- 24 Temmuz 2020
- 91
- 41
- 3
- 31
Haklısın çevremde benm gibi olan kimse yok belkide o yüzden üZüldüm ben polikistik över sendromu hastasıyım iki poşet ilacım var bebek sağlıklı bile olsa değişik düşüyor benm gibi olan çok kişi varmış aslında ben tedavi için gittim doktora corona girince tedavim yarıda kaldı ve bu mucize oldu hamile kalmadan önce Allah’ıma dua ettim bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sokağa bırakılan bebeğin hakkı benm bebeğim olsun dedim ne o annesiz nede ben yavrumuz kalmaktayım dedim haftasına da hamile kaldımİnsanlar senin o içindeki mucizeye sahip olmak için yıllarca hasretle bekliyorlar, tüm birikimlerini harcıyorlar, birçok insan farklı sağlık sorunlarından ötürü çok istemesine rağmen çocuk fikrine veda ediyor. Bize lazım olan şu anda hoplayıp zıplamak değil, ayrıca sayılı gün, biraz dişinizi sık, kucağına alacağın günü düşün. Kendinden iyisine bakarsan işin çok zorlaşır, benim de hamileliğim kolay sayılmaz. Kronik bir hastalığım var, çok masum olmayan ilaçlar kullanıyorum mecburen. Bulantım had safhada. Kafam klozetten çıkmıyorKusmaktan bitkin düşüyorum adeta, ama bu aynı zamanda sağlıklı giden bir gebeliğe de işaret, her gün iğne olmamı zorluktan saymıyorum bile. Bunu yaşayan çook fazla kadın var. Şikayet etmeye hakkım yok, 10 yıl sonra iki düşük tecrübesinin ardından bunları görmüyorum. Sen de biraz sabırlı ol, bebek gelişimiyle ilgili kitaplar oku, yatacak zamanın olmayabilir ileride.
Belkide annelik içgüdüsü bebeği koruma düşüncesi belki benimki gerekirse hep yatacağım iyi olsun diye ilaçlara iğnelere devam edicemHepimizin isteği bu, yeter ki sağlıklı olsun çocuklarımız. İnşallah testinizin sonucu da iyi çıkar, ben de hep derdim bir çocuk doğurursam hemen arkasından ikinciyi yaparım diye ama söylemesi kolaymış. Gebeliğim hiç bu kadar ilerlememişti, zormuş hakikaten. 3. hamileliği olanlara saygı duyuyorum :))
Hadi bakalım hayırlı olsun kızlar artışa geçtiBugun gittim ultrasonda herşey yolunda dedi doktor, cinsiyet kız dedi net dedi birdeÇok değişik bir his...
Ben ikili test istemedim, direk gen testi istedim onu yaptırıyorum. İlk baştan beri eşimle ona karar vermiştik zaten.
Umarım herkesin gönlüne göre olur, herşeyden öte sağlıklı olsun tüm bebişler gerisi hiç önemli değil.
Benim deKizlar göbek kısmın baya kullanmış
Benim de bulantı ve kusma 8.haftadan sonra artarak doruklara ulaştı şu anda 13+1 deyim ne olur bundan sonra bilemem. Bir de arasıra ekşi ve tuzlu şeyler denesen? Kesilmiş limon yalamak falan iyi gelebiliyor, yemek yedikten sonra dik otur, karnını katlama, eğilme.Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
10+6 günlük olduk mide bulantılarım artmaya başladı eski günlere göre daha çok bulanıyor
Acaba azalması gerekmez miydi ?
Ve midemi bstırsın diye elim hep karbonhidratlı şeylere gidiyor çok hızlı kilo aldım ve mutsuzum bundan dolayı
Bide ne yesem midem karnım aşırı derecede şişiyor dokunamıyorum o derece 5 aylık hamile gibi oluyorum
Maĺesef benimde bulantım devam ediyo 13+2 deyim bugün gene bulantı hapı yazdırmak zorunda kaldım cünkü içmeyince 4-5 defa kusuyorum bitkin kalıyorum hiç bi şeye güçüm kalmıyo doktor artık bitmesi gerekiyo dedi ilk gebeliklerde bulantı biraz daha uzun sürebilirmişSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
10+6 günlük olduk mide bulantılarım artmaya başladı eski günlere göre daha çok bulanıyor
Ve midemi bstırsın diye elim hep karbonhidratlı şeylere gidiyor çok hızlı kilo aldım ve mutsuzum bundan dolayı
Bide ne yesem midem karnım aşırı derecede şişiyor dokunamıyorum o derece 5 aylık hamile gibi oluyorum
Bugun gittim ultrasonda herşey yolunda dedi doktor, cinsiyet kız dedi net dedi birdeÇok değişik bir his...
