2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol

Çok haklısın canım ben daha öğrenemedim ama ne çıkarsa benim diyorum :) kız olsun erkek olsun diyen çevreme tabiki herkesin gönlünde istediği içine doğduğu bi his vardır ama önemli olan sağlıklı bi şekilde doğmaları. Arkadaşında inşallah hastanede iyi olur erken doğmasını engelllemek için bişeyler yaparlar

Allah hepimize yardım etsin inşallah. Düşük riski olanlar sağ salim kucaklarına alsınlar bebeklerini. Amniyotik bant olan inşallah bebeğe zarar vermeden tamamlansın gebeliği, erken doğum da olsa Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah. Annelik daha başlamadan çok zor bişeymiş ama evlatlarımız çok güçlüler sağlıklı doğacaklar hayırlısıyla

Allah razi olsun canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalım insallah

İlk hamileliğimde yaptırmadım bir sorun yaşamadım çok şükür bunda da yaptırmam diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlere Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin

Günaydın hanımlar
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısızca biter gider bu süreç sağlıkla alırsın miniğini kucağına

Kızlar nezle oldum, sambucol tarzı şeyler kullanabiliyor muyuz? Bağışıklığı yükseltmek için normalde kullanıyodum, böyle hasta gibi olcağım zamanlarda ama gebelikte hiç fikrim yok c vit aldım yatıyorum şimdilik.

Ne için meşgul olacakmış acaba ambulans biz hiç bilmiyoruz sanki böyle bilmiş insanlara sinir oluyorum bizim bı ark da aynı öyle oldu Dr ambulans ile gönderdi başka hastaneye şükür bebeğin vevsenin iyi olmana sevindim canım Allah korumus proluton u vurmuştur hemen çok etkili bı sıkıntı olmaz ins

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh
Amiin inşallah hala korkuyorum kese orda mıdır diye şükür eli ayağı belli olmuş kuzumun minnacikti bizi görünce takla makla attiRabbim isteyen herkese tattirsin bu sevinci çok güzel bı duygu

Ayyy çok geçmiş olsun canım ya ben de 7. Haftada yaşadım aynısımı. Şükür geçti bol bol sırt üstü uzan hiç kalkma ve bol su tüket rabbim sana bağışlasın yavrunu

Kızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..

Benim de boğazım acıyor. Ihlamur yapıp içtim. Aklıma meyve yemekten başka bir şey de gelmiyor. Normalda direkt farenjit olurum. İnşallah ilerlemez ya çok korkuyorum. Pastil filan kullanılabilir mi?

Yakalar canim önemli olan sağlıklı olması kilo alınır sonradan da canını sıkma sakın mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…