2021 Şubat Anneleri

Olabilir bilmiyorum valla , evet serum taktılar ama serum ihtiyaç değildi benim için ben kadın doğum doktoru bulamadım. Bebeğimi göremedim. Artık yarın özele gideceğim. Gecen yıl aynı tarihlerde bi bebek kaybettim karnımda . Kortum aslında.

Yusuf olgaç ın fiyat bilgisi nedir biliyor musunuz
Fiyat bilgim yok canım
İnceledim instagramdan tam aradığım gibi bir doktor Keske Adanada da böyle doktorlar olsa ama yok ya da ben bilmiyorum
Umarım gönlüne göre birini bulursun, ben de sorayım doula arkadaşlarıma bilen biri vardır
Şu soyum ilerlesin mantığı, pipi kutsama mevzusu beni çok sinirlendiriyor. Kız torunu ikinci plana atmak nedir yahu ne cahilce kusura bakmayın size değil tepkim genel tamamen. Rabbim önce sağlıklı Sihatli anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olmayı nasip etsin evlatlarımızı. Kız erkek hiç fark etmez. Babamın 3 kızı var bir erkek kardeşim 6 aylık doğmuş ve rahmetli olmuş annemi de zor kurtarmışlar. Hiç gözünde olmadı erkek evlat. Benim de kızım var bir tane hep duamız sağlıklı olması hayırlı olması

Kızlar cinsiyet kaçıncı haftada netleşir? 6. Ayda bile cinsiyeti Aaa bu değil buymuş dediler diyenleri çok duydum

Kızlar cinsiyet kaçıncı haftada netleşir? 6. Ayda bile cinsiyeti Aaa bu değil buymuş dediler diyenleri çok duydum
Bence doktor kendinden emin bir şekilde cinsiyeti söylediği zaman değişme ihtimali yoktur.
İlkinde devlet hastanesine gitmiştim. Ben sormadan doktor cinsiyeti erkek dedi. Olabilir, benziyor vs hiç demedi.

Ben de annemin 38 yaşında doğurduğu çok utandığı sakladığı pekte istemediği 5.Çocuğuyum. Onun gerginliği benim çocukluğuma ve gençliğime yansımış. Aksi inatçı hep olumsuz yanından düşünen biriydim ta ki evlenip olgunlaşana kadar. Şimdi annem en çok benim evimde rahat ettiğini, çekinmeden bende yeyip İçtiğini söylüyor. Çayının yanına yiyeceği atıştırmalıları bile yapıp buzluğuna stoklayan evladı benim. O yüzden v Diyorum ki bu 3.oğlanı bana veren Rabbimin mutlaka vardır bir bildiği

Son düzenleme:
Çok üzücü ki arkadaşlarımın hadi iyisin iki oğlan doğurmuşsun kıymetlisindir dediklerini duydum. Bari hemcinslerimiz bunun önünü açmasalar.

Arkadaşlar İstanbul avr. doktor önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz? Özel devlet farketmez Şişli yakinlarinda. Bu tarafa yeni taşındığimiz için pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Türkiye hastanesine gidiyorum doktorlarını bi bakın isterseniz

Bence doktor kendinden emin bir şekilde cinsiyeti söylediği zaman değişme ihtimali yoktur.
İlkinde devlet hastanesine gitmiştim. Ben sormadan doktor cinsiyeti erkek dedi. Olabilir, benziyor vs hiç demedi.
Ya benimki önce yok baya baktım ama cinsiyet tahmin edemeyeceğim ,daha erken dedi. Sonra 3 nokta gördüm erkek dedi. Ben kalkana kadar eşime yanılma payım %10 demiş. Sonra ben gittim kızda olabilir emin değilm dedi . Net öğrenmek istiyorsanız 3 hafta sonra gelin dedi. Oynattı mı naptı anlamadım ya 5 dk içinde 3 seçeneği birden söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…