2021 Şubat Anneleri

Haklısın çevremde benm gibi olan kimse yok belkide o yüzden üZüldüm ben polikistik över sendromu hastasıyım iki poşet ilacım var bebek sağlıklı bile olsa değişik düşüyor benm gibi olan çok kişi varmış aslında ben tedavi için gittim doktora corona girince tedavim yarıda kaldı ve bu mucize oldu hamile kalmadan önce Allah’ıma dua ettim bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sokağa bırakılan bebeğin hakkı benm bebeğim olsun dedim ne o annesiz nede ben yavrumuz kalmaktayım dedim haftasına da hamile kaldım

Belkide annelik içgüdüsü bebeği koruma düşüncesi belki benimki gerekirse hep yatacağım iyi olsun diye ilaçlara iğnelere devam edicem

Hadi bakalım hayırlı olsun kızlar artışa geçti

Benim de bulantı ve kusma 8.haftadan sonra artarak doruklara ulaştı şu anda 13+1 deyim ne olur bundan sonra bilemem. Bir de arasıra ekşi ve tuzlu şeyler denesen? Kesilmiş limon yalamak falan iyi gelebiliyor, yemek yedikten sonra dik otur, karnını katlama, eğilme.

Maĺesef benimde bulantım devam ediyo 13+2 deyim bugün gene bulantı hapı yazdırmak zorunda kaldım cünkü içmeyince 4-5 defa kusuyorum bitkin kalıyorum hiç bi şeye güçüm kalmıyo doktor artık bitmesi gerekiyo dedi ilk gebeliklerde bulantı biraz daha uzun sürebilirmiş

Gen testi dediğiniz fetal dna mı? O hangi haftalarda yapılabiliyor? Ben yazlıktayım şu an 13 içindeyim de o yüzden soruyorum. Ona göre istanbula dönmem lazım

Gözünüz aydın, ne mutlu size... Gen testi dediğiniz, free cell kan testi mi?

13. Haftanın içindeyim hala kusuyorum. Antalyadan geldik kurban etini buzdolabına koymuştular biz yokken öyle bi kokuki içim dışıma çıktı. Hala da aklıma geldikçe midem bulanıyor. Zaten düzenli sabahları kusuyorum ama benim de yemeni etkilemiyor hiç, bir de aşermeye de başladım hayırlısı bakalım yalnız değilsin üzülme bu kadar gidicek hepsi...

Ah canımm, mesajını okurken midem kalktı valla. Et benim de kırmızı çizgim, zaten sevmezdim, hamilelik döneminde tam bir vejetaryen oldum. Ne balık ne tavuk, umarım ileride yiyebilirim. Ne güzel aşermeye başlamışsın, 4 saat aç otursam aklıma yemek yemek gelmiyor ancak hamileliğin hatrına zorla bir şeyler yiyorum, yerken de çıkmaz inşallah diye dua ediyorum.

Kızlar merhaba ☺ doktordan çıktık kızım oluyor ❤❤❤ herhalde grubun ilk kız haberi ☺ bir hafta önden gidiyormuş ikili için geç olmuş dedi yapamayız artık dedi
oo hadi hayırlısı olsun kız çocuğu candır benim de bir kizim var . Eşimde bende 2. 'yi kız hayal ediyoruz ama tabi önceliği sağlıklı olsun.
Kızlar cep telefonu genellikle elimde yanımda oluyor tabi alışkanlık bırakamıyorum. Siz ne kadar sık telefonla haşır neşirsiniz? Korkuyorum zararı olur mu?
Benim de elimden hiç düşmüyor bağımlı gibi . B3nde baze düşünüyorum zararlı az kullan diye ama malesef başaramıyorum

Kızlar bugün hastaneye gittim benim ki geç dollenme olduğu için son adet tarihimi falan değiştirmişti doktor . 13 +2 dim . Bu sefer 15 +1 olmuşum normal haftasını yakalamış minigim. Cinsiyeti sordum bir daha geldiğin de söylerim dedi ya sinir oldum ama devlet hastanesi olduğu için bir şey diyemiyorsun tabi

maşallah walla genelde hep gnünden geri oluyo neredeyse 2 hafta maşallah suphanAllah
bence kmseye söylemeyn ve genelde gününden önde ise erkek diyorlar hep ama hayrlısı olsun

Ci
Cinsiyet konusunda yalnız değilsin herkes öğrendi formda bir biz kaldık

Ci
Cinsiyet konusunda yalnız değilsin herkes öğrendi formda bi
Ben de henüz öğrenmedim ama benimki minik zaten daha 2 hafta sonra gidicem ama yine erken oluyor söylemez bence
Doktordan doktora değişiyor erken öğrenenler var formda

Ben de cinsiyeti öğrenmedim daha. İkili test için en son vakit ne zaman? 14. Hafta içinde gidilir değil mi? Yani 13+ larda.? Yoksa 12+ larda daha Mı iyi olur?

Gen testi dediğiniz fetal dna mı? O hangi haftalarda yapılabiliyor? Ben yazlıktayım şu an 13 içindeyim de o yüzden soruyorum. Ona göre istanbula dönmem lazım
Cell-Free DNA Testi, ben 13. haftadayım yaptırdım. fakat hangi haftalarda yapılıyor tam bilmiyorum. Doktoruma sorarım.

Çok teşekkür ederim evet Cell-Free DNA Testi
Fetal DNA testi yani? Nifty test var bir de. Ben de onu düşünüyorum. Direkt Nifty yaptırmayı. Baya yüksek ücreti ama daha kesin sonuç veriyormuş. Peki 2li test yaptıranlar özelde ne kadara yapıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…