bende bu konuda arayıştaydım hatta bir dönem sadece hindistan cevizi ile fırçaladım. doğal olarak geçen pek çok marka da denedim.şu an rahikimahtum diye bir markanın naneli olanını kullanıyorum memnunum mide bulantımı da tetiklemiyor...Kızlar merhaba, özellikle kullandığınız diş macunu markası var mı? gebelikte florürlü pek önermiyorlar ama yinede sormak istedim.
YaaaInsallah kizlar atesim cok var sadece parol verdi nuran hanim vs pzt geçmezse covid testi istedi
Dua edin bana geçsin
Bir de size bomba bugun de bebise erkek dedi walla artik ve de pes ettim
Kalp böbrek sorunlarını ayrıntılıda teşhis ediyorlar, eğer sorun varsa doğar doğmaz ona müdehale edebiliyor drlar.ilkinde bu sebeple girdim bunda da aynı sebeple girerim. Yoksa dediğiniz gibi Allahtan gelene yapabileceğimiz bir şey yok. ben de olabildiğince muayeneden uzak duruyorum. Bu 3. Gidişim., ilk 3 ay kalp ısısını arttırabiliyor usg. Allah razı olsun, tostosum gayet sağlıklı. Dr da genetik yapınızla alakalı olabilir dedi. Baba da ben de yapılıyız...Cvp icin cok teşekkürler ☺ Yabanci kaynaklar ultrasona fazla maruz kalinmasinin iyi olmadigini söylüyor o yüzden ben bu detaylıyı da yaptirmak istemiyorum neticede anne karninda mudahale etmeyecekler yine doğmasını bekleyecekler bir sorun varsa yaniliyorsam düzeltin. Bu belirtilerin nerdeyse hepsi ben de tam tersi oldugundan cinsiyete de baktirmayacaktim ama sayenizde öğrenmiş oldum sanirim kızKizinizin sağlıklı dogmasina cok sevindim ayrica... bir kız şimdide bir erkek cok şanslısınız
Sana kız mı demişti canim daha önceInsallah kizlar atesim cok var sadece parol verdi nuran hanim vs pzt geçmezse covid testi istedi
Dua edin bana geçsin
Çok geçmiş olsun umarım geçer kuzum pazartesiye kadar. Hamilelikte sadece parol alınabiliyor. Covid ateşini de parol düşürmüyor düşürmezse doktora gidin diyorlar. İnşallah şifa bulursun parolden, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.Insallah kizlar atesim cok var sadece parol verdi nuran hanim vs pzt geçmezse covid testi istedi
Dua edin bana geçsin
Sana kız mı demişti canim daha önce
Propycll kullanmıştım ilk hamileliğimdeKızlar günaydın, hipertroidi için ilaç kullanan var mı aranızda?
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Canim gozunaydin ve cok gecmis olsunEvet kiz demisti hem de yuzde 90
Bebeğini Allaha emanet et, o neylerse güzel eyler. Canını sıkma nolur bak burda ne arkadaşlara şahit olduk, yerinde olmak isteyen ne anneler var. Sen pozitif ol o da iyi olsun annesi, her şeyi hissedeler. Benim de plasenta yukarı çıkmazsa sıkıntıymış ama takmıyorum kafaya...Kizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Biz henüz hiçkimseye söylemedik canım.. 5-6 ay civari soyleyelim dedik tabi o zamana kadar anlamazlarsa. Soylemek istememe sebebimizde sürekli sorup durmskarini engellemek ve Allah kirusun herhangi bir kayip olursa bir de cevreye laf anlatmakla uğraşmamakArkadaşlar merak ediyorum, etrafa söylemeye başladınız mı? Özellikle benim gibi acı tecrübeleri olanların bu konuda biraz daha çekingen olacağını tahmin ediyorum ama?? Ben 13+1 deyim. Yakın arkadaşlarımla bile yeni yeni paylaşıyorum. Yakın olmayanlara söylemeye hiç niyetim yok zaten. Sizde durumlar nasıl??
Benim ne amca ne hala ne dayı kimse bilmiyoArkadaşlar merak ediyorum, etrafa söylemeye başladınız mı? Özellikle benim gibi acı tecrübeleri olanların bu konuda biraz daha çekingen olacağını tahmin ediyorum ama?? Ben 13+1 deyim. Yakın arkadaşlarımla bile yeni yeni paylaşıyorum. Yakın olmayanlara söylemeye hiç niyetim yok zaten. Sizde durumlar nasıl??
Allah yardimcin olsun canim insallah bir sıkıntı yaratmaz ve umarım yok olur kendi kendineKizlar hepinize tsk ederim
Ben de tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum açken bitkin oluyorum ve içim inanılmaz kıyılıyor canım her şeyi yemek istemiyor bişeyler yediğimde de yine rahatsız oluyorum ve ağırlık çöküyor. Hep çok halsizim. Takviye almaya başlamadım acaba ondan mı diye düşünüyorum. Bi de benim de tansiyonum 8-4 9-5 arasında geziniyor. Umarım çabucak geçer bu haller. Kızımda 12. hafta itibariyle normale dönmüştümKızlar bide bende yemek yedikten sonra aşırı halsizlik oluyor yemeden öncede bulantı
Gün içinde genel olarak ruh gibiyim hiç enerjim yok
Tansiyonum genelde düşük çıkıyor gebelikten öncede böyleydi dün yemekten sonra ölçtüm 9 a 6 çıktı sizce nasıl ?
Çatlayacak diye korkuyorum hatta bugün karnım daha ne kadar şişecek dedim önümde daha 5,5 ay yokmuş gibiBenimde 10 gündür büyüdü kilo da aldım. Hele ekmeği cok kaçırınca iyice sisiyo.. Arada geriliyor sanki karnım yorulunca agrim da oluyo uzaninca geçiyo
bana da doktor verdi günde bir tane. Biraz endişeliyim bu tarz ilaçlar bebeğe zarar verir mi diye.. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Biraz morelim düştü, önceden de hipertroidi tedavisi görmüştüm şimdi tekrar gebelikle nüksetti. Umarım kontrol altına alınır ve düzelir.Propycll kullanmıştım ilk hamileliğimde
Ben de söylemiycem karnım çıkınca anlasınlarArkadaşlar merak ediyorum, etrafa söylemeye başladınız mı? Özellikle benim gibi acı tecrübeleri olanların bu konuda biraz daha çekingen olacağını tahmin ediyorum ama?? Ben 13+1 deyim. Yakın arkadaşlarımla bile yeni yeni paylaşıyorum. Yakın olmayanlara söylemeye hiç niyetim yok zaten. Sizde durumlar nasıl??
Allah'a dua et bol bol, rahatlamanın en güzel yolu, aynı zamanda bebeğini de rahatlamanın.Kizlar hepinize tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?