Çok geçmiş olsun şifa bulmanızı, hepimizin bebeklerine sağsağlim kavuşmasını dilerim Rabbim den.Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Dr'a sorun arayıp bence, ıhlamur gibi bitkisel çaylar bile iki bardaktan fazla önerilmiyor hamileyken. Çok geçmiş olsun, grip nezleye en iyi ilaç bol su, bol bol içinKızlar nezle oldum, sambucol tarzı şeyler kullanabiliyor muyuz? Bağışıklığı yükseltmek içinnormalde kullanıyodum, böyle hasta gibi olcağım zamanlarda ama gebelikte hiç fikrim yok c vit aldım yatıyorum şimdilik.
Bende de aynı benm 1hafta geriden geliyor aşırı bir kanamam oldu 10.hafta da sürekli yatıyorum düşük iğnesi oluyorum göbekten iğne oluyorum fitiller var vitaminler artı hormon ilaçları var çok zor aynı hafta içindeyiz anne olmaya çalışmak çok zormuş allahıö bu kadar korku stres çekip bizim yüzümüzü sonunda güldürsün seni okadar iyi anlıyorum kiKızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..
Bence bu durum ölçüm yapılan cihazlarla ve bebeğin hareketleriyle alakalı ilk 1 hafta öndeydik, sonraki kontrollerinde gerideydik. Dünkü kontrolde yine bir hafta ileride çıktı. Hiç boşyere üzülmeyin, kandan besleniyor bebek şu anda,kanınız zaten düşük olsa kan ilacı verir doktorunuz o da bebek için değil sizin için...Kızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..
Canım içini ferah tut neden? Çünkü benim Dr o konularda çok dürüst gerçekten, benim de gerginliğimi anlamıştı, ultrasonda geriden gelince. Bak şimdi bir daha ultrasonda bakalım desem, belki bu sefer ileride çıkacak, belki daha da geride çıkacak dedi. 2 hafta ileri-geri payları varmış. Organ gelişimlerinde bir sorun olmadıktan sonra sorun yok, için rahat olsun, o zaten öyle bir besleniyor ki, sen kendini düşün dedi valla :) Ben inanılmaz iştahsızım yediğimi de çıkarıyorum ama büyüyor yine de işte Bi yerlerden bulup :)Kızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..
Ben haftada 1 proluton depot 500 vurulcam. Verdi mi sana da? Çok geçmiş olsun.Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
canim geçmiş olsun sıkıntısız sağlıklı bir şekilde doğumun olur insallahKizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen . Mecbur olmadıkça kalkıp iş yapma . Hamilelik zor çocuğu büyütmek zor dünyanın belki en zor şeyi ama çok seviliyorlar:) rabbim evlatlarımıza sağlık versin .Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Şeker yüklemesi bence önemli ama tabi siz bilirsiniz Canım. Hele de bizim gibi risk grubundakiler için. Örneğin gebelik şekerimin olduğunu öğrenmezsem diyet yapmam. Bu defa da bebeğe zararı daha çok olmaz mı? Bebek gereğinden fazla irileşiyor.
Ay
Ay valla resmen beni anlatmışsın sanki.. yemek yemeye korkar oldum kafamı kaldıramıyorum yedikten sonra.. yemesem bulantı oluyo açlıktan ama yemesem daha rahatim sanki. Acaba sıcaklardan mi böyleyiz ki
Hayır canım progestanım bitmişti.. O yüzden 1 haftadır kullanmıyordum tekrar onu verdi.Ben haftada 1 proluton depot 500 vurulcam. Verdi mi sana da? Çok geçmiş olsun.
Ben ilaç da kullanıyorum iğne de.. Kanama devam ediyorsa iğne de verseydi keşke. Gerçi doktorun daha iyi bilir.Hayır canım progestanım bitmişti.. O yüzden 1 haftadır kullanmıyordum tekrar onu verdi.
İnşallah cnm inş ağlayasım geliyo hepYakalar canim önemli olan sağlıklı olması kilo alınır sonradan da canını sıkma sakın mutlu ol
Hiç kanamam olmadi cnm şimdiye kadar. Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor ins sağlıkla aliriz kucağımıza..Bende de aynı benm 1hafta geriden geliyor aşırı bir kanamam oldu 10.hafta da sürekli yatıyorum düşük iğnesi oluyorum göbekten iğne oluyorum fitiller var vitaminler artı hormon ilaçları var çok zor aynı hafta içindeyiz anne olmaya çalışmak çok zormuş allahıö bu kadar korku stres çekip bizim yüzümüzü sonunda güldürsün seni okadar iyi anlıyorum ki
Değerlerimde bi sıkıntı yok dediğin gibi hareketliydi ayaklarını falan kaldırdı esim de tam ölçüm alamadi diyo. Sağlıklı bi sıkıntı yok takip edicez dedi ama iste insan üzülüyo yaBence bu durum ölçüm yapılan cihazlarla ve bebeğin hareketleriyle alakalı ilk 1 hafta öndeydik, sonraki kontrollerinde gerideydik. Dünkü kontrolde yine bir hafta ileride çıktı. Hiç boşyere üzülmeyin, kandan besleniyor bebek şu anda,kanınız zaten düşük olsa kan ilacı verir doktorunuz o da bebek için değil sizin için...
Ins cnm ya ins. Baştan beri 3 4 gun 2 hafta geri çıktığı oldu üzülme dedi doktor ama sanki kendimi suçluyorum. Iyi beslenmeye calsiyorum elimden geldigince. Dedigin gibi migde bulantisi olup çıkaranlar büyüyor bi şekilde.Canım içini ferah tut neden? Çünkü benim Dr o konularda çok dürüst gerçekten, benim de gerginliğimi anlamıştı, ultrasonda geriden gelince. Bak şimdi bir daha ultrasonda bakalım desem, belki bu sefer ileride çıkacak, belki daha da geride çıkacak dedi. 2 hafta ileri-geri payları varmış. Organ gelişimlerinde bir sorun olmadıktan sonra sorun yok, için rahat olsun, o zaten öyle bir besleniyor ki, sen kendini düşün dedi valla :) Ben inanılmaz iştahsızım yediğimi de çıkarıyorum ama büyüyor yine de işte Bi yerlerden bulup :)
Benimkide Bi hafta geriden ama doktor normal bişi olmaz geç döllenmedir dedi ilaç falan da vermedi. Nasıl bu kadar değişiyor doktoruna göre. Başka doktora da mı girsem acabaKızlar doktordan geldim bende bi sürü ilac igne fitil kullanmama rağmen bebeğim bi hafta geriden geliyo bünyen cok saglam bağışıklıgin cok güçlü ondan dedi doktorum. Cok üzüldüm niye besleyemiyorum bebeğimi diye4 gün geriden geliyordu simdi cikmis 1 haftaya.. vitamin verdi insallah yakalar haftasını dua edin..
Kaç gün oldu yaptıralı 10 gün oldu benim hala çıkmadı sonuçlarım birde bir arkadaş ek dosyadan bahsediyordu açtınız mı 0 olmamalı çünküBenim ikili test sonucum e-nabızda 0 yazıyor ne demek acaba bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?