Bende diyorum eşime eve ultrason aleti mi alsakAynen ya ne kadar güzelmiş izlemek keşke bı uygulama olsa baksak arada
Olabilir bilmiyorum valla , evet serum taktılar ama serum ihtiyaç değildi benim için ben kadın doğum doktoru bulamadım. Bebeğimi göremedim. Artık yarın özele gideceğim. Gecen yıl aynı tarihlerde bi bebek kaybettim karnımda . Kortum aslında.Canim bnde küçük bir şehirde yım ama İstanbul da iken resmen surunuyorduk bı serum taktiramiyordum kızıma devlette Allah düşürmesin bı daha hep özele gidiyordum demek ki Yalova pek gelişmemiş şehirden şehire fark edebilir canim..çok geçmiş olsun
Fiyat bilgim yok canımYusuf olgaç ın fiyat bilgisi nedir biliyor musunuz
Umarım gönlüne göre birini bulursun, ben de sorayım doula arkadaşlarıma bilen biri vardırİnceledim instagramdan tam aradığım gibi bir doktor Keske Adanada da böyle doktorlar olsa ama yok ya da ben bilmiyorum
Şu soyum ilerlesin mantığı, pipi kutsama mevzusu beni çok sinirlendiriyor. Kız torunu ikinci plana atmak nedir yahu ne cahilce kusura bakmayın size değil tepkim genel tamamen. Rabbim önce sağlıklı Sihatli anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olmayı nasip etsin evlatlarımızı. Kız erkek hiç fark etmez. Babamın 3 kızı var bir erkek kardeşim 6 aylık doğmuş ve rahmetli olmuş annemi de zor kurtarmışlar. Hiç gözünde olmadı erkek evlat. Benim de kızım var bir tane hep duamız sağlıklı olması hayırlı olmasıBenim oğlum olucak ama kızım olsa daha çok sevinirdim. Kayınpederim ağladı falan, uyuz oluyorum, hamileliğimi başından beri kocamdan daha heyecanlı, bana erik topluyodu bir ara ağaçtan. 5 kız torunu var evlatlarından, soyunun devamı buşimdi de plasenta bebekten aşağıda rahmin üstüne tutunmuş 24. Haftaya kadar yukarı çıkması lazımmış yoksa kanamadan, erken doğuma rahmin alınmasına kadar riskleri var. yatıp dinleneceksin dedi, çocugunu kucagına almıcaksın dedi. Kayınpederim bunu duydu nerdeyse gelip evimin işini yapacak, Kızımın duyacağı şekilde neden kucağında falan diyor, o da bunu duydukça daha beter oldu. Daha 2 yaşında değil ve kucağa ihtiyacı var diyorum. Kızımın şimdiden değersizleşmesini hazmedemiyorum ya.
Evet öyleymiş ama göremedim bebeğimi .Inşallah önemli birsey yoktur benimde bugün ağrım geçmedi neredeyse
Fark ettim ki enfeksiyon artmış pazartesi gidicem bende belki sizinde enfeksiyon vardır geçmiş olsun
Hayır hic kusmadim hic mide bulantısı yasamadim bazen diyorum kussam kilo almazdim.Kusman olmadi mi hic. Bende ilk hamilelikte cok kilo almistim ama cok da zayiftim. Simdi 2 kilo verdim daha da almaya baslamadim
Neden kiEvet öyleymiş ama göremedim bebeğimi .
Ne kadar guzel emin ol ki kusmak istemezdin. Hergun mide bulantisindan ölüyorum yemek yemekten sogudum resmen.Hayır hic kusmadim hic mide bulantısı yasamadim bazen diyorum kussam kilo almazdim.
Teşekkürler canım insallah vardir birileri burda daUmarım gönlüne göre birini bulursun, ben de sorayım doula arkadaşlarıma bilen biri vardır
Allah yardımcın olsun canim sen mide bulantisina ragmen mi kilo aldin?Ne kadar guzel emin ol ki kusmak istemezdin. Hergun mide bulantisindan ölüyorum yemek yemekten sogudum resmen.
Ben önceki hamileligimde de mide bulantisi yasadim ama ıstahim acilmisti bi taraftan da yiyordum. Bunda ise daha kotu oldum ıstahim ise hic yok.Allah yardımcın olsun canim sen mide bulantisina ragmen mi kilo aldin?
