2021 Şubat Anneleri

Benim de ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı bide çok hareketli down sendromu olunca az hareketli olur dedi ama benim kardesim down sendromlu olduğu için yüksek risk grubundaymışım gen testi istedi benden amerikada yapılıyormuş. Benzemiyor ama yaptır dedi karar veremedim

Kızlar slm kızım 4 yaşında ilkokul kızamık aşısı öne çekilmiş sağlık ocağından aradılar yarın aşı olmaya götürecem bir fikriniz var mı acaba

Kızlar slm kızım 4 yaşında ilkokul kızamık aşısı öne çekilmiş sağlık ocağından aradılar yarın aşı olmaya götürecem bir fikriniz var mı acaba
Aile hekimine gittiğimde bu konudan bana da bahsetti. Oğlum 4 yaşında. Sisteme düşünce cagiririm dedi ama hala aramadilar

Yakın bir arkadaşımın dugunu var hafta sonu gitmezsem darılacak gıbı vırus den de korkuyorum kızlar napmalıyım
Hamilesin, bence yakın arkadaşınsa durumuna saygı göstersin. Çünkü düğünlerde mesafeli davranacak bir millet asla değiliz.

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin!
Ben aynı ailede bi kaç tane olabileceğini hiç bilmiyordum şimdiye kadar, görmedim de.
Tabi imkanınız varsa testi de yaptırın.
sağlıkla gelsin inşallah minikler

Benim kızımda 3 yaşında kontrolü vardı ebe dedi ilkokul kızamık aşısı sağlık ocağına verdiler biz yapıyoruz artık diye bana ekranda şuan gözükmüyor aşı gözükürse arayacağım dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…