- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Defne ve mavi çok güzel not alıyorum :)Benim kızımın adı Defne
Bu gebeliğimde eğer kız olursa Mavi Deniz erkek olursa da Derin Deniz koyucaz Allah nasip ederse
Hayırlı olsun 3 oğlan maşallah, benimde 2 oğlum var bakalaım 3. Ne olacakCanım sağlıkla gelsinler. Ben de bugün 3.oğlum olacağını öğrendim. Net konuşmadı Pipi gibi dedi dr ama ben eminim. Biraz gözyaşı döktüm sizlerden gizleyecek değilim :) çok beklenti içine soktu herkes beni kızın olacak diye.Biraz da nefis öyle istiyordu. Allah’ın verdiği can yeter ki sağlıklı olsun. İkinci oğlum için de üzülmüştüm ama deli gibi sevdim deli gibi bağlıyım. Eminim bu oğlum da doğduğunda onun için delireceğim
Ohh liste kalabalıklaşıyor desenize , içinize en çok sinen onunda mutlu olacağı isim olsun inşallahDefne ve mavi çok güzel not alıyorum :)
Olmaz mı hemen hemen hepimiz hala bulantı çekiyoruzMerhaba arkadaşlar.
Ben 2.çocuğuma hamileyim. Bende sizler gibi Şubat ayında doğum yapacağım. Mide bulantım hala geçmedi. Aynı durumda olan var mı?
Nasip bacım nasipte ne varsa o bahtimiza kimi erkek ister olmaz kimi kız ister olmaz Rabbim ne verirse hamd etmek gerek bı de tabii hayırlısı hayırlı evlat olsunlar da..çevre de insanı etkiliyor insanlarin bilmesi lazım veren de Allah alan da Allah (c.c)Benim de çevremde var öyle. Bekarlığımdan beri despot biri olduğum için ben erkek annesi olacağım derdim hep. Evren mesajlarımı layıkıyla yerine getiriyor
Senin ki de oğlan benceHayırlı olsun 3 oğlan maşallah, benimde 2 oğlum var bakalaım 3. Ne olacak
Bende eşimde o kadar kız istiyordum ki. Hatta cinsiyet partisi yaptığımızda erkek çıkarsa sevinip zıplamayaız,napacağımızı şaşırıp öyle birbirimize bakarız herhalde değil mi derdim eşime. Doktor hiç öğrenmek istiyor musunuz bile demeden baktı söyledi erkek diye. Kalakaldık. Kız olmadığı için bya üzüldüm,kabullenemedim. Belki değişir net değil sonuçta diyorum. Am kendimi çok kötü hissediyorum oğluma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Ama kız çocuklu birilerinin bile fotoğrafını görmek üzüyor beni bu 3 gündür. Öncelikle Allah'ım affetsinE tesellilere çok açığım bugün :) ama Rabbim verdiyse vardır bir bildiği diyorum. İyi ki varsınız yoksa çok üzgün olabiliyor insan.
Olmaz mı hemen hemen hepimiz hala bulantı çekiyoruzHoşgeldin aramıza
Kızlar buarada 73 mm çıktık buna göre 11+6 dedi doktor. Sürekli gün değişiyo SAT im 11 mayıstı 17 mayısa çekmişti geç döllenme diye şimdi boyunu ölçünce de 11+6 dedi bu böyle her gittiğimde değişecek mi
Kızlar buarada 73 mm çıktık buna göre 11+6 dedi doktor. Sürekli gün değişiyo SAT im 11 mayıstı 17 mayısa çekmişti geç döllenme diye şimdi boyunu ölçünce de 11+6 dedi bu böyle her gittiğimde değişecek mi
Önde olunca erkek oluyomuş burda öğrendim ben deBenim ki
Benim ki de bir hafta fazla oluyor normalde 10+4 doktor 11+4 dedi ben de şaştım kaldım.
Önde olunca erkek oluyomuş burda öğrendim ben de
Kesin değil ya üzülmeyin hemen burdan birisi yazmıştıBi oğlum var zaten ben de kız isteyenlerdenim. Bilmiyordum bunu üzüldüm simdi yhaaa...
Kesin değil ya üzülmeyin hemen burdan birisi yazmıştızaten haftaya belli olur. İnş minnoş Bi kızdır
Benim de kızımın adını Defne kız olursa ikinci Cemre Nil koymayı düşünüyorum ben deDefne ve mavi çok güzel not alıyorum :)
Çok güzel isimlerBenim de kızımın adını Defne kız olursa ikinci Cemre Nil koymayı düşünüyorum ben de
Hayırlı evlat olsunDoktora gittim kızlar ağrıya bişey demedi yat dinlen sıkıntı yok dedi. Benim de bir kızım olacak inşallahhh❤❤ Mevlam hepimizin bebeklerini bize bağışlasınnn
13. Haftanın içindeyim hala kusuyorum. Antalyadan geldik kurban etini buzdolabına koymuştular biz yokken öyle bi kokuki içim dışıma çıktı. Hala da aklıma geldikçe midem bulanıyor. Zaten düzenli sabahları kusuyorum ama benim de yemeni etkilemiyor hiç, bir de aşermeye de başladım hayırlısı bakalımyalnız değilsin üzülme bu kadar gidicek hepsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?