Doktoruma tekrar soracağım, Nifty yoksa Fetal DNA mı. Ben 4bin tl ödedim. Baya ayrıntılı demişti çünkü.Fetal DNA testi yani? Nifty test var bir de. Ben de onu düşünüyorum. Direkt Nifty yaptırmayı. Baya yüksek ücreti ama daha kesin sonuç veriyormuş. Peki 2li test yaptıranlar özelde ne kadara yapıyorlar?
Ben Nifty sordum 2700 dediler.Doktoruma tekrar soracağım, Nifty yoksa Fetal DNA mı. Ben 4bin tl ödedim. Baya ayrıntılı demişti çünkü.
Nifty devlette doktorum 2500tl dedi Almanyaya gidiyormuş kan ben aldırmayı düşünmediğim için yaptırmayacağız dedim şimdi Allah korusun bu testlerini kötü sonuçlanırsa aldıracakmısınız bebeğinizi aldırmayacaksanız hamileliğiniz nasıl geçecek bildiğim kadarıyla anne karnında tedavi yönteminde yok bununBen Nifty sordum 2700 dediler.
Doktorum ikisi arasında güvenilirlik açısından ciddi bir fark yok sadece geniş panel olmalı dedi.Ben Nifty sordum 2700 dediler.
Yok sormadım bugün kan testi yaptırdım belki Demir düşmüştür diye 22çıktı yani bilmiyorum muhtemelen hormonlar dökülmeye sebep oluyor... ben hergün 50tel kesin atıyorum malesefMerhabalar bayadır topiğe giremedim mesajınızı yeni gördüm malesef saç dökülmem devam ediyor aynı oranda değil azalma oldu ama hormonal değişimlerle alakalı olduğunu öğrendim doktorunuza danıştınız mı siz
Benim aşermem pek hayra alamet değil 30 kilo almıştım ilkinde ondan mızırdanmamAh canımm, mesajını okurken midem kalktı valla. Et benim de kırmızı çizgim, zaten sevmezdim, hamilelik döneminde tam bir vejetaryen oldum. Ne balık ne tavuk, umarım ileride yiyebilirim. Ne güzel aşermeye başlamışsın, 4 saat aç otursam aklıma yemek yemek gelmiyor ancak hamileliğin hatrına zorla bir şeyler yiyorum, yerken de çıkmaz inşallah diye dua ediyorum.
Evet oluyor emzirme dönemindeki hormonlar bu dökülmeyi daha da arttırıcak.Yok sormadım bugün kan testi yaptırdım belki Demir düşmüştür diye 22çıktı yani bilmiyorum muhtemelen hormonlar dökülmeye sebep oluyor... ben hergün 50tel kesin atıyorum malesef
Bebeğim sağlıklı doğsun sorun değil ama yinede dökülünce insanın canı sıkılıyor bnm erken başladı normal de hamilelik sonrası dökülür herkesteEvet oluyor emzirme dönemindeki hormonlar bu dökülmeyi daha da arttırıcak.
Ben daha yaptırmadım. Burun kemiğine de bakıyor Doktor sanırım.Kaçıncı haftada yaptırdınız? 12+? Ta gitmiş oldunuz?Kızlar dun ikili tarama testine girdim sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış ense kalınlığı 2.1 çıktı ölçümü yapan kadın normal dedi ama sizinkiler kaç cikti
İkili testin bir süresi var 11-14 hafta arası , yani haftaya gecikmiş olabilirsin.Kızlar selam bişi soracaktım, doktor 3 hafta sonra gel 2 li testleri yapalım dedi bu hafta gitmedim ben üşendim haftaya gitsem sıkıntı olur mu sizce 1 hafta gecikmeli. Bide 12. Haftada cinsiyet öğrendiğiniz mi
12+2 deyim gösteriyo uygulama ama son adet tarihim 11 mayıs doktor geç döllenme deyip 17 mayıs a çekmişti. Burdaki takvim de Bi hafta ileri gösteriyor anlamadım tamİkili testin bir süresi var 11-14 hafta arası , yani haftaya gecikmiş olabilirsin.
burun kemiği mevcut yazıyor 13+0 de gittikBen daha yaptırmadım. Burun kemiğine de bakıyor Doktor sanırım.Kaçıncı haftada yaptırdınız? 12+? Ta gitmiş oldunuz?
bende öğrenemedim hala 16.haftada net söylerim diyor doktor simdi söylemediCi
Cinsiyet konusunda yalnız değilsin herkes öğrendi formda bir biz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?