Benim de ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı bide çok hareketli down sendromu olunca az hareketli olur dedi ama benim kardesim down sendromlu olduğu için yüksek risk grubundaymışım gen testi istedi benden amerikada yapılıyormuş. Benzemiyor ama yaptır dedi karar veremedimMerhaba arkadaşlar
Bende bugun ikili teste gittim ense kalınlığı normal dedi. Kan haftaya çıkacak ama yaştan dolayı riskli çıkabilir. Bende de geç döllenme var 11+2 günlüğüz bakalım herkes sağlıkla alsın kucağına.
Gözün aydınMerhaba kızlar
Bende bugün cinsiyeti öğrendim
Nasıp olursa 3.kızım geliyor
Teşekkür ederim ❣❣Gözün aydın
kesin mi peki genelde bu haftalarda kesin demez doktorlarÇok hareketliydi her yerini gösterdi, gitmeden bişiler yiyin mutlaka. Çikolata falan
yaaa çok heyecanlı gözünüz aydınMerhaba kızlar
Teşekkür ederim ❣ Rabbim dileyen herkese nasıp etsin inşallah hayirla sagliklayaaa çok heyecanlı gözünüz aydın
Bulantılarım çok oluyor, ayakta fazla duramiyorym vs hamileliğin zorluklarını söyleyerek ikna edebilirsin :)Yakın bir arkadaşımın dugunu var hafta sonu gitmezsem darılacak gıbı vırus den de korkuyorum kızlar napmalıyım
Aile hekimine gittiğimde bu konudan bana da bahsetti. Oğlum 4 yaşında. Sisteme düşünce cagiririm dedi ama hala aramadilarKızlar slm kızım 4 yaşında ilkokul kızamık aşısı öne çekilmiş sağlık ocağından aradılar yarın aşı olmaya götürecem bir fikriniz var mı acaba
Hamilesin, bence yakın arkadaşınsa durumuna saygı göstersin. Çünkü düğünlerde mesafeli davranacak bir millet asla değiliz.Yakın bir arkadaşımın dugunu var hafta sonu gitmezsem darılacak gıbı vırus den de korkuyorum kızlar napmalıyım
Büyük ihtimalle dedi, ben bile gördüm valla çok benziyordu kıza pipi gibi bişi yoktu. 16 haftalık daha iyi bakarız dedikesin mi peki genelde bu haftalarda kesin demez doktorlar
Hayırlı olsun. Herkes kız haberi veriyor. Bana da nasip olsaydı keşke :) Tabi önemli olan sağlıklı olmaları :)Teşekkür ederim ❣ Rabbim dileyen herkese nasıp etsin inşallah hayirla saglikla
Ben erkek haberi vermek isterdim ama nasipte yokmuşHayırlı olsun. Herkes kız haberi veriyor. Bana da nasip olsaydı keşke :) Tabi önemli olan sağlıklı olmaları :)
Biz de üç kız kardeşiz bence harika bir şey ! şansları açık olsun, güzellikle kavuşun inşallah.Merhaba kızlar
Aminn çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahBiz de üç kız kardeşiz bence harika bir şey ! şansları açık olsun, güzellikle kavuşun inşallah.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin!Benim de ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı bide çok hareketli down sendromu olunca az hareketli olur dedi ama benim kardesim down sendromlu olduğu için yüksek risk grubundaymışım gen testi istedi benden amerikada yapılıyormuş. Benzemiyor ama yaptır dedi karar veremedim
Benim kızımda 3 yaşında kontrolü vardı ebe dedi ilkokul kızamık aşısı sağlık ocağına verdiler biz yapıyoruz artık diye bana ekranda şuan gözükmüyor aşı gözükürse arayacağım dedi bakalımKızlar slm kızım 4 yaşında ilkokul kızamık aşısı öne çekilmiş sağlık ocağından aradılar yarın aşı olmaya götürecem bir fikriniz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?