2021 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun şifa bulmanızı, hepimizin bebeklerine sağsağlim kavuşmasını dilerim Rabbim den.
Dr'a sorun arayıp bence, ıhlamur gibi bitkisel çaylar bile iki bardaktan fazla önerilmiyor hamileyken. Çok geçmiş olsun, grip nezleye en iyi ilaç bol su, bol bol için

Bende de aynı benm 1hafta geriden geliyor aşırı bir kanamam oldu 10.hafta da sürekli yatıyorum düşük iğnesi oluyorum göbekten iğne oluyorum fitiller var vitaminler artı hormon ilaçları var çok zor aynı hafta içindeyiz anne olmaya çalışmak çok zormuş allahıö bu kadar korku stres çekip bizim yüzümüzü sonunda güldürsün seni okadar iyi anlıyorum ki

Bence bu durum ölçüm yapılan cihazlarla ve bebeğin hareketleriyle alakalı ilk 1 hafta öndeydik, sonraki kontrollerinde gerideydik. Dünkü kontrolde yine bir hafta ileride çıktı. Hiç boşyere üzülmeyin, kandan besleniyor bebek şu anda,kanınız zaten düşük olsa kan ilacı verir doktorunuz o da bebek için değil sizin için...

Bana doktorum vitamin previt positive omega verdi. içinde hem multivitamin hem de omega 3 var ayrı ayrı. kullanan var mı? Acaba fazla mı diye düşündüm ama doktor verdiyse vardır bir bildiği dedim sonra.

Canım içini ferah tut neden? Çünkü benim Dr o konularda çok dürüst gerçekten, benim de gerginliğimi anlamıştı, ultrasonda geriden gelince. Bak şimdi bir daha ultrasonda bakalım desem, belki bu sefer ileride çıkacak, belki daha da geride çıkacak dedi. 2 hafta ileri-geri payları varmış. Organ gelişimlerinde bir sorun olmadıktan sonra sorun yok, için rahat olsun, o zaten öyle bir besleniyor ki, sen kendini düşün dedi valla :) Ben inanılmaz iştahsızım yediğimi de çıkarıyorum ama büyüyor yine de işte Bi yerlerden bulup :)

Ben haftada 1 proluton depot 500 vurulcam. Verdi mi sana da? Çok geçmiş olsun.

Kizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
canim geçmiş olsun sıkıntısız sağlıklı bir şekilde doğumun olur insallah
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen . Mecbur olmadıkça kalkıp iş yapma . Hamilelik zor çocuğu büyütmek zor dünyanın belki en zor şeyi ama çok seviliyorlar:) rabbim evlatlarımıza sağlık versin .

Cinsiyeti nerdeyse iyi kötü herkes öğrendi valla . Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla gelsin bebisler .
Yukarıda bir arkadaşın 3. Kızı olacakmış resmen hayalimi yaşıyorsun. Kız annesi olmayı o kadar sevdim ki erkek çocuk nasıl sevilir bilmiyorum :) bakalim bizim ufaklık ne olacak. Tabi öncelik sağlıklı olsunda.

Canım çok fazla bilgim yok konuyla ilgili ama bana yinede şeker yüklemesi çok mantıklı gelmiyor bu yüzden düşünmüyorum

Ay

Ay valla resmen beni anlatmışsın sanki.. yemek yemeye korkar oldum kafamı kaldıramıyorum yedikten sonra.. yemesem bulantı oluyo açlıktan ama yemesem daha rahatim sanki. Acaba sıcaklardan mi böyleyiz ki

Bilmiyorum ki canım hep hasta gibiyim kafamu zor taşıyorum yatmaktan bunalıyorum artık yatsam olmuyor kalksam olmuyor işler birikiyor zorlanıyorum sonra

Hiç kanamam olmadi cnm şimdiye kadar. Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor ins sağlıkla aliriz kucağımıza..

Değerlerimde bi sıkıntı yok dediğin gibi hareketliydi ayaklarını falan kaldırdı esim de tam ölçüm alamadi diyo. Sağlıklı bi sıkıntı yok takip edicez dedi ama iste insan üzülüyo ya

Ins cnm ya ins. Baştan beri 3 4 gun 2 hafta geri çıktığı oldu üzülme dedi doktor ama sanki kendimi suçluyorum. Iyi beslenmeye calsiyorum elimden geldigince. Dedigin gibi migde bulantisi olup çıkaranlar büyüyor bi şekilde.

Benimki de Benimkide Bi hafta geriden ama doktor normal bişi olmaz geç döllenmedir dedi ilaç falan da vermedi. Nasıl bu kadar değişiyor doktoruna göre. Başka doktora da mı girsem acaba

Bebişin ölçümleri geriden gelen anneler üzülmeyin kendinizi de suçlamayın, ben kızıma hamileyken 3 ay ağzıma lokma koysam çıkardım en son yatırıp serum tedavisine başladılar 10 kilo verdim üstüne kanamam vardı hep yattım iğneler ilaçlar. Hastanede yatmak istemeyince katateri elimde bıraktılar her gün gidip serum yedim kızım hep geriden geldi doktor son aylarda yakalar üzülme minyon bi çocuk olur sende çıtıpıtısın dedi. Kızım 39. Haftada 3260 gr doğdu. Yaşıtlarından minyon gerçekten ama çoklu gıda alerjisi var bizde 2. Aydan beri süt süt ürünleri 6. Aydan itibaren de et süt yumurta beslenmemizde olmadı emzirme döneminde ben yemedim kızım süt alırkan kilolu bir bebekti ek gıdaya 6. Ayda değil 9. Ayda başladık 2 yaşına kadarda emzirdim alerjik beslenmenin etkisiyle şu an hala miniş 4 yaşında 100 cm 15 kilo yumurtayı açtık diyette çok şükür o günden beri boyuda uzadı kilo da aldı hiç canınızı sıkmayın eğer riskli bir durum görürse doktorunuz müdahale eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…