Duygularıma tercüman oldun :) neyse ki bu sayfa var ve birbirimize destek oluyoruz yoksa daha çok içlenirdim. Sağlıkla hakkıyla büyütelim inşallah.Seni cok cok iyi anliyorum canim, bana da herkes erkek dedi, bende cok yontemler dualar falan denedim. Dedigin gibi nefis,, insan olmayani istiyor, farkli olani tatmak istiyor, uzuldum ve agladim biraz bende ama kizim olacagi icin degilde,beklentilerim ve acikcasi umudum kirildigi icin, belki burda herkese cok sacma gelebilir ama insan gercekten her ikisinidr tatmak istiyor. Nasibimiz buymus canim senin de saglikla gelsin bebegin insallah
Hayırlı olsunBana erkek dedi doktorum
E tesellilere çok açığım bugün :) ama Rabbim verdiyse vardır bir bildiği diyorum. İyi ki varsınız yoksa çok üzgün olabiliyor insan.Hayırlı olsun. Erkek çocuk rahatliktir:) Bı t-shirt bı şortla büyür. Kıyafet secmez. Banyosu 2 dkda yapılır. Saç derdi yok. Daha bir sürü sey :)
Benim de çevremde var öyle. Bekarlığımdan beri despot biri olduğum için ben erkek annesi olacağım derdim hep. Evren mesajlarımı layıkıyla yerine getiriyorTahmin ediyordum senin oğlun olacağını genelde niyeyse bazıları 3 erkek,bazıları 3 kız gidiyor ard arda çevremde de öyle hep
Hay maşallah :) yok ben doğum sonrası hemen tüpleri bağlatmayaBenim eşimde 5 erkek kardeş, kayınvalidem zorlamış kız olsun diye 5 tane yapmış. Çok seviyorlar kızı. Dayımın da 5 kızı oldu erkek diye türbelere gittiler 6.da oldu :))
Ay hadi hayırlısı bakalımPipidir hayırlı olsun
Benim de ense kalınlığı normal çıktı 3lü test yaptırmıcam nifty yaptırmaya karar verdim. Hepsinin yerine geçiyormuş. 2 liyi yaptırmış bulundum haftaya çıkıcakmış gönlünüzü ferah tutunKızlar merhaba. Bende salı günü 1.5 haftalık bol kilometreli yolculuğumuzda dönüp hemen dr'uma gittim. İkili test için kan aldılar 1 haftada çıkacakmış. Ense ve baş boyun uzunluğu normal çıktı. İkili de iyi çıkar di mi kızlar?Çok endişeleniyorum ya. Sizlerin sonuçları çıktı mı ?
Tahmin etmek zor ama yok galiba edemeyeceğim dedi bende diyorum ki neyi?3 noktayı gördüm dedi. İçeri gitti.Cinsiyet partisi yapacaktım pat diye söyledi yaeşime de yüzde 90 doğru demiş sonra ben gelince kız da olabilir. Çok merak ediyorsanız 3 haftaya gelin kesin sonucu söylerim diyor. Oynatıyor mu napıor anlamadım. Hep kız istiyordum bir de
Insallah kuzum insallahDuygularıma tercüman oldun :) neyse ki bu sayfa var ve birbirimize destek oluyoruz yoksa daha çok içlenirdim. Sağlıkla hakkıyla büyütelim inşallah.
Ben de eşimle küsmüştüm gizlice gidip cinsiyeti öğrendim söylemiyorum. İntikam soğuk yenen bir yemektirAy hadi hayırlısı bakalımhenüz kimseye söyleyemedim hala hepimizinki sağlıkla gelsin
Yumurtalık gördüm ben de. Alt taraftan Bakabildi doktor. Söylemeleri lazım aslında insan merak ediyor. Sağlıkla büyütelim hepimiz inşallahPipi gördünüz demibende baya yuvarlak yumurtalık gördüm gözüme gözüme gösterdi ben video çekiyorum özele gidiyorum ondan dolayı resim vermedi bu sefer kilo da söylemedi boy da merak ettim bende
Haha çok tatlı duruşa bakMerhaba ben de bugün kontrolü olup cinsiyet öğrenenlerdenimönce kız gibi dedi doktorum sonra aaa pipi bu dedi pipidir dimi kesin
Amin inşallah herzaman dualarım o şekilde hepimiz için Rabbim isteyenelere de nasip etsinYumurtalık gördüm ben de. Alt taraftan Bakabildi doktor. Söylemeleri lazım aslında insan merak ediyor. Sağlıkla büyütelim hepimiz inşallah
Ben aileme söyledimAy hadi hayırlısı bakalımhenüz kimseye söyleyemedim hala hepimizinki sağlıkla gelsin
Maşallah canımMerhaba ben de bugün kontrolü olup cinsiyet öğrenenlerdenimönce kız gibi dedi doktorum sonra aaa pipi bu dedi pipidir dimi kesin
Gözünüz aydın sizinde. Nifty detaylı ultrasyondan farklı mı oluyor? Doktorunuz mu önerdi pekiBenim de ense kalınlığı normal çıktı 3lü test yaptırmıcam nifty yaptırmaya karar verdim. Hepsinin yerine geçiyormuş. 2 liyi yaptırmış bulundum haftaya çıkıcakmış gönlünüzü ferah tutun
Doktorum nifty önerdi çünkü benim kardesim down sendromlu risk daha fazla oluyomuş. Bunu yaptır yeter 3lü 4lü detaylı gerek kalmaz %99 sonuç verir, hepsinin yerine geçer dediGözünüz aydın sizinde. Nifty detaylı ultrasyondan farklı mı oluyor? Doktorunuz mu önerdi peki
Nifty yaptırcaksanız 2li ye gerek yokmuş direkt nifty yaptırın. Ben öylesine yaptırdım 2li testiBen de doktora pazartesi gidicem sanırım. Eşim ikili yaptıralım risk çıkarsa dna testi yaptırırız dedi. Ben sıkıntı çıkarsa aldırmayı düşünüyorum, direk dna mı yaptırsak acaba daha garanti olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?