2021 Şubat Anneleri

Ben de üç aylık ve aynı şekilde çok gaz sancım var dün gece çok kötüydüm

Magnezyum eksikliğinden olabiliyor canım o ağrılar

Kötü bişey değildir dimi ya ? 3 aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum zaten çok zor kavuştuk bu hamileliğe o yüzden çok korkuyorum. İlk bebek bir de bilgim de yok çok fazla
Kötü bir şey değildir içini rahat tut rahim büyüyor ağrı batma normal kemik ağrılarında magnezyum eksikliğindendir büyük bir ihtimal

Kötü bir şey değildir içini rahat tut rahim büyüyor ağrı batma normal kemik ağrılarında magnezyum eksikliğindendir büyük bir ihtimal
Ay inşallah canım benim ya inşallahhh sağ bacağıma da vurdu ağrısı. Bebek de bişey olsa kanama lekelenme olurdu diye düşünüyorum. 13 haftalık olacak yarın.

Ay inşallah canım benim ya inşallahhh sağ bacağıma da vurdu ağrısı. Bebek de bişey olsa kanama lekelenme olurdu diye düşünüyorum. 13 haftalık olacak yarın.
Magnezyum eksikliği bacağada vurur zaten doktorun bir şey demedi mi içini rahat tut benimde rahimde ağrı batma oluyor doktorum normal rahim büyüyor dedi sen yine de doktoruna da sor ama korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Bugün kontrolüm var ama gece 11 de. Msj attım ama dönmedi daha. Burda yaşayanlardan bilgi alayım dedim. Sağol canım sen de içimi rahatlattın biraz. Yani düşük falan olsa leke kanama olurdu dimi?

Bugün kontrolüm var ama gece 11 de. Msj attım ama dönmedi daha. Burda yaşayanlardan bilgi alayım dedim. Sağol canım sen de içimi rahatlattın biraz. Yani düşük falan olsa leke kanama olurdu dimi?
Evet canım düştüğün ağrısı yaşamadım ama duyduğum kadarıyla adet sancısı gibi oluyor hatta daha fazla ağrı oluyor diyorlar

Bu testin ücreti ne?
Ben başka bir yerde yaptırmak istemediğimden ve doktoruma çok güvendiğimden dolayı daha pahalı ödemiş olabilirim. daha uygun kesin yaptıran yerler vardır. Ben 4bin ödedim. Amerikaya gittiği için malesef testler pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…