2021 Şubat Anneleri

Bende de geç döllenme var çok sevindim adınıza herşey gönlünüze göre olsun

Canım bende de oldu, normalde son aylarda oluyor o ağrı. Kızımı kucağımda taşıyorum bazen ona yordum artık. Bir ay kadar sürdü, soda içip durdum ağırdıkça. Dra da sordum kese aşagıda mı, kemiklerim ağrıyor dedim yok yok dedi geçer dedi

Aynı aynı bak benim de gece oldu şimdi uzanıyorum ara ara vuruyo ağrı. Sağ bacağım sağ rahim kemiği içi ağrıyo inşallah rahim genişlemesidir
Ben çok problem yapmadım. Pazartesi kanamam oldu ya onu daha çok takıyorum. Dün gece de çok açık pembe geldi yine yarın randevum var. Kasık ağrısını da sorarım.

Benimde cts randevum bugünlerde ağrılarım var sanki sizin gibi. Arada tas gibi oluyo karnim. Bazen gazla ağrıyı da karıştırıyor olabiliriz. Benimde aklimda sorucam doktora ama gördüğüm kadarıyla bi cok kiside var. Heralde rahim genişlemesindendir

Ay şükür ya hala ağrım var inşallah kötü bişey değildir

Ben çok problem yapmadım. Pazartesi kanamam oldu ya onu daha çok takıyorum. Dün gece de çok açık pembe geldi yine yarın randevum var. Kasık ağrısını da sorarım.
Kanama için ne verdi doktorun canım? Eğer kan sulandırıcı kullanıyosan 2 gün falan sürer kanama. Hep yat dinlen ve bol su tüket ben de yaşadım kanama 7. Haftada hem de çok yoğun bi de kan sulandırıcı kullanıyodum. Yatarak ve su içerek atlattım şükür sen de atlatacaksın Allahın izniyle

Bnde de oldu canım alttan sancı gibi igne batırır gibi normalde son aylarda oluyor ama bnde dinlendim sonra geçti şükür progestan a devam ediyorsun dimi
Progestanı kesti geçen hafta kuzum sadece prulutona devam ettiriyo diğer iğneler aynı zaten seninle. Senin geçti mi sancıların hala progestan kullanıyo musun

Bizimde erkek fazlalığı var biraz 2 abim bir erkek kardeşim 1 ablam var eşimin sadece erkek kardeşi var abilerimin 4 oğlu 1 tane kız var benim bebeğim de erkek dedi doktor sanki genetikle alakali gibi geldi bana da ben mutluyum nekadar kayinvalidem moralim bozmaya calissada cinsiyeti hiç önemli değil benim icin

Kanama olduğu gün serum 2 iğne yedim. Progesteron ilaç kullanıyorum günde 3 kere. Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Pazartesi oldu kesilmişti. Dün gece işte çok az pembe geldi. Yatıyodum aslında dün misafir geldi biraz ayakta kaldım ondan sanırım. Yatıcam bugün hep. Belimde hafif ağrı var şuan. Yarın sabahı iple çekiyorum. Bebeğimin iyi olduğunu, kanama alanının geçtiğini göreyim yeter. İnşallah atlatıcam canım.

İçini ferah tut Allahın izniyle iyidir minnoş Sen hep yat bol bol dua et inşallah

Doktor şimdi cevap yazmış kanama yoksa akşam kontrole gel bakalım Diye. Kontrolden çıktıktan sonra da yazarım sana kuzum ☺ İnşallah iyi şeyler söyler
Ayy sevindim canım için rahatlamıştır inşallah Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok Amin amin amin amin

Ben de ara ara yaşadım kanama bir anda geçmedi dinlen stres sıkıntı hamileyken yumurtalıklardan kaynaklıda kanama olabiliyormuş doktor uzun uzadıya anlattı bana salı günü bol su iç dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…