2021 Şubat Anneleri

Bende haftaya cuma gideceğim 12+0 olacakta o zamana tahminde bulunur mu bilmiyorum

Günaydın hanımlar. Ben de listede yokmuşum. İstanbuldayım yaş 28 ilk gebelik

Bu arada pendik medipole giden var mı?

EstağfurullahBelirtilerm haziran ayında sıtma yapar gibi üşümem, üstüme kazak giyordum. eskiler çok üşüyenin oğlu der. Kızımda yayvan şekilde karnım büyüdü ama bunda şimdiden karnım sivri gidiyor gören oğlun olacak diyordu. Tüylerim koyulaştı ve sertleşti. Tatlıya düşkün oldum bir de. Çin Rus hepsinde erkek gözüküyordu. Ben kızımda ikili test yaptırdım ense 2.8di, kimyasal değerlerim yüksek çıktı, bir de yaş faktörü vardı. Testlere devam etmedim aldırmayı düşünmediğim için. Ayrıntılı ultrason bu yaşadığım süreç nedeniyle bir de beyinde birşey olduğundan _adını unuttum, ama beyinde dört tane boşluk var içinde su olan, belirli Bi mm'limin altında olması lazım, onlar o mmden yüksekti- 40dk sürdü incelemesi. Öğretmen değilim memurum bir kurumda. Pandemi nedeniyle 24. haftada haftasını gösterir sağlam bir gebeliği mevcuttur diye bir yazı veriliyor. Kuruma onu verip idari izne ayrılıyoruz.

Bende haftaya cuma gideceğim 12+0 olacakta o zamana tahminde bulunur mu bilmiyorum
Her doktor tahminde bulunmuyor emin olmak istiyor ben biraz sıkıştırdım söyletme bana sonra kesinleşince doktor yanıldık diyorsunuz dedi ama aramızda kalsın diyerek söyledi
Bakalım senin doktorun ne diyecek, ay çok heyecanlı

Aynısı bndede var yemek, kahvaltı dan sonra halsizlesiyorum bn de şekerden şüpheleniyorum bı de ağzım çok kuruyor

Bnmde annemde vardı şeker napicaz acaba bu konuda bugün gidince sorayım Dr a

Evet ya bakalım bana hep ultrason daki görüntüsü erkek gibi geliyor eşim de kız çocuklarını çok seviyor ama bana sorarsan sağlıklı olsun yeter

nasıl hala devam ediyor mu o 24 hafta izni gerçekten

yani 6 aylıkken izne ayrılma hakkımız var mı ama siz devlettemsnz özelde mi

Kızlar hani diyorsunuz ya cinsiyeti görmek için çikolata yiyin gidin hareketlenir görünür diye ben en son gittiğimde hareketsiz olmasına rağmen doktor ultrasondan kendi her yönden her tarafını gösterdi.nasıl oluyor cihazla mı alakalı acaba
Bi sonraki kontrolde cinsiyet kesinleşmesi için bakcaz ama aç da gitmem lazım kan tahlili için.
nasıl olacak acaba cihazdan cihaza fark ediyor olabilir mi?

ben de bugün nuran hanıma gideceğim

Evet evet eşim ve annem vardı yanımda sizin yanınızda eşiniz mi vardı bizden önce girdiniz? Bana da ilişki yasak. 1 hafta gözlemle kanama olmazsa haftada 1 olabilir dedi.

Sen benim doktoru çaldın iyice ☺ git git ünlendi burada da

walla 3ü de iyidi yalan yok ama geçen hafta gittiğim için kontrol hakkım vardı bi de çok hastayım boğazım şişmiş durumda halsizim kolumu kıpırdatacak halm yok
o sebeple gideym dedm

walla 3ü de iyidi yalan yok ama geçen hafta gittiğim için kontrol hakkım vardı bi de çok hastayım boğazım şişmiş durumda halsizim kolumu kıpırdatacak halm yok
o sebeple gideym dedm
Çok geçmiş olsun. Espri yaptım he yanlış anlama. Bende 2 hafta önce öyleydim. Gebeliğe zararı olmayan antibiyotik kullandım. Bide ateş vardı bende.

Benim bi arkadaşım orda doğum yaptı kuzum ama doktorlarından pek memnun değildi
Ne açıdan memnun değildi? Ben daha doktor belirleyemedim hala. En son pendik medipole gittim. Doktor fena değil gibi geldi yani elektrik aldım aslında ama sadece 1 kez gittiğim için bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…