Ben az önce 2-3 kaşık aldım ağır geldi diye yiyemedim yoksa yarım kase yicektim dün de 2 adet ciğer yedim korkumuzdan hiçbir şeye tam yaklasamiyorum nefs hakkı için canım istiyor diye yedim onu saKelle çorbası da mı zararlıymış yaa hiç bi şey yemeyelim o zaman az da olsa tatmaktan bir şey olmaz herhalde
Et kavurması dışında bir şey canım çekmedi benimde tatlıyı normalde çok seven ben yok yiyemiyorum istenmiyorBen az önce 2-3 kaşık aldım ağır geldi diye yiyemedim yoksa yarım kase yicektim dün de 2 adet ciğer yedim korkumuzdan hiçbir şeye tam yaklasamiyorum nefs hakkı için canım istiyor diye yedim onu sa
24.haftadan 32 ye kadar idari izin ve aktarılamiyo diye biliyorum benVirüsten dolayı 24. Haftaya çekildi diye biliyorum ben.
Benim de taş gibi oluyo karnım bi kac gündür deidm heralde cok kaçırdım bayram diyeOndandır bende anı hareket vs de kasıyorum hatta kasıklarım taş gibi oluyor elleyince hissediliyor öyle anlarda durup yürüyüş yapıyorum
Sonrasında ücretsiz izin yada yine rapor alınır ozmn.24.haftadan 32 ye kadar idari izin ve aktarılamiyo diye biliyorum ben
Ayy sormaaa bayram boyu herşeye ağladım babamın yanındaydım evin karsisi mezarlık ve annem ordaBenim de taş gibi oluyo karnım bi kac gündür deidm heralde cok kaçırdım bayram diye☺ gerçekten cok güzel ama zor bi surecmis. Bide hormonlardan en ufak şeye ağlayasım geliyo..
Erkeğe benzettim kafa yapısındanKızlar ilk kez bugün bebeğimi gördüm ne kadarda büyümüş çok mutlu oldumm :)
Cinsiyet tahmininden anlayan varsa tahminleri alabilirim
Bugün pazar ve bayram doktorunuz çalışıyor herhalde salı günü bizim kontrolümüzde özel devlet ultrason cihazı çok fark ediyor salı günü bende özele gideceğim Allah nasip ederseKızlar ilk kez bugün bebeğimi gördüm ne kadarda büyümüş çok mutlu oldumm :)
Ayy benimde salı kontrol var muhtemelen cinsiyet de öğreniriz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor resmenBugün pazar ve bayram doktorunuz çalışıyor herhalde salı günü bizim kontrolümüzde özel devlet ultrason cihazı çok fark ediyor salı günü bende özele gideceğim Allah nasip ederse
Diyetisyenim çubuk kraker tüketilebilir dedi. Paketli diye tedirginsen kızarmış ekmek tüketebilirsin iyi geliyorMerhaba kızlar. Paketli gıda yenmemeli deniliyor ya buna cubuk krakerde dahil midir? Bulantı sebebiyle cok tuketiyorum da ben kafama takildi yazilanlari okuyuncabirde ben 10+3 deyim ara ara karın agrilarim oluyo ve tedirgin oluyo bu durum sizlerde de oluyor mu acaba?
Bana erkek gibi geldi ama bu işi bildiğimden değil sadece öyle geldiKızlar ilk kez bugün bebeğimi gördüm ne kadarda büyümüş çok mutlu oldumm :)
Benim tam 12 haftalık oluyor salı günü cinsiyet söyler mi çok emin değilim hayırlı sağlıklı olsunlardaAyy benimde salı kontrol var muhtemelen cinsiyet de öğreniriz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor resmen
Kızımda 12 de kız gibi demişti benim de 13+1 olacak bakalım aynen sağlıklı sıhhatli olsun daBenim tam 12 haftalık oluyor salı günü cinsiyet söyler mi çok emin değilim hayırlı sağlıklı olsunlarda
Cok tesekkur ederim cevabınız içinDiyetisyenim çubuk kraker tüketilebilir dedi. Paketli diye tedirginsen kızarmış ekmek tüketebilirsin iyi geliyor
Mekanı cennet olsun annenizinAnnesini babasını kaybedenlerin başı sağolsunbayramlar hep buruk oluyor. Ben Annemi kaybedeli 21 sene oldu hala burnumun direği sızlıyor.
Bnde erkeğe benzettimKızlar ilk kez bugün bebeğimi gördüm ne kadarda büyümüş çok mutlu oldumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?