Benim kesti cnm. Ama progestan fitile ve oxopara devam dedi ne zamana kadar dedim bi 14 16 yi görelim duruma göre bakariz dediProluton kullanan arkadaşlar ignenizi kesti mi doktorunuz
Bnde biraktim vurunmadim dün hayırlısı bakalimBenim kesti cnm. Ama progestan fitile ve oxopara devam dedi ne zamana kadar dedim bi 14 16 yi görelim duruma göre bakariz dedi
Endiselenme cnm bende gecen haftadan beri vurulmuyorum bi sıkıntı yok cok şükürBnde biraktim vurunmadim dün hayırlısı bakalim
Keşke artık hissetmeye başlasak. İçerde nasıl merak ediyorum. Doktor kontrolüne 1 ay var daha
Bu gun sordum bende druma parol tablet harici kullanma dedi,
Benimde bugün kontrol de küçük pıhtı kadar kanama alanı gördü doktor progestan verdi canım sende günde 3 kere mi alıyorsun ağız yoluyla alınca biraz baş dönmesi felan yapıyor diyorlardı da sana etki etti miBenim kesti cnm. Ama progestan fitile ve oxopara devam dedi ne zamana kadar dedim bi 14 16 yi görelim duruma göre bakariz dedi
Ben vajinal alıyorum cnm ağız yoluyla alinca baya yan etki yapıyomuş doktorum vajinal al dediBenimde bugün kontrol de küçük pıhtı kadar kanama alanı gördü doktor progestan verdi canım sende günde 3 kere mi alıyorsun ağız yoluyla alınca biraz baş dönmesi felan yapıyor diyorlardı da sana etki etti mi
Ben şimdi 1 tane ağızdan aldım duruma göre bende sorayım 3 kere mi alıyorsun gündeBen vajinal alıyorum cnm ağız yoluyla alinca baya yan etki yapıyomuş doktorum vajinal al dedi
Rica ederim iyi şeyler söyler umarım hepimize Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCevabınız icin tesekkur ederim. Bakalım benim doktorum ne diyecek
Allah gönlüne göre verdi hayırlı olsun sevindim senin adınaCanim.ben gecen hafta cuma.gittim ama bugun dayanamadım Nuran hanima.gittim.cok sevdim
Ve yuzde 90 kiz dedi direk sonunda ben de ogrendim
Amiinn inşallahRica ederim iyi şeyler söyler umarım hepimize Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet cnmBen şimdi 1 tane ağızdan aldım duruma göre bende sorayım 3 kere mi alıyorsun günde
Aaa Allah seni napmasın.Canim.ben gecen hafta cuma.gittim ama bugun dayanamadım Nuran hanima.gittim.cok sevdim
Ve yuzde 90 kiz dedi direk sonunda ben de ogrendim
İnşallah tamamen geçer canım. Bu sıcakta çok zor oluyor gerçektenHafiflersiniz insallah biz simdi biraz daha iyiz ama tabi hala devam ediyoruz 1 ay daha gecmesini bekliyorum
Elden bise gelmiyo bebisler icin mecbur ben daha bu sabah zor gittim lavaboya halada devamdayimİnşallah tamamen geçer canım. Bu sıcakta çok zor oluyor gerçekten
Vurur kasırga nerede sıkıştıysa gaz oraya vurur ben de ilk hamileligimde doğum başladı sandımGazda sancı yapar ama kasığa vurur mu onu bilmiyorum canım benim midemde oluyo gaz sancısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?