Ben de öyleyim. Hastaneye gitmeden stres oluyorum. Hatta doktor da bu kadar stresli olma dedi. Herşey olacağına varır dedi.Çok zor canim sarece yaşayan bilir ne hayallerle gidiyorsun psikoloji altüst oluyor şimdi teslim olmalıyız tedbirimizi alıp tabii ki Dr dan gelince rahatlıyorum bn de sonraki randevuya kadar düşün dur
Amin inşallah. Ben de detaylı yaptirmaktan yanayim siz 4 lu tarama yaptirdiniz mi peki?Canım detaylı ultrason bence en önemlisi. İç organları damarları tek tek kontrol ediliyor. Bebeğimizde herhangi bir iç hastalığı mevcut ise doğum sonrası hemen ameliyat gerektiren durumlar oluyor. İkili tarama sadece down sendrom riskini gösteriyor. Sağlık problemi olup olmadığını detaylıda anlayabilirsin. Ki dilerim kimsede sağlık sorunu çakmaz inşallah. Bu
İnşallah canım bence de düşündüğümüzden daha güçlüler ve İnşallah sağlıklılarO an biraz ağrı oldu sonra geçti. Bence bebeklerimiz düşündüğümüzden daha güçlüler. Allah koruyor onları. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah canım bence de düşündüğümüzden daha güçlüler ve İnşallah sağlıklılarO an biraz ağrı oldu sonra geçti. Bence bebeklerimiz düşündüğümüzden daha güçlüler. Allah koruyor onları. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Benim geceleri yatarken de oluyo yarın kontrolüm var bakalım inşallah buraya güzel haberler yazarımBende oluyor canım. Ben yorulduğuma yoruyorum. O zamanlar yatıp dinlen
Hadi güzel haberler ins bnde cuma gidicemBenim geceleri yatarken de oluyo yarın kontrolüm var bakalım inşallah buraya güzel haberler yazarım
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah isteğini hayırlı bir şekilde nasip etsin sana annelikte zor anne olmakta zorAynıyız şimdi haftaya ikili test var sadece sağlıklı olsa diyorum eşimle adak adadık sağlıklı doğduğunda adak keseceğiz okadar pisikolojimiz gitti ve ben bebekleri çok severim 2çocuğum olsun diye hayal kurardım ama anne olmak çok zor
Benim de öyle canım eşimden farkım yok baya tüylenme olduKizlar göbek kısmın baya kullanmış
Evet her ikiside zor ama insan başka kişileri görünce üzülüyor ister istemez sürekli onla ilgileniyorlar ben eşimle çok üzülmüştüm çocuklu bir aile ile gün geçirdik biz yokmuşuz gibiydi ikimizde üzüldük olmayan biri gerçekten çok alınıyorAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah isteğini hayırlı bir şekilde nasip etsin sana annelikte zor anne olmakta zor
Benim eşim de erkek için hevesli. Kendisinin üç ablası var benim de 2 kız kardeşim bir kız kardeşimin de 2 kızıHer ne kadar eşimin morali bozulsa dakendisi tek erkek soyadını taşıyan şimdi bizim iki kız olacak ☺ ben tek kaldım soyum devam etmicek deyip duruyo
Allah inşallah nasip eder sana da bu duyguyuEvet her ikiside zor ama insan başka kişileri görünce üzülüyor ister istemez sürekli onla ilgileniyorlar ben eşimle çok üzülmüştüm çocuklu bir aile ile gün geçirdik biz yokmuşuz gibiydi ikimizde üzüldük olmayan biri gerçekten çok alınıyor
E nabız da tahliller kısmında mı bende yaptırdım da daha çıkmamış sonuçlarKızlar enabizda ikili test sonucunu nasıl goruntuleyebiliyoruz bilen var mı sonuç ektedir yazıyor ama eki açamıyorum
Hehehe benim eşim tüysüz birde beni düşün rakibim yokBenim de öyle canım eşimden farkım yok baya tüylenme oldu
Ayy kıyamamHehehe benim eşim tüysüz birde beni düşün rakibim yok
Tabii tabiiAyy kıyamamaman onlar sağlıklı olsun da varsın tüylenelim
Evet tahliller kısmında benimki iki gün sonra çıkmış yeni farkettim ancak sonucu görüntüleyemiyorum ektedir diye bi ibare var o eki bi türlü bulamadimE nabız da tahliller kısmında mı bende yaptırdım da daha çıkmamış sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?