Bence doktor kendinden emin bir şekilde cinsiyeti söylediği zaman değişme ihtimali yoktur.Kızlar cinsiyet kaçıncı haftada netleşir? 6. Ayda bile cinsiyeti Aaa bu değil buymuş dediler diyenleri çok duydum
Ben de annemin 38 yaşında doğurduğu çok utandığı sakladığı pekte istemediği 5.Çocuğuyum. Onun gerginliği benim çocukluğuma ve gençliğime yansımış. Aksi inatçı hep olumsuz yanından düşünen biriydim ta ki evlenip olgunlaşana kadar. Şimdi annem en çok benim evimde rahat ettiğini, çekinmeden bende yeyip İçtiğini söylüyor. Çayının yanına yiyeceği atıştırmalıları bile yapıp buzluğuna stoklayan evladı benim. O yüzden v Diyorum ki bu 3.oğlanı bana veren Rabbimin mutlaka vardır bir bildiğiAmin canım inşallah. Benim de annem 4 kardeşten birini hep gözü gibi sakınırdı. Yatağa düşünce neyin ne olduğunu gördü. 40tan sonra aldırmayı düşündüğü sonra vazgeçtiği çocuğuyum. Kızdığında Seni niye doğurdum bile demişliği vardır küçükken. Yatağa düştüğünde iyi ki doğurdum seni , şimdi anlıyorum dedi. 30 dan sonra duydum bu kelimeyieskiler demek istemiyorum bakalım ben nasıl olucam. Annelik cidden zor...
Çok üzücü ki arkadaşlarımın hadi iyisin iki oğlan doğurmuşsun kıymetlisindir dediklerini duydum. Bari hemcinslerimiz bunun önünü açmasalar.Fiyat bilgim yok canım
Umarım gönlüne göre birini bulursun, ben de sorayım doula arkadaşlarıma bilen biri vardır
Şu soyum ilerlesin mantığı, pipi kutsama mevzusu beni çok sinirlendiriyor. Kız torunu ikinci plana atmak nedir yahu ne cahilce kusura bakmayın size değil tepkim genel tamamen. Rabbim önce sağlıklı Sihatli anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olmayı nasip etsin evlatlarımızı. Kız erkek hiç fark etmez. Babamın 3 kızı var bir erkek kardeşim 6 aylık doğmuş ve rahmetli olmuş annemi de zor kurtarmışlar. Hiç gözünde olmadı erkek evlat. Benim de kızım var bir tane hep duamız sağlıklı olması hayırlı olması
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kızınızKızlar benim bebişim için de kız dedi doktor sağlıkla gelsin inşallah
Türkiye hastanesine gidiyorum doktorlarını bi bakın istersenizArkadaşlar İstanbul avr. doktor önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz? Özel devlet farketmez Şişli yakinlarinda. Bu tarafa yeni taşındığimiz için pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Araya girdim en son sanki 400 dü diye hatırlıyorum ben ssvd icin araştırmıştım 10 bin civarı doğum ücretiydiYusuf olgaç ın fiyat bilgisi nedir biliyor musunuz
Teşekkür ederim degerlendirrecegimTürkiye hastanesine gidiyorum doktorlarını bi bakın isterseniz
Çokmuş fiyati yaAraya girdim en son sanki 400 dü diye hatırlıyorum ben ssvd icin araştırmıştım 10 bin civarı doğum ücretiydi
Ya benimki önce yok baya baktım ama cinsiyet tahmin edemeyeceğim ,daha erken dedi. Sonra 3 nokta gördüm erkek dedi. Ben kalkana kadar eşime yanılma payım %10 demiş. Sonra ben gittim kızda olabilir emin değilm dedi . Net öğrenmek istiyorsanız 3 hafta sonra gelin dedi. Oynattı mı naptı anlamadım ya 5 dk içinde 3 seçeneği birden söylediBence doktor kendinden emin bir şekilde cinsiyeti söylediği zaman değişme ihtimali yoktur.
İlkinde devlet hastanesine gitmiştim. Ben sormadan doktor cinsiyeti erkek dedi. Olabilir, benziyor vs hiç demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?