10 günü geçmişti benim , ek dosya kısmını bilmiyorum tekrar bakayım .Kaç gün oldu
Kaç gün oldu yaptıralı 10 gün oldu benim hala çıkmadı sonuçlarım birde bir arkadaş ek dosyadan bahsediyordu açtınız mı 0 olmamalı çünkü
Ne kadar guzel anlattiniz bazen bazi bebisler anneye veya babaya benziyolar minyon tioli oluyolar cok nirmal bise bende minyon tipliyim esimde tam tersi 190 boyunda yapili birisi bana bakilinca ben 160boyunda ufacik biseyimBebişin ölçümleri geriden gelen anneler üzülmeyin kendinizi de suçlamayın, ben kızıma hamileyken 3 ay ağzıma lokma koysam çıkardım en son yatırıp serum tedavisine başladılar 10 kilo verdim üstüne kanamam vardı hep yattım iğneler ilaçlar. Hastanede yatmak istemeyince katateri elimde bıraktılar her gün gidip serum yedim kızım hep geriden geldi doktor son aylarda yakalar üzülme minyon bi çocuk olur sende çıtıpıtısın dedi. Kızım 39. Haftada 3260 gr doğdu. Yaşıtlarından minyon gerçekten ama çoklu gıda alerjisi var bizde 2. Aydan beri süt süt ürünleri 6. Aydan itibaren de et süt yumurta beslenmemizde olmadı emzirme döneminde ben yemedim kızım süt alırkan kilolu bir bebekti ek gıdaya 6. Ayda değil 9. Ayda başladık 2 yaşına kadarda emzirdim alerjik beslenmenin etkisiyle şu an hala miniş 4 yaşında 100 cm 15 kilo yumurtayı açtık diyette çok şükür o günden beri boyuda uzadı kilo da aldı hiç canınızı sıkmayın eğer riskli bir durum görürse doktorunuz müdahale eder.
çok geçmiş olsun canım sağlıkla gCanım bilgilerini yazanları ekledim. Seni de ekleyeyim tabi. Cinsiyetler belli belirsiz henüz diye eklemedim ama benim ki kesin diyenler beni tekrar etiketleyip cinsiyeti söylerse çok memnun olurum. Çünkü geriye dönüp tek tek sayfaları okuyamayacağım sanırım
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kucaklarimiza alırız İnşallah bebeklerimiziKızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Kanama zor biraz insan çok korkuyor bebek sağlıklıymış zaten kanamayı atlatıyor bir türlü tabi ilerde ben olur bilmem benm geç döllenme var amin tek duam kucağıma sağlıkla alacağımız günHiç kanamam olmadi cnm şimdiye kadar. Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor ins sağlıkla aliriz kucağımıza..
Ilk haftalarda gününde gidiyodu cnm o yüzden sıkıntı. Bide ayaklarını cok kipirtdatti tam olcemedi doktorBenimki de
Benimkide Bi hafta geriden ama doktor normal bişi olmaz geç döllenmedir dedi ilaç falan da vermedi. Nasıl bu kadar değişiyor doktoruna göre. Başka doktora da mı girsem acaba
Cok sagol cnm ya cok moral verdin. Doktorum zaten riskli gebelik uzmanı ve sıkıntı olduğunda müdahale ediyo hemen bu zamana kadar boyle yapti. Takip edicez dedi zatenBebişin ölçümleri geriden gelen anneler üzülmeyin kendinizi de suçlamayın, ben kızıma hamileyken 3 ay ağzıma lokma koysam çıkardım en son yatırıp serum tedavisine başladılar 10 kilo verdim üstüne kanamam vardı hep yattım iğneler ilaçlar. Hastanede yatmak istemeyince katateri elimde bıraktılar her gün gidip serum yedim kızım hep geriden geldi doktor son aylarda yakalar üzülme minyon bi çocuk olur sende çıtıpıtısın dedi. Kızım 39. Haftada 3260 gr doğdu. Yaşıtlarından minyon gerçekten ama çoklu gıda alerjisi var bizde 2. Aydan beri süt süt ürünleri 6. Aydan itibaren de et süt yumurta beslenmemizde olmadı emzirme döneminde ben yemedim kızım süt alırkan kilolu bir bebekti ek gıdaya 6. Ayda değil 9. Ayda başladık 2 yaşına kadarda emzirdim alerjik beslenmenin etkisiyle şu an hala miniş 4 yaşında 100 cm 15 kilo yumurtayı açtık diyette çok şükür o günden beri boyuda uzadı kilo da aldı hiç canınızı sıkmayın eğer riskli bir durum görürse doktorunuz müdahale eder.
Geçmiş olsun üzmeyin kendiniziKizlar hepinize tsk ederim
Moralim.bugun bozuldu ben de amniyotik bant oluşmuş bebegin hareketlerini kisitlayabilirmis ya da Allah korusun sakat doğmasına sebep olabilirms
Gidebileceğiniz bir özel poliklinik filan var mı içiniz rahatlar en azındanKızlar
Benim sabahtan beri sol alt tarafımda yani kasık tarafımda bacağıma kadar vuran şiddetli bir ağrı var. Önce gaz dedim ama azalmıyor
Bende yazlıktayım , Çınarcık ta ! Eşimde yok napsam bilemedim bekliyorum azalsın diye ama azalmıyor ne yapılır bilemedim valla!
Zaten perinatolog takip ediyormuş hiç üzülmeyin kendinizi de hiç suçlamayın sağlıkla alın inşallah kucağınıza.Cok sagol cnm ya cok moral verdin. Doktorum zaten riskli gebelik uzmanı ve sıkıntı olduğunda müdahale ediyo hemen bu zamana kadar boyle yapti. Takip edicez dedi zaten
Ben de aynı durumdayım. Bi gayret kalkıp geri yatıyorum. Mide bulantım da çok fazla. Anliyorum siziArkadaşlar sürekli yatıyorum ve çok sıkıldım bunalım oluyor insan böyle ya ama enerjim de yok içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yattikca daha da bunalım oldum hava da sıcak benim gibi olan var mı
Çok geçmiş olsun. Inşallah biseyiniz yoktur.Kızlar
Benim sabahtan beri sol alt tarafımda yani kasık tarafımda bacağıma kadar vuran şiddetli bir ağrı var. Önce gaz dedim ama azalmıyor
Bende yazlıktayım , Çınarcık ta ! Eşimde yok napsam bilemedim bekliyorum azalsın diye ama azalmıyor ne yapılır bilemedim valla!
Inşallah önemli birsey yoktur benimde bugün ağrım geçmedi neredeyseŞimdi bi sıcak duş aldım , biraz iyi hissediyorum kendimi annem ve çocuklarla Yalova devlet hastanesine gidiyorum. Size yazacağım .
Bende sizin gibi yatanlardanimBen de aynı durumdayım. Bi gayret kalkıp geri yatıyorum. Mide bulantım da çok fazla. Anliyorum sizi
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim bi oğlum var. Ve ilk hamileliğim de boyleydi. Umarim benim ki de gecer bi an once. Dayanacak gücüm kalmadı.Bende sizin gibi yatanlardanimmidem azalmaya basladi benim 3 ayi devirdik ondan galiba ama benimde cok siddetli oluyodu ve kizim olcak ona yordum ben midemin feci olmasini
Iyi haberlerini bekliyoruz. Insallah sen de bebisin de iyisinizdir.Şimdi bi sıcak duş aldım , biraz iyi hissediyorum kendimi annem ve çocuklarla Yalova devlet hastanesine gidiyorum. Size yazacağım .
Dayaniyosun valla bacim ben bayram gunu anamlara gitcem o sevincle uyandim esimin ailesiyle bayramlasip cikcakdik yola ama sabah namazinda basladida annemlere gidene kadar midem durmadi bazende olur hic bise yok galibaki bnm kizim annesinin yola gitmesini istemiyoAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim bi oğlum var. Ve ilk hamileliğim de boyleydi. Umarim benim ki de gecer bi an once. Dayanacak gücüm kalmadı.
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsınızŞimdi bi sıcak duş aldım , biraz iyi hissediyorum kendimi annem ve çocuklarla Yalova devlet hastanesine gidiyorum. Size yazacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?