2021 Şubat Anneleri

Duygularıma tercüman oldun :) neyse ki bu sayfa var ve birbirimize destek oluyoruz yoksa daha çok içlenirdim. Sağlıkla hakkıyla büyütelim inşallah.

Hayırlı olsun. Erkek çocuk rahatliktir:) Bı t-shirt bı şortla büyür. Kıyafet secmez. Banyosu 2 dkda yapılır. Saç derdi yok. Daha bir sürü sey :)
E tesellilere çok açığım bugün :) ama Rabbim verdiyse vardır bir bildiği diyorum. İyi ki varsınız yoksa çok üzgün olabiliyor insan.

Tahmin ediyordum senin oğlun olacağını genelde niyeyse bazıları 3 erkek,bazıları 3 kız gidiyor ard arda çevremde de öyle hep
Benim de çevremde var öyle. Bekarlığımdan beri despot biri olduğum için ben erkek annesi olacağım derdim hep. Evren mesajlarımı layıkıyla yerine getiriyor

Benim de ense kalınlığı normal çıktı 3lü test yaptırmıcam nifty yaptırmaya karar verdim. Hepsinin yerine geçiyormuş. 2 liyi yaptırmış bulundum haftaya çıkıcakmış gönlünüzü ferah tutun

Pipi gördünüz demi bende baya yuvarlak yumurtalık gördüm gözüme gözüme gösterdi ben video çekiyorum özele gidiyorum ondan dolayı resim vermedi bu sefer kilo da söylemedi boy da merak ettim bende
Yumurtalık gördüm ben de. Alt taraftan Bakabildi doktor. Söylemeleri lazım aslında insan merak ediyor. Sağlıkla büyütelim hepimiz inşallah

Yumurtalık gördüm ben de. Alt taraftan Bakabildi doktor. Söylemeleri lazım aslında insan merak ediyor. Sağlıkla büyütelim hepimiz inşallah
Amin inşallah herzaman dualarım o şekilde hepimiz için Rabbim isteyenelere de nasip etsin

Ben de doktora pazartesi gidicem sanırım. Eşim ikili yaptıralım risk çıkarsa dna testi yaptırırız dedi. Ben sıkıntı çıkarsa aldırmayı düşünüyorum, direk dna mı yaptırsak acaba daha garanti olmaz mı

Gözünüz aydın sizinde. Nifty detaylı ultrasyondan farklı mı oluyor? Doktorunuz mu önerdi peki

Gözünüz aydın sizinde. Nifty detaylı ultrasyondan farklı mı oluyor? Doktorunuz mu önerdi peki
Doktorum nifty önerdi çünkü benim kardesim down sendromlu risk daha fazla oluyomuş. Bunu yaptır yeter 3lü 4lü detaylı gerek kalmaz %99 sonuç verir, hepsinin yerine geçer dedi

Nifty yaptırcaksanız 2li ye gerek yokmuş direkt nifty yaptırın. Ben öylesine yaptırdım 2li testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…