Geçmiş olsun canım dinlen bol bolKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Çok haklısın canım ben daha öğrenemedim ama ne çıkarsa benim diyorum :) kız olsun erkek olsun diyen çevreme tabiki herkesin gönlünde istediği içine doğduğu bi his vardır ama önemli olan sağlıklı bi şekilde doğmaları. Arkadaşında inşallah hastanede iyi olur erken doğmasını engelllemek için bişeyler yaparlarArkadaşlar hiç birimiz kızmış erkekmiş sitem etmeyelim takmayalım. Buna bende dahil. Az önce bir haber aldım ve çok üzüldüm. Sizden dua istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. 5 aylık hamile bi arkadaşımın çok fazla kanaması oluyor. Doktoru yatarak hastaneye gel diyor. Bakıyorlar ki rahim ağzı açılmış. Bebek aşağı kadar inmiş. Hastanede yatacakmış. Ne olacağı belli değil. Çok zor bir durum. Dua edelim. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Allah korusun canım dua edelim içini ferah tut çok var böyle denilip sapasağlam doğan bebekler
İlk hamileliğimde yaptırmadım bir sorun yaşamadım çok şükür bunda da yaptırmam diye düşünüyorumŞeker yüklemesi bence önemli ama tabi siz bilirsiniz Canım. Hele de bizim gibi risk grubundakiler için. Örneğin gebelik şekerimin olduğunu öğrenmezsem diyet yapmam. Bu defa da bebeğe zararı daha çok olmaz mı? Bebek gereğinden fazla irileşiyor.
Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlere Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesinArkadaşlar hiç birimiz kızmış erkekmiş sitem etmeyelim takmayalım. Buna bende dahil. Az önce bir haber aldım ve çok üzüldüm. Sizden dua istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş. 5 aylık hamile bi arkadaşımın çok fazla kanaması oluyor. Doktoru yatarak hastaneye gel diyor. Bakıyorlar ki rahim ağzı açılmış. Bebek aşağı kadar inmiş. Hastanede yatacakmış. Ne olacağı belli değil. Çok zor bir durum. Dua edelim. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısızca biter gider bu süreç sağlıkla alırsın miniğini kucağınaKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
İnşallah canım 3 hafta sonra kesinleşirBen gynpferon kullanıyorum canım. Bir de regenesis max kullanıyorum. Hayırlı olsun senin de kız oluyprmuş inşallahh❤
İkiliyi kaçırınca doktor istersen üçlü yaptır dedi ama düşünmüyorum açıkçası ama detayliya giricemÇok saol canım ben de gittim 11+6 da yaptırdım haftaya sonuç çıkıcak. Diğer testleri yaptırcsk mısınız 3lü, detaylı falan
Ne için meşgul olacakmış acaba ambulans biz hiç bilmiyoruz sanki böyle bilmiş insanlara sinir oluyorum bizim bı ark da aynı öyle oldu Dr ambulans ile gönderdi başka hastaneye şükür bebeğin vevsenin iyi olmana sevindim canım Allah korumus proluton u vurmuştur hemen çok etkili bı sıkıntı olmaz insKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Sordum hemen şekerini olcseydin dedi de şeker ölçme şeyi yok dedim o zmn şekerin varmis gibi davran dedi yiyip içtikleri ne dikkat etcen dedi bnde tmm dedimcanım sorabildin mi doktoruna?
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhİnşallah canım 3 hafta sonra kesinleşir
Amiin inşallah hala korkuyorum kese orda mıdır diye şükür eli ayağı belli olmuş kuzumun minnaciktiAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh❤
Ayyy çok geçmiş olsun canım ya ben de 7. Haftada yaşadım aynısımı. Şükür geçti bol bol sırt üstü uzan hiç kalkma ve bol su tüket rabbim sana bağışlasın yavrunuKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Ayy kurban olurum ya ne güzelllAmiin inşallah hala korkuyorum kese orda mıdır diye şükür eli ayağı belli olmuş kuzumun minnaciktibizi görünce takla makla atti Rabbim isteyen herkese tattirsin bu sevinci çok güzel bı duygu
Benim de boğazım acıyor. Ihlamur yapıp içtim. Aklıma meyve yemekten başka bir şey de gelmiyor. Normalda direkt farenjit olurum. İnşallah ilerlemez ya çok korkuyorum. Pastil filan kullanılabilir mi?Kızlar nezle oldum, sambucol tarzı şeyler kullanabiliyor muyuz? Bağışıklığı yükseltmek içinnormalde kullanıyodum, böyle hasta gibi olcağım zamanlarda ama gebelikte hiç fikrim yok c vit aldım yatıyorum şimdilik.
Yakalar canim önemli olan sağlıklı olması kilo alınır sonradan da canını sıkma sakın mutlu olKızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?