Ben aç gittim kan tahlili için. Bebeğim tos toparlak kımıldamadan durdu :) ama o yumurtalıkları al taraftan gördüm ya eminim pipi tecrübesi buBen de çok şaşırdım bebek oynadı her yerini gösterdi. Mutlaka Bi çikolata yiyin ama girmeden ultrasona
Tahmin ediyordum senin oğlun olacağını genelde niyeyse bazıları 3 erkek,bazıları 3 kız gidiyor ard arda çevremde de öyle hepCanım sağlıkla gelsinler. Ben de bugün 3.oğlum olacağını öğrendim. Net konuşmadı Pipi gibi dedi dr ama ben eminim. Biraz gözyaşı döktüm sizlerden gizleyecek değilim :) çok beklenti içine soktu herkes beni kızın olacak diye.Biraz da nefis öyle istiyordu. Allah’ın verdiği can yeter ki sağlıklı olsun. İkinci oğlum için de üzülmüştüm ama deli gibi sevdim deli gibi bağlıyım. Eminim bu oğlum da doğduğunda onun için delireceğim
Öyle yapam bari 7 yıl önce kızıma ilk erkek dediler sonra kız dediler o yüzden 16. Haftada kesinleşir diyordum aya demek ki şimdiki cihazlar daha iyiBen de çok şaşırdım bebek oynadı her yerini gösterdi. Mutlaka Bi çikolata yiyin ama girmeden ultrasona
Geçmiş olsun canım anladım nasıl geçti kontrolünCanım bugün kontrolüm vardı. Şimdi bakabiliyorum. Senin aracılığınla kontrolü olan güzel haberler alan herkesin gözü aydın olsun inşallah. Okuyup tek tek alıntılayamadım daha yarım yamalak yediğim öğle yemeğiyle duruyorum baş ağrımdan yemek yiyemedim. Bence bugün herkes doktorda olduğu için Böyle bir gün geçti yoksa niye ayırt edelim birbirimizi
Masal çok güzelMasal Şura benim kızımın adısağlıkla doğsun inşallah
3. Kız olursa diye koyamadığım isimleri senin kızçene koyalım mı içimde kalmasınKızlar isim önerileriniz kabul edilir :))
Bade, yaprak, elif Eylül:) şimdilik
Valla kuzenimde kadın doğumcu onu arayıp sordum. Hiç güvenme kız çocuğuna göre alışveriş yapma 16. haftayı bekle dedi, söylediğiniz doğru benceÖyle yapam bari 7 yıl önce kızıma ilk erkek dediler sonra kız dediler o yüzden 16. Haftada kesinleşir diyordum aya demek ki şimdiki cihazlar daha iyi
Ayyy olur tabi3. Kız olursa diye koyamadığım isimleri senin kızçene koyalım mı içimde kalmasın
Valla hiç belli olmaz 16.haftayı bekle canımBen aç gittim kan tahlili için. Bebeğim tos toparlak kımıldamadan durdu :) ama o yumurtalıkları al taraftan gördüm ya eminim pipi tecrübesi bu
Teşekkür ederim canım. Çok kısa sürdü. Devlet doktorlarından iyisine denk gelmedikçe istediklerini duyamıyorsun maalesef. Ne kilosunu söyledi ne de usg resmi verdi. Bi sıkıntı yok dedi. Zaten erkek dediği için soracaklarımı da unutup gelmişim :)Geçmiş olsun canım anladım nasıl geçti kontrolün
Gece 11 de randevum canım gidince yazarım buraya mutlakaKullanıyorum bn ya proluton u kestim bnde de ağrı oluyor ara ara o yüzden kullaniyorum kullanınca geçiyor gittin mi Dr a bnde yarın gidicem
Benim eşimde 5 erkek kardeş, kayınvalidem zorlamış kız olsun diye 5 tane yapmış. Çok seviyorlar kızı. Dayımın da 5 kızı oldu erkek diye türbelere gittiler 6.da oldu :))Teşekkür ederim canım. Çok kısa sürdü. Devlet doktorlarından iyisine denk gelmedikçe istediklerini duyamıyorsun maalesef. Ne kilosunu söyledi ne de usg resmi verdi. Bi sıkıntı yok dedi. Zaten erkek dediği için soracaklarımı da unutup gelmişim :)
Pipi gördünüz demiTeşekkür ederim canım. Çok kısa sürdü. Devlet doktorlarından iyisine denk gelmedikçe istediklerini duyamıyorsun maalesef. Ne kilosunu söyledi ne de usg resmi verdi. Bi sıkıntı yok dedi. Zaten erkek dediği için soracaklarımı da unutup gelmişim :)
Bana erkek dedi doktorumNe çabuk öğrendiniz ya yarın gidicem bnmki de belli olur mu acaba
Nifty yapilcaksa baska teste gerek yok dedi drum, hepsinin en gelisimi bu genetik testler12+2 yada 12+3 ye gidilse ense kalınlığı Ve ikili test için normal bir zaman mı yoksa geç mi? Ayrıca nifty test yapınca 2liye gerek yok mu?
Her mesaja cvp yazmama Gruplaşmadan değil zırt pırt çıkan reklamlar yüzünden bence. Burada kimse kimseyle sıkı fıkı değilVar ama sitede daha çok vakit geçirip konuşanlar birbirlerine cevap verip digerlerinin mesajlarını beğenip geçtiği için gözükmüyor 2 defa yazdım beğenip geçildi başka bir arkadaş yazdı herkes hayırlı olsun mesajları attı anlamadım bir arkadaş gruplasmasi mi var bu arada size değil genel olarak yazıyorum sanırım ben cikicam bu gruptan
3 erkek amanunSelamlar. Sabah kontrolüm vardı. Şükür yolunda her şey. Ne kan istedi doktor ne de takviye verdi Oysa ki çok halsizim sanki takviyeye ihtiyacım var. Ve cinsiyet tahmini olarak erkek dedikordonda olabilir ama pipiye benziyor dedi. Yandım anam bana su getirin
Pipidir hayırlı olsunMerhaba ben de bugün kontrolü olup cinsiyet öğrenenlerdenimönce kız gibi dedi doktorum sonra aaa pipi bu dedi pipidir dimi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?