Ben ikili test istemedim, direk gen testi istedim onu yaptırıyorum. İlk baştan beri eşimle ona karar vermiştik zaten.
Umarım herkesin gönlüne göre olur, herşeyden öte sağlıklı olsun tüm bebişler gerisi hiç önemli değil.
Gözünüz aydın, ne mutlu size... Gen testi dediğiniz, free cell kan testi mi?Bugun gittim ultrasonda herşey yolunda dedi doktor, cinsiyet kız dedi net dedi birdeÇok değişik bir his...
13. Haftanın içindeyim hala kusuyorum. Antalyadan geldik kurban etini buzdolabına koymuştular biz yokken öyle bi kokuki içim dışıma çıktı. Hala da aklıma geldikçe midem bulanıyor. Zaten düzenli sabahları kusuyorum ama benim de yemeni etkilemiyor hiç, bir de aşermeye de başladım hayırlısı bakalımSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
oo hadi hayırlısı olsun kız çocuğu candır benim de bir kizim var . Eşimde bende 2. 'yi kız hayal ediyoruz ama tabi önceliği sağlıklı olsun.Kızlar merhaba ☺ doktordan çıktık kızım oluyor ❤❤❤ herhalde grubun ilk kız haberi ☺ bir hafta önden gidiyormuş ikili için geç olmuş dedi yapamayız artık dedi
Benim de elimden hiç düşmüyor bağımlı gibi . B3nde baze düşünüyorum zararlı az kullan diye ama malesef başaramıyorumKızlar cep telefonu genellikle elimde yanımda oluyor tabi alışkanlık bırakamıyorum. Siz ne kadar sık telefonla haşır neşirsiniz? Korkuyorum zararı olur mu?
Kızlar bugün hastaneye gittim benim ki geç dollenme olduğu için son adet tarihimi falan değiştirmişti doktor . 13 +2 dim . Bu sefer 15 +1 olmuşum normal haftasını yakalamış minigim. Cinsiyeti sordum bir daha geldiğin de söylerim dedi ya sinir oldum ama devlet hastanesi olduğu için bir şey diyemiyorsun tabi
Cinsiyet konusunda yalnız değilsin herkes öğrendi formda bir biz kaldıkKızlar bugün hastaneye gittim benim ki geç dollenme olduğu için son adet tarihimi falan değiştirmişti doktor . 13 +2 dim . Bu sefer 15 +1 olmuşum normal haftasını yakalamış minigim. Cinsiyeti sordum bir daha geldiğin de söylerim dedi ya sinir oldum ama devlet hastanesi olduğu için bir şey diyemiyorsun tabi
Cinsiyet konusunda yalnız değilsin herkes öğrendi formda biKızlar bugün hastaneye gittim benim ki geç dollenme olduğu için son adet tarihimi falan değiştirmişti doktor . 13 +2 dim . Bu sefer 15 +1 olmuşum normal haftasını yakalamış minigim. Cinsiyeti sordum bir daha geldiğin de söylerim dedi ya sinir oldum ama devlet hastanesi olduğu için bir şey diyemiyorsun tabi
Doktordan doktora değişiyor erken öğrenenler var formdaBen de henüz öğrenmedim ama benimki minik zaten daha2 hafta sonra gidicem ama yine erken oluyor söylemez bence
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın, ne mutlu size... Gen testi dediğiniz, free cell kan testi mi?
Cell-Free DNA Testi, ben 13. haftadayım yaptırdım. fakat hangi haftalarda yapılıyor tam bilmiyorum. Doktoruma sorarım.Gen testi dediğiniz fetal dna mı? O hangi haftalarda yapılabiliyor? Ben yazlıktayım şu an 13 içindeyim de o yüzden soruyorum. Ona göre istanbula dönmem lazım
Fetal DNA testi yani? Nifty test var bir de. Ben de onu düşünüyorum. Direkt Nifty yaptırmayı. Baya yüksek ücreti ama daha kesin sonuç veriyormuş. Peki 2li test yaptıranlar özelde ne kadara yapıyorlar?Çok teşekkür ederimevet Cell-Free DNA Testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?