2021 Şubat Anneleri

Kelle çorbası da mı zararlıymış yaa hiç bi şey yemeyelim o zaman az da olsa tatmaktan bir şey olmaz herhalde
Ben az önce 2-3 kaşık aldım ağır geldi diye yiyemedim yoksa yarım kase yicektim dün de 2 adet ciğer yedim korkumuzdan hiçbir şeye tam yaklasamiyorum nefs hakkı için canım istiyor diye yedim onu sa

Ben az önce 2-3 kaşık aldım ağır geldi diye yiyemedim yoksa yarım kase yicektim dün de 2 adet ciğer yedim korkumuzdan hiçbir şeye tam yaklasamiyorum nefs hakkı için canım istiyor diye yedim onu sa
Et kavurması dışında bir şey canım çekmedi benimde tatlıyı normalde çok seven ben yok yiyemiyorum istenmiyor

Ondandır bende anı hareket vs de kasıyorum hatta kasıklarım taş gibi oluyor elleyince hissediliyor öyle anlarda durup yürüyüş yapıyorum
Benim de taş gibi oluyo karnım bi kac gündür deidm heralde cok kaçırdım bayram diye gerçekten cok güzel ama zor bi surecmis. Bide hormonlardan en ufak şeye ağlayasım geliyo..

Merhaba kızlar. Paketli gıda yenmemeli deniliyor ya buna cubuk krakerde dahil midir? Bulantı sebebiyle cok tuketiyorum da ben kafama takildi yazilanlari okuyunca birde ben 10+3 deyim ara ara karın agrilarim oluyo ve tedirgin oluyo bu durum sizlerde de oluyor mu acaba?

Benim de taş gibi oluyo karnım bi kac gündür deidm heralde cok kaçırdım bayram diye☺ gerçekten cok güzel ama zor bi surecmis. Bide hormonlardan en ufak şeye ağlayasım geliyo..
Ayy sormaaa bayram boyu herşeye ağladım babamın yanındaydım evin karsisi mezarlık ve annem orda

Kızlar ilk kez bugün bebeğimi gördüm ne kadarda büyümüş çok mutlu oldumm :)
Cinsiyet tahmininden anlayan varsa tahminleri alabilirim
Bugün pazar ve bayram doktorunuz çalışıyor herhalde salı günü bizim kontrolümüzde özel devlet ultrason cihazı çok fark ediyor salı günü bende özele gideceğim Allah nasip ederse

Bugün pazar ve bayram doktorunuz çalışıyor herhalde salı günü bizim kontrolümüzde özel devlet ultrason cihazı çok fark ediyor salı günü bende özele gideceğim Allah nasip ederse
Ayy benimde salı kontrol var muhtemelen cinsiyet de öğreniriz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor resmen

Diyetisyenim çubuk kraker tüketilebilir dedi. Paketli diye tedirginsen kızarmış ekmek tüketebilirsin iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…