2021 Şubat Anneleri

hayırlı olsun sizinde :)
çok teşekkür ederim ama ben emin olmak için yarın başka doktora da gideceğim zaten bu doktoru çok beğenmiyordum ikili testi bile yaptırmadım orda yarın inşallah yaptıracağım bu arada izmirde olan var mı ben medikal parka gidiyorum sizler hangisine gidiyorsunuz

ya bende doktor arayışında olanlardanım gerçekten doktorum iyi diyenlere memnunum diyenlere çok imreniyorum. Bnde çanakkalede doktor arıyorum küçük yer olunca seçenekte azalıyor malesef

Evet evet eşim ve annem vardı yanımda sizin yanınızda eşiniz mi vardı bizden önce girdiniz? Bana da ilişki yasak. 1 hafta gözlemle kanama olmazsa haftada 1 olabilir dedi.
Evet öyleydi, göz göze geldik o zamanzaten eşimi almıyordu gittiğim hastane içeri, randevu da bulamayınca gittiğim Dr a dedim ben de Bi gidiyim bu meşhur hanıma iyi de oldu...

Benimde tansiyonum hep düşük ondan mı ağrıyor acaba geneldw yğksek olunca ağrır diye biliyodum
Valla canım bi çözüm bulamadım
Geçen hafta 2 gün sürdü ve bi türlü geçmedi bi tane parol içmek zorunda kaldım

Onum harici uyku düzenim bozulunca ağrıyor ona dikkat etmeye çalışıyorum
Ağrıyınca çit sıkıp masaj yapıyorum öylr geçiştirmeye çalışıyorum

Kızlar karnım patlayacak gibi ağrıyor. Bugünlerde aşırı büyüdü ondan mı gazdan mı başka bir şey mi bilemedim. Var mı bu sıkıntıyı yaşayan?

anladm üzüldüm o zaman ben özeldeyim malesef ama siz için sevindim
Bugün arkadaşla konuştum da kardeşi özelde çalışıyor 24. Haftadan sonra ofise gitmesi yasak evden çalıştırıyorlarmış. Sizin de inşallah öyle bir imkanınız olur.

Çok su için hamilelikte vücudun su ihtiyacı daha da artıyor, vücut susuz kaldı mı tansiyon düşer baş ağrısı oluşur. Bir de Uykusuz kalmayın. Migrenim var hamd olsun hamilelikte Bi defa az su içtiğimde tuttu.

Ahh evet suu en önemlisi ve ben hep unutuyorum gerçekten benim bundan olabilir daha dikkatli olucam inşallah

Evet evet onu biliyorum, ama hatırladığım kadarıyla artık erkekse pipiye dönüştüğü kızsa küçülmeye başladığı haftaları geçtim sanki sağlıklı olsun yeter ki kızsa da erkekse de hani hem sorana söyleyebilmek hem de alışveriş yapabilmek için kesin emin olmak istiyor insan

Arkadaşlar sürekli yatıyorum ve çok sıkıldım bunalım oluyor insan böyle ya ama enerjim de yok içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yattikca daha da bunalım oldum hava da sıcak benim gibi olan var mı

Cvp icin cok teşekkürler Yabanci kaynaklar ultrasona fazla maruz kalinmasinin iyi olmadigini söylüyor o yüzden ben bu detaylıyı da yaptirmak istemiyorum neticede anne karninda mudahale etmeyecekler yine doğmasını bekleyecekler bir sorun varsa yaniliyorsam düzeltin. Bu belirtilerin nerdeyse hepsi ben de tam tersi oldugundan cinsiyete de baktirmayacaktim ama sayenizde öğrenmiş oldum sanirim kız Kizinizin sağlıklı dogmasina cok sevindim ayrica... bir kız şimdide bir erkek cok şanslısınız

Kızlar karnım patlayacak gibi ağrıyor. Bugünlerde aşırı büyüdü ondan mı gazdan mı başka bir şey mi bilemedim. Var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
Benimde 10 gündür büyüdü kilo da aldım. Hele ekmeği cok kaçırınca iyice sisiyo.. Arada geriliyor sanki karnım yorulunca agrim da oluyo uzaninca geçiyo

Arkadaşlar sürekli yatıyorum ve çok sıkıldım bunalım oluyor insan böyle ya ama enerjim de yok içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yattikca daha da bunalım oldum hava da sıcak benim gibi olan var mı
Havalardandir cnm bende öyleyim duş alıyorum yoruluyorum daha şimdiden böyleysem ilerde yandım diyorum

Bugün arkadaşla konuştum da kardeşi özelde çalışıyor 24. Haftadan sonra ofise gitmesi yasak evden çalıştırıyorlarmış. Sizin de inşallah öyle bir imkanınız olur.

Insallah kizlar atesim cok var sadece parol verdi nuran hanim vs pzt geçmezse covid testi istedi
Dua edin bana geçsin
Bir de size bomba bugun de bebise erkek dedi walla artik ve de pes ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…