2021 Şubat Anneleri

Doktora gittim kızlar ağrıya bişey demedi yat dinlen sıkıntı yok dedi. Benim de bir kızım olacak inşallahhh❤❤ Mevlam hepimizin bebeklerini bize bağışlasınnn
Çok sevindim bir şey olmamasına kızın hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin

Hayırlı olsun oğlun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun ben öğrenemedim bendemi gitsem bu Nuran hanıma ne yapsam

insanbuL Kızlar tam gruba baştaki sayfada niye cinsiyet hafta gibi tablo yapmıyoruz ki diyecektim varmış benim ismim yok ve cinsiyet te belli olmadı ama olanları ekleyebiliriz benimde yaş 29 nasip olursa ilk çocuk olacak şuan yaşadığım yer Kars ama nasip olursa doğumu Ankara da düşünüyorum biz normalde ailelerimiz evimiz orada bu arada Ankara da yaşayan arkadaş lar hangi doktora gidiyorsunuz?

Hayırlı olsun oğlun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun ben öğrenemedim bendemi gitsem bu Nuran hanıma ne yapsam
Ya çok ilgileniyor İnanın giderseniz mennun kalırsınız, medipol Çamlıcaya gidiyordum ben ama vazgeçicem, uzak bana orası ama gidicem bu tatlı draçikolata yedim yarım saat önceden hareketliydi edepsiz her taraftan pozunu verdiayrıntılıya mutlaka gir dedi bi peritanologda, onda herşey güzelse Bi daha 24te gelir çalışamaz raporunu alırsın dedi. Zırt pırt gel dememesi de hoşuma gitti.

Daha küçükler alisirlar zamanla kendi yataklarında yatmaya. Benimki de sallanmayi çok sever. Yeni yeni bırakıyor. Öğle uykusuna sallanmadan yatmaz. Konuşarak ikna etmeye çalışıyorum. Kendi yatağın senin için daha sağlıklı, çocuklar için yapılmış vs diyorum. İşe yarıyor sanki biraz :)

Aa bende 9da oradaydım karşılaşmış olabilir miyiz? kanama alanı durmuş. Her ihtimale karşı haftada bir iğne verdi. Progesteron ilaca devam.

Arkadaşlar bu bulantı ve kusmaların geçmesi ya da en azından azalması gerekmiyo mu artık her seferinde ağlıyorum sinirlerim bozuldu yediğim içtiğim durmuyo

Aynen benim de yemek yiyorum hiç halim mecalim kalmıyor zaten genel olarak çok halsizim sadece tansiyondan değil bence bebek alıyor enerjimizin çoğunu sanırım, ben hep yatiyorum
Gonulmeyvesi kızlar ben de öyleyim. Yemeklerden sonra inanılmaz halsizleşiyorum. Acaba gebelik şekeri olabilir mi. Çünkü anne babamda diyabet var yemeklerden sonra kan şekeri yükSelişe geçiyor ve halsizlik uyku yapıyor. Vitamin kullanıyor musunuz peki?

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt oğluşunu

Aa bende 9da oradaydım karşılaşmış olabilir miyiz? kanama alanı durmuş. Her ihtimale karşı haftada bir iğne verdi. Progesteron ilaca devam.
Çok sevindim canım durduğuna bakalım bende haftaya kontrol e gideceğim inşallah benimki de kaybolmuştur

Doktora gittim kızlar ağrıya bişey demedi yat dinlen sıkıntı yok dedi. Benim de bir kızım olacak inşallahhh❤❤ Mevlam hepimizin bebeklerini bize bağışlasınnn
Maşallah şanslısınız kız çocukları anneye ne güzel yoldaş oluyor büyüdüklerinde. Gözün aydın canım

Merhaba, hayırlı olsun oncelikle belirtilerin hepsi vardi demissiniz belirtileriniz neydi acaba? Birde ogretmensiniz sanirim bu one cekilen izin icin rapor mu aliniyormuş? Daha önce ayrıntılı yaptirmismiydiniz? Ultrasona ne kadar maruz kalindigini merak ediyorum da Ne cok soru sordum

Canım bilgilerini yazanları ekledim. Seni de ekleyeyim tabi. Cinsiyetler belli belirsiz henüz diye eklemedim ama benim ki kesin diyenler beni tekrar etiketleyip cinsiyeti söylerse çok memnun olurum. Çünkü geriye dönüp tek tek sayfaları okuyamayacağım sanırım

Benim de randevum 9.10du. Bir bayan vardı beklerken eşiyle annesiyle o musunuz bilmem, çıkarken kimseyi fark etmedim. Gözün aydın çok sevindim bana ilişki yasak dedi zaten girmiyordum ama tontiş kızımı kucağımda nasıl indiricem bilmiyorum

Ben de eşimle küsmüştüm gizlice gidip cinsiyeti öğrendim söylemiyorum. İntikam soğuk yenen bir yemektir
Ay gerçekten mi
Haha çok tatlı duruşa bak
hepsi birbirinden tatlı maşallah
Ben aileme söyledim inşallah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde dogarlar
Ben de başlıyorum yavaş yavaş söylemeye amiiiin
Maşallah canım kaç hafta kaç günlükken tahmin etti cinsiyeti
aslında 11+6’da da çıkıntı görüyorum sanki ama sonra bakalım demişti. Dün 14+2’de ultrasonda bakarken kız sanki dedi sonra pipiyi gördü

Aynen canım kesinleşen ler seni ekleyip yazsın cinsiyeti ben galiba en geç oğrenenlerden olacağım Şubat sonu olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…