2021 Şubat Anneleri

Ben de aynı durumdayım 57 ile başladım 63 üm şuan. Bi kere bile kusmadım maşallah deyim ama çok kilo aldım. Siz kaç kilo aldınız
Merhaba, 46 yla basladim simdi 49-50 arasi gidip geliyorum ekmek, hamurişi, bulgur, pirinç, patates suç ortaklarim bugünden itibaren onlari yemeyecegim... protein ve sebze ile beslenecegim bskalim ne degisecek gerci digerlerini yine arada canim cekerse yiyordum ama böyle bile beni cok etkilediler. Evet kusmsmak, mide bulantısı yasamamsk cok güzel ama kilo almak hic hoşuma gitmiyor çünkü bebeğin kilosu henüz gram ile söylenirken bariz yağ baglamak benim moralimi bozuyor.

Doktorun dediği gibi 3 hafta sonra kesin görülüyor galiba. Bebek bacaklarını kapatmazsa 16.haftadan sonra kesin olarak soyluyorlar

Araya girdim en son sanki 400 dü diye hatırlıyorum ben ssvd icin araştırmıştım 10 bin civarı doğum ücretiydi
Demek o yüzden insanlar 39.haftada gidiyor ona ... 400 de cok değil aslında benim doktorda o civarda . Bide instagramda burak özköse var takipteyim kendisini, hep normal doğum yaptırıyor, üstelik kesisiz dikişsiz suni sancısız vs , ücretide makul özel GOP Hastanesinde , 175 tl ücreti , doğumuda söylemediler telde . Oda 4-7 arasıdır herhalde , gece özellikle gelirse fark ücreti alıyormuş. Ben hala kararsızım eski doktorum var onamı gitsem bilemedim. O da yaşa takıntılı şimdi gidicem bana bi sürü test yaptıracak risk var şu var bu var diye . İkiliden sonra sanırım ona gideceğim, onun gibisinide bulamıyorum ama çok ilgili çok düzgün bakıyor uzun uzun anlatıyor. Şimdiye kadar 2 doktora gittim yüzeysel baktılar hep pek memnun kalmadım yani.

Zaten kilonuz azmış sizin sanırım benim kadar kilo alan yok daha 3. Ayda doktora söyledim bişi olmaz sakın diyet yapma diyo ben de azalttım biraz

Zaten kilonuz azmış sizin sanırım benim kadar kilo alan yok daha 3. Ayda doktora söyledim bişi olmaz sakın diyet yapma diyo ben de azalttım biraz
Ben de üç ayda 5 kilo aldım.hızla almaya da devam ediyorum. Kusmam iki üç kere oldu daha olmadı. Her şeyi yiyorum mübarek. Karbonhidrat forever
Yalnız değilsin yani arkadaşım

Ben de doktor kızacak diye korkuyorum:))) bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo sonra da verilir tabii ama , gereksiz yere şişmemiz de doğru olmaz her ay 1 kilo alman normal dedi dr. Bol su içelim 3 ltye yakın içmeye çalışıyorum her gün

Ben de üç ayda 5 kilo aldım.hızla almaya da devam ediyorum. Kusmam iki üç kere oldu daha olmadı. Her şeyi yiyorum mübarek. Karbonhidrat forever
Yalnız değilsin yani arkadaşım
Canım benim Allah senden razı olsun çok moralim bozulmuştu yiyelim güzelleşelim o zaman:) ben sigarayı bıraktığım için ağzım hiç boş durmuyor iştah da full zaten

Bende yiyorum cok ya 3 saatte bir miğdem kazıniyo yemesem yanıyo miğdem bulanıyo bende yiyorum 1 buçuk kilo aldim bende ama keske almasaydim suan kendimize aliyoruz malesef kızlar

Aynen öyleler canım bir kizim var kvlere kızım olacak dedim ilk cümleleri OLSUN sağlık olsun dediler çok bozulmustum şimdi daha cinsiyet belli değil erkekmiş gibi takılıyor neymiş biz demişiz
Dedim ki bana daha doktor söylememiş cinsiyeti ben sana nasıl erkek derim ama dicek cinsiyet ne olursa olsun sağlıkla gelsin de İnşallah başta kız dicem tepkileri sinir bozucu olacak ama bakım ne dicekler

Canım benim Allah senden razı olsun çok moralim bozulmuştu yiyelim güzelleşelim o zaman:) ben sigarayı bıraktığım için ağzım hiç boş durmuyor iştah da full zaten
Bırakabildin mi sigarayı ya ne güzel ben doktora bırakamadığımı söyledim. Dünya sağlık örgütünün bırakamayanlar için günde 5 taneye kadar izin verdiğini söyledi. İçim hiç rahat değil ama olmuyor

Bu haftaki doğumunu diyorsunz dimi florancaldayken daha uygundu ama şu an anlaştığı hastaneler zaten belli yüksek hastaneler olduğu için aşıyor, burak özköseye bi bakayım ssvd yaptırıyor mu

Buskonuda konuşmak pek haddime değil ancak hamilelikle pasif içiçi olarak 3-4 paket sigara dumanına maruz kaldım sonra çocuğum süt alerjisi olduğunu öğrenince okumadıgım makale kalmadı ve biryerde sigara dumanına maruziyetin alerjiye sebep olabileceği yazıyordu

Canim birakmalisin 5 tane 3 tane hikaye ilk zamanlar zor olur ama sonra alisiyorsun ben şimdi kokusundan çok tiksiniyorum yanımda içen olunca resmen kavga çıkarıyorum okadar les gibi kokuyor .
Bırakmak için çabala lütfen sadece alışkanlık aklına geldikçe başka şeye yöneleceksin ve zamanla bitecek alışkanlık

Kilo yorumlarınızı okudukça imrendim. Ben 4 kilo verdim. Aşırı bulantı-kusma ve koku hassasiyetim vardı. Hala daha var ama biraz azaldı. Yemeğe başlamadan önce dua ediyorum kusmayayım diye. En sonunda bağışıklığım da düştü grip oldum. Ne olacak benim bu halim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…