2021 Şubat Anneleri

Hayırlı sağlıklı olsun canım cezaevleri bir ton erkek dolu herşeyin hayırlısını istemek lazım
Benim oğlum olucak ama kızım olsa daha çok sevinirdim. Kayınpederim ağladı falan, uyuz oluyorum, hamileliğimi başından beri kocamdan daha heyecanlı, bana erik topluyodu bir ara ağaçtan. 5 kız torunu var evlatlarından, soyunun devamı bu şimdi de plasenta bebekten aşağıda rahmin üstüne tutunmuş 24. Haftaya kadar yukarı çıkması lazımmış yoksa kanamadan, erken doğuma rahmin alınmasına kadar riskleri var. yatıp dinleneceksin dedi, çocugunu kucagına almıcaksın dedi. Kayınpederim bunu duydu nerdeyse gelip evimin işini yapacak, Kızımın duyacağı şekilde neden kucağında falan diyor, o da bunu duydukça daha beter oldu. Daha 2 yaşında değil ve kucağa ihtiyacı var diyorum. Kızımın şimdiden değersizleşmesini hazmedemiyorum ya.

Korona hastası zannetti beni. Oysaki eşim aradığı zaman herşeyi anlatmış onlara. Anlamazlar işte.. Ambulansla gitmekte ayrıca yordu tersten gidiyorsun.. hastaneye vardım inanılmaz derecede midem bulandı. Çok kötüydü dün. Hala kendime gelmiş değilim. Neyseki bebeğimi iyi olduğunu gördüm ya şükürler olsun

Hiç hoş değil kız erkek ne farkeder. Allah tan sağlıklı olsun diye dua etmektense bilmiyorum bana değişik geliyor. Sinir oluyorum bu şekilde düşünen eski kafalara.

Bu kayinpederler niye boyle ya, sonucta annesi ve ondan daha iyi bilir dikkat etmesini, benimde ilk gebeligimde soylemistik hemen oturmamdan yememe kadar her seyime bisey diyordu, ki bence ayip yani, erkek adamsin sana ne, bende utanip skiliyordum, bunda soylememe karari aldik, cunku beni bunaltmislardi, karnim cikincaya kadarda soylemeyi dusunmuyorum, kayinvalidem bisey demiyo ama kayinpederim merakli ,

Bnde çok üzülüyorum bu durumlara şükür bizim ailede yok babamın 7. Kız torunu olacakbabam hayırlı olsun da kızım diyor gerisi boş zor canim bazı insanları değiştirmek ve imtihan oluyor nedense

Aynen ya ne kadar güzelmiş izlemek keşke bı uygulama olsa baksak arada

Bence bünyesel, benim 5-14 hafta arasi hep bulandı.

Canim seni anlıyorum evet sevinmesi cok normal ama erkek çocuğa haddinden fazla önem verilmesi beni de rahatsiz ediyor. Kardeşim erkek 1 yaş küçük ve biz büyürken hep onu ön planda tuttular. Ben sessiz ve her işini kendi halleden çalışkan kızdım. Kardeşim bu kadar önem verildiği için mi yoksa nazar mi bilmiyorum çok fazla ufak kaza ( seyir halindeki arabadan düşme, araba çarpması, asansöre kolu sıkışma vb) ve hastalık geçirdi küçükken. Çok saglikli şu an bir şeyi yok ama o zamanlar nazar mi değiyordu bilmem...Allah evladın hayırlısını versin hepimize

Genelde değer verilip ayırılım yapılan çocukların başına büyükler anlasın diye Allah katından bela musibet veriliyor bu böyle gördüğüm kadarıyla ayırım yapmasın insanlarda yarın öbürgün kimin eline düşeceği belli.olmaz hayırlısını dilemek lazım oğlu olup hayırsız olan insan yok mu hiç çok fazla eşimde öyle bir şey yok sağolsun ama eşimin babaannesi ve Birtane halası var erkekçi yana yakıla cinsiyet soruyorlar her seferinde eşimde diyor oğlunuz varda hangisi yanınızda biri bile yok ama anlamayan anlamıyor işte

Hiç hoş değil kız erkek ne farkeder. Allah tan sağlıklı olsun diye dua etmektense bilmiyorum bana değişik geliyor. Sinir oluyorum bu şekilde düşünen eski kafalara.
Ben de sinir oluyorum bu zihniyete, zaten sinirli biriyim. kayınvalidem olmayışı hem şansım, hem şanssızlığım. olsaydı kocam gibi davranmazdı diyorum, rahatsız olduğum şeyleri dile getirebilirdim. Bu da benim imtihanım

Kusman olmadi mi hic. Bende ilk hamilelikte cok kilo almistim ama cok da zayiftim. Simdi 2 kilo verdim daha da almaya baslamadim

En güzelini yapmışsınız ama benim eşim idrar kitindeki çift çizgiyi görünce uçan kuşa haber verdihalaları bir de elitlerimin beni görüp gaza gelip doğuracaklarını söylüyor. Ki ben onlar üzülsün asla istemiyorum bu duruma. Karadeniz ailelerine maalesef erkeğe Bi düşkünlük var kayınpederimin hasretini anlıyorum ama eşimden daha çok beni sakınmasını anlamıyorum. Duracağı yeri bilmeyişi beni sinirlendiriyor. Kalbini kırıcam diye korkuyorum.

Bnde çok üzülüyorum bu durumlara şükür bizim ailede yok babamın 7. Kız torunu olacakbabam hayırlı olsun da kızım diyor gerisi boş zor canim bazı insanları değiştirmek ve imtihan oluyor nedense
Vallahi şanslısın, maşallah diyimaynen benim imtihanım, ailemden kimse yok burada, çalışınca çocuğu kreşe götürüp getirmesi falan pazarıma gidip gelme her şeyin içinde. Dip dibeyiz eş olmayınca bana sarıyor. Ben de kaçıcam eltilerim gibi en kısa sürede buradan

Amin canım inşallah. Benim de annem 4 kardeşten birini hep gözü gibi sakınırdı. Yatağa düşünce neyin ne olduğunu gördü. 40tan sonra aldırmayı düşündüğü sonra vazgeçtiği çocuğuyum. Kızdığında Seni niye doğurdum bile demişliği vardır küçükken. Yatağa düştüğünde iyi ki doğurdum seni , şimdi anlıyorum dedi. 30 dan sonra duydum bu kelimeyi eskiler demek istemiyorum bakalım ben nasıl olucam. Annelik cidden zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…