2021 Şubat Anneleri

Çok öğretmen varmış cidden ben özeldeyim mecbur çalışcam maddi durumlardan dolayı. Eğer imkanım olsa bu yıl hiç başlamazdım işe full evde kalırdım. Rapor alabiliyorsanız alabildiğiniz kadar alın ben de öyle yapıcam. Ben lisedeyim o yüzden daha bilinçli bir topluluk olur ama yine de kalabalık ortam ve havalar soğuyunca sınıfları havalandırmak falan sıkıntı olacak Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bende öğretmenim :) işime dönmeyi çok istiyorum aslında. Sürekli evde hareketsiz kalınca hamilelik çok zor geçiyor. Ama bir tarafta hastalık korkusu da var. Bütün iznimizi hamilelik öncesinde kullanırsak bebek 2 aylık olunca ne olacak
Bütün bu sorunlar psikolojimi kötü etkiliyor artik

Bende de isteksizlik var herşeye karşı. Oturdukca daha kötü oluyor insan. Hareket edince ve bir işle meşgul olunca bulantilarimin hafifledigini hissediyorum

Benim kızım da 2015 Ocak doğumlu, onda doğumdan sonra iki ay ücretsiz izne ayrılıp seneyi kapatmıştım yine öyle yaparım, başlamam hiç. Bakacak kimsem de yok zaten

Benim de evdeki küçüğüm erken kalktığı için uyumak zor ama gün içinde ne kadar halsiz uykusuz modda olsam o kadar uykum geliyor enerjik oldukça kendimi daha iyi hissediyorum ama tabi gereğinden fazla bir yorgunluk var üzerimde o da tansiyonum çok düşük ve çarpıntım var ondan diye düşünüyorum çünkü bazen çarpıntı olmadığında daha enerjik oluyorum

Benim kızım da 2015 Ocak doğumlu, onda doğumdan sonra iki ay ücretsiz izne ayrılıp seneyi kapatmıştım yine öyle yaparım, başlamam hiç. Bakacak kimsem de yok zaten
Ayy bunu duyduğuma çok sevindim eşim iki aylık ücretsiz izin olmaz fln dedi de sıkıntı çıkmıyor değil mi Haziran sonu tekrar başlamakta bende öyle düşünüyorum

Ben dogum sonrası ücretsiz izin alicam iki ay sonra yaz tatili zaten 7 aylık fln olacak inşallah başladığımda

Ben de ogretmenim 2 3 ay calısır im sonrasında izne ihtiyacım daha cok olacak 5 yasında da kızım var hayırlısı bakalım

Belki uzaktan eğitim olur bir süre daha o zaman rahat ederiz. Eğitimin verimi düşüyor ama sağlık daha önemli

Ayy bunu duyduğuma çok sevindim eşim iki aylık ücretsiz izin olmaz fln dedi de sıkıntı çıkmıyor değil mi Haziran sonu tekrar başlamakta bende öyle düşünüyorum
İstediğin kadar ayrıl hiç sorun olmadı, ben de haziranda başladım bu sefer de öyle olacak kısmetse

Halsizlik bulantılar hepsi devam ediyor. Hayatımın en kötü beslendiğim dönemi ve ben yemiyorum diye eşimde yemiyo zaten ben pişirmeye giremiyorum bile oda anca ölmeyeceğimiz kadar makarnadır pilavdır hazır yemeklerdir onları hazırlıyor. Bağışıklığımız düşecek diye korkmaya başladım. Bu süreçte bağışıklık çok değerli. 10+2 yim bugün inşallah şu bulantılar kusmalar biterde ağız tadıyla yemek yerim. Biz normal şartlarda sebzesiz yapamayan sürekli zeytinyağlı yemekler yiyen, makarna pilav ayda bir yapan biz makarna pilavla beslenir olduk ağlayasım geliyor

Bebisin canı makarna, pilav istiyor demek ki. Öyle düşünün :)

Heyet raporu vericek bana doktorum ama zaten 2020 bitmiş olucak biz dogum iznine ayrılınca yani 40 gun rapor hakkımız var. Ayrıca 24 haftalik çıkıyoruz artik izne. Ortalama 2 2 buçuk ay var

Ben de aynı şekilde yaa akşamları tutuyor benim bulantılar. Gündüz yiyebiliyorum akşam soğuk şeyler yiyebiliyorum salata, cacık, yoğurtlu makarna falan normalde hiç makarna yemezdim

Ben ole fazla yemiyorum 5kiloya yakin kaybettim bi tanidigim gelininin 3 aylik olana kadar 15 kilo aldigini soledi vitamin icmis ondan cok kilo aldi diyo banada tavsiye etti ama ben icmeyi dusunmuyorum yeme yememde cok az bise yerim ama ole 1 satte falan bi yiyorum azar azar

Bayram diye babamin mezarina gittim biraz yol biraz ayakta kaldim ağrım var ya sizin de öyle oluyo mu kızlar? Normalde hep evde yatardım. Doktoruma sordum yol için izin verdi zaten 1 buçuk saat uzaklıktaydi ama sanki 10 saat yol gittim

Bel ağrısı çok ayakta kalınca ve ağır iş yapınca oluyor benimde babam 11 ay oldu vefat edeli ben gidemedim bu bayram ancak fotosunu gördüm mezarının Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Bel ağrısı çok ayakta kalınca ve ağır iş yapınca oluyor benimde babam 11 ay oldu vefat edeli ben gidemedim bu bayram ancak fotosunu gördüm mezarının Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Aminn hepsine Allah rahmet eylesin inşallah. Benim de babam yaklaşık 2.5 ay oldu vefat edeli ve ben o sıralar hamileymişim haberim yok. Allah bir can alıyor bir can veriyor o yüzden içime doğan şey sanki oğlum olacakmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…