- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Çok sevindim bir şey olmamasına kızın hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı evlat etsinDoktora gittim kızlar ağrıya bişey demedi yat dinlen sıkıntı yok dedi. Benim de bir kızım olacak inşallahhh❤❤ Mevlam hepimizin bebeklerini bize bağışlasınnn
Hayırlı olsun oğlun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun ben öğrenemedim bendemi gitsem bu Nuran hanıma ne yapsamBurda avicenna Nuran hanımdan bahseden arkadaşlara çok tşkr ederim. Ne tatlı ne güzel bir doktor. Eski doktorum gibi anaç. Cinsiyeti öğrendim oğlumuz olacak Allahın izniyle. zaten bütün takvimler belirtiler ona işaret ediyordu. Ense kızımda olduğu gibi yüksek çıktı aldırmayın düşünmediğimden fetal dna testi düşünmüyorum dedim anlayışla karşıladı. Plesanta biraz aşağıda, ağrım o yüzden mi var dedim muhtemelen dedi. Yukarı çıkması gerekiyormuş onun. İnşallah çıkar
Ya çok ilgileniyor İnanın giderseniz mennun kalırsınız, medipol Çamlıcaya gidiyordum ben ama vazgeçicem, uzak bana orası ama gidicem bu tatlı draHayırlı olsun oğlun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun ben öğrenemedim bendemi gitsem bu Nuran hanıma ne yapsam
Daha küçükler alisirlar zamanla kendi yataklarında yatmaya. Benimki de sallanmayi çok sever. Yeni yeni bırakıyor. Öğle uykusuna sallanmadan yatmaz. Konuşarak ikna etmeye çalışıyorum. Kendi yatağın senin için daha sağlıklı, çocuklar için yapılmış vs diyorum. İşe yarıyor sanki biraz :)Yanımda yatıyor bazen ama sıcaktan dalamıyor yatağımın yanında ona yatak ayarladık anne yanı beşiği gibi elimi tutarak uyusun diye ama uykusu kaçınca ayağımda sallayayım istiyor. Ben onu 1 yaşında kendi kendine uyumaya alıştırmıştım, kendi yatağında ama karı koca ayrılınca orda ayakta sallamışlar, tüm düzen 3 yıldır bozuk. Orda ranzada kendi kendine uyuyomuş artık. Tüm nazı niyazı bana sanırım kendide deliksiz uyusun dinlensin istiyorum.
Aa bende 9da oradaydımBurda avicenna Nuran hanımdan bahseden arkadaşlara çok tşkr ederim. Ne tatlı ne güzel bir doktor. Eski doktorum gibi anaç. Cinsiyeti öğrendim oğlumuz olacak Allahın izniyle. zaten bütün takvimler belirtiler ona işaret ediyordu. Ense kızımda olduğu gibi yüksek çıktı aldırmayın düşünmediğimden fetal dna testi düşünmüyorum dedim anlayışla karşıladı. Plesanta biraz aşağıda, ağrım o yüzden mi var dedim muhtemelen dedi. Yukarı çıkması gerekiyormuş onun. İnşallah çıkar
Aynen benim de yemek yiyorum hiç halim mecalim kalmıyor zaten genel olarak çok halsizim sadece tansiyondan değil bence bebek alıyor enerjimizin çoğunu sanırım, ben hep yatiyorum
Gözün aydın canımBurda avicenna Nuran hanımdan bahseden arkadaşlara çok tşkr ederim. Ne tatlı ne güzel bir doktor. Eski doktorum gibi anaç. Cinsiyeti öğrendim oğlumuz olacak Allahın izniyle. zaten bütün takvimler belirtiler ona işaret ediyordu. Ense kızımda olduğu gibi yüksek çıktı aldırmayın düşünmediğimden fetal dna testi düşünmüyorum dedim anlayışla karşıladı. Plesanta biraz aşağıda, ağrım o yüzden mi var dedim muhtemelen dedi. Yukarı çıkması gerekiyormuş onun. İnşallah çıkar
Çok sevindim canım durduğuna bakalım bende haftaya kontrol e gideceğim inşallah benimki de kaybolmuşturAa bende 9da oradaydımkarşılaşmış olabilir miyiz? kanama alanı durmuş. Her ihtimale karşı haftada bir iğne verdi. Progesteron ilaca devam.
Maşallah şanslısınız kız çocukları anneye ne güzel yoldaş oluyor büyüdüklerinde. Gözün aydın canımDoktora gittim kızlar ağrıya bişey demedi yat dinlen sıkıntı yok dedi. Benim de bir kızım olacak inşallahhh❤❤ Mevlam hepimizin bebeklerini bize bağışlasınnn
Ya çok ilgileniyor İnanın giderseniz mennun kalırsınız, medipol Çamlıcaya gidiyordum ben ama vazgeçicem, uzak bana orası ama gidicem bu tatlı draçikolata yedim yarım saat önceden hareketliydi edepsiz her taraftan pozunu verdi ayrıntılıya mutlaka gir dedi bi peritanologda, onda herşey güzelse Bi daha 24te gelir çalışamaz raporunu alırsın dedi. Zırt pırt gel dememesi de hoşuma gitti.
İnşallahÇok sevindim canım durduğuna bakalım bende haftaya kontrol e gideceğim inşallah benimki de kaybolmuştur
Canım bilgilerini yazanları ekledim. Seni de ekleyeyim tabi. Cinsiyetler belli belirsiz henüz diye eklemedim ama benim ki kesin diyenler beni tekrar etiketleyip cinsiyeti söylerse çok memnun olurum. Çünkü geriye dönüp tek tek sayfaları okuyamayacağım sanırıminsanbuL Kızlar tam gruba baştaki sayfada niye cinsiyet hafta gibi tablo yapmıyoruz ki diyecektim varmış benim ismim yok ve cinsiyet te belli olmadı ama olanları ekleyebiliriz benimde yaş 29 nasip olursa ilk çocuk olacak şuan yaşadığım yer Kars ama nasip olursa doğumu Ankara da düşünüyorum biz normalde ailelerimiz evimiz orada bu arada Ankara da yaşayan arkadaş lar hangi doktora gidiyorsunuz?
Aminnn canım benim Allah razı olsunÇok sevindim bir şey olmamasına kızın hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim hepimize sağlıklı salih evlat nasip etsinMaşallah şanslısınız kız çocukları anneye ne güzel yoldaş oluyor büyüdüklerinde. Gözün aydın canım
Benim de randevum 9.10du. Bir bayan vardı beklerken eşiyle annesiyle o musunuz bilmem, çıkarken kimseyi fark etmedim. Gözün aydın çok sevindim bana ilişki yasak dedi zaten girmiyordum ama tontiş kızımı kucağımda nasıl indiricem bilmiyorumAa bende 9da oradaydımkarşılaşmış olabilir miyiz? kanama alanı durmuş. Her ihtimale karşı haftada bir iğne verdi. Progesteron ilaca devam.
Ay gerçekten miBen de eşimle küsmüştüm gizlice gidip cinsiyeti öğrendim söylemiyorum. İntikam soğuk yenen bir yemektir
Haha çok tatlı duruşa bak
Ben de başlıyorum yavaş yavaş söylemeyeBen aileme söylediminşallah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde dogarlar
aslında 11+6’da da çıkıntı görüyorum sanki ama sonra bakalım demişti. Dün 14+2’de ultrasonda bakarken kız sanki dedi sonra pipiyi gördüMaşallah canımkaç hafta kaç günlükken tahmin etti cinsiyeti
Aynen canım kesinleşen ler seni ekleyip yazsın cinsiyeti ben galiba en geç oğrenenlerden olacağım Şubat sonu olduğum içinCanım bilgilerini yazanları ekledim. Seni de ekleyeyim tabi. Cinsiyetler belli belirsiz henüz diye eklemedim ama benim ki kesin diyenler beni tekrar etiketleyip cinsiyeti söylerse çok memnun olurum. Çünkü geriye dönüp tek tek sayfaları okuyamayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?