- 13 Mart 2019
- 16.076
- 62.387
- 598
Maĺesef benimde bulantım devam ediyo 13+2 deyim bugün gene bulantı hapı yazdırmak zorunda kaldım cünkü içmeyince 4-5 defa kusuyorum bitkin kalıyorum hiç bi şeye güçüm kalmıyo doktor artık bitmesi gerekiyo dedi ilk gebeliklerde bulantı biraz daha uzun sürebilirmiş
Benim de bulantı ve kusma 8.haftadan sonra artarak doruklara ulaştı şu anda 13+1 deyim ne olur bundan sonra bilemem. Bir de arasıra ekşi ve tuzlu şeyler denesen? Kesilmiş limon yalamak falan iyi gelebiliyor, yemek yedikten sonra dik otur, karnını katlama, eğilme.
Tuzlu yediyseniz şişkinlik olabilir. Bir arkadaşım gazı azaltması için kimyon önerdi bana. Yemeklere kimyon koyunca gaz olmuyormuş kendisinin iki çocuğu var öyle yapmış. Eğer tiksinmezseniz deneyin derim
Ben de hala mide bulantısı var. Kusma şeklinde değil de herşeyden tiksiniyorum. Yemek yemek istemiyorum. Yemek için kendimi zorluyorum. Çünkü yemezsem daha çok artıyor. O yüzden mutsuzum biraz
Kabızlık var mi cnm. Bende miğde yanmasi oluyo genelde ayran içiyorum dene istersen belki iyi gelir
öyle mi ? İlk defa duydum ama Benimki tam günündeÖnde olunca erkek oluyomuş burda öğrendim ben de
İnşallah geçicek canımCanım yaa kusmak o kadar zor ki bide küçüklüğümden beri ben çok korkarım kusmaktaninşallah bu günlerde geçecek ❤
Benimki de 4 yaşında. Her çocuğun alışkanlıkları farklidir. Mesela benimki yatağında çok az yatar. Benim yanımda yatmayı çok sever.Günaydın hanımlar
Başka çocuğu olanlara bir sorum var iki gecedir kızım uyumuyo doğru dürüst(4 yaş) bi sebep yok ateş ağrı vs gibi ayağımda sallatıyo saatlerce dalamadıkça sabah 5 te uyand az önce tekrar uyudu bir saat kadar daha uyur gece de sık sık kalktı, benim de artık uykusuzluktan başım dönüyor. Normalde hiç yaptığı iş değil, sizinkiler ne alemde
Rabbim sağlıklı salih evlatlar nasip eylesin cümlemizeeeHayırlı evlat olsundoktorum sadece şanslı annelerin ilk çocuğu kız olur dedi bana. bana erkek demişti de gönlümden kız geçiyordu.
Aynen benim de başından beri akşam bulantım oluyor hatta hasta gibi oluyorum halsizlesiyorum ama kusma yok sadece bulantiAy canım çok sağol ne güzel yorumun
Benim akşamları bulantım artıyor sabahda oluyor ama akşam 9 dan sonra daha fena oluyorum
Limonlu ballı su içiyorum 2 sabahdır şifa olur inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende de oluyo o canım gaz sancısıyla da birleşince öyle oluyo sanırım korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallahhhKizlar kasıklarım çok ağrıdı, tehlike ne zaman oluyor kaşık ağrılarında. Batma gibi bir ağrı var bende
Bu gece oldu böyle batma şeklinde ve aslında aşırı gazda var bendeBende de oluyo o canım gaz sancısıyla da birleşince öyle oluyo sanırım korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallahhh❤
Hayırlı olsun canım gözün aydınDoktora gittim kızlar ağrıya bişey demedi yat dinlen sıkıntı yok dedi. Benim de bir kızım olacak inşallahhh❤❤ Mevlam hepimizin bebeklerini bize bağışlasınnn
Doktor düşüncesizlik etmiş diyecektim ama cinsiyet partisinde erkek olduğu için sevinmeseydiniz kötü hatıralar kalırdı evladınıza belki. Böylesi daha iyi olmuş. O ilk şoku atlatıyorsunuz emin olun. İkinci oğlunuzda öyle tatlı doğacak ki iyi ki erkek olmuş diye seveceksiniz. Kendine aşık edecek sizi. Ama yazdıklarınızı çok içten hissettiğim için anlıyorum. Eşim de dün çok sitem etti bana. Üzülmeni anlamıyorum önemli olan sağlığı demelisin oğlumuz büyüdüğünde bu anı hatırladığında onun yüzüne nasıl bakacaksın dedi biraz kendimi teselli ettim. Çok sevdirecekler bugünü unutacağız eminim ama.Bende eşimde o kadar kız istiyordum ki. Hatta cinsiyet partisi yaptığımızda erkek çıkarsa sevinip zıplamayaız,napacağımızı şaşırıp öyle birbirimize bakarız herhalde değil mi derdim eşime. Doktor hiç öğrenmek istiyor musunuz bile demeden baktı söyledi erkek diye. Kalakaldık. Kız olmadığı için bya üzüldüm,kabullenemedim. Belki değişir net değil sonuçta diyorum. Am kendimi çok kötü hissediyorum oğluma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Ama kız çocuklu birilerinin bile fotoğrafını görmek üzüyor beni bu 3 gündür. Öncelikle Allah'ım affetsinisteyen herkese sağlıklı bir çocuk versin.
Aynen benim de yemek yiyorum hiç halim mecalim kalmıyor zaten genel olarak çok halsizim sadece tansiyondan değil bence bebek alıyor enerjimizin çoğunu sanırım, ben hep yatiyorumKızlar bide bende yemek yedikten sonra aşırı halsizlik oluyor yemeden öncede bulantı
Gün içinde genel olarak ruh gibiyim hiç enerjim yok
Tansiyonum genelde düşük çıkıyor gebelikten öncede böyleydi dün yemekten sonra ölçtüm 9 a 6 çıktı sizce nasıl ?
Yanımda yatıyor bazen ama sıcaktan dalamıyor yatağımın yanında ona yatak ayarladık anne yanı beşiği gibi elimi tutarak uyusun diye ama uykusu kaçınca ayağımda sallayayım istiyor. Ben onu 1 yaşında kendi kendine uyumaya alıştırmıştım, kendi yatağında ama karı koca ayrılınca orda ayakta sallamışlar, tüm düzen 3 yıldır bozuk. Orda ranzada kendi kendine uyuyomuş artık. Tüm nazı niyazı bana sanırım kendide deliksiz uyusun dinlensin istiyorum.Benimki de 4 yaşında. Her çocuğun alışkanlıkları farklidir. Mesela benimki yatağında çok az yatar. Benim yanımda yatmayı çok sever.
Sizinki nasıl sever? Sallayarak mi uyur her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?