardı normalde ilaç kullanan biri değilim bide bebiş olunca baya direndim ama gece uyutmadı parol içtim bi tane bi zararı olmaz inşallah dimi
Kullanan yada bilgisi olan varmı ?
Hamilelikte ağrıda bi tek parol veriyolar diye biliyorum canım bişi olmaz Allahın izniyleKızlar bir gündür geçmeyen baş ağrım vardı normalde ilaç kullanan biri değilim bide bebiş olunca baya direndim ama gece uyutmadı parol içtim bi tane bi zararı olmaz inşallah dimi
Ben 11. haftada gittim kan aldı ense kalınlığı iyi ama burun kemiğini küçük diye göremedim dedi keşke 11+5 11+6 gibi gelseydin dedi ama devlet hastanelerinin cihazlarıda eski geneldeMerhaba benimde bebegimin gun sayisi sizinle aynibende haftaya cuma 11+1 de gidecegim doktora acaba 2 li taramayi yaparlar mi gittigimizde
Hamilelikte ağrıda bi tek parol veriyolar diye biliyorum canım bişi olmaz Allahın izniyle
Keşke içmeseydin doktorlar ilk 3 ay önermiyorlar ilaç içmeyi soğuk press yapsaydın iyi geliyor
O kadar yukarda hissedilmez canım
Bende cinsiyeti bekliyoeum bize de anneannemiz biberon almışsadece çantasını aldık
Bende de arada uzun ve çok şiddetli baş ağrısı oluyo buz torbası koyuyorum enseme alnıma viks sürüyorum tülbentle sıkıyorum biraz vs bunları deneyebilirsin biraz hafifletiyo ama tutuncada cok zor geçiyo Allah hepimize yardım etsinİnşallah canım internetten doktorları dinledim gece 4 tü kendi doktorumu da rahatsız edemedim o saatte besmele çekip içtim bir gün aralıksız ağrıdı çok bekeldim ama geçmeyince içtim
Olmaz Allahın izniyle doktoruna sormadan içmemeni öneririm yinede içini rahat tutKız ben normalde hiç içmiyorum ilaç ama bir günü aştı ve mideme vurdu gece saat 4 tü artık dayanamadım biraz doktorları dinledim öyle içtim inşallah bi daha gerek kalmaz ve bişey olmaz
gün de 4 kere içebilirsin. bana dr öyle dedi. tabi parolKızlar bir gündür geçmeyen baş ağrım vardı normalde ilaç kullanan biri değilim bide bebiş olunca baya direndim ama gece uyutmadı parol içtim bi tane bi zararı olmaz inşallah dimi
Bende de arada uzun ve çok şiddetli baş ağrısı oluyo buz torbası koyuyorum enseme alnıma viks sürüyorum tülbentle sıkıyorum biraz vs bunları deneyebilirsin biraz hafifletiyo ama tutuncada cok zor geçiyo Allah hepimize yardım etsin
Olmaz Allahın izniyle doktoruna sormadan içmemeni öneririm yinede içini rahat tut
gün de 4 kere içebilirsin. bana dr öyle dedi. tabi parol
olmaz Allah'ın izniyle inş. benim migrenim var özellikle sordum. için rahat olsun. hamilelerde hasta olabiliyor ona göre bu ilaçlar.Sağol canım evet bende parol içtim bi zararı olmaz inşallah ❤
olmaz Allah'ın izniyle inş. benim migrenim var özellikle sordum. için rahat olsun. hamilelerde hasta olabiliyor ona göre bu ilaçlar.
Bende bu haftadan sonra baslıcam sanırımBen cinsiyetsiz şeyler almaya başladm dayanamdm:)
Maşallah ya ne güzel hareketlenmişDün doktor hareketleri başlamış dedi bende ultasonda görünce heralde psikolojik öyle hissettim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?