Ben de tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum açken bitkin oluyorum ve içim inanılmaz kıyılıyor canım her şeyi yemek istemiyor bişeyler yediğimde de yine rahatsız oluyorum ve ağırlık çöküyor. Hep çok halsizim. Takviye almaya başlamadım acaba ondan mı diye düşünüyorum. Bi de benim de tansiyonum 8-4 9-5 arasında geziniyor. Umarım çabucak geçer bu haller. Kızımda 12. hafta itibariyle normale dönmüştüm
Ay valla resmen beni anlatmışsın sanki.. yemek yemeye korkar oldum kafamı kaldıramıyorum yedikten sonra.. yemesem bulantı oluyo açlıktan ama yemesem daha rahatim sanki. Acaba sıcaklardan mi böyleyiz kiKızlar bide bende yemek yedikten sonra aşırı halsizlik oluyor yemeden öncede bulantı
Gün içinde genel olarak ruh gibiyim hiç enerjim yok
Tansiyonum genelde düşük çıkıyor gebelikten öncede böyleydi dün yemekten sonra ölçtüm 9 a 6 çıktı sizce nasıl ?
Arkadaşlar hiç birimiz kızmış erkekmiş sitem etmeyelim takmayalım. Buna bende dahil. Az önce bir haber aldım ve çok üzüldüm. Sizden dua istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. 5 aylık hamile bi arkadaşımın çok fazla kanaması oluyor. Doktoru yatarak hastaneye gel diyor. Bakıyorlar ki rahim ağzı açılmış. Bebek aşağı kadar inmiş. Hastanede yatacakmış. Ne olacağı belli değil. Çok zor bir durum. Dua edelim. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Aaa bana doktor d vitamini verdi ekstra bende kendi kendime yaz günü ne gerek var diyordum ilk kizimda vermemislerdiBenim aşermem pek hayra alamet değil 30 kilo almıştım ilkinde ondan mızırdanmamüzülme sen de, ilk üç ay zaten mevcut kan depodan besleniyor bebeklerimiz. 3. Ayın sonunda da vitaminler ve kan ilacına başlatıyor drlar, onlar da iştahını düzrenler. Aslında bizim şu süreçte önrmsememiz gereken d vitamini. Kanı bebeğe d vitamini taşıyor, ve bizdeki vitamin azalıyor. Covid_19 d vitamini düşük kişilerde daha ağır seyrediyormuş. Bol bol güneşlenelim
Canım ben 13 te gittim bebek bir hafta önden gidiyormuş ultrasonda 14+2 çıktı yapamayız dedi doktorKızlar selam bişi soracaktım, doktor 3 hafta sonra gel 2 li testleri yapalım dedi bu hafta gitmedim ben üşendim haftaya gitsem sıkıntı olur mu sizce 1 hafta gecikmeli. Bide 12. Haftada cinsiyet öğrendiğiniz mi
Ben gynpferon kullanıyorum canım. Bir de regenesis max kullanıyorum. Hayırlı olsun senin de kız oluyprmuş inşallahhVinalac verdi bana da,kan ilacı ne kullanıyorsunuz kızlar gynoferon vermiş bana kullanan var mı
Birde adetin 2.günü bugun adet gibi kandı zaten. Ondan mıdır acabaKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Böyle hikayeler hep var. Değişebilir evet. Ablamın oğlu için 8. Aya kadar kız dediler. Sonra erkek olduğunu öğrendik. Rabbim sağlıklarıyla sınamasın yeter ki.Meraba kızlar bende 12+1 deyim bugün tarama testi için gittim doktora cinsiyeti sorduğumda %70 erkek dedi. Çıkıntı var dedi.. internette okuduğum kadarıyla sonradan değişebiliyormuş böyle erken verilen cinsiyet tahminleri ne düşünüyorsunuz? Öncelikle hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşşalah evlatlarımızı
Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmaz inşallah. Kendi doktorunuz size bir yol çizecektir bu erkek doğum riskinizle ilgili. Yani kızmaya ne hakları var o an düşük yapıyor olabilirdin bebeğini kurtarayamabilirdin ambulans çağırmasan. İyi ki çağırmışsın canım. Sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah.Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
canım sorabildin mi doktoruna?Bnmde annemde vardı şeker napicaz acaba bu konuda bugün gidince sorayım Dr a
Şeker yüklemesi bence önemli ama tabi siz bilirsiniz Canım. Hele de bizim gibi risk grubundakiler için. Örneğin gebelik şekerimin olduğunu öğrenmezsem diyet yapmam. Bu defa da bebeğe zararı daha çok olmaz mı? Bebek gereğinden fazla irileşiyor.Ben vitamin kullanmıyorum canım benim de annemde şeker var
Geçen haftalarda şekerime baktı doktor normaldi ama inşallah öyle bişey olmaz
Şker yüklemesi yaptırma dedi kayınvalidem ondan sonra şekerim çıktı diyor
Bide bende baş ağrısı da çok oluyor
Teşekkür ederim canım. Eşim ambulansı aramış eşimin kanaması var diye. Ambulans hemşiresi birde eşin sağlıkçı bunu bilmesi lazım ambulansı bu şekilde meşgul ediyorsunuz diye. Beni korona hastası zannetmişte gelmişmiş. Ağrın sızın yok diye meşgul ediyorsunuz dedi. Eşime daha sonra söyledim tabi baya tepki gösterdi. Kadının yanında söyleseydim tartışma filan çıkar diye söylemedim. İnşallah geçer canım hala kanamam var lavaboya gittiğimde..Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmaz inşallah. Kendi doktorunuz size bir yol çizecektir bu erkek doğum riskinizle ilgili. Yani kızmaya ne hakları var o an düşük yapıyor olabilirdin bebeğini kurtarayamabilirdin ambulans çağırmasan. İyi ki çağırmışsın canım. Sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah.
Geçmiş olsun canım dikkat et yatıp dinlenmene bak lavabo dışında kalkma hemşirelerin egosu bitmez kendilerini ne sanıyorsa şikayet edeceksin bunlarıKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Çok saol canım ben de gittim 11+6 da yaptırdım haftaya sonuç çıkıcak. Diğer testleri yaptırcsk mısınız 3lü, detaylı falanCanım ben 13 te gittim bebek bir hafta önden gidiyormuş ultrasonda 14+2 çıktı yapamayız dedi doktor
Çok geçmiş olsun, Allah bebeklerimizi korusun. İçinizi ferah tutun sürekli yatıp dinlenin bişi olmaz allahın izniyleKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Allah korusun canım dua edelim içini ferah tut çok var böyle denilip sapasağlam doğan bebeklerKizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?