Rahminde ağrı oluyomu peki canım?
Grupta erkek bebek yok. Hayırlı olsun benim de kızBende bugün 2li testi yaptırdım ölçümler normaldi
Veeeee kız dedi doktor ama 11+5teyim kesinliğinden emin olamadım
Kaç yaşındasınız acaba bana da nifty test önerdi yaptırcak mısınız ben karar veremedim. Kuzenim kadın doğum uzmanı bide ona sorcam yarınGaz sancısı olunca ayırt edemiyorum ama normalde de yatakta dönerken falan sol tarafım açıyor bugun kontrolüm vardı her şey iyiymis çok şükür cinsiyet gözükmedi bana ikili test önermesi yaştan dolayı nipty diye bir test yaptıracağım
Çok saolun biraz moralim bozuldu. Valla ben de bilmiyodum down sendromu kalıtsal olduğunu çok şaşırdım. Teste daha karar vermedim.amin İnş sağlıkla gelsinlerAklınıza kötü şeyler getirmeyin!
Ben aynı ailede bi kaç tane olabileceğini hiç bilmiyordum şimdiye kadar, görmedim de.
Tabi imkanınız varsa testi de yaptırın.
sağlıkla gelsin inşallah minikler
Yaşın kaç canım? O dediğin test nasıl bişeyGaz sancısı olunca ayırt edemiyorum ama normalde de yatakta dönerken falan sol tarafım açıyor bugun kontrolüm vardı her şey iyiymis çok şükür cinsiyet gözükmedi bana ikili test önermesi yaştan dolayı nipty diye bir test yaptıracağım
Hangi ay acaba benimki temmuz 2016Aile hekimine gittiğimde bu konudan bana da bahsetti. Oğlum 4 yaşında. Sisteme düşünce cagiririm dedi ama hala aramadilar
Benimki temmuz 2016 doğumlu yarın aşı olmaya gidecezBenim kızımda 3 yaşında kontrolü vardı ebe dedi ilkokul kızamık aşısı sağlık ocağına verdiler biz yapıyoruz artık diye bana ekranda şuan gözükmüyor aşı gözükürse arayacağım dedi bakalım
Okulda olacaklarına sağlık ocağında olacaklar aşı kartını kaybetme demişti okulda lazım oluyormuş aşı kartıBenimki temmuz 2016 doğumlu yarın aşı olmaya gidecez
Var ama sitede daha çok vakit geçirip konuşanlar birbirlerine cevap verip digerlerinin mesajlarını beğenip geçtiği için gözükmüyor 2 defa yazdım beğenip geçildi başka bir arkadaş yazdı herkes hayırlı olsun mesajları attı anlamadım bir arkadaş gruplasmasi mi var bu arada size değil genel olarak yazıyorum sanırım ben cikicam bu gruptanGrupta erkek bebek yok. Hayırlı olsun benim de kız
Kusura bakmayın görmedim gözünüz aydın hayırlısıyla gelsin inşallah. Valla ben de 3 haftadır ilk kez girdim bilmiyorum ama gruplaşma olduğunu sanmıyorum, gitmeyin lütfenVar ama sitede daha çok vakit geçirip konuşanlar birbirlerine cevap verip digerlerinin mesajlarını beğenip geçtiği için gözükmüyor 2 defa yazdım beğenip geçildi başka bir arkadaş yazdı herkes hayırlı olsun mesajları attı anlamadım bir arkadaş gruplasmasi mi var bu arada size değil genel olarak yazıyorum sanırım ben cikicam bu gruptan
Sitem ettim genel olarak canım ne kusuru Estağfurullah.Kusura bakmayın görmedim gözünüz aydın hayırlısıyla gelsin inşallah. Valla ben de 3 haftadır ilk kez girdim bilmiyorum ama gruplaşma olduğunu sanmıyorum, gitmeyin lütfen
38 canım o dediğim doğruluk payı ikili testten daha fazla olan bir test ve zararsız kan alinarak bakılıyor ama biraz pahalı doktor amniyosentez kesin sonuç ama düşük de olsa bebek kaybi riski var dedi en iyisi buymusYaşın kaç canım? O dediğin test nasıl bişey
Hmm anladım kuzum allahım sağlıkla versin kucağına ayrıca yaşında ne var mis gibi çıtır annesin38 canım o dediğim doğruluk payı ikili testten daha fazla olan bir test ve zararsız kan alinarak bakılıyor ama biraz pahalı doktor amniyosentez kesin sonuç ama düşük de olsa bebek kaybi riski var dedi en iyisi buymus
Benim biraz arttı bu haftaBir şey daha sorucam akıntı yoğunluğunuz ne durumda
Benim yumurtlama döneminde de artardı ama şuan coştu günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum koku yok ama baya yoğun kıvamlı kusura bakmayın tabir içinBenim biraz arttı bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?