Bu durum bende de var malesef alışkanlık, ben şöyle yapıyorum, geceleri yanıma almıyorum, şarj ederken başka bir odada şarj ediyorum, etmezsem bile gece yattığım odaya telefonu almıyorum, eşimde almıyor.Kızlar cep telefonu genellikle elimde yanımda oluyor tabi alışkanlık bırakamıyorum. Siz ne kadar sık telefonla haşır neşirsiniz? Korkuyorum zararı olur mu?
Hayırlı uğurlu olsunBugun gittim ultrasonda herşey yolunda dedi doktor, cinsiyet kız dedi net dedi birdeÇok değişik bir his...
Ben ikili test istemedim, direk gen testi istedim onu yaptırıyorum. İlk baştan beri eşimle ona karar vermiştik zaten.
Umarım herkesin gönlüne göre olur, herşeyden öte sağlıklı olsun tüm bebişler gerisi hiç önemli değil.
Çok teşekkür ederim, Tam 13 hafta 1 gün. Beklemiyordum cinsiyetin netleşeceğini ama net gördüm dedi. Hayırlısı olsunHayırlı uğurlu olsun ❤❤ Tam olarak kaç artı kaçsın
Benim de 12+5 yarın gideceğim bakalım görecek miÇok teşekkür ederim, Tam 13 hafta 1 gün. Beklemiyordum cinsiyetin netleşeceğini ama net gördüm dedi. Hayırlısı olsun
Kızlar ben 2liye girdim telefonla sonucu öğrendim bayram araya girince risk gözükmüyor dedi başka bir açıklama yapmadı. Daha şimdiden 4lu tarama testi ve renkli ultrasonu falan söyledi. Risk gozukmuyorsa 4luye gerek yok diye biliyorum. Özel olduğundan para için yaptiriyor gibi geliyor. Biraz ara vermek istiyordum randevuma. 2li yaptiranlar 4 lu dusunuyor musunuz ? Dr banu ve de kağan da illa girilecek diye bir durum yok diyor
Benimde çıktı erken gibi geldi bana da. 1 buçuk kilo aldim son 10 günde..yaa daha bu haftadan göbeğim baya çıktı. sert bir de içime çekemiyorum (eski alışkanlık) 6 ayda belirgin oluyor denmişti bana
Kabızlık var mi cnm. Bende miğde yanmasi oluyo genelde ayran içiyorum dene istersen belki iyi gelirSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
10+6 günlük olduk mide bulantılarım artmaya başladı eski günlere göre daha çok bulanıyor
Acaba azalması gerekmez miydi ?
Ve midemi bstırsın diye elim hep karbonhidratlı şeylere gidiyor çok hızlı kilo aldım ve mutsuzum bundan dolayı
Bide ne yesem midem karnım aşırı derecede şişiyor dokunamıyorum o derece 5 aylık hamile gibi oluyorum
Ben de hala mide bulantısı var. Kusma şeklinde değil de herşeyden tiksiniyorum. Yemek yemek istemiyorum. Yemek için kendimi zorluyorum. Çünkü yemezsem daha çok artıyor. O yüzden mutsuzum birazSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
10+6 günlük olduk mide bulantılarım artmaya başladı eski günlere göre daha çok bulanıyor
Ve midemi bstırsın diye elim hep karbonhidratlı şeylere gidiyor çok hızlı kilo aldım ve mutsuzum bundan dolayı
Bide ne yesem midem karnım aşırı derecede şişiyor dokunamıyorum o derece 5 aylık hamile gibi oluyorum
İnsanlar hep olmayanı istiyorlar işte. Bizde de erkek çoktur herkes kız ister. Hayırlısı olsun herkes icinBenim eşim de erkek için hevesli. Kendisinin üç ablası var benim de 2 kız kardeşim bir kız kardeşimin de 2 kızıufak çaplı bir kız cumhuriyeti gibiyiz. Bu işlerde genetik faktör etkili olabilir mi bilen var mı? Cumartesi kontrol var bakalım bize ne gelicek.
Tuzlu şeyler yediğim için sanırım daha da bir şiştimBenimde çıktı erken gibi geldi bana da. 1 buçuk kilo aldim son 10 günde..
3mm den küçük olması gerekiyor değerin bir de kan testiyle birlikte ortaya çıkan sonuç önemli ense kalınlığı tek başına bi anlam ifade etmiyor ve çıkan sonuç da yine kesin bir sonuç değil sadece riski gösteriyor. Bende1.6 çıktı nt değeri. 3un üzerinde olup kan değerleriyle çıkan sonuçta risksiz olanlar da olabiliyor. İçinizi ferah tutunKızlar dun ikili tarama testine girdim sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış ense kalınlığı 2.1 çıktı ölçümü yapan kadın normal dedi ama sizinkiler kaç cikti
Tuzlu yediyseniz şişkinlik olabilir. Bir arkadaşım gazı azaltması için kimyon önerdi bana. Yemeklere kimyon koyunca gaz olmuyormuş kendisinin iki çocuğu var öyle yapmış. Eğer tiksinmezseniz deneyin derimSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
İnsanlar senin o içindeki mucizeye sahip olmak için yıllarca hasretle bekliyorlar, tüm birikimlerini harcıyorlar, birçok insan farklı sağlık sorunlarından ötürü çok istemesine rağmen çocuk fikrine veda ediyor. Bize lazım olan şu anda hoplayıp zıplamak değil, ayrıca sayılı gün, biraz dişinizi sık, kucağına alacağın günü düşün. Kendinden iyisine bakarsan işin çok zorlaşır, benim de hamileliğim kolay sayılmaz. Kronik bir hastalığım var, çok masum olmayan ilaçlar kullanıyorum mecburen. Bulantım had safhada. Kafam klozetten çıkmıyorBende haftaya salı 2li test yaptıracağım hamileliğim çok zor geçiyor sürekli yatıyorum ilk hamileliğim düşük oldu ben 1sene hiç bir şekilde hamile kalamadım sonra Allah’ın izni ile hamile olduğumu öğrendim kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda çünkü bebek sahibi olmak çok zor hoplayan zıplayan insanları görünce içim buruk oluyor sürekli kanamam var yemek ve temel ihtiyaç harici kalkmam yasak iğne oluyorum hergün benim gibi olan var mı aranızda
Hepimizin isteği bu, yeter ki sağlıklı olsun çocuklarımız. İnşallah testinizin sonucu da iyi çıkar, ben de hep derdim bir çocuk doğurursam hemen arkasından ikinciyi yaparım diye ama söylemesi kolaymış. Gebeliğim hiç bu kadar ilerlememişti, zormuş hakikaten. 3. hamileliği olanlara saygı duyuyorum :))Aynıyız şimdi haftaya ikili test var sadece sağlıklı olsa diyorum eşimle adak adadık sağlıklı doğduğunda adak keseceğiz okadar pisikolojimiz gitti ve ben bebekleri çok severim 2çocuğum olsun diye hayal kurardım ama anne olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?