2021 Şubat Anneleri

Ocean mummy kullanan var mı aranızda
Doktorum dekavit vermişti. Ben eczacımın önerisiyle bir ay değişiklik olsun diye Ocean mummy e başladım. İçinde omega3 olduğu için faydalı olur diye düşünüyorum. Gebe kalmadan önce de kullanmıştım birkaç ay. Bir zararını görmedim.

İlk hamileliğimde kullandım kızım 3 yaşında ve çok şükür bir şey olmadı bu hamileliğimde normale döndü çok şükür ilacın bebeğe zararı olmaz doktor kontrolünde olduğu sürece içmemeniz bebeğe değil size zarar verir öyle demişti bana doktorum

Ben kimseye söylemek istemiyordum sağolsun annem marketteki kasiyere kadar duyurmuş. Eşim de tüm ailesine yaymış olan oldu artık

Kızlar bnde geldim Dr dan şükür sıkıntı yok dedi folik asit i biraktirdi kan ilacı Multi vitamin d vitamini başlattı cinsiyete de yüzde 90 kız dedi ama tam emin olamadı 3 hafta sonra kesinlestirelim dedi
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ya benim kontrole 10 gün var söyler herhalde 14.haftada

Bi teyzelerimize söyledik bi kac arkadaşıma da söyledim bi hafta once falan

Kizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Bol bol dua et cnm ins düzelir. Benim kuzenime hamileliği boyunca sakat dogar demişler kac tane araştırma hastanesine gitti ama mas sapasaglam dogdu.

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ya benim kontrole 10 gün var söyler herhalde 14.haftada
Ya ilk haftalarda yanılma payı olabiliyor o yüzden kesin emin olmak için biraz daha beklemek gerek sonra kızıma biseyler bakicamzati kız istiyordum Allah gönlüme gore verdi

Kizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Kaybolur belki kendiliğinden iyileşir bebeğe zarar vermeden. Dua et

Ben de folik asiti bıraktım Astalife diye Bi vitaminim vardı hamile kalmadan önce aldığım onu kullanıyorum başka kullanan var mı bu vitaminden

Eklentiler

• 15968233643723745316692669278075.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 13
Evet takmamak gerek aslında ama bi yandan düşünüp duruyoshn iste
Insallah pamugum kazasiz belasiz doğar saglikla hepimznkiler insallah

Kesinlikle bende oyle düşündüm araştırıyorum suan zaten iyi bi doktor gidicem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…