Canım toxoplasma testin ne cıktı bilmiyorum ama hayatımız boyunca hepimiz ete dokunuyoruz ama benim mesela negatif hic geçirmemişim bu kadar kolay bulaşmiyor demek istedigim dikkat et sadece dokunduğun mesela elini iyi yıkaet keatigin bıçağı güzelce yıka başka biseyi keserken . Hic mi kofte yapmicaz hic mi et yemicez elbet dokunucaz dikkat edicez
Ben çalışmıyorum cnm öğretmenim evdeyim ama cidden bende cok uzaninca belim ağrıyo dediğin gibi dolaşıyorum bende..Arkadaşlar ben pek yemek yapamıyorum hala, bazen esim yapiyor, bazen de annem veriyor. benim de ofis işi olunca oturmak çok fena yapıyor, belim sırtım ağrıyor. Arada kalkıp geziyorum. Bir de masanin altında ayağımın altına koli ve onun üzerine de yastık koydum uzatiyorum gün içinde.
Bende öğretmenim ama ücretli. Okullar açılınca düşünüyorum çalışmayı. Siz?Ben çalışmıyorum cnm öğretmenim evdeyim ama cidden bende cok uzaninca belim ağrıyo dediğin gibi dolaşıyorum bende..
Rapor la kapatmayı düşünüyorum cnm bebeğimi de kendimi de tehlikeye atmak istemiyorumBende öğretmenim ama ücretli. Okullar açılınca düşünüyorum çalışmayı. Siz?
Bende öyle Yapıcam doktorum da onayladı vericek raporİyi bayramlar herkeseeben de öğretmenim, 24.haftaya kadar bağlayabilirsem rapor almayı düşünüyorum, 5 yaşında bir de kızım var onu da okula göndermeyi düşünmüyorum en azından ilk dönem şimdilik
Özel sektör deneyimim de var bilirim, zor maalesefBen de öğretmenim ama özel sektörde mecbur gitcem işe
Anladım benim ki özel eğitim öğretmenliği. 4 öğrencim oluyor. Doğum parası alabilmek için çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum.Rapor la kapatmayı düşünüyorum cnm bebeğimi de kendimi de tehlikeye atmak istemiyorum
Doktorum heyet veriyorum ben zaten dedi sikinti olmucak gibi. Su süreçte bi sürü öğrenci arasinda olmak bizim icin ciddi risk. Diğer meslekler de risk vardir mutlaka ama biz birebir muhatap olmak zorundayizOnaylamasına onaylar da 657ye tabii olduğumuz için yıllık rapor hakkımız 40 gün ya, benim bi 6 haftaya ihtiyacım oluyor o açıdan yetmeyebilir.
Maalesef öyle, ben sınıf öğretmeniyim bir de sürekli dip dibeyim çocuklarla. heyet olursa süre sıkıntısı olmaz evet hayırlısı olsun hepimiz için inşallahDoktorum heyet veriyorum ben zaten dedi sikinti olmucak gibi. Su süreçte bi sürü öğrenci arasinda olmak bizim icin ciddi risk. Diğer meslekler de risk vardir mutlaka ama biz birebir muhatap olmak zorundayiz
İnş bakalim. Gerçekten eskiden bu kadar korkmuyodum hamile kalmadan önce bir şekilde bulasirsa atlatirim diyodum ama suan aileme bile sarilmaktan korkuyorum.. Bence çalışanlar özellikle öğretmen olanlar fırsatı varsa alsin rapor zaten ortalama ekim kasim gibi doğum iznine cikicaz.Maalesef öyle, ben sınıf öğretmeniyim bir de sürekli dip dibeyim çocuklarla. heyet olursa süre sıkıntısı olmaz evet hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Aynen dediğin gibi annemleri marttan beri görmüyordum yanıma geldiler ama hep uzak uzak duruyorlar. Çok zorİnş bakalim. Gerçekten eskiden bu kadar korkmuyodum hamile kalmadan önce bir şekilde bulasirsa atlatirim diyodum ama suan aileme bile sarilmaktan korkuyorum.. Bence çalışanlar özellikle öğretmen olanlar fırsatı varsa alsin rapor zaten ortalama ekim kasim gibi doğum iznine cikicaz.
Uyku uyumak istiyorum ama evdeki cücük hergun 7 de kalkınca uyumak imkansızArkadaşlar sizde de yorgunluk hala devam ediyor mu ? 13. Haftamdayım mide bulantılarım geçti gibi ama hala çok yorgunum sürekli uyumak istiyorum uyumaktan başım ağrıyor artık . Gün içinde hiç bir iş yapmak istemiyorum kolum kalkmıyor sanki . Sanki bütün gün çalışmışım gibi bir halsizlik halim var. Benim gibi olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?