Ben zor atlattım valla hamileyken hasta olmak çok zor normal zamana benzemiyor. 3 günde geçti benim. Sonra da ara ara şişti tekrar boğazım. Git ilaçlarını al bi an önce. Zencefil bal ye iyi geliyor.ben de de ateş var walla kolumu kıpırdatacak halim yok
ben erkek bebek bekliyorum hayırlısıyla :)Grupta erkek bebek yok. Hayırlı olsun benim de kız
Ben zor atlattım valla hamileyken hasta olmak çok zor normal zamana benzemiyor. 3 günde geçti benim. Sonra da ara ara şişti tekrar boğazım. Git ilaçlarını al bi an önce. Zencefil bal ye iyi geliyor.
Çok ilgilenmemişler sorarsan mıymıy cevap veriyolarmış. Onun dedikleri bunlar kuzuNe açıdan memnun değildi? Ben daha doktor belirleyemedim hala. En son pendik medipole gittim. Doktor fena değil gibi geldi yani elektrik aldım aslında ama sadece 1 kez gittiğim için bilemiyorum
Benimkinde daha belirgin bi çıkıntı vardı kızım var bende heveslendim. Ama kızlardaki klitoris oluşurkende böyle çıkıntı yapar sonra evrilecek ya büyümeye devam edecek erkek yada küçülecek kız olacak dedi kesin bilgi için bekliyorumMerhaba ben de bugün kontrolü olup cinsiyet öğrenenlerdenimönce kız gibi dedi doktorum sonra aaa pipi bu dedi pipidir dimi kesin
Gonulmeyvesi kızlar ben de öyleyim. Yemeklerden sonra inanılmaz halsizleşiyorum. Acaba gebelik şekeri olabilir mi. Çünkü anne babamda diyabet var yemeklerden sonra kan şekeri yükSelişe geçiyor ve halsizlik uyku yapıyor. Vitamin kullanıyor musunuz peki?
Kaçıncı hafta gözüktü sizin benim 12. Hafta dün gozukmediben erkek bebek bekliyorum hayırlısıyla :)
BEN 12. HAFTADA GİTMİŞTİM DOKTORA BEN SORUNCA SÖYLEDİ YOKSA 16. HAFTADAN ÖNCE PEK SÖYLEMEK İSTEMİYORLAR ANLADIĞIM KADARIYLA:)Kaçıncı hafta gözüktü sizin benim 12. Hafta dün gozukmedi
Ben 12.haftada sorsamda söylemedi özele gittim bi de hatta düşük yapsan bile belli olmaz cinsiyeti gibi saçma sapan bir şey bile söylediBEN 12. HAFTADA GİTMİŞTİM DOKTORA BEN SORUNCA SÖYLEDİ YOKSA 16. HAFTADAN ÖNCE PEK SÖYLEMEK İSTEMİYORLAR ANLADIĞIM KADARIYLA:)
Aaa gerçekten mi ilk defa duydum öyle bir şey. yani çoğu arkadaşımızda öğrendi benm bildiğim kadarıyla bu haftalarda.Ben 12.haftada sorsamda söylemedi özele gittim bi de hatta düşük yapsan bile belli olmaz cinsiyeti gibi saçma sapan bir şey bile söyledi
hayırlı olsun sizinde :)benim mesela bugün daha 11+6 yım ama doktor %80 kız dedi bende şaşırdım yani
Anladım. Ben öyle bişeyle karşılaşmadım şuan başka bir memnuniyetsizlik yoksa sorun değil. Zaten herkesin doktordan, hastaneden beklentisi farklı oluyor. İnşallah iyi gider her şey. Hiç tecrübemin olmaması dezavantaj. Aslında rutin gittiğim bir doktor olsaydı hamileyken de devam ederdim ama yoktu. Bence bi eksiklikÇok ilgilenmemişler sorarsan mıymıy cevap veriyolarmış. Onun dedikleri bunlar kuzu
Gözün aydınben erkek bebek bekliyorum hayırlısıyla :)
Bas agriniza naptiniz benimde cok feci sekilde agriyo sadece bugun agrimadi pek fazla oda baslicak gibi doktor tansiyonun dusuk ondan olur fedi ama herhangi bisede yazmadi sabahdan aksama kadar bas agrisi cekiyorum geceleri wc'ye kalkdigimda bile devam ediyoBen vitamin kullanmıyorum canım benim de annemde şeker var
Geçen haftalarda şekerime baktı doktor normaldi ama inşallah öyle bişey olmaz
Şker yüklemesi yaptırma dedi kayınvalidem ondan sonra şekerim çıktı diyor
Bide bende baş ağrısı da çok oluyor
Ben de sordum ama söylemedi hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBEN 12. HAFTADA GİTMİŞTİM DOKTORA BEN SORUNCA SÖYLEDİ YOKSA 16. HAFTADAN ÖNCE PEK SÖYLEMEK İSTEMİYORLAR ANLADIĞIM KADARIYLA:)
Benim de ağrıyor biraz sıcaklarin da etkisi var bence soğuk press yapın iyi gelirBas agriniza naptiniz benimde cok feci sekilde agriyo sadece bugun agrimadi pek fazla oda baslicak gibi doktor tansiyonun dusuk ondan olur fedi ama herhangi bisede yazmadi sabahdan aksama kadar bas agrisi cekiyorum geceleri wc'ye kalkdigimda bile devam ediyo
Çok ilgilenmemişler sorarsan mıymıy cevap veriyolarmış. Onun dedikleri bunlar kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?