2021 Şubat Anneleri

Ben çalışmıyorum cnm öğretmenim evdeyim ama cidden bende cok uzaninca belim ağrıyo dediğin gibi dolaşıyorum bende..

İyi bayramlar herkesee ben de öğretmenim, 24.haftaya kadar bağlayabilirsem rapor almayı düşünüyorum, 5 yaşında bir de kızım var onu da okula göndermeyi düşünmüyorum en azından ilk dönem şimdilik

Bende öğretmenim ama ücretli. Okullar açılınca düşünüyorum çalışmayı. Siz?
Rapor la kapatmayı düşünüyorum cnm bebeğimi de kendimi de tehlikeye atmak istemiyorum

Bende öyle Yapıcam doktorum da onayladı vericek rapor

Onaylamasına onaylar da 657ye tabii olduğumuz için yıllık rapor hakkımız 40 gün ya, benim bi 6 haftaya ihtiyacım oluyor o açıdan yetmeyebilir.

Rapor heyet tarafından verilirse daha uzun oluyordu diye hatırlıyorum. Ben ilk hamileliğimde heyet tarafından 40 gün çalışamaz düşük riski var diye raporlanmıştım. Hep yattım 40 gün 20 gün yıllık iznimide kullandım üstüne arada tekrar ağrım kanamalarım oldu diye bir hafta on günlük raporlarım oldu en sonda 30 haftalıktım böbrek büyümesinden hastanede yattım 1 ay 32 ye kadar raporlu sayıldım sonrasında doğum iznine ayrılmış oldum

Ne kadar çok öğretmen var bende öğretmenim Ekim ortası gibi 24 hafta oluyor o zaman birakcam ama işte ilk kizimda 32-37 arasını çalışmıştım aktarmistim şimdi o aktarilmayacagi için iki ay kalıyor iki aylık ücretsiz izin fln alicam artık

Onaylamasına onaylar da 657ye tabii olduğumuz için yıllık rapor hakkımız 40 gün ya, benim bi 6 haftaya ihtiyacım oluyor o açıdan yetmeyebilir.
Doktorum heyet veriyorum ben zaten dedi sikinti olmucak gibi. Su süreçte bi sürü öğrenci arasinda olmak bizim icin ciddi risk. Diğer meslekler de risk vardir mutlaka ama biz birebir muhatap olmak zorundayiz

Bende cok kalabalik bi okulda calisiyorum, ogretmenim, cok ta korkuyorum nasil basliycaz bilmiyorum, ki kirsal bi bolgede okulum velilerimizin bircogu covid ve evde geciriyor

Ben de öğretmenim. İlkokuldayım. Çocuklar Küçük olduğundan kendilerini hiç koruyamazlar o maskeler Asla doğru takılmayacak, Bir sürü problem olacak, taşıyıcılar Zaten gerçekten büyük risk bizim için.

Doktorum heyet veriyorum ben zaten dedi sikinti olmucak gibi. Su süreçte bi sürü öğrenci arasinda olmak bizim icin ciddi risk. Diğer meslekler de risk vardir mutlaka ama biz birebir muhatap olmak zorundayiz
Maalesef öyle, ben sınıf öğretmeniyim bir de sürekli dip dibeyim çocuklarla. heyet olursa süre sıkıntısı olmaz evet hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Maalesef öyle, ben sınıf öğretmeniyim bir de sürekli dip dibeyim çocuklarla. heyet olursa süre sıkıntısı olmaz evet hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
İnş bakalim. Gerçekten eskiden bu kadar korkmuyodum hamile kalmadan önce bir şekilde bulasirsa atlatirim diyodum ama suan aileme bile sarilmaktan korkuyorum.. Bence çalışanlar özellikle öğretmen olanlar fırsatı varsa alsin rapor zaten ortalama ekim kasim gibi doğum iznine cikicaz.

Aynen dediğin gibi annemleri marttan beri görmüyordum yanıma geldiler ama hep uzak uzak duruyorlar. Çok zor

Arkadaşlar sizde de yorgunluk hala devam ediyor mu ? 13. Haftamdayım mide bulantılarım geçti gibi ama hala çok yorgunum sürekli uyumak istiyorum uyumaktan başım ağrıyor artık . Gün içinde hiç bir iş yapmak istemiyorum kolum kalkmıyor sanki . Sanki bütün gün çalışmışım gibi bir halsizlik halim var. Benim gibi olan var mı acaba ?

Uyku uyumak istiyorum ama evdeki cücük hergun 7 de kalkınca uyumak imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…