2021 Şubat Anneleri

Tahmin ediyordum senin oğlun olacağını genelde niyeyse bazıları 3 erkek,bazıları 3 kız gidiyor ard arda çevremde de öyle hep

Ben de çok şaşırdım bebek oynadı her yerini gösterdi. Mutlaka Bi çikolata yiyin ama girmeden ultrasona
Öyle yapam bari 7 yıl önce kızıma ilk erkek dediler sonra kız dediler o yüzden 16. Haftada kesinleşir diyordum aya demek ki şimdiki cihazlar daha iyi

Geçmiş olsun canım anladım nasıl geçti kontrolün

Öyle yapam bari 7 yıl önce kızıma ilk erkek dediler sonra kız dediler o yüzden 16. Haftada kesinleşir diyordum aya demek ki şimdiki cihazlar daha iyi
Valla kuzenimde kadın doğumcu onu arayıp sordum. Hiç güvenme kız çocuğuna göre alışveriş yapma 16. haftayı bekle dedi, söylediğiniz doğru bence

Geçmiş olsun canım anladım nasıl geçti kontrolün
Teşekkür ederim canım. Çok kısa sürdü. Devlet doktorlarından iyisine denk gelmedikçe istediklerini duyamıyorsun maalesef. Ne kilosunu söyledi ne de usg resmi verdi. Bi sıkıntı yok dedi. Zaten erkek dediği için soracaklarımı da unutup gelmişim :)

Benim eşimde 5 erkek kardeş, kayınvalidem zorlamış kız olsun diye 5 tane yapmış. Çok seviyorlar kızı. Dayımın da 5 kızı oldu erkek diye türbelere gittiler 6.da oldu :))

Pipi gördünüz demi bende baya yuvarlak yumurtalık gördüm gözüme gözüme gösterdi ben video çekiyorum özele gidiyorum ondan dolayı resim vermedi bu sefer kilo da söylemedi boy da merak ettim bende

Kızlar merhaba. Bende salı günü 1.5 haftalık bol kilometreli yolculuğumuzda dönüp hemen dr'uma gittim. İkili test için kan aldılar 1 haftada çıkacakmış. Ense ve baş boyun uzunluğu normal çıktı. İkili de iyi çıkar di mi kızlar? Çok endişeleniyorum ya. Sizlerin sonuçları çıktı mı ?

Tahmin etmek zor ama yok galiba edemeyeceğim dedi bende diyorum ki neyi?3 noktayı gördüm dedi. İçeri gitti.Cinsiyet partisi yapacaktım pat diye söyledi ya eşime de yüzde 90 doğru demiş sonra ben gelince kız da olabilir. Çok merak ediyorsanız 3 haftaya gelin kesin sonucu söylerim diyor. Oynatıyor mu napıor anlamadım. Hep kız istiyordum bir de

Yukardaki msjim yarim kalmis ozellikle gece benimde bacaklarim cok agriyor, gunduz is yrmek temizlik farkinda degilim ama gece yatinca cok fena uyuyamiyorum

Her mesaja cvp yazmama Gruplaşmadan değil zırt pırt çıkan reklamlar yüzünden bence. Burada kimse kimseyle sıkı fıkı değil hepimizin heba olan mesajı var muhakkak... Ben 2 aydır annemle uğraşıyorum Bi de 2 yaş sendromuna giren kızımla. herkese cvp vermek absürt olur zaten çoğunlukla girip okuyup beğenenlerdenim ben de.
3 erkek amanunben Bi kızla baş edemiyorum şaka bir tarafa kuzum Rabbim kolaylığını verir hiç dertlenme. Benim kocam 3 erkek kardeş, torunlar hep kız.. kayınpederim erkek erkek diye beni germeye devam ediyor. Yarın Dr a gidicem kendi druma randevu bulamadım, burda Bi kaç kişinin dediği dra gidicem eşim de görsün artıkbelki bize de cinsiyet der. Önce sağlık tabi tüm bebişleree inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…