2021 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, özellikle kullandığınız diş macunu markası var mı? gebelikte florürlü pek önermiyorlar ama yinede sormak istedim.
bende bu konuda arayıştaydım hatta bir dönem sadece hindistan cevizi ile fırçaladım. doğal olarak geçen pek çok marka da denedim.şu an rahikimahtum diye bir markanın naneli olanını kullanıyorum memnunum mide bulantımı da tetiklemiyor...

Insallah kizlar atesim cok var sadece parol verdi nuran hanim vs pzt geçmezse covid testi istedi
Dua edin bana geçsin
Bir de size bomba bugun de bebise erkek dedi walla artik ve de pes ettim
Yaaa neden covid testi istedi ki ben göztepe araştırmaya gittim covid boğazı böyle şişmez dedi.sef antibiyotik verdi. Dayanamayacak gibi olursan göztepe acile git canım.

Kalp böbrek sorunlarını ayrıntılıda teşhis ediyorlar, eğer sorun varsa doğar doğmaz ona müdehale edebiliyor drlar.ilkinde bu sebeple girdim bunda da aynı sebeple girerim. Yoksa dediğiniz gibi Allahtan gelene yapabileceğimiz bir şey yok. ben de olabildiğince muayeneden uzak duruyorum. Bu 3. Gidişim., ilk 3 ay kalp ısısını arttırabiliyor usg. Allah razı olsun, tostosum gayet sağlıklı. Dr da genetik yapınızla alakalı olabilir dedi. Baba da ben de yapılıyız...

Insallah kizlar atesim cok var sadece parol verdi nuran hanim vs pzt geçmezse covid testi istedi
Dua edin bana geçsin
Bir de size bomba bugun de bebise erkek dedi walla artik ve de pes ettim
Çok geçmiş olsun umarım geçer kuzum pazartesiye kadar. Hamilelikte sadece parol alınabiliyor. Covid ateşini de parol düşürmüyor düşürmezse doktora gidin diyorlar. İnşallah şifa bulursun parolden, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.

Arkadaşlar merak ediyorum, etrafa söylemeye başladınız mı? Özellikle benim gibi acı tecrübeleri olanların bu konuda biraz daha çekingen olacağını tahmin ediyorum ama?? Ben 13+1 deyim. Yakın arkadaşlarımla bile yeni yeni paylaşıyorum. Yakın olmayanlara söylemeye hiç niyetim yok zaten. Sizde durumlar nasıl??

Kizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms

Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Bebeğini Allaha emanet et, o neylerse güzel eyler. Canını sıkma nolur bak burda ne arkadaşlara şahit olduk, yerinde olmak isteyen ne anneler var. Sen pozitif ol o da iyi olsun annesi, her şeyi hissedeler. Benim de plasenta yukarı çıkmazsa sıkıntıymış ama takmıyorum kafaya...

Biz henüz hiçkimseye söylemedik canım.. 5-6 ay civari soyleyelim dedik tabi o zamana kadar anlamazlarsa. Soylemek istememe sebebimizde sürekli sorup durmskarini engellemek ve Allah kirusun herhangi bir kayip olursa bir de cevreye laf anlatmakla uğraşmamak

Benim ne amca ne hala ne dayı kimse bilmiyo sadece ailem ve yakın arkadaşlarım biliyo onlara da peyderpey söyledim. Çünkü benim de acı tecrübelerim vardı

Ben de tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum açken bitkin oluyorum ve içim inanılmaz kıyılıyor canım her şeyi yemek istemiyor bişeyler yediğimde de yine rahatsız oluyorum ve ağırlık çöküyor. Hep çok halsizim. Takviye almaya başlamadım acaba ondan mı diye düşünüyorum. Bi de benim de tansiyonum 8-4 9-5 arasında geziniyor. Umarım çabucak geçer bu haller. Kızımda 12. hafta itibariyle normale dönmüştüm

Benimde 10 gündür büyüdü kilo da aldım. Hele ekmeği cok kaçırınca iyice sisiyo.. Arada geriliyor sanki karnım yorulunca agrim da oluyo uzaninca geçiyo
Çatlayacak diye korkuyorum hatta bugün karnım daha ne kadar şişecek dedim önümde daha 5,5 ay yokmuş gibi sabah 7 de çıkıyorum daha eve varmadım, çalışıyorum. Özellikle adana sıcaklarında maskeyle çok zorlanıyorum valla. Allah yardımcımız olsun

Propycll kullanmıştım ilk hamileliğimde
bana da doktor verdi günde bir tane. Biraz endişeliyim bu tarz ilaçlar bebeğe zarar verir mi diye.. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Biraz morelim düştü, önceden de hipertroidi tedavisi görmüştüm şimdi tekrar gebelikle nüksetti. Umarım kontrol altına alınır ve düzelir.

Ben de söylemiycem karnım çıkınca anlasınlar

Allah'a dua et bol bol, rahatlamanın en güzel yolu, aynı zamanda bebeğini de rahatlamanın.
Amniyotik banda biraz baktım da, sen benden çok daha fazla bakmışsındır tabii, sıklıkla başka Amniyotik vakalarla da karıştırılabiliyormuş. Bir doktora daha mı gitsen? Belki rahatlayacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…