- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
KatılıyorumBen de söylemiycem karnım çıkınca anlasınlar
Doktorum dekavit vermişti. Ben eczacımın önerisiyle bir ay değişiklik olsun diye Ocean mummy e başladım. İçinde omega3 olduğu için faydalı olur diye düşünüyorum. Gebe kalmadan önce de kullanmıştım birkaç ay. Bir zararını görmedim.Ocean mummy kullanan var mı aranızda
İlk hamileliğimde kullandım kızım 3 yaşında ve çok şükür bir şey olmadı bu hamileliğimde normale döndü çok şükür ilacın bebeğe zararı olmaz doktor kontrolünde olduğu sürece içmemeniz bebeğe değil size zarar verir öyle demişti bana doktorumbana da doktor verdi günde bir tane. Biraz endişeliyim bu tarz ilaçlar bebeğe zarar verir mi diye.. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Biraz morelim düştü, önceden de hipertroidi tedavisi görmüştüm şimdi tekrar gebelikle nüksetti. Umarım kontrol altına alınır ve düzelir.
12. Haftalarda yanılma payi olabiliyor canim benim de kızıma oğlan demişlerdiEvet kiz demisti hem de yuzde 90
Ben kimseye söylemek istemiyordum sağolsun annem marketteki kasiyere kadar duyurmuş. Eşim de tüm ailesine yaymış olan oldu artıkArkadaşlar merak ediyorum, etrafa söylemeye başladınız mı? Özellikle benim gibi acı tecrübeleri olanların bu konuda biraz daha çekingen olacağını tahmin ediyorum ama?? Ben 13+1 deyim. Yakın arkadaşlarımla bile yeni yeni paylaşıyorum. Yakın olmayanlara söylemeye hiç niyetim yok zaten. Sizde durumlar nasıl??
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ya benim kontrole 10 gün var söyler herhalde 14.haftadaKızlar bnde geldim Dr dan şükür sıkıntı yok dedi folik asit i biraktirdi kan ilacı Multi vitamin d vitamini başlattı cinsiyete de yüzde 90 kız dedi ama tam emin olamadı 3 hafta sonra kesinlestirelim dedi
Bi teyzelerimize söyledik bi kac arkadaşıma da söyledim bi hafta once falanArkadaşlar merak ediyorum, etrafa söylemeye başladınız mı? Özellikle benim gibi acı tecrübeleri olanların bu konuda biraz daha çekingen olacağını tahmin ediyorum ama?? Ben 13+1 deyim. Yakın arkadaşlarımla bile yeni yeni paylaşıyorum. Yakın olmayanlara söylemeye hiç niyetim yok zaten. Sizde durumlar nasıl??
Bol bol dua et cnm ins düzelir. Benim kuzenime hamileliği boyunca sakat dogar demişler kac tane araştırma hastanesine gitti ama mas sapasaglam dogdu.Kizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Ya ilk haftalarda yanılma payı olabiliyor o yüzden kesin emin olmak için biraz daha beklemek gerek sonra kızıma biseyler bakicamHayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ya benim kontrole 10 gün var söyler herhalde 14.haftada
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Kaybolur belki kendiliğinden iyileşir bebeğe zarar vermeden. Dua etKizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gecen hafta yani 13Canim gozunaydin ve cok gecmis olsun
Sana kacinci hafta da kiz demislerdi
Evet takmamak gerek aslında ama bi yandan düşünüp duruyoshn isteBebeğini Allaha emanet et, o neylerse güzel eyler. Canını sıkma nolur bak burda ne arkadaşlara şahit olduk, yerinde olmak isteyen ne anneler var. Sen pozitif ol o da iyi olsun annesi, her şeyi hissedeler. Benim de plasenta yukarı çıkmazsa sıkıntıymış ama takmıyorum kafaya...
Tesekkur ederim cevabin icin bana da 12+2 de kiz dedi, belki degisir benimdeGecen hafta yani 13
Masallah darisi hepimize insallahhBol bol dua et cnm ins düzelir. Benim kuzenime hamileliği boyunca sakat dogar demişler kac tane araştırma hastanesine gitti ama mas sapasaglam dogdu.
Cok sagol canm insallah Allahin izniyleAllah korusun aklına kötü şeyler getirme. Kaybolur belki kendiliğinden iyileşir bebeğe zarar vermeden. Dua et
Allah'a dua et bol bol, rahatlamanın en güzel yolu, aynı zamanda bebeğini de rahatlamanın.
Amniyotik banda biraz baktım da, sen benden çok daha fazla bakmışsındır tabii, sıklıkla başka Amniyotik vakalarla da karıştırılabiliyormuş. Bir doktora daha mı gitsen? Belki rahatlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?