2021 Şubat Anneleri

Gaz sancısı olunca ayırt edemiyorum ama normalde de yatakta dönerken falan sol tarafım açıyor bugun kontrolüm vardı her şey iyiymis çok şükür cinsiyet gözükmedi bana ikili test önermesi yaştan dolayı nipty diye bir test yaptıracağım
Rahminde ağrı oluyomu peki canım?

Kaç yaşındasınız acaba bana da nifty test önerdi yaptırcak mısınız ben karar veremedim. Kuzenim kadın doğum uzmanı bide ona sorcam yarın

Arkadaşlar nifty test yaptıracak olanlar kaç TL olduğunu öğrenince yazar msnz buraya? Sanki herkese farklı fiyat veriliyor. Bana 2700 dediler.

12+2 yada 12+3 ye gidilse ense kalınlığı Ve ikili test için normal bir zaman mı yoksa geç mi? Ayrıca nifty test yapınca 2liye gerek yok mu?

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin!
Ben aynı ailede bi kaç tane olabileceğini hiç bilmiyordum şimdiye kadar, görmedim de.
Tabi imkanınız varsa testi de yaptırın.
sağlıkla gelsin inşallah minikler
Çok saolun biraz moralim bozuldu. Valla ben de bilmiyodum down sendromu kalıtsal olduğunu çok şaşırdım. Teste daha karar vermedim.amin İnş sağlıkla gelsinler

Yaşın kaç canım? O dediğin test nasıl bişey

Benimki temmuz 2016 doğumlu yarın aşı olmaya gidecez

Grupta erkek bebek yok. Hayırlı olsun benim de kız
Var ama sitede daha çok vakit geçirip konuşanlar birbirlerine cevap verip digerlerinin mesajlarını beğenip geçtiği için gözükmüyor 2 defa yazdım beğenip geçildi başka bir arkadaş yazdı herkes hayırlı olsun mesajları attı anlamadım bir arkadaş gruplasmasi mi var bu arada size değil genel olarak yazıyorum sanırım ben cikicam bu gruptan

Kusura bakmayın görmedim gözünüz aydın hayırlısıyla gelsin inşallah. Valla ben de 3 haftadır ilk kez girdim bilmiyorum ama gruplaşma olduğunu sanmıyorum, gitmeyin lütfen

Kusura bakmayın görmedim gözünüz aydın hayırlısıyla gelsin inşallah. Valla ben de 3 haftadır ilk kez girdim bilmiyorum ama gruplaşma olduğunu sanmıyorum, gitmeyin lütfen
Sitem ettim genel olarak canım ne kusuru Estağfurullah.

Yaşın kaç canım? O dediğin test nasıl bişey
38 canım o dediğim doğruluk payı ikili testten daha fazla olan bir test ve zararsız kan alinarak bakılıyor ama biraz pahalı doktor amniyosentez kesin sonuç ama düşük de olsa bebek kaybi riski var dedi en iyisi buymus

Hmm anladım kuzum allahım sağlıkla versin kucağına ayrıca yaşında ne var mis gibi çıtır annesin bu zamane gençleri çok erkenci davranıyo

Bu ikili testte sadece annenin yaşı baz alınıyordu değil mi eşin ki alınmıyordu. Kızımda yaptırdım ama hiç hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…