- 7 Eylül 2017
- 31
- 56
- 38
- 40
çok teşekkür ederim ama ben emin olmak için yarın başka doktora da gideceğim zaten bu doktoru çok beğenmiyordum ikili testi bile yaptırmadım orda yarın inşallah yaptıracağım bu arada izmirde olan var mı ben medikal parka gidiyorum sizler hangisine gidiyorsunuzhayırlı olsun sizinde :)
bana bugün doktor onu kullan dedi ama ben regenesis vermişti diğer doktorum onu kullanmaya devam edeceğimOcean mummy kullanan var mı aranızda
İptal edilmedi diye biliyorum devletteyim özelde uygulanmıyor.nasıl hala devam ediyor mu o 24 hafta izni gerçekten
yani 6 aylıkken izne ayrılma hakkımız var mı ama siz devlettemsnz özelde mi
ya bende doktor arayışında olanlardanım gerçekten doktorum iyi diyenlere memnunum diyenlere çok imreniyorum. Bnde çanakkalede doktor arıyorum küçük yer olunca seçenekte azalıyor malesefçok teşekkür ederim ama ben emin olmak için yarın başka doktora da gideceğim zaten bu doktoru çok beğenmiyordum ikili testi bile yaptırmadım orda yarın inşallah yaptıracağım bu arada izmirde olan var mı ben medikal parka gidiyorum sizler hangisine gidiyorsunuz
Evet öyleydi, göz göze geldik o zamanEvet evet eşim ve annem vardı yanımdasizin yanınızda eşiniz mi vardı bizden önce girdiniz? Bana da ilişki yasak. 1 hafta gözlemle kanama olmazsa haftada 1 olabilir dedi.
İptal edilmedi diye biliyorum devletteyim özelde uygulanmıyor.
Bas agriniza naptiniz benimde cok feci sekilde agriyo sadece bugun agrimadi pek fazla oda baslicak gibi doktor tansiyonun dusuk ondan olur fedi ama herhangi bisede yazmadi sabahdan aksama kadar bas agrisi cekiyorum geceleri wc'ye kalkdigimda bile devam ediyo
Bugün arkadaşla konuştum da kardeşi özelde çalışıyor 24. Haftadan sonra ofise gitmesi yasak evden çalıştırıyorlarmış. Sizin de inşallah öyle bir imkanınız olur.anladm üzüldüm o zaman ben özeldeyim malesef ama siz için sevindim
Çok su için hamilelikte vücudun su ihtiyacı daha da artıyor, vücut susuz kaldı mı tansiyon düşer baş ağrısı oluşur. Bir de Uykusuz kalmayın. Migrenim var hamd olsun hamilelikte Bi defa az su içtiğimde tuttu.Benimde tansiyonum hep düşük ondan mı ağrıyor acaba geneldw yğksek olunca ağrır diye biliyodum
Valla canım bi çözüm bulamadım
Geçen hafta 2 gün sürdü ve bi türlü geçmedi bi tane parol içmek zorunda kaldım
Onum harici uyku düzenim bozulunca ağrıyor ona dikkat etmeye çalışıyorum
Ağrıyınca çit sıkıp masaj yapıyorum öylr geçiştirmeye çalışıyorum
Çok su için hamilelikte vücudun su ihtiyacı daha da artıyor, vücut susuz kaldı mı tansiyon düşer baş ağrısı oluşur. Bir de Uykusuz kalmayın. Migrenim var hamd olsun hamilelikte Bi defa az su içtiğimde tuttu.
Evet evet onu biliyorum, ama hatırladığım kadarıyla artık erkekse pipiye dönüştüğü kızsa küçülmeye başladığı haftaları geçtim sankiBenimkinde daha belirgin bi çıkıntı vardı kızım var bende heveslendim. Ama kızlardaki klitoris oluşurkende böyle çıkıntı yapar sonra evrilecek ya büyümeye devam edecek erkek yada küçülecek kız olacak dedi kesin bilgi için bekliyorumgönlünüze göre olsun
Evet öyle bi doktor var ama ben ona gitmiyordum. Onu da bi denerim teşekkürlerMugolata Pendik medıpolde saadet hanım var sanırım mukemmel bir doktor ilk kızımda doktorum oydu il degıstırdım sırf dogum ıcın ona gelesim var o derece
EstağfurullahBelirtilerm haziran ayında sıtma yapar gibi üşümem, üstüme kazak giyordum. eskiler çok üşüyenin oğlu der. Kızımda yayvan şekilde karnım büyüdü ama bunda şimdiden karnım sivri gidiyor gören oğlun olacak diyordu. Tüylerim koyulaştı ve sertleşti. Tatlıya düşkün oldum bir de. Çin Rus hepsinde erkek gözüküyordu. Ben kızımda ikili test yaptırdım ense 2.8di, kimyasal değerlerim yüksek çıktı, bir de yaş faktörü vardı. Testlere devam etmedim aldırmayı düşünmediğim için. Ayrıntılı ultrason bu yaşadığım süreç nedeniyle bir de beyinde birşey olduğundan _adını unuttum, ama beyinde dört tane boşluk var içinde su olan, belirli Bi mm'limin altında olması lazım, onlar o mmden yüksekti- 40dk sürdü incelemesi. Öğretmen değilim memurum bir kurumda. Pandemi nedeniyle 24. haftada haftasını gösterir sağlam bir gebeliği mevcuttur diye bir yazı veriliyor. Kuruma onu verip idari izne ayrılıyoruz.
Orda oldugunu yeni ogrendım ben de onceden yakacık kadın dogumda ydıEvet öyle bi doktor var ama ben ona gitmiyordum. Onu da bi denerim teşekkürler
Benimde 10 gündür büyüdü kilo da aldım. Hele ekmeği cok kaçırınca iyice sisiyo.. Arada geriliyor sanki karnım yorulunca agrim da oluyo uzaninca geçiyoKızlar karnım patlayacak gibi ağrıyor. Bugünlerde aşırı büyüdü ondan mı gazdan mı başka bir şey mi bilemedim. Var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
Havalardandir cnm bende öyleyim duş alıyorum yoruluyorum daha şimdiden böyleysem ilerde yandım diyorumArkadaşlar sürekli yatıyorum ve çok sıkıldım bunalım oluyor insan böyle ya ama enerjim de yok içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yattikca daha da bunalım oldum hava da sıcak benim gibi olan var mı
Bugün arkadaşla konuştum da kardeşi özelde çalışıyor 24. Haftadan sonra ofise gitmesi yasak evden çalıştırıyorlarmış. Sizin de inşallah öyle bir imkanınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?