2021 Şubat Anneleri

Kızlar ya benim bu gece rahim girişindeki kemiklerin sağ tarafında aşırı batma ve ağrı oldu geçmedi de. Gaz sancısı da var o da eklenince dayanılmaz oldu. 3 aylık olduk bugün sizce kötü bişey midir? Yaşayan var mo?

Bana sorarsan gaz sancın geçsin bir de öyle bak duruma. Gaz sancısı çok yanıltıyor insanı. Ağrıyı 3e katlıyor. Onun dışında bu dönemde rahim ağrılarının normal olduğu söyleniyor. Dün de her ayağa kalktığımda bacağımla kasıklarımın birleştiği yerlerde ağrım oldu benim.

Bana sorarsan gaz sancın geçsin bir de öyle bak duruma. Gaz sancısı çok yanıltıyor insanı. Ağrıyı 3e katlıyor. Onun dışında bu dönemde rahim ağrılarının normal olduğu söyleniyor. Dün de her ayağa kalktığımda bacağımla kasıklarımın birleştiği yerlerde ağrım oldu benim.

Geceleri uyuyamayan var mı benim gibi?
Geceleri uyuyamıyorum.

Gaz sancım yoktu, gece sol kasıkta ağrı batma oldu baya.

Aynen benim de öyle tam bacak aram ağrıdı korkuyorum da inşallah normaldir bu ağrılar

Fetal DNA testi yani? Nifty test var bir de. Ben de onu düşünüyorum. Direkt Nifty yaptırmayı. Baya yüksek ücreti ama daha kesin sonuç veriyormuş. Peki 2li test yaptıranlar özelde ne kadara yapıyorlar?
ben med amerikanda yaptırdım 500 usg+240 kana verdim ki bu tamamlayıcı sigorta indirimiyle

Ben her gün kaçta yatarsam yatayım gece 5’te uyanıyorum Sonra bir türlü dalamıyorum. Önceden mide kazınmasıyla uyanıyordum, kusuyordum. Şimdi kusmamaya başladım ama alışkanlık oldu sanırım, direkt uyanıyorum. Kendimi rahatsız hissediyorum. Gaz sancısı oluyor. Evde dolaşıyorum. Tv izliyorum.

Vurdu. Şuan yok bak. Gece oldu. Şimdi de ara ara sızlıyo. 12 hafta oldu benim de dün. Rahim genişliyor ondan herhalde
Aynı aynı bak benim de gece oldu şimdi uzanıyorum ara ara vuruyo ağrı. Sağ bacağım sağ rahim kemiği içi ağrıyo inşallah rahim genişlemesidir

maşallah walla genelde hep gnünden geri oluyo neredeyse 2 hafta maşallah suphanAllah
bence kmseye söylemeyn ve genelde gününden önde ise erkek diyorlar hep ama hayrlısı olsun
:) gönlüm kızdan yana ama içimden bir his bana da erkek diyor
Ci

Cinsiyet konusunda yalnız değilsin herkes öğrendi formda bir biz kaldık
kızım da da 20 . Hafta da öğrenmiştim bunda o kadar sürmez umarım
Kızım gece milyon defa kalktığı için yanlız degilsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…