2021 Şubat Anneleri

Ne kadar guzel anlattiniz bazen bazi bebisler anneye veya babaya benziyolar minyon tioli oluyolar cok nirmal bise bende minyon tipliyim esimde tam tersi 190 boyunda yapili birisi bana bakilinca ben 160boyunda ufacik biseyim kizimida pek yapili bise beklemiyorum yeterki saglugi yerinde olsun kilosunu haftasini vs hic biseyini bana demedi doktor hersey gayet yolunda dedi iciniz rahat oslun

çok geçmiş olsun canım sağlıkla g Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kucaklarimiza alırız İnşallah bebeklerimizi

Hiç kanamam olmadi cnm şimdiye kadar. Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor ins sağlıkla aliriz kucağımıza..
Kanama zor biraz insan çok korkuyor bebek sağlıklıymış zaten kanamayı atlatıyor bir türlü tabi ilerde ben olur bilmem benm geç döllenme var amin tek duam kucağıma sağlıkla alacağımız gün

Benimki de
Benimkide Bi hafta geriden ama doktor normal bişi olmaz geç döllenmedir dedi ilaç falan da vermedi. Nasıl bu kadar değişiyor doktoruna göre. Başka doktora da mı girsem acaba
Ilk haftalarda gününde gidiyodu cnm o yüzden sıkıntı. Bide ayaklarını cok kipirtdatti tam olcemedi doktor

Cok sagol cnm ya cok moral verdin. Doktorum zaten riskli gebelik uzmanı ve sıkıntı olduğunda müdahale ediyo hemen bu zamana kadar boyle yapti. Takip edicez dedi zaten

Kızlar
Benim sabahtan beri sol alt tarafımda yani kasık tarafımda bacağıma kadar vuran şiddetli bir ağrı var. Önce gaz dedim ama azalmıyor
Bende yazlıktayım , Çınarcık ta ! Eşimde yok napsam bilemedim bekliyorum azalsın diye ama azalmıyor ne yapılır bilemedim valla!

Gidebileceğiniz bir özel poliklinik filan var mı içiniz rahatlar en azından

Cok sagol cnm ya cok moral verdin. Doktorum zaten riskli gebelik uzmanı ve sıkıntı olduğunda müdahale ediyo hemen bu zamana kadar boyle yapti. Takip edicez dedi zaten
Zaten perinatolog takip ediyormuş hiç üzülmeyin kendinizi de hiç suçlamayın sağlıkla alın inşallah kucağınıza.

Arkadaşlar sürekli yatıyorum ve çok sıkıldım bunalım oluyor insan böyle ya ama enerjim de yok içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yattikca daha da bunalım oldum hava da sıcak benim gibi olan var mı
Ben de aynı durumdayım. Bi gayret kalkıp geri yatıyorum. Mide bulantım da çok fazla. Anliyorum sizi

Arkadaşlar İstanbul avr. doktor önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz? Özel devlet farketmez Şişli yakinlarinda. Bu tarafa yeni taşındığimiz için pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok geçmiş olsun. Inşallah biseyiniz yoktur.

Şimdi bi sıcak duş aldım , biraz iyi hissediyorum kendimi annem ve çocuklarla Yalova devlet hastanesine gidiyorum. Size yazacağım .

Şimdi bi sıcak duş aldım , biraz iyi hissediyorum kendimi annem ve çocuklarla Yalova devlet hastanesine gidiyorum. Size yazacağım .
Inşallah önemli birsey yoktur benimde bugün ağrım geçmedi neredeyse
Fark ettim ki enfeksiyon artmış pazartesi gidicem bende belki sizinde enfeksiyon vardır geçmiş olsun

Ben de aynı durumdayım. Bi gayret kalkıp geri yatıyorum. Mide bulantım da çok fazla. Anliyorum sizi
Bende sizin gibi yatanlardanim midem azalmaya basladi benim 3 ayi devirdik ondan galiba ama benimde cok siddetli oluyodu ve kizim olcak ona yordum ben midemin feci olmasini

Bende sizin gibi yatanlardanim midem azalmaya basladi benim 3 ayi devirdik ondan galiba ama benimde cok siddetli oluyodu ve kizim olcak ona yordum ben midemin feci olmasini
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim bi oğlum var. Ve ilk hamileliğim de boyleydi. Umarim benim ki de gecer bi an once. Dayanacak gücüm kalmadı.

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim bi oğlum var. Ve ilk hamileliğim de boyleydi. Umarim benim ki de gecer bi an once. Dayanacak gücüm kalmadı.
Dayaniyosun valla bacim ben bayram gunu anamlara gitcem o sevincle uyandim esimin ailesiyle bayramlasip cikcakdik yola ama sabah namazinda basladida annemlere gidene kadar midem durmadi bazende olur hic bise yok galibaki bnm kizim annesinin yola gitmesini istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…