2021 Şubat Anneleri

Fetal DNA testi yani? Nifty test var bir de. Ben de onu düşünüyorum. Direkt Nifty yaptırmayı. Baya yüksek ücreti ama daha kesin sonuç veriyormuş. Peki 2li test yaptıranlar özelde ne kadara yapıyorlar?
Doktoruma tekrar soracağım, Nifty yoksa Fetal DNA mı. Ben 4bin tl ödedim. Baya ayrıntılı demişti çünkü.

Ben Nifty sordum 2700 dediler.
Nifty devlette doktorum 2500tl dedi Almanyaya gidiyormuş kan ben aldırmayı düşünmediğim için yaptırmayacağız dedim şimdi Allah korusun bu testlerini kötü sonuçlanırsa aldıracakmısınız bebeğinizi aldırmayacaksanız hamileliğiniz nasıl geçecek bildiğim kadarıyla anne karnında tedavi yönteminde yok bunun

2li testte aynı kesin sonuç vermiyor sadece risk belirliyor doktor Bana sormadı bile direkt kan ver dedi gittim verdim Allaha emanet duayla sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun

Yok sormadım bugün kan testi yaptırdım belki Demir düşmüştür diye 22çıktı yani bilmiyorum muhtemelen hormonlar dökülmeye sebep oluyor... ben hergün 50tel kesin atıyorum malesef

Benim aşermem pek hayra alamet değil 30 kilo almıştım ilkinde ondan mızırdanmam üzülme sen de, ilk üç ay zaten mevcut kan depodan besleniyor bebeklerimiz. 3. Ayın sonunda da vitaminler ve kan ilacına başlatıyor drlar, onlar da iştahını düzrenler. Aslında bizim şu süreçte önrmsememiz gereken d vitamini. Kanı bebeğe d vitamini taşıyor, ve bizdeki vitamin azalıyor. Covid_19 d vitamini düşük kişilerde daha ağır seyrediyormuş. Bol bol güneşlenelim

Yok sormadım bugün kan testi yaptırdım belki Demir düşmüştür diye 22çıktı yani bilmiyorum muhtemelen hormonlar dökülmeye sebep oluyor... ben hergün 50tel kesin atıyorum malesef
Evet oluyor emzirme dönemindeki hormonlar bu dökülmeyi daha da arttırıcak.

Kızlar dun ikili tarama testine girdim sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış ense kalınlığı 2.1 çıktı ölçümü yapan kadın normal dedi ama sizinkiler kaç cikti
Ben daha yaptırmadım. Burun kemiğine de bakıyor Doktor sanırım.Kaçıncı haftada yaptırdınız? 12+? Ta gitmiş oldunuz?

Bu genetik testlerde ulkelere gore fiyat da degisiyor, guvenirlik acisindan fark var midir? Almanya ya gonderilen 3200, amerika icinde 3500 fiyat verdi genzone

Kızlar selam bişi soracaktım, doktor 3 hafta sonra gel 2 li testleri yapalım dedi bu hafta gitmedim ben üşendim haftaya gitsem sıkıntı olur mu sizce 1 hafta gecikmeli. Bide 12. Haftada cinsiyet öğrendiğiniz mi

Kızlar selam bişi soracaktım, doktor 3 hafta sonra gel 2 li testleri yapalım dedi bu hafta gitmedim ben üşendim haftaya gitsem sıkıntı olur mu sizce 1 hafta gecikmeli. Bide 12. Haftada cinsiyet öğrendiğiniz mi
İkili testin bir süresi var 11-14 hafta arası , yani haftaya gecikmiş olabilirsin.

Gen testi kimler yaptırıyor acaba,ben hiç duymamıştım.2 li test sonucuna göre mi yaptırıyorsunuz

Selam hanımlar 2 gündür giremedim dün yazlıktan döndük, yolda başım tuttu gecede ağrıdan uyuyamadım, mahvoldum sabahta erken kalktık kızımı almaya gittik tostos bir saniye durmuyo tabi özlemişizde saatlerce oynadık çok şükür. İstanbul çok sıcak üstelik yazlıkta esiyodu hava geldiğimden beri pertim. Kızı yatırdım az önce evin halini bi görseniz ağlarsınız halime oyuncaklar çamaşırlar valizler. Şimdi hafta sonuna kadar tekrar valiz hazırlıcam kızıda alıp yazlığa gidicez. Cuma günü akşama kadar eşimle eğitim dökümanı hazırlamamız lazım kafamdakileri kağıda çıkardım ama henüz makaleleşmedi . Eşim bi yandan doktora tezini yazıyo gündüz çalışma odasında danışmanlık verdiği şirketlerle telefonda sürekli, ben mutfağa giremiyorum hala bizi doyurucak kadar bişiler hazırlıyo zavallım, geri odaya kaçıyo. Virüsten dolayı eve yardımcıda alamıyorum.
Bugün doktorumu aradım yazlığa geri gidicem bugün 10+6 yım. Geleyim mi yoksa ayın 20 sinde dönücem geç mi olur ikili için diye asistan arıcam sizi dedi ama dönmedi. Hastanede evime çok çok uzakta kızıma hamileyken gittiğim doktora gidiyorum iki seferdir ilgi alakasını seviyorum kadının herşeyi açıklıyor ediyor diye evin yakınında içime sinen doktor bulamadım bu evden ve muhitten taşınıcaz ev arıyoruz millet ev fiyatlarını kredi oranları düşünce en az 100-200 arttırmış ayıp valla fırsatçılık. Gittiğimiz yerde inşallah içime sinen bi doktor bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…