- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Benim de annem vefat etti 9 ay önce bnde gidemedim mezarina..çok zor ya hele bayramlarda daha zorBel ağrısı çok ayakta kalınca ve ağır iş yapınca oluyor benimde babam 11 ay oldu vefat edeli ben gidemedim bu bayramancak fotosunu gördüm mezarının Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnmAminn hepsine Allah rahmet eylesin inşallah. Benim de babam yaklaşık 2.5 ay oldu vefat edeli ve ben o sıralar hamileymişim haberim yok. Allah bir can alıyor bir can veriyoro yüzden içime doğan şey sanki oğlum olacakmış gibi
Allah rahmet eylesin cnm bizim 5 buçuk sene oldu.. Ilk zamanlar bende gidememiştim.. Simdi oyle cok özlüyorum ki oraya gidince huzur doluyor icim.. Eskiden o mezar taşındaki yaziyi görmeye dayanamazdim..Bel ağrısı çok ayakta kalınca ve ağır iş yapınca oluyor benimde babam 11 ay oldu vefat edeli ben gidemedim bu bayramancak fotosunu gördüm mezarının Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Ilk zamanlarda ilk bayramlarda cok daha zor geçiyo zaman cnm haklisin.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insBenim de annem vefat etti 9 ay önce bnde gidemedim mezarina..çok zor ya hele bayramlarda daha zor
Ben içtim yaa canım çekti napıyımKızlar kelle çorbası içilir mi hamilelik te canim çok istedi ya
3 aylık olunca bebek yaklaşık 50 Gr oluyor. 15 kilo gereksiz olmuş. Ben de vitamin alıyorum. Kilomu koruyorum şimdilikBen ole fazla yemiyorum 5kiloya yakin kaybettim bi tanidigim gelininin 3 aylik olana kadar 15 kilo aldigini soledi vitamin icmis ondan cok kilo aldi diyo banada tavsiye etti ama ben icmeyi dusunmuyorum yeme yememde cok az bise yerim ama ole 1 satte falan bi yiyorum azar azar
Kızlar kelle çorbası içilir mi hamilelik te canim çok istedi ya
Canım ben hamileliğin başlangıcından beri yıllardayim resmen min 4 5 saatlikBayram diye babamin mezarina gittim biraz yol biraz ayakta kaldim ağrım var ya sizin de öyle oluyo mu kızlar? Normalde hep evde yatardım. Doktoruma sordum yol için izin verdi zaten 1 buçuk saat uzaklıktaydi ama sanki 10 saat yol gittim
Kelle çorbası da mı zararlıymış yaa hiç bi şey yemeyelim o zaman az da olsa tatmaktan bir şey olmaz herhaldeKızlar kelle çorbası içilir mi hamilelik te canim çok istedi ya
Bnde öyle yaptım nefsimi körelttimKelle çorbası da mı zararlıymış yaa hiç bi şey yemeyelim o zaman az da olsa tatmaktan bir şey olmaz herhalde
Evet biraz kastım galiba ara ara yollar kötüydü hopladi araba korktum.. Gerci doktoruma sordum arabada sarsıntı sikinti olmaz dedi. Cok pimpirikliydim eskiden simdi kat kat arttiCanım ben hamileliğin başlangıcından beri yıllardayim resmen min 4 5 saatlikyolda kendimi kasarsam oluyor ağrım bir de strese fln girdiysen ondandir
İdari izin 32 ye kadar olan ve aktarılamiyodu diye biliyorum benBen de öğretmenim ama açıkçası izinlerimi doğum sonrasına saklamak istiyorum. 24. Haftadan sonra isteğe bağlı değil mi?
Virüsten dolayı 24. Haftaya çekildi diye biliyorum ben.İdari izin 32 ye kadar olan ve aktarılamiyodu diye biliyorum ben
Eldiven kullanmanızı tavsiye ederim okadar çabuk etki edicek bir durum yok zatenYaaa bir kaç defa dokunmustum yemek yaparken ne zararı var acaba fazla dokunamıyorum zaten
24 ten sonrası idari izin oldu diye biliyorum yani aktaramicaz galiba eskiden 32;37 yi aktarıyorduk şimdi 32 ye kadar gitmeyip 32 de gitmek saçma olacak okul için de sonuçta o arada öğretmen vs bulacaklar mecbur aktarım yapamicaz herhaldeBen de öğretmenim ama açıkçası izinlerimi doğum sonrasına saklamak istiyorum. 24. Haftadan sonra isteğe bağlı değil mi?
Ondandır bende anı hareket vs de kasıyorum hatta kasıklarım taş gibi oluyor elleyince hissediliyor öyle anlarda durup yürüyüş yapıyorumEvet biraz kastım galiba ara ara yollar kötüydü hopladi araba korktum.. Gerci doktoruma sordum arabada sarsıntı sikinti olmaz dedi. Cok pimpirikliydim eskiden simdi kat kat artti☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?