- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Hoşgeldiniz Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahmerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bir oğlum var ve ikinciye hamileyim yarın doktora gidecem inşallah cinsiyet belli olur ve en önemlisi ikili testimiz temiz çıkar
Hoşgeldiniz Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
amin hepimize inşallah
Ben de üç aylık ve aynı şekilde çok gaz sancım var dün gece çok kötüydümKızlar ya benim bu gece rahim girişindeki kemiklerin sağ tarafında aşırı batma ve ağrı oldu geçmedi de. Gaz sancısı da var o da eklenince dayanılmaz oldu. 3 aylık olduk bugün sizce kötü bişey midir? Yaşayan var mo?
Magnezyum eksikliğinden olabiliyor canım o ağrılarKızlar ya benim bu gece rahim girişindeki kemiklerin sağ tarafında aşırı batma ve ağrı oldu geçmedi de. Gaz sancısı da var o da eklenince dayanılmaz oldu. 3 aylık olduk bugün sizce kötü bişey midir? Yaşayan var mo?
Kötü bişey değildir dimi ya ? 3 aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum zaten çok zor kavuştuk bu hamileliğe o yüzden çok korkuyorum. İlk bebek bir de bilgim de yok çok fazlaMagnezyum eksikliğinden olabiliyor canım o ağrılar
Kötü bir şey değildir içini rahat tut rahim büyüyor ağrı batma normal kemik ağrılarında magnezyum eksikliğindendir büyük bir ihtimalKötü bişey değildir dimi ya ? 3 aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum zaten çok zor kavuştuk bu hamileliğe o yüzden çok korkuyorum. İlk bebek bir de bilgim de yok çok fazla
Ay inşallah canım benim ya inşallahhh sağ bacağıma da vurdu ağrısı. Bebek de bişey olsa kanama lekelenme olurdu diye düşünüyorum. 13 haftalık olacak yarın.Kötü bir şey değildir içini rahat tut rahim büyüyor ağrı batma normal kemik ağrılarında magnezyum eksikliğindendir büyük bir ihtimal
bilen yok mu kızlar fiyat vs. ne testi bu cinsiyeti de öğrenebildiğin?????????????bi tane test var cinsiyeti öğreniyorsun bu hangisi acaba erkenden öğrenmişti bazı arkadaşlar.
Magnezyum eksikliği bacağada vurur zaten doktorun bir şey demedi mi içini rahat tut benimde rahimde ağrı batma oluyor doktorum normal rahim büyüyor dedi sen yine de doktoruna da sor ama korkacak bir şey olduğunu sanmıyorumAy inşallah canım benim ya inşallahhh sağ bacağıma da vurdu ağrısı. Bebek de bişey olsa kanama lekelenme olurdu diye düşünüyorum. 13 haftalık olacak yarın.
Bugün kontrolüm var ama gece 11 de. Msj attım ama dönmedi daha. Burda yaşayanlardan bilgi alayım dedim. Sağol canım sen de içimi rahatlattın biraz. Yani düşük falan olsa leke kanama olurdu dimi?Magnezyum eksikliği bacağada vurur zaten doktorun bir şey demedi mi içini rahat tut benimde rahimde ağrı batma oluyor doktorum normal rahim büyüyor dedi sen yine de doktoruna da sor ama korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum
Evet canım düştüğün ağrısı yaşamadım ama duyduğum kadarıyla adet sancısı gibi oluyor hatta daha fazla ağrı oluyor diyorlarBugün kontrolüm var ama gece 11 de. Msj attım ama dönmedi daha. Burda yaşayanlardan bilgi alayım dedim. Sağol canım sen de içimi rahatlattın biraz. Yani düşük falan olsa leke kanama olurdu dimi?
Sağol canım benim allah razı olsunEvet canım düştüğün ağrısı yaşamadım ama duyduğum kadarıyla adet sancısı gibi oluyor hatta daha fazla ağrı oluyor diyorlar
ben ikili için yazdım fiyatı :)Tamamlayıcı sigortayla baya iyi olmuş ya normalde 2700 civarıydı. Peki nifty mi testin adı sonucu aldınız mı? Kaç günde çıktı?
Bu testin ücreti ne?
Hım anladım. Diğer testi yaptırmadın ozmn?ben ikili için yazdım fiyatı :)
Kontrolden gelince haber ver ne dediğini doktorun inşallah iyi şeyler söylerSağol canım benim allah razı olsun ❤
Ben başka bir yerde yaptırmak istemediğimden ve doktoruma çok güvendiğimden dolayı daha pahalı ödemiş olabilirim. daha uygun kesin yaptıran yerler vardır. Ben 4bin ödedim. Amerikaya gittiği için malesef testler pahalı.Bu testin ücreti ne?
Doktor şimdi cevap yazmış kanama yoksa akşam kontrole gel bakalım Diye. Kontrolden çıktıktan sonra da yazarım sana kuzumKontrolden gelince haber ver ne dediğini doktorun inşallah iyi şeyler söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?