Doktor Yusuf OlgaçArkadaşlar İstanbul avr. doktor önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz? Özel devlet farketmez Şişli yakinlarinda. Bu tarafa yeni taşındığimiz için pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende son bi iki haftadir ara ara hissediyorumBaşka hisseden var mı?
Bu soy devam ettirme düşüncesi beni deli ediyor vallahi. Peygamberimizin soyunu kizlari devam ettirmedi mi. Gercekten kaynanam da bu dusuncede bazen onun inadina bi kizim daha olsun istiyorum.Her ne kadar eşimin morali bozulsa dakendisi tek erkek soyadını taşıyan şimdi bizim iki kız olacak ben tek kaldım soyum devam etmicek deyip duruyo
Yusuf olgaç ın fiyat bilgisi nedir biliyor musunuzDoktor Yusuf OlgaçBen şuan uzak oturduğum için gidemiyorum ama doğumu onunla yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
Aynen bende valla. Ama özellikle yemekten sonra. Işimi gücümü yapamaz oldum. Insallah düzelir ,Bilmiyorum ki canım hep hasta gibiyim kafamu zor taşıyorum yatmaktan bunalıyorum artık yatsam olmuyor kalksam olmuyor işler birikiyor zorlanıyorum sonra
İnceledim instagramdan tam aradığım gibi bir doktor Keske Adanada da böyle doktorlar olsa ama yok ya da ben bilmiyorumDoktor Yusuf OlgaçBen şuan uzak oturduğum için gidemiyorum ama doğumu onunla yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
Ben de ayni durumdayim haftamiz ve günümüz de ayni sizinle... kendimi frenledigim ve saglikli beslendigim halde kilo alıyorum birde dikkat etmesem simdiye 10 kilo almistim sanirim. Normalde kilo alan biri degilim ama hamilelik cok farklıymış su icsem yarıyor derlerdi inanmazdim ayni o durumdayimKızlar selam, benim karnım baya belirginleşti, 4,5 kilo aldım. 14+4 teyim . Çook mu kilo almışım normal midir
Canim bnde küçük bir şehirde yım ama İstanbul da iken resmen surunuyorduk bı serum taktiramiyordum kızıma devlette Allah düşürmesin bı daha hep özele gidiyordum demek ki Yalova pek gelişmemiş şehirden şehire fark edebilir canim..çok geçmiş olsunMerhabalar
Yalova devlet hastanesine gittim, neyseki bi sorun yok idrar yollarımda enfeksiyon varmış. Hastane çok kalabalık , çok sistemsiz bir hastane , elimde kağıtlar doktor arayıp durdum, bide tabiki pek temiz değil, Yalova ilinde gece ve tatil günleri kadın doğum uzmanı bulmak mesele, özel Sigortam var ama bi kaç hastaneyi aradım, acil durumda geliyor dendi, bende sormadan devlet hastanesine gittim illaki vardır diye , var ama serviste, sanırım illaki ağır bir durumda bakıyor . Velhasıl bana bakmadılar. İstanbulun gözünü seveyim. Acili bile çok hızlı.bu durumda herhangi bir acile gitseydim eminim kadın doktoru hemen bakardı, üstelik öncelik vererek, neyse küçük şehirde oturanlara Allah yardım etsin.
Eşimin buna cevabı Hz Ali de onun soyundandi zatenBu soy devam ettirme düşüncesi beni deli ediyor vallahi. Peygamberimizin soyunu kizlari devam ettirmedi mi. Gercekten kaynanam da bu dusuncede bazen onun inadina bi kizim daha olsun istiyorum.
Bizim elimizde olan bişey değil deseydin canim benim eşim de tek demiştim bnmde kızım olacak nasip olursa eşim hep sağlıklı olsun zaten zar zor oldu şükredelim diyoruz hepEşimin buna cevabı Hz Ali de onun soyundandi zatenbenim kv bişey demiyor da eşim için için deetleniyor
Adam üçüncüyü istemekten vazgeçti o da kız z olursa diyeBizim elimizde olan bişey değil deseydin canim benim eşim de tek demiştim bnmde kızım olacak nasip olursa eşim hep sağlıklı olsun zaten zar zor oldu şükredelim diyoruz hephiç olmayabilirdi de bunu yaşadığımiz için evlat candır 3. De artık sana nasip olsun ins
Yapacak bişey yok de Allah'ın takdiri demek ki sen daha güçlüsünAdam üçüncüyü istemekten vazgeçti o da kız z olursa diye
Zaten bu aylarda yanılma payı çok yüksek oluyor netleşmesi için 4. Ayı beklemek gerek bnceAdam üçüncüyü istemekten vazgeçti o da kız z olursa diye
Eskiden ben istemezdim üçüncüyü o isterdi şimdi gicikligina yapasim geliyorYapacak bişey yok de Allah'ın takdiri demek ki sen daha güçlüsün
Doktor direk kesin dedi oran fln vermedi walla bilmiyorum ki erkek derse kızım hayal kırıklığına uğrarZaten bu aylarda yanılma payı çok yüksek oluyor netleşmesi için 4. Ayı beklemek gerek bnce
Hayırlı sağlıklı olsun canım cezaevleri bir ton erkek dolu herşeyin hayırlısını istemek lazımDoktor direk kesin dedi oran fln vermedi walla bilmiyorum ki erkek derse kızım hayal kırıklığına uğrar
Acile gittiğimden dün direk kadın doğum doktoruna yönlendirdiler. Ultrasyonda falan baktı bebekte sorun olmadığını kanın da eski kan olduğunu söyledi. Zaten yarında polikliniğe randevum var kendi doktoruma da söylerim. Belki iğnede yazar.Ben ilaç da kullanıyorum iğne de.. Kanama devam ediyorsa iğne de verseydi keşke. Gerçi doktorun daha iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?