2021 Şubat Anneleri

Çok zor canim sarece yaşayan bilir ne hayallerle gidiyorsun psikoloji altüst oluyor şimdi teslim olmalıyız tedbirimizi alıp tabii ki Dr dan gelince rahatlıyorum bn de sonraki randevuya kadar düşün dur
Ben de öyleyim. Hastaneye gitmeden stres oluyorum. Hatta doktor da bu kadar stresli olma dedi. Herşey olacağına varır dedi.

Amin inşallah. Ben de detaylı yaptirmaktan yanayim siz 4 lu tarama yaptirdiniz mi peki?

O an biraz ağrı oldu sonra geçti. Bence bebeklerimiz düşündüğümüzden daha güçlüler. Allah koruyor onları. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah canım bence de düşündüğümüzden daha güçlüler ve İnşallah sağlıklılar

O an biraz ağrı oldu sonra geçti. Bence bebeklerimiz düşündüğümüzden daha güçlüler. Allah koruyor onları. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah canım bence de düşündüğümüzden daha güçlüler ve İnşallah sağlıklılar

Kızlar enabizda ikili test sonucunu nasıl goruntuleyebiliyoruz bilen var mı sonuç ektedir yazıyor ama eki açamıyorum

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah isteğini hayırlı bir şekilde nasip etsin sana annelikte zor anne olmakta zor

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah isteğini hayırlı bir şekilde nasip etsin sana annelikte zor anne olmakta zor
Evet her ikiside zor ama insan başka kişileri görünce üzülüyor ister istemez sürekli onla ilgileniyorlar ben eşimle çok üzülmüştüm çocuklu bir aile ile gün geçirdik biz yokmuşuz gibiydi ikimizde üzüldük olmayan biri gerçekten çok alınıyor

Her ne kadar eşimin morali bozulsa da kendisi tek erkek soyadını taşıyan şimdi bizim iki kız olacak ☺ ben tek kaldım soyum devam etmicek deyip duruyo
Benim eşim de erkek için hevesli. Kendisinin üç ablası var benim de 2 kız kardeşim bir kız kardeşimin de 2 kızı ufak çaplı bir kız cumhuriyeti gibiyiz. Bu işlerde genetik faktör etkili olabilir mi bilen var mı? Cumartesi kontrol var bakalım bize ne gelicek.

Allah inşallah nasip eder sana da bu duyguyu

Kızlar cep telefonu genellikle elimde yanımda oluyor tabi alışkanlık bırakamıyorum. Siz ne kadar sık telefonla haşır neşirsiniz? Korkuyorum zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…