2021 Şubat Anneleri

Bugun gittim ultrasonda herşey yolunda dedi doktor, cinsiyet kız dedi net dedi birde Çok değişik bir his...
Ben ikili test istemedim, direk gen testi istedim onu yaptırıyorum. İlk baştan beri eşimle ona karar vermiştik zaten.
Umarım herkesin gönlüne göre olur, herşeyden öte sağlıklı olsun tüm bebişler gerisi hiç önemli değil.

Kızlar cep telefonu genellikle elimde yanımda oluyor tabi alışkanlık bırakamıyorum. Siz ne kadar sık telefonla haşır neşirsiniz? Korkuyorum zararı olur mu?
Bu durum bende de var malesef alışkanlık, ben şöyle yapıyorum, geceleri yanıma almıyorum, şarj ederken başka bir odada şarj ediyorum, etmezsem bile gece yattığım odaya telefonu almıyorum, eşimde almıyor.

Hayırlı uğurlu olsun Tam olarak kaç artı kaçsın

ben ikili yapmadğm için 4lü ye grmeyi düşünyorum açkçası

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
10+6 günlük olduk mide bulantılarım artmaya başladı eski günlere göre daha çok bulanıyor
Acaba azalması gerekmez miydi ?
Ve midemi bstırsın diye elim hep karbonhidratlı şeylere gidiyor çok hızlı kilo aldım ve mutsuzum bundan dolayı
Bide ne yesem midem karnım aşırı derecede şişiyor dokunamıyorum o derece 5 aylık hamile gibi oluyorum

yaa daha bu haftadan göbeğim baya çıktı. sert bir de içime çekemiyorum (eski alışkanlık) 6 ayda belirgin oluyor denmişti bana
Benimde çıktı erken gibi geldi bana da. 1 buçuk kilo aldim son 10 günde..

Kabızlık var mi cnm. Bende miğde yanmasi oluyo genelde ayran içiyorum dene istersen belki iyi gelir

Kızlar dun ikili tarama testine girdim sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış ense kalınlığı 2.1 çıktı ölçümü yapan kadın normal dedi ama sizinkiler kaç cikti

Ben de hala mide bulantısı var. Kusma şeklinde değil de herşeyden tiksiniyorum. Yemek yemek istemiyorum. Yemek için kendimi zorluyorum. Çünkü yemezsem daha çok artıyor. O yüzden mutsuzum biraz

İnsanlar hep olmayanı istiyorlar işte. Bizde de erkek çoktur herkes kız ister. Hayırlısı olsun herkes icin

Kızlar dun ikili tarama testine girdim sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış ense kalınlığı 2.1 çıktı ölçümü yapan kadın normal dedi ama sizinkiler kaç cikti
3mm den küçük olması gerekiyor değerin bir de kan testiyle birlikte ortaya çıkan sonuç önemli ense kalınlığı tek başına bi anlam ifade etmiyor ve çıkan sonuç da yine kesin bir sonuç değil sadece riski gösteriyor. Bende1.6 çıktı nt değeri. 3un üzerinde olup kan değerleriyle çıkan sonuçta risksiz olanlar da olabiliyor. İçinizi ferah tutun

Kizlar ben yarun doktora gitcem yeniden normakde 18deydi randevum ama annemlerin oraya guttigimden dolayi yarina araya koydu beni kendim bakim dedi igne gerekirse yazcak 3nsonki gitmemde hem ultrasyonu ceken kadin hemde kendi doktorum kiz demisdi bebisimi ama yarin bence tam netlesir diye dusunuyorum yarin yine sormayi dusunuyorum tam olarak kizmi ona gore elbislere falan yavasdan bakmaya baslicam

Tuzlu yediyseniz şişkinlik olabilir. Bir arkadaşım gazı azaltması için kimyon önerdi bana. Yemeklere kimyon koyunca gaz olmuyormuş kendisinin iki çocuğu var öyle yapmış. Eğer tiksinmezseniz deneyin derim

İnsanlar senin o içindeki mucizeye sahip olmak için yıllarca hasretle bekliyorlar, tüm birikimlerini harcıyorlar, birçok insan farklı sağlık sorunlarından ötürü çok istemesine rağmen çocuk fikrine veda ediyor. Bize lazım olan şu anda hoplayıp zıplamak değil, ayrıca sayılı gün, biraz dişinizi sık, kucağına alacağın günü düşün. Kendinden iyisine bakarsan işin çok zorlaşır, benim de hamileliğim kolay sayılmaz. Kronik bir hastalığım var, çok masum olmayan ilaçlar kullanıyorum mecburen. Bulantım had safhada. Kafam klozetten çıkmıyor Kusmaktan bitkin düşüyorum adeta, ama bu aynı zamanda sağlıklı giden bir gebeliğe de işaret, her gün iğne olmamı zorluktan saymıyorum bile. Bunu yaşayan çook fazla kadın var. Şikayet etmeye hakkım yok, 10 yıl sonra iki düşük tecrübesinin ardından bunları görmüyorum. Sen de biraz sabırlı ol, bebek gelişimiyle ilgili kitaplar oku, yatacak zamanın olmayabilir ileride.

Hepimizin isteği bu, yeter ki sağlıklı olsun çocuklarımız. İnşallah testinizin sonucu da iyi çıkar, ben de hep derdim bir çocuk doğurursam hemen arkasından ikinciyi yaparım diye ama söylemesi kolaymış. Gebeliğim hiç bu kadar ilerlememişti, zormuş hakikaten. 3. hamileliği olanlara saygı duyuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…