- 24 Temmuz 2020
- 91
- 41
- 3
- 31
Valla hiç bilgim yok sadece doktorum 12.haftada gel dedi bende kedime göre tarih belirledim ozaman gidicemBen de cinsiyeti öğrenmedim daha. İkili test için en son vakit ne zaman? 14. Hafta içinde gidilir değil mi? Yani 13+ larda.? Yoksa 12+ larda daha Mı iyi olur?
Bende de geç döllenme var çok sevindim adınıza herşey gönlünüze göre olsunKızlar bugün hastaneye gittim benim ki geç dollenme olduğu için son adet tarihimi falan değiştirmişti doktor . 13 +2 dim . Bu sefer 15 +1 olmuşum normal haftasını yakalamış minigim. Cinsiyeti sordum bir daha geldiğin de söylerim dedi ya sinir oldum ama devlet hastanesi olduğu için bir şey diyemiyorsun tabi
Canım bende de oldu, normalde son aylarda oluyor o ağrı. Kızımı kucağımda taşıyorum bazen ona yordum artık. Bir ay kadar sürdü, soda içip durdum ağırdıkça. Dra da sordum kese aşagıda mı, kemiklerim ağrıyor dedim yok yok dedi geçer dediKızlar ya benim bu gece rahim girişindeki kemiklerin sağ tarafında aşırı batma ve ağrı oldu geçmedi de. Gaz sancısı da var o da eklenince dayanılmaz oldu. 3 aylık olduk bugün sizce kötü bişey midir? Yaşayan var mo?
Ben çok problem yapmadım. Pazartesi kanamam oldu ya onu daha çok takıyorum. Dün gece de çok açık pembe geldi yineAynı aynı bak benim de gece oldu şimdi uzanıyorum ara ara vuruyo ağrı. Sağ bacağım sağ rahim kemiği içi ağrıyo inşallah rahim genişlemesidir
Ay şükür ya hala ağrım var inşallah kötü bişey değildirCanım bende de oldu, normalde son aylarda oluyor o ağrı. Kızımı kucağımda taşıyorum bazen ona yordum artık. Bir ay kadar sürdü, soda içip durdum ağırdıkça. Dra da sordum kese aşagıda mı, kemiklerim ağrıyor dedim yok yok dedi geçer dedi
Bnde de oldu canım alttan sancı gibi igne batırır gibi normalde son aylarda oluyor ama bnde dinlendim sonra geçti şükür progestan a devam ediyorsun dimiAy şükür ya hala ağrım var inşallah kötü bişey değildir
Kanama için ne verdi doktorun canım? Eğer kan sulandırıcı kullanıyosan 2 gün falan sürer kanama. Hep yat dinlen ve bol su tüket ben de yaşadım kanama 7. Haftada hem de çok yoğun bi de kan sulandırıcı kullanıyodum. Yatarak ve su içerek atlattım şükür sen de atlatacaksın Allahın izniyleBen çok problem yapmadım. Pazartesi kanamam oldu ya onu daha çok takıyorum. Dün gece de çok açık pembe geldi yineyarın randevum var. Kasık ağrısını da sorarım.
Progestanı kesti geçen hafta kuzum sadece prulutona devam ettiriyo diğer iğneler aynı zaten seninle. Senin geçti mi sancıların hala progestan kullanıyo musunBnde de oldu canım alttan sancı gibi igne batırır gibi normalde son aylarda oluyor ama bnde dinlendim sonra geçti şükür progestan a devam ediyorsun dimi
Bizimde erkek fazlalığı var biraz 2 abim bir erkek kardeşim 1 ablam var eşimin sadece erkek kardeşi var abilerimin 4 oğlu 1 tane kız var benim bebeğim de erkek dedi doktor sanki genetikle alakali gibi geldi bana daBenim eşim de erkek için hevesli. Kendisinin üç ablası var benim de 2 kız kardeşim bir kız kardeşimin de 2 kızıufak çaplı bir kız cumhuriyeti gibiyiz. Bu işlerde genetik faktör etkili olabilir mi bilen var mı? Cumartesi kontrol var bakalım bize ne gelicek.
Kanama olduğu gün serum 2 iğne yedim. Progesteron ilaç kullanıyorum günde 3 kere. Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Pazartesi oldu kesilmişti. Dün gece işte çok az pembe geldi. Yatıyodum aslında dün misafir geldi biraz ayakta kaldım ondan sanırım. Yatıcam bugün hep. Belimde hafif ağrı var şuan. Yarın sabahı iple çekiyorum. Bebeğimin iyi olduğunu, kanama alanının geçtiğini göreyim yeter. İnşallah atlatıcam canım.Kanama için ne verdi doktorun canım? Eğer kan sulandırıcı kullanıyosan 2 gün falan sürer kanama. Hep yat dinlen ve bol su tüket ben de yaşadım kanama 7. Haftada hem de çok yoğun bi de kan sulandırıcı kullanıyodum. Yatarak ve su içerek atlattım şükür sen de atlatacaksın Allahın izniyle
İçini ferah tut Allahın izniyle iyidir minnoşKanama olduğu gün serum 2 iğne yedim. Progesteron ilaç kullanıyorum günde 3 kere. Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Pazartesi oldu kesilmişti. Dün gece işte çok az pembe geldi. Yatıyodum aslında dün misafir geldi biraz ayakta kaldım ondan sanırım. Yatıcam bugün hep. Belimde hafif ağrı var şuan. Yarın sabahı iple çekiyorum. Bebeğimin iyi olduğunu, kanama alanının geçtiğini göreyim yeter. İnşallah atlatıcam canım.
aynenHım anladım. Diğer testi yaptırmadın ozmn?
Ayy sevindim canım için rahatlamıştır inşallah Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok Amin amin amin aminDoktor şimdi cevap yazmış kanama yoksa akşam kontrole gel bakalım Diye. Kontrolden çıktıktan sonra da yazarım sana kuzum ☺ İnşallah iyi şeyler söyler
Ben de ara ara yaşadım kanama bir anda geçmedi dinlen stres sıkıntı hamileyken yumurtalıklardan kaynaklıda kanama olabiliyormuş doktor uzun uzadıya anlattı bana salı günü bol su iç dinlenmene bakBen çok problem yapmadım. Pazartesi kanamam oldu ya onu daha çok takıyorum. Dün gece de çok açık pembe geldi yineyarın randevum var. Kasık ağrısını da sorarım.
Ay canımsın amin amin cümlemizinkini bağışlasın inşallahhhAyy sevindim canım için rahatlamıştır inşallah Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok Amin amin amin amin
gözün aydın canım erken belli olmuş senin de ben yarın gidecem inşallah gösterirKızlar selam, benim de kızım oluyo
Çok hareketliydi her yerini gösterdi, gitmeden bişiler yiyin mutlaka. Çikolata falangözün aydın canım erken belli olmuş senin de ben yarın gidecem inşallah gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?