2021 Şubat Anneleri

Meraba kızlar bende 12+1 deyim bugün tarama testi için gittim doktora cinsiyeti sorduğumda %70 erkek dedi. Çıkıntı var dedi.. internette okuduğum kadarıyla sonradan değişebiliyormuş böyle erken verilen cinsiyet tahminleri ne düşünüyorsunuz? Öncelikle hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşşalah evlatlarımızı

Arkadaşlar hiç birimiz kızmış erkekmiş sitem etmeyelim takmayalım. Buna bende dahil. Az önce bir haber aldım ve çok üzüldüm. Sizden dua istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. 5 aylık hamile bi arkadaşımın çok fazla kanaması oluyor. Doktoru yatarak hastaneye gel diyor. Bakıyorlar ki rahim ağzı açılmış. Bebek aşağı kadar inmiş. Hastanede yatacakmış. Ne olacağı belli değil. Çok zor bir durum. Dua edelim. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi.

İnşallah canım ben midemi anlayamadım heralde yer daraldı daha şimdiden çok yemesem bile aşırı şişiyorum
Ve halsizlik çok fazla var hep hasta gibiyim
Beninde 9 6 çıkıyor iki gündür
İnşallah herşey güzel gider Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤

Ay
Ay valla resmen beni anlatmışsın sanki.. yemek yemeye korkar oldum kafamı kaldıramıyorum yedikten sonra.. yemesem bulantı oluyo açlıktan ama yemesem daha rahatim sanki. Acaba sıcaklardan mi böyleyiz ki

Cok haklisin Allah yar ve yardımcısı olsun insallahhh

Aaa bana doktor d vitamini verdi ekstra bende kendi kendime yaz günü ne gerek var diyordum ilk kizimda vermemislerdi

Kızlar selam bişi soracaktım, doktor 3 hafta sonra gel 2 li testleri yapalım dedi bu hafta gitmedim ben üşendim haftaya gitsem sıkıntı olur mu sizce 1 hafta gecikmeli. Bide 12. Haftada cinsiyet öğrendiğiniz mi
Canım ben 13 te gittim bebek bir hafta önden gidiyormuş ultrasonda 14+2 çıktı yapamayız dedi doktor

I insaatci canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Kendini olumsuza da hazırla diye riski söylemiş doktor ama ben eminim her şey yolunda ve sağlıklı ilerleyecek. Burda bir sürü hamişiz hepimiz topluca dua edince Rabbim boş çevirmez. Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini inşallah

Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya

Birde adetin 2.günü bugun adet gibi kandı zaten. Ondan mıdır acaba

Böyle hikayeler hep var. Değişebilir evet. Ablamın oğlu için 8. Aya kadar kız dediler. Sonra erkek olduğunu öğrendik. Rabbim sağlıklarıyla sınamasın yeter ki.

Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmaz inşallah. Kendi doktorunuz size bir yol çizecektir bu erkek doğum riskinizle ilgili. Yani kızmaya ne hakları var o an düşük yapıyor olabilirdin bebeğini kurtarayamabilirdin ambulans çağırmasan. İyi ki çağırmışsın canım. Sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah.

Şeker yüklemesi bence önemli ama tabi siz bilirsiniz Canım. Hele de bizim gibi risk grubundakiler için. Örneğin gebelik şekerimin olduğunu öğrenmezsem diyet yapmam. Bu defa da bebeğe zararı daha çok olmaz mı? Bebek gereğinden fazla irileşiyor.

Teşekkür ederim canım. Eşim ambulansı aramış eşimin kanaması var diye. Ambulans hemşiresi birde eşin sağlıkçı bunu bilmesi lazım ambulansı bu şekilde meşgul ediyorsunuz diye. Beni korona hastası zannetmişte gelmişmiş. Ağrın sızın yok diye meşgul ediyorsunuz dedi. Eşime daha sonra söyledim tabi baya tepki gösterdi. Kadının yanında söyleseydim tartışma filan çıkar diye söylemedim. İnşallah geçer canım hala kanamam var lavaboya gittiğimde..

Geçmiş olsun canım dikkat et yatıp dinlenmene bak lavabo dışında kalkma hemşirelerin egosu bitmez kendilerini ne sanıyorsa şikayet edeceksin bunları

Çok geçmiş olsun, Allah bebeklerimizi korusun. İçinizi ferah tutun sürekli yatıp dinlenin bişi olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…