Yaaa bir kaç defa dokunmustum yemek yaparken ne zararı var acaba fazla dokunamıyorum zatenÇiğ ete dokunmamanız kafi hayırlı bayramlar
CiğerCiğer gibi sakatat kesinlikle yasak. Maydonoz nane kekik gibi şeyler yasak diye biliyorum. Az pişmiş et yumurta süt içme. Bunlar çok pişmiş olmalı.
Çok geçmiş olsun sağlıkla geçer İnşallahBanyoda yer ıslak kalmış ayağım bir kaydı bacaklarım ayrıldı sandım yere bir vurdum ama kızım korkudan başımda ağlamaya başladı eşim kaldırdı sağ bacağımın üzerine daha çok verdim kendimi inşallah bir şey olmaz bebeğime sağ bacağım ve belim ağrıyor azıcık
Bugün pizza yedim sosis normalde yemem ama bugün pizzada vardı sorun olur mu acabaSakatat iyi temizlenmemiş olma riski sebebiyle yasak diye biliyorum ama siz temizleyip yapacaksanız yiyebilirsiniz. Ciğerin yasak olduğunu sizden duydum ilk defa çok değerli bi protein ve b vit kaynağı ciğer. Benim bildiğim sucuk salam sosis gibi işlenmiş et ürünlerini pek önermiyorlar. Az pişmiş et toxo ihtimali için önerilmiyor. Çiğ süt ü zaten normalde de tüketmek tehlikeli brusella açısından bilmediğiniz yerden peynir ve süt ürünleride keza öyle. Midye ve dip balıkları civa ve ağır metal sebebiyle önerilmiyor. Taze sebzelerinde çok iyi yıkanması gerekiyor. Tabi ki paketli gıdaların hemen hemen hepsi normal şartlarda da pek sağlıklı değil.
Ya azcık yiyince belki bişey olmaz ama işte yememek lazım kafa rahatlığı için. Konserve ton balığı da yemeyin. Bilmeyenler vardır diye yazdım.Bugün pizza yedim sosis normalde yemem ama bugün pizzada vardı sorun olur mu acaba
Ben çok kötüyüm şu anda Allah'im sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin İnşallah pizza yedim diye ağlıyorum şu anda çok moralim bozuk çok bir daha yanında bile geçmemYa azcık yiyince belki bişey olmaz ama işte yememek lazım kafa rahatlığı için. Konserve ton balığı da yemeyin. Bilmeyenler vardır diye yazdım.
Ağlama canım ben de kokoreç yemiştim. Bir daha yemezsin. Sorun etme bişey olmaz.Ben çok kötüyüm şu anda Allah'im sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin İnşallah pizza yedim diye ağlıyorum şu anda çok moralim bozuk çok bir daha yanında bile geçmem
Ayy kuzum niye ağlıyosun kıyamam bir kereden bişicik olmaz. Her gün her gün yersin neyse de yani. Nefsin körelmiş işte üzülme afiyet bal olsun. Millet hiç bir şeye dikkat etmiyor sağlıkla kucağına alıyor hamile olduğunu bilmeden 9 ay geçirenler var. Sigara içen var. Üzülme sen stres daha kötü bebeğineBugün pizza yedim sosis normalde yemem ama bugün pizzada vardı sorun olur mu acaba
Pişmemiş salam sosis yemek risk bence. Pişmiş olanları nefis körleyecek kadar ye gitsin canım. Elbet canın çekecek yiyeceksin. her öğünde eksik etmeyenler için uyarılar bunlarBen çok kötüyüm şu anda Allah'im sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin İnşallah pizza yedim diye ağlıyorum şu anda çok moralim bozuk çok bir daha yanında bile geçmem
Ben de sucuk felan yiyorum iyi pişirince sıkıntı olmaz herhalde. Nefis bu. Hem hamişler hani canı çektiğinde mutlaka yemeliydi dimi amaBende ciğer yedim birsey olacağını sanmıyorum az yedim hatta canım sucuk çektiğinde yaptım 2 3 dilim yedim
Öyle uyduruk salam sucuk yemedikce birsey olmaz
yakın zamanda kendimiz kokorec yaptık onu da yedimallahın izniyle aşırıya kacmadikca birsey olmaz
Aynen aşırıya kacmadikca sorun yok :)Ben de sucuk felan yiyorum iyi pişirince sıkıntı olmaz herhalde. Nefis bu. Hem hamişler hani canı çektiğinde mutlaka yemeliydi dimi ama
Aynen canım ölçülü olması yeterli. Yeşillik felan kahvaltıda yiyelim bence iştah açar. Yani mide sorunu yaşayıp benim gibi iyi beslenemeyenler içi :)Aynen aşırıya kacmadikca sorun yok :)
Mesela bir arkadasimiz rezene tarzı bitki çayı iciyormus ben kesinlikle düşük tehdidi yapar diye biliyordum ama doktoru önermis ölçülü şekilde
O yüzden en önemlisi abartmadan halletmek
Önce ki gebeligimde vitaminli ne varsa yedim günlük cevizi bademi yumurtası bir kuş sütü eksikti ama ne oldu nasip.olmadı düşük olduAynen canım ölçülü olması yeterli. Yeşillik felan kahvaltıda yiyelim bence iştah açar. Yani mide sorunu yaşayıp benim gibi iyi beslenemeyenler içi :)
İnşallah canım çok teşekkür ederimAyy kuzum niye ağlıyosun kıyamam bir kereden bişicik olmaz. Her gün her gün yersin neyse de yani. Nefsin körelmiş işte üzülme afiyet bal olsun. Millet hiç bir şeye dikkat etmiyor sağlıkla kucağına alıyor hamile olduğunu bilmeden 9 ay geçirenler var. Sigara içen var. Üzülme sen stres daha kötü bebeğine
Sizin gibi hassas annelerimiz için buraya yazdığımız herşeye dikkat etmeliyiz. Pizza zararlıdır diyen kesin bir kaynak yokken kimseyi korkutmaya gerek yok. Ben YouTube'dan tanınmış doktorlardan dinledim. Canınız çekerse çok aşırı olmamak şartıyla herşeyi yiyebilirsiniz diyorlar.Ben çok kötüyüm şu anda Allah'im sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin İnşallah pizza yedim diye ağlıyorum şu anda çok moralim bozuk çok bir daha yanında bile geçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?