Bende haftaya cuma gideceğim 12+0 olacakta o zamana tahminde bulunur mu bilmiyorumAy gerçekten mi
hepsi birbirinden tatlı maşallah
Ben de başlıyorum yavaş yavaş söylemeyeamiiiin
aslında 11+6’da da çıkıntı görüyorum sanki ama sonra bakalım demişti. Dün 14+2’de ultrasonda bakarken kız sanki dedi sonra pipiyi gördü
EstağfurullahMerhaba, hayırlı olsun oncelikle belirtilerin hepsi vardi demissiniz belirtileriniz neydi acaba? Birde ogretmensiniz sanirim bu one cekilen izin icin rapor mu aliniyormuş? Daha önce ayrıntılı yaptirmismiydiniz? Ultrasona ne kadar maruz kalindigini merak ediyorum daNe cok soru sordum
Her doktor tahminde bulunmuyor emin olmak istiyor ben biraz sıkıştırdımBende haftaya cuma gideceğim 12+0 olacakta o zamana tahminde bulunur mu bilmiyorum
Aynısı bndede var yemek, kahvaltı dan sonra halsizlesiyorum bn de şekerden şüpheleniyorum bı de ağzım çok kuruyor@Gonulmeyvesi kızlar ben de öyleyim. Yemeklerden sonra inanılmaz halsizleşiyorum. Acaba gebelik şekeri olabilir mi. Çünkü anne babamda diyabet var yemeklerden sonra kan şekeri yükSelişe geçiyor ve halsizlik uyku yapıyor. Vitamin kullanıyor musunuz peki?
Bnmde annemde vardı şeker napicaz acaba bu konuda bugün gidince sorayım Dr a@Gonulmeyvesi kızlar ben de öyleyim. Yemeklerden sonra inanılmaz halsizleşiyorum. Acaba gebelik şekeri olabilir mi. Çünkü anne babamda diyabet var yemeklerden sonra kan şekeri yükSelişe geçiyor ve halsizlik uyku yapıyor. Vitamin kullanıyor musunuz peki?
Evet ya bakalım bana hep ultrason daki görüntüsü erkek gibi geliyor eşim de kız çocuklarını çok seviyor ama bana sorarsan sağlıklı olsun yeterHer doktor tahminde bulunmuyor emin olmak istiyor ben biraz sıkıştırdımsöyletme bana sonra kesinleşince doktor yanıldık diyorsunuz dedi ama aramızda kalsın diyerek söyledi
Bakalım senin doktorun ne diyecek, ay çok heyecanlı
EstağfurullahBelirtilerm haziran ayında sıtma yapar gibi üşümem, üstüme kazak giyordum. eskiler çok üşüyenin oğlu der. Kızımda yayvan şekilde karnım büyüdü ama bunda şimdiden karnım sivri gidiyor gören oğlun olacak diyordu. Tüylerim koyulaştı ve sertleşti. Tatlıya düşkün oldum bir de. Çin Rus hepsinde erkek gözüküyordu. Ben kızımda ikili test yaptırdım ense 2.8di, kimyasal değerlerim yüksek çıktı, bir de yaş faktörü vardı. Testlere devam etmedim aldırmayı düşünmediğim için. Ayrıntılı ultrason bu yaşadığım süreç nedeniyle bir de beyinde birşey olduğundan _adını unuttum, ama beyinde dört tane boşluk var içinde su olan, belirli Bi mm'limin altında olması lazım, onlar o mmden yüksekti- 40dk sürdü incelemesi. Öğretmen değilim memurum bir kurumda. Pandemi nedeniyle 24. haftada haftasını gösterir sağlam bir gebeliği mevcuttur diye bir yazı veriliyor. Kuruma onu verip idari izne ayrılıyoruz.
Aa bende 9da oradaydımkarşılaşmış olabilir miyiz? kanama alanı durmuş. Her ihtimale karşı haftada bir iğne verdi. Progesteron ilaca devam.
Benim de randevum 9.10du. Bir bayan vardı beklerken eşiyle annesiyle o musunuz bilmem, çıkarken kimseyi fark etmedim. Gözün aydın çok sevindim bana ilişki yasak dedi zaten girmiyordum ama tontiş kızımı kucağımda nasıl indiricem bilmiyorum
Evet evet eşim ve annem vardı yanımdaBenim de randevum 9.10du. Bir bayan vardı beklerken eşiyle annesiyle o musunuz bilmem, çıkarken kimseyi fark etmedim. Gözün aydın çok sevindim bana ilişki yasak dedi zaten girmiyordum ama tontiş kızımı kucağımda nasıl indiricem bilmiyorum
Sen benim doktoru çaldın iyicebugün ben de gideceğim nuran hanıma :)
Sen benim doktoru çaldın iyice☺ git git ünlendi burada da
Çok geçmiş olsun. Espri yaptım he yanlış anlama. Bende 2 hafta önce öyleydim. Gebeliğe zararı olmayan antibiyotik kullandım. Bide ateş vardı bende.walla 3ü de iyidi yalan yok ama geçen hafta gittiğim için kontrol hakkım vardı bi de çok hastayım boğazım şişmiş durumda halsizim kolumu kıpırdatacak halm yok
o sebeple gideym dedm
Haftaya belli olacak kısmetse kız olursa isim belli sadeceÇok güzel isimlerkız mı bekliyorsunuz
Çok geçmiş olsun. Espri yaptım he yanlış anlama. Bende 2 hafta önce öyleydim. Gebeliğe zararı olmayan antibiyotik kullandım. Bide ateş vardı bende.
Benim bi arkadaşım orda doğum yaptı kuzum ama doktorlarından pek memnun değildiGünaydın hanımlar. Ben de listede yokmuşum. İstanbuldayım yaş 28 ilk gebelik
Bu arada pendik medipole giden var mı?
Ne açıdan memnun değildi? Ben daha doktor belirleyemedim hala. En son pendik medipole gittim. Doktor fena değil gibi geldi yani elektrik aldım aslında ama sadece 1 kez gittiğim için bilemiyorumBenim bi arkadaşım orda doğum yaptı kuzum ama doktorlarından pek memnun değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?