Risk faktoru yuksek olanlar tercih ediyor, ki zaten dr da tavsiye ediyor yaptirmanizi, yas, genetik kromozomsal hastaliginiz varsa, yada 2 li 4 lu testler sonucuna gore yonlendiriyor drGen testi kimler yaptırıyor acaba,ben hiç duymamıştım.2 li test sonucuna göre mi yaptırıyorsunuz
Bana sorarsan gaz sancın geçsin bir de öyle bak duruma. Gaz sancısı çok yanıltıyor insanı. Ağrıyı 3e katlıyor. Onun dışında bu dönemde rahim ağrılarının normal olduğu söyleniyor. Dün de her ayağa kalktığımda bacağımla kasıklarımın birleştiği yerlerde ağrım oldu benim.Kızlar ya benim bu gece rahim girişindeki kemiklerin sağ tarafında aşırı batma ve ağrı oldu geçmedi de. Gaz sancısı da var o da eklenince dayanılmaz oldu. 3 aylık olduk bugün sizce kötü bişey midir? Yaşayan var mo?
Bazı geceler benim reflü şikayetlerim artıyor uyumakta sıkıntı çekiyorum.Geceleri uyuyamayan var mı benim gibi?
Kızlar ya benim bu gece rahim girişindeki kemiklerin sağ tarafında aşırı batma ve ağrı oldu geçmedi de. Gaz sancısı da var o da eklenince dayanılmaz oldu. 3 aylık olduk bugün sizce kötü bişey midir? Yaşayan var mo?
Geceleri uyuyamıyorum.Geceleri uyuyamayan var mı benim gibi?
Aynen benim de öyle tam bacak aram ağrıdı korkuyorum da inşallah normaldir bu ağrılarBana sorarsan gaz sancın geçsin bir de öyle bak duruma. Gaz sancısı çok yanıltıyor insanı. Ağrıyı 3e katlıyor. Onun dışında bu dönemde rahim ağrılarının normal olduğu söyleniyor. Dün de her ayağa kalktığımda bacağımla kasıklarımın birleştiği yerlerde ağrım oldu benim.
Rahmine doğru vurdumu peki bu ağrı tam bacak arandaki kemiklerde.Geceleri uyuyamıyorum.
Gaz sancım yoktu, gece sol kasıkta ağrı batma oldu baya.
ben med amerikanda yaptırdım 500 usg+240 kana verdim ki bu tamamlayıcı sigorta indirimiyleFetal DNA testi yani? Nifty test var bir de. Ben de onu düşünüyorum. Direkt Nifty yaptırmayı. Baya yüksek ücreti ama daha kesin sonuç veriyormuş. Peki 2li test yaptıranlar özelde ne kadara yapıyorlar?
Yok vurmadı ama dediğim gibi o gaz sancısı da seni yanıltıyor olabilir, biraz bekle bakalım, gaz yapan yiyeceklerden uzak dur bugün mesela.Rahmine doğru vurdumu peki bu ağrı tam bacak arandaki kemiklerde.
Vurdu. Şuan yok bak. Gece oldu. Şimdi de ara ara sızlıyo. 12 hafta oldu benim de dün. Rahim genişliyor ondan herhaldeRahmine doğru vurdumu peki bu ağrı tam bacak arandaki kemiklerde.
Ben her gün kaçta yatarsam yatayım gece 5’te uyanıyorumGeceleri uyuyamayan var mı benim gibi?
Gaz olsa rahim kemiklerime vurmaz ama kasık ağrısından çok rahim ağrısı bu. Doktora yazdım bakalım ne diyecekkYok vurmadı ama dediğim gibi o gaz sancısı da seni yanıltıyor olabilir, biraz bekle bakalım, gaz yapan yiyeceklerden uzak dur bugün mesela.
Aynı aynı bak benim de gece oldu şimdi uzanıyorum ara ara vuruyo ağrı. Sağ bacağım sağ rahim kemiği içi ağrıyo inşallah rahim genişlemesidirVurdu. Şuan yok bak. Gece oldu. Şimdi de ara ara sızlıyo. 12 hafta oldu benim de dün. Rahim genişliyor ondan herhalde
Tamamlayıcı sigortayla baya iyi olmuş ya normalde 2700 civarıydı. Peki nifty mi testin adı sonucu aldınız mı? Kaç günde çıktı?ben med amerikanda yaptırdım 500 usg+240 kana verdim ki bu tamamlayıcı sigorta indirimiyle
:) gönlüm kızdan yana ama içimden bir his bana da erkek diyormaşallah walla genelde hep gnünden geri oluyo neredeyse 2 hafta maşallah suphanAllah
bence kmseye söylemeyn ve genelde gününden önde ise erkek diyorlar hep ama hayrlısı olsun
kızım da da 20 . Hafta da öğrenmiştim bunda o kadar sürmez umarımCi
Cinsiyet konusunda yalnız değilsin herkes öğrendi formda bir biz kaldık
Kızım gece milyon defa kalktığı için yanlız degilsin:))Geceleri uyuyamayan var mı benim gibi?
:) gönlüm kızdan yana ama içimden bir his bana da erkek diyor
kızım da da 20 . Hafta da öğrenmiştim bunda o kadar sürmez umarım
Kızım gece milyon defa kalktığı için yanlız degilsